johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 12, 2015 code...esti criminal~!!! 1
br@ndon Reputație: 51 Postat Iunie 27, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Iunie 27, 2015 eu nu inteleg cum ai putut sa-mi postezi numerele mele personale. ma pute-ai intreba macar inainte sa le postezi... de acea eu cred ca tu nici macar nu mai vazut cum arat.pfff...nu crede-am ca mai exista si astfel de pers...
br@ndon Reputație: 51 Postat Iunie 27, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Iunie 27, 2015 Pe tine nu are cum să te deranjeze ce am scris eu aici pt ca tu nu de aici îți faci clientela!în plus eu ma adresam bărbaților, cu o experienta slaba,din punctul meu de vedere,pentru a avea idee ce găsesc la tine, draga "dama de lux":mediocritate la preț high! PS: ca sa vezi ca eu am fost la tine,nu am postat ca tu ai venit la locație cu un Ford ce avea nr. GYO
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2015 Postat Iunie 27, 2015 Pe tine nu are cum să te deranjeze ce am scris eu aici pt ca tu nu de aici îți faci clientela!în plus eu ma adresam bărbaților, cu o experienta slaba,din punctul meu de vedere,pentru a avea idee ce găsesc la tine, draga "dama de lux":mediocritate la preț high! PS: ca sa vezi ca eu am fost la tine,nu am postat ca tu ai venit la locație cu un Ford ce avea nr. GYO adauga si tu la profilul tau id de mess sau contacteaza-l pe JH pe email si lasa-i id-ul tau
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum