Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2014 Postat Noiembrie 22, 2014 Simplu, am un client Flq, Chiar asa bun te crezi incat sa fiu clientul tau?
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 23, 2014 Chiar asa bun te crezi incat sa fiu clientul tau?Adevărul este ca sunt atât de bun încât nu iau clienți ca voi! 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 23, 2014 Iar bei ? Ti-am spus ca nu e de tine...Ai greșit persoana, eu nu consum alcool ca tine si gască ta.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2014 Postat Noiembrie 23, 2014 Adevărul este ca sunt atât de bun încât nu iau clienți ca voi!Alex, Alecs, si cu cine mai vorbesc acum, ești bun. Toti doctorii psihiatri au auzit de tine.
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 23, 2014 Alex, Alecs, si cu cine mai vorbesc acum, ești bun. Toti doctorii psihiatri au auzit de tine.Ești sigur? Nu cumva nebunul (adică tu) striga la alții ca sunt nebuni? Cocoșel, trăiesc decent, nu dau in foc după clienți idioți si sunt atât de bun încât sa îmi permit sa refuz clienți cretini! Am o coloana vertebrala spre deosebire de ține si gasca ta de idioți, așa încât, in pana mea, cu voi nu pot fii decât procuror! Daca știi diferență, vei înțelege ce am vrut sa spun. Știi ceva, de ce pula mea ! iei iarăși de mine? Ești frustrat, ai probleme in familie, te plictisești ori ești neînțeles? Bag de seama ca ai nevoie de cămașă de forță , nu de psihiatru! 1 2
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 23, 2014 Iohannis a zis sa lasam procurorii sa isi faca treaba.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2014 Postat Noiembrie 23, 2014 "Cocoșel"? Bă, se vede ce dume ai in tine. Ai fost prost până sa ajungi avocat, prost ești și acum. Esti genul de avocat asistat social, prestezi din oficiu și/sau racolezi lumea prin mica publicitate din Libertatea, altfel nu-mi explic. Nu am văzut si auzit de-un avocat mai prost și mai sărac in vocabular decat tine.Hai, te ințeleg, minte sănătoasă nu aveau ăștia pe stoc, dar o tastatură, in pana ta, trebuia să-ți iei de Black Friday. Văd ca aia veche nu prea bate bine.
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 23, 2014 "Cocoșel"? Bă, se vede ce dume ai in tine. Ai fost prost până sa ajungi avocat, prost ești și acum. Esti genul de avocat asistat social, prestezi din oficiu și/sau racolezi lumea prin mica publicitate din Libertatea, altfel nu-mi explic. Nu am văzut si auzit de-un avocat mai prost și mai sărac in vocabular decat tine.Hai, te ințeleg, minte sănătoasă nu aveau ăștia pe stoc, dar o tastatură, in pana ta, trebuia să-ți iei de Black Friday. Văd ca aia veche nu prea bate bine.Mi se pare normal atata timp cat ești plin de "dume". Când refuzi un client prost si infractor, automat ești un avocat " prost"! Cocoșel, nici din oficiu nu te-ar apăra cineva, atât de cretin ești! Vad ca nici tatastura ta nu este buna 'duma proasta ce ești! 2 3
Administrator pisicuts Reputație: 114440 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 23, 2014 ma simt mult mai bine acum alexandr69
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2014 Postat Noiembrie 23, 2014 Mi se pare normal atata timp cat ești plin de "dume". Când refuzi un client prost si infractor, automat ești un avocat " prost"! Cocoșel, nici din oficiu nu te-ar apăra cineva, atât de cretin ești! Vad ca nici tatastura ta nu este buna 'duma proasta ce ești!Daca zici tu ca nu-mi merge tatastura e grav.
Administrator pisicuts Reputație: 114440 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 23, 2014 am crezut ca il lasi nepedepsit pe marlanul de florinel
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Liber Oras:Liber Postat Noiembrie 23, 2014 Daca zici tu ca nu-mi merge tatastura e grav. dislexia?
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 23, 2014 Daca zici tu ca nu-mi merge tatastura e grav.Normal, te-a lăsat imaginația. Florintele, ai ajuns de tot rasul infractor mărunt. Scuza-ma, gainarule! 3 3
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2014 Postat Noiembrie 23, 2014 Gainar esti tu, exerciti fara drept o meserie si fara examen psihologic trecut cu brio.
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 23, 2014 Gainar esti tu, exerciti fara drept o meserie si fara examen psihologic trecut cu brio.Hai ca iar ți-a câcat nasul! Ileagalistule. Adică, in traducere libera, purtător ilegal de cap. Ești o rușine a omenirii bai experiment genetic nereușit! 3 3
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2014 Postat Noiembrie 23, 2014 Hai ca iar ți-a câcat nasul! Ileagalistule. Adică, in traducere libera, purtător ilegal de cap. Ești o rușine a omenirii bai experiment genetic nereușit!Alex, iar ai dat din "tatastatura". Ce inseamna, mă, "ileagalist"? Mai tradu-mi odata!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2014 Postat Noiembrie 23, 2014 O sa te punctez cu +1 pentru fiecare postare. Esti o "perlă si ma distrezi. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 23, 2014 Alex, iar ai dat din "tatastatura". Ce inseamna, mă, "ileagalist"? Mai tradu-mi odata!Hai ca ești prost de puți! Cum deșteptul cedează întotdeauna primul, eu ma retrag din discuția cu un cretin ca tine. 2 2
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2014 Postat Noiembrie 23, 2014 Haha, ți-ai dat cu "tatastatura" in cap.. Ești foarte slab! 1
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Noiembrie 23, 2014 Ești foarte slab! Zicea că-i merge bine. Cred că e grăsuţ.
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2014 Zicea că-i merge bine. Cred că e grăsuţ.Cica Omu' are diferenta de fus orar de 7 oreDe la atatea "fumigene" e pa fus orar cu Ingineru'
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2014 Postat Noiembrie 24, 2014 BREAKING NEWS Alexandru69= Avocat infractor 2
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 24, 2014 BREAKING NEWS Alexandru69= Avocat infractorPraleooo, moooo mai schimba si tu repertoriul ca pici in desuetudine!!! Tu ori nu ai reusit sa te maturizezi pana la varsta asta, ori ai uitat sa iti iei medicamentele si ai scapat din camasa de forta. Pana acum ma amuzai dar acum incepe sa mi se faca mila de tine. Oricum, iti recomand sa folosesti pancarda asta: 2 2
NEI_U Reputație: 350 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Postat Noiembrie 24, 2014 Praleooo, moooo mai schimba si tu repertoriul ca pici in desuetudine!!! Tu ori nu ai reusit sa te maturizezi pana la varsta asta, ori ai uitat sa iti iei medicamentele si ai scapat din camasa de forta. Pana acum ma amuzai dar acum incepe sa mi se faca mila de tine. Oricum, iti recomand sa folosesti pancarda asta:ai 24 de ore sa parasesti emisfera nordica, altfel vei fi atacat ireversibil de radiatii Ψ care iti vor distruge testiculele si lobii frontali
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 24, 2014 lobii frontali ai puliiai 24 de ore sa parasesti emisfera nordica, altfel vei fi atacat ireversibil de radiatii Ψ care iti vor distruge testiculele si lobii frontali
Postări Recomandate