Sari la conținut

Mistress Krystyna - 0734515059 / 0734.515.059

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare colegi de forum

Am vizitat-o pe Mistress Krystyna săptămâna trecută şi aş dori să încerc a face o recenzie.

Am sunat cu o zi înainte pentru a stabili ora de întâlnire eu nefiind din Bucureşti iar când am ajuns în zona Podului Grant am sunat pentru a primi indicaţiile exacte spre locaţie. Nu e greu deloc. Eu nu le am cu Bucureştiul deloc dar m-am descurcat imediat.

Locaţia este foarte bine aranjată, curată şi cu decorată cu bun gust. Acces la baie pentru  duş şi etc, baia la fel de curată, impecabilă. Am făcut duş înainte şi după.

Pozele sunt absolut reale ba aş spune că o dezavantajează puţin, ea fiind chiar mai frumoasă în realitate şi odată ce îi vedeţi şi faţa este altceva. O să vă placă.

Acţiunea în sine nu o povestesc dar am început printr-o discuţie foarte ok la o cafea iar eu am cerut să încerc diferite forme de dominare, fiind începător iar dânsa mi le-a exemplificat foarte ok pe cele care le-a permis timpul.

Durata 1 oră fără a fi însă bătută în cuie.

Tribut 100 eur ceea ce mi se pare foarte ok la ce se oferă. Expresia de pe faţa mea la sfârşit… nepreţuită :crazylove

Sper la o nouă sesiune în curând pentru a gusta din toate deliciile frumoasei stăpâne atât personale cât şi cele pe care le are  în studio.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pe linga ca apreciez ritmicitatea cu care Mistress Krystyna posteaza imagini, nu pot sa nu observ ca din ele reiese suficient de limpede aceea atitudine a ei aparte...uitati cum e cambrat fundul! Critic de arta ma fac :))))

Link spre comentariu

As vrea sa citesc o recenzie de la cineva care te-a vizitat. Eu totusi tind sa cred ca o sedinta la tine este de vis. Pozele spun multe. Sunt sigur ca la tine poti trai lucruri de care nici n-ai stiut pana la tine. Cand o sa ajung in bucuresti te voi vizita sigur.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...