Sari la conținut

Mistress Krystyna - 0734515059 / 0734.515.059

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sarut mana , Doamna Krystyna,  caut de ceva vreme fisiere audio cu continut femdom in limba romana dar nu am gasit. Evident in limba engleza se gasesc si nu doar audio , ci si video gen POV. Personal,mi se pare ca ar suna mult mai bine umilirea in limba romana  de aceea intrebarea mea este: nu v-ar tenta ca in timpul liber sa inregistrati astfel de fisiere ? eu unul sunt dispus sa le cumpar si ceva imi spune ca sunt multi ca mine.

Evident, mi-ar placea mult sa va fac o vizita , insa e o problema de lipsa de timp ,momentan.

Cu respect.

Buna

Multumesc pentru interes si voi analiza posibilitatea de afaca cateva fisiere de acest tip dar nu in perioada imediat urmatoare.

• Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Postat

Buna

Multumesc pentru interes si voi analiza posibilitatea de afaca cateva fisiere de acest tip dar nu in perioada imediat urmatoare.

astept cu nerabdare

tinand cont ca nu exista asa ceva , cred s-ar merita efortul .

• Oras:baia mare
Postat

Destul de excitant clip-ul cu lesbi dar cu stapana Ezada ar fi trebuit sa se vada cum I da lenjeria direct de pe corp....sa-si fi scos chiloteii, chiar scarpinandu-se la pasarica ca apoi sa i miroase......ceva mai excitant ar fi trebuit facut. In rest as putea sa adaug fara sa fiu rau ca accentual ma cam inhiba de la a ma excita prea tare. In limba roamana ar fi super.

Vizitator falcosul
Reputație: 0
Postat

@mistress krystyna: in loc de filmulete, poze si alte materiale de laba, cred ca ar fi util sa ne spui daca ai timp sa ne primesti zilele astea; unde si cand. topicul tau a luat-o putin la vale cu mult prea multe postari off. 

Vizitator
Postat

High voltage woman , oh , yeah !

Cred ca dupa o Krystynoterapie ( am auzit ca esti o veritabila profi de clasa ) nu mai nimeresti usa ...pacat ca de sex nu poate fi vorba....ufff.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Cred ca dupa o Krystynoterapie ( am auzit ca esti o veritabila profi de clasa ) nu mai nimeresti usa ...pacat ca de sex nu poate fi vorba....ufff.

multumesc pentru apreciere

Postat

Chiar nu face sex?

Vizitator falcosul
Postat

in functie de cheful de moment si persoana care o viziteaza, Krystyna isi mai violeaza din clienti :)) tehnic e sex, dar sclavul e sclav :) nu te gandi ca o pui doggie si ea sta domoala.

Postat

Bun.....haideti sa o lamurim si pe asta cu sexul. Seriviciile oferite de mine sunt din sfera bdsm si in mod normal nu includ si sex propriuzis chiar daca pana la coada tot servicii sexuale se cheama. Asta nu insemna ca nu fac si sex. Singura diferenta este ca fac sex atunci cand imi doresc atunci cand sunt excitata de desfasurarea sedintei si niciodata nu am taxat in plus acest lucru !

• Like 4
  • Oras:Hai hui
  • Disponibila
  • Oras:Hai hui
  • Disponibila
Postat

Bun.....haideti sa o lamurim si pe asta cu sexul. Seriviciile oferite de mine sunt din sfera bdsm si in mod normal nu includ si sex propriuzis chiar daca pana la coada tot servicii sexuale se cheama. Asta nu insemna ca nu fac si sex. Singura diferenta este ca fac sex atunci cand imi doresc atunci cand sunt excitata de desfasurarea sedintei si niciodata nu am taxat in plus acest lucru !

Postat

Si

Mistress Krystina, am tot incercat sa te prind la telefon dar nici o sansa. Astazi am sunat de doua ori, am trimis si sms. Se poate o sesiune pe duminica? As putea veni in Bucuresti special pt asta..... multumesc frumos

Din păcate azi nu am fost în București și revin abia duminica seara ....

Postat

Si

Din păcate azi nu am fost în București și revin abia duminica seara ....

Daca erai cumva in interes de servici undeva in tara, as fi venit oriunde, pt fantezia mea :)))

Daca nu se poate, asta este, am sa incerc sa te mai contactez din timp

Mersi frumos oricum, pentru ca ai raspuns inapoi

• Oras:world
  • Oras:world
Postat

e ok ca ai lamurit acest  lucru .pentru ca pe multi ii interesa acest mister.mai ales ca  milady arata foarte bine si o partida de sex cu doamna suna foarte interesant.chiar foarte interesant din punctul meu de vedere si cred ca nu numai. :pepsi

Postat

e ok ca ai lamurit acest  lucru .pentru ca pe multi ii interesa acest mister.mai ales ca  milady arata foarte bine si o partida de sex cu doamna suna foarte interesant.chiar foarte interesant din punctul meu de vedere si cred ca nu numai. :pepsi

Era cazul și sper ca s a înțeles corect. Nu vreau sa par ceea ce nu sunt și nici sa ma dau lebădă.......

• Like 2

Postat

Cu si guranta majoritatea de aici are cate o fantezie cu tine ! Ne bucuram ca lamuresti de fiecare data problemele .

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...