mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 Sarut mana , Doamna Krystyna, caut de ceva vreme fisiere audio cu continut femdom in limba romana dar nu am gasit. Evident in limba engleza se gasesc si nu doar audio , ci si video gen POV. Personal,mi se pare ca ar suna mult mai bine umilirea in limba romana de aceea intrebarea mea este: nu v-ar tenta ca in timpul liber sa inregistrati astfel de fisiere ? eu unul sunt dispus sa le cumpar si ceva imi spune ca sunt multi ca mine.Evident, mi-ar placea mult sa va fac o vizita , insa e o problema de lipsa de timp ,momentan.Cu respect.Buna Multumesc pentru interes si voi analiza posibilitatea de afaca cateva fisiere de acest tip dar nu in perioada imediat urmatoare.
gymy1 Reputație: 26 Postat Februarie 7, 2017 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Februarie 7, 2017 si eu as fii interesat de asa ceva STAPINA
locke Reputație: 49 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Februarie 8, 2017 BunaMultumesc pentru interes si voi analiza posibilitatea de afaca cateva fisiere de acest tip dar nu in perioada imediat urmatoare.astept cu nerabdaretinand cont ca nu exista asa ceva , cred s-ar merita efortul .
cererea Reputație: 60 Postat Februarie 9, 2017 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Februarie 9, 2017 Destul de excitant clip-ul cu lesbi dar cu stapana Ezada ar fi trebuit sa se vada cum I da lenjeria direct de pe corp....sa-si fi scos chiloteii, chiar scarpinandu-se la pasarica ca apoi sa i miroase......ceva mai excitant ar fi trebuit facut. In rest as putea sa adaug fara sa fiu rau ca accentual ma cam inhiba de la a ma excita prea tare. In limba roamana ar fi super.
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2017 Chiar nu știu la care din filmulețe te referi
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 @mistress krystyna: in loc de filmulete, poze si alte materiale de laba, cred ca ar fi util sa ne spui daca ai timp sa ne primesti zilele astea; unde si cand. topicul tau a luat-o putin la vale cu mult prea multe postari off.
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2017 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2017 Postat Februarie 14, 2017 High voltage woman , oh , yeah !Cred ca dupa o Krystynoterapie ( am auzit ca esti o veritabila profi de clasa ) nu mai nimeresti usa ...pacat ca de sex nu poate fi vorba....ufff. 2 2
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2017 High voltage woman , oh , yeah !Cred ca dupa o Krystynoterapie ( am auzit ca esti o veritabila profi de clasa ) nu mai nimeresti usa ...pacat ca de sex nu poate fi vorba....ufff.multumesc pentru apreciere
cererea Reputație: 60 Postat Februarie 15, 2017 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Februarie 15, 2017 High voltage woman , oh , yeah !Cred ca dupa o Krystynoterapie ( am auzit ca esti o veritabila profi de clasa ) nu mai nimeresti usa ...pacat ca de sex nu poate fi vorba....ufff. Chiar nu face sex?
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2017 Postat Februarie 15, 2017 in functie de cheful de moment si persoana care o viziteaza, Krystyna isi mai violeaza din clienti ) tehnic e sex, dar sclavul e sclav nu te gandi ca o pui doggie si ea sta domoala.
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2017 Bun.....haideti sa o lamurim si pe asta cu sexul. Seriviciile oferite de mine sunt din sfera bdsm si in mod normal nu includ si sex propriuzis chiar daca pana la coada tot servicii sexuale se cheama. Asta nu insemna ca nu fac si sex. Singura diferenta este ca fac sex atunci cand imi doresc atunci cand sunt excitata de desfasurarea sedintei si niciodata nu am taxat in plus acest lucru ! 4
skoda1234 Reputație: 217 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Hai hui Disponibila Oras:Hai hui Disponibila Postat Februarie 17, 2017 Bun.....haideti sa o lamurim si pe asta cu sexul. Seriviciile oferite de mine sunt din sfera bdsm si in mod normal nu includ si sex propriuzis chiar daca pana la coada tot servicii sexuale se cheama. Asta nu insemna ca nu fac si sex. Singura diferenta este ca fac sex atunci cand imi doresc atunci cand sunt excitata de desfasurarea sedintei si niciodata nu am taxat in plus acest lucru !
gtalpi Reputație: 195 Postat Februarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Februarie 17, 2017 Mistress Krystina, am tot incercat sa te prind la telefon dar nici o sansa. Astazi am sunat de doua ori, am trimis si sms. Se poate o sesiune pe duminica? As putea veni in Bucuresti special pt asta..... multumesc frumos
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2017 SiMistress Krystina, am tot incercat sa te prind la telefon dar nici o sansa. Astazi am sunat de doua ori, am trimis si sms. Se poate o sesiune pe duminica? As putea veni in Bucuresti special pt asta..... multumesc frumosDin păcate azi nu am fost în București și revin abia duminica seara ....
gtalpi Reputație: 195 Postat Februarie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Februarie 18, 2017 SiDin păcate azi nu am fost în București și revin abia duminica seara ....Daca erai cumva in interes de servici undeva in tara, as fi venit oriunde, pt fantezia mea )) Daca nu se poate, asta este, am sa incerc sa te mai contactez din timp Mersi frumos oricum, pentru ca ai raspuns inapoi
el cid Reputație: -486 Postat Februarie 25, 2017 Oras:world Oras:world Postat Februarie 25, 2017 Bun.....haideti sa o lamurim si pe asta cu sexul. Seriviciile oferite de mine sunt din sfera bdsm si in mod normal nu includ si sex propriuzis chiar daca pana la coada tot servicii sexuale se cheama. Asta nu insemna ca nu fac si sex. Singura diferenta este ca fac sex atunci cand imi doresc atunci cand sunt excitata de desfasurarea sedintei si niciodata nu am taxat in plus acest lucru ! e ok ca ai lamurit acest lucru .pentru ca pe multi ii interesa acest mister.mai ales ca milady arata foarte bine si o partida de sex cu doamna suna foarte interesant.chiar foarte interesant din punctul meu de vedere si cred ca nu numai.
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2017 e ok ca ai lamurit acest lucru .pentru ca pe multi ii interesa acest mister.mai ales ca milady arata foarte bine si o partida de sex cu doamna suna foarte interesant.chiar foarte interesant din punctul meu de vedere si cred ca nu numai. Era cazul și sper ca s a înțeles corect. Nu vreau sa par ceea ce nu sunt și nici sa ma dau lebădă....... 2
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Martie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2017 1
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Martie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2017 4
hustler Reputație: 9 Postat Martie 5, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 5, 2017 Sunteti superba Stapana, sarut umil tocurile ! 1
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 7, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Martie 7, 2017 superba este putin spus... 2
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Martie 7, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Martie 7, 2017 Sunteti superba Stapana, sarut umil tocurile !superba este putin spus... 1
gtalpi Reputație: 195 Postat Martie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Martie 10, 2017 Buna Mistress Krystina, esti cumva in Bucuresti duminica? Daca da, se poate o programare?
mary07 Reputație: 9 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2017 Cu si guranta majoritatea de aici are cate o fantezie cu tine ! Ne bucuram ca lamuresti de fiecare data problemele . 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum