Sari la conținut

0730733289

oldboyfuck

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti- Mall Vitan
Postat

La multi ani dragilor!!! La multi ani Romania!!! Azi sunt disponibila pana pe la ora 18,va astept  cu multi pupici.

Postat
100 Lei
Doamna experimentata
33 vizite
Descriere anunţ

bruneta, 176 cm, 60 kg, te invit intr o oaza de liniste si relaxare, intr un cadru de poveste pentru un masaj de relaxare pe tot corpul. Nu insistati pentru sex,

Postat

Bună dragilor,vad ca cineva mi a luat o inainte și a postat deja noile mele poze, mulțumesc KissFm. Sunt disponibil idila ai azi,sâmbătă, pana pe la orele 19, și se pot face programări și pe whatsapp la numărul din anunț. ( 0730733289) va pup și va aștept.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

salutare la toata lumea

azi am fost la Riana , usor de gasit locatia

arata bine la varsta ei , chiar are un corp care ar face invidioase si fetele mai tinere, chiar arata mai bine in realitate decat in poze

chiar o ora intreaga a durat masajul fara sa se uite la ceas , glumeata , amatoare de mici jocuri , per asamblu a fost o experienta placuta

• Oras:Bucuresti
Postat

salutare la toata lumea

azi am fost la Riana , usor de gasit locatia

arata bine la varsta ei , chiar are un corp care ar face invidioase si fetele mai tinere, chiar arata mai bine in realitate decat in poze

chiar o ora intreaga a durat masajul fara sa se uite la ceas , glumeata , amatoare de mici jocuri , per asamblu a fost o experienta placuta

ce inseamna "mici jocuri"? :)

• Minus 1
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
Postat

Sal'tare mai baieti....si fete,

Acum vreo luna, avui si "iou" o curiozitate si o postai aci, dar nimeni nu-mi raspunse....

Este una si aceeasi persoana cu 0736.235.238 sau lucreaza impreuna, fiind colega?

Nu ma luati cu "pune mana si cauta", "cacautai" si nu gasii nik....

Ms pt posibilul raspuns

Vizitator vicxx
Postat

Nu stiu ce am facut pe aici dar e prima mea postare pe aici sper sa nu gresesc ceva am mai scris dar cred ca am facut o prostie .

Asa cum spuneam Ma chinui de un an de zile sa ajung la Riana . Cand puteam eu nu putea ea si nu dadeam niciodata de ea , dar miracolul s-a produs si in sfarsit am reusit sa ne cunoastem

Aceasta fata mi a starnit un fel de fantezie in a cunoaste -o inca de la telefon are o atitudine buna zic eu .

Are maini magice se impune prin stil iar masajul de relaxare este bine conturat spun asta deoarce ma duc la masaj si are acelasi stil cu cel al maseuzei unde o frecventez pentru probleme de spate

Masaj de relaxare 10

Masaj erotic 10+

Atitudine 10

Aspect 10

Miroase bine tare bine .

De revenit !

Postat

Nu stiu ce am facut pe aici dar e prima mea postare pe aici sper sa nu gresesc ceva am mai scris dar cred ca am facut o prostie .

Asa cum spuneam Ma chinui de un an de zile sa ajung la Riana . Cand puteam eu nu putea ea si nu dadeam niciodata de ea , dar miracolul s-a produs si in sfarsit am reusit sa ne cunoastem

Aceasta fata mi a starnit un fel de fantezie in a cunoaste -o inca de la telefon are o atitudine buna zic eu .

Are maini magice se impune prin stil iar masajul de relaxare este bine conturat spun asta deoarce ma duc la masaj si are acelasi stil cu cel al maseuzei unde o frecventez pentru probleme de spate

Masaj de relaxare 10

Masaj erotic 10+

Atitudine 10

Aspect 10

Miroase bine tare bine .

De revenit !

este permisiva?

ca si GFE, cum e? 

Vizitator vicxx
Postat

Este colega ei mr oki . Riana are 38 de ani si e slim .

Vizitator vicxx
Postat

GFE - smart looking open mind nu este falsa da niste replici😳 este o doamna

Postat

Vicxx - ms f frumos ca m-ai luminat. Eu sunt mai cu fete mai plinute si nu stiu ce sa fac. As zice nu, dar fara legatura cu D-na in cauza

Pur si simplu e fac click mai cu cele plinute pt masaj si nu numai. Nu ma deranjeaza ca face doar masaj, dimpotriva -de asta cred ca as vrea sa ajung

• Like 2
Vizitator vicxx
Postat

Vicxx - ms f frumos ca m-ai luminat. Eu sunt mai cu fete mai plinute si nu stiu ce sa fac. As zice nu, dar fara legatura cu D-na in cauza

Pur si simplu e fac click mai cu cele plinute pt masaj si nu numai. Nu ma deranjeaza ca face doar masaj, dimpotriva -de asta cred ca as vrea sa ajung

Vizitator vicxx
Postat

Da este destul de permisiva dar nu accepta cunni sau fk

Postat

Daca ma intrebi, e mai bine pt toti.....si lipsa uneia si celeilalte

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Va salut stimabililor !

A venit timpul sa imi aduc si eu un aport la aceasta comunitate...deosebita .....si fac o prima recenzie. Deci daca omit ceva scuzati de pe acum!

Am sunat-o pe Riana la nr afisat a raspuns si conversatia a decurs normal a prezentat serviciile (a subliniat fara sex) si ne-am inteles asupra orei de programare.

Ajuns destul de usor locuri de parcare relativ usor dre gasit am fost intampinat de Riana intr-o tinuta normala tipa inalta (pozele ii apartin) bruneta super ok pentru varsta ei. Am socializat un pic apoi dus (baia ok geluri de dus la discretie apa calda curatenie totul ok. Am gasit-o pe Riana intr-un body negru suit pe saltea si am profitat de momentele de rasfat cu un masaj de relaxare executat foarte bine atenta la tot corpul. Masajul erotic foarte ok body masagge o tipa inalta peste mine (1.70) e o priveliste super. Mici artificii (va las sa le descoperiti) care fac sedinta mult mai ok fata de celelalte prestatoare de pe zona. Tipa nu se grabeste face totul calm sii ii place ceea ce face da atentie nevoilor clientului si tuturor zonelor. Am citit aici ca nu accepta FK deci nu am incercat (sincer cred ca trebuie un click pentru asa ceva). Pentru mine personal a fost WOW cum i-am spus si ei :D

Ca note dau un 9 pentru locatie (are colega dar nu am simtit-o) 9 pentru aspect 10 masaj de relaxare 10 masaj erotic. GFE 9 . 100 Ron amenda 

Daca am omis ceva imi asum si astept sa fiu corectat .

Postat

Iti multumesc draga " STI "  , si tu ai fost pe masura :P . Va astept si va pup si azi pana la orele 19.

• Oras:buc
Postat

am fost si la d soara anul trecut . o singura data doar.

a fost ok dar nu sa imi doresc sa revin iar si iar.

masajul a fost soft. facut pe o saltea de o persoana in mijlocul camerei.

la erotic m.a incins destul de bine. are o postura ciudata la finalizare. sta intinsa perpendicular pe linia corpului pacientului si aveam picioarele cracanate cu ea lucrand la manivela...

ok overall. dar nu sa nu mai incerc altceva

• Like 1
Postat

mi am adus aminte de un aspect.

are unghii mari. ceea ce DOARE!

mai ales cand maseaza zona inghinala de la spate.

ideea e buna . dar nu cu acele unghii la care nu vrea sa renunte

Vizitator vicxx
Postat

N-am auzit asa ceva nici nu am simtit si nici nu am vazut ! Intr-adevar unghiile sunt mici taiate pe patrat, pe mine din fericire nu mi a produs nicio durere si slava Domnului Ceresc o vizitez saptamanal .

Ria.4 me the best❤

Rob.

Vizitator vicxx
Postat

Am sunat o pe Riana fiind un client apropiat si mi a spus ca isi inceteaza activitatea din locatia de pe breaza din motive proprii revenind cu o noua locatie in zona probabil si va raspunde momentan pentru aceleasi servicii la numarul de telefon 0730.228.089

Eu stiu mai multe despre locatia respectiva fiind ca si client s au intamplat multe. Curaj ria.

Postat

Hey! Oferi și dominare? Ai strapon?

mei din ce am citi si noi pe " acili sa " , nu am vazut ca ar avea strapon sau ca ar oferi alte servicii in afara de masaj cu happy end , dar daca tu vrei strapon se rezolva , are doamna in fata blocului un plop masiv pt tine :) :) :) 

Postat

Știe careva dacă mai activează?

Acctiveaza tot in zona vitan, tot pe langa pompieri, dar nu mai e in vechea locatie de la etajul 1

Si vezi ca nu mai are numarul de tel din titlu, la schimbat, numarul de tel a ramas in vechea locatie, raspunde aia batrana de lucra cu ea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...