Sari la conținut

Corina baby.blue si Sophia Arrakis

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu am minte sa inteleg asa ceva, sa dai banii aia asa pe o poveste?, o fi nea GIGI??

• Oras:Bucharest
Postat

Că a pierdut un străin 50.000 E mă lasă rece. Cât o mașină, în schimbul unei femei. Unii îi pierd la cazinouri, alții investesc într-o afacere care nu merge, alții la bursă, alții când se devalorizează moșia. Niciun om cu stare financiară precară nu aruncă atâția bani pe o pizdă, fără lucruri în schimb, omul avea de unde și a sperat și el. Sunt mulți ăștia care speră că dacă dau niște bani la început unei 'golddigger' care arată attention-whore, o iau de nevastă, o transformă în fată de casă, s-o fută doar ei toată viața și să se laude cu ea la braț ca sclavă, că deh... a fost plătită. Sigur nu i-a dat banii din pură caritate sau pe ochi frumoși. Oamenii idioți își merită o soartă ca asta. Sunt țepe mai semnificative la tot pasul, începând de la guvernanți până la divorțuri după zeci de ani de căsnicie, încât să conteze o țeapă curvăsărească, firească. În vremurile bune erau fete la videochat care scoteau zeci de mii într-o singură zi și nu făceau nimic. Aia nu se mai considera manipulare ci 'sales skill'.

Trebuie să fie și selecție naturală. Prea mulți fraierici cu bani prin lume.

• Like 8
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Prostii mai mor dar prostia niciodata

• Oras::)
  • Oras::)
Postat

Că a pierdut un străin 50.000 E mă lasă rece. Cât o mașină, în schimbul unei femei. Unii îi pierd la cazinouri, alții investesc într-o afacere care nu merge, alții la bursă, alții când se devalorizează moșia. Niciun om cu stare financiară precară nu aruncă atâția bani pe o pizdă, fără lucruri în schimb, omul avea de unde și a sperat și el. Sunt mulți ăștia care speră că dacă dau niște bani la început unei 'golddigger' care arată attention-whore, o iau de nevastă, o transformă în fată de casă, s-o fută doar ei toată viața și să se laude cu ea la braț ca sclavă, că deh... a fost plătită. Sigur nu i-a dat banii din pură caritate sau pe ochi frumoși. Oamenii idioți își merită o soartă ca asta. Sunt țepe mai semnificative la tot pasul, începând de la guvernanți până la divorțuri după zeci de ani de căsnicie, încât să conteze o țeapă curvăsărească, firească. În vremurile bune erau fete la videochat care scoteau zeci de mii într-o singură zi și nu făceau nimic. Aia nu se mai considera manipulare ci 'sales skill'.

Trebuie să fie și selecție naturală. Prea mulți fraierici cu bani prin lume.

Baga in versuri, in proză (si in realitate) esti plictisitor rău.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Baga in versuri, in proză (si in realitate) esti plictisitor rău.

Nu mă ajută cu nimic să fiu funny. Dacă fac glume pe degeaba, cine mai m-ar plăti pentru ele?

Cât despre protagonistele topicului nu mi s-au părut chiar deloc deosebite, de le duce lumea dorul. Sophia era specială doar că făcea swallow și stătea peste timpul alocat. Corina a avut avantajul că piața outcall era de calitate joasă și nu aveai opțiuni. Sophia voia să pară citită, trebuia să o agăți pe mess, să pari interesant, să citești literatură SF, să scrii corect, super mega selectivă. Praf în ochi ca să își facă imagine, după se futea cu oricine, mergea și prin cămine. Chiar nu erau... speciale.

• Like 5
Postat

Cum dracu l-au "facut" pe asta de 50k ?Asta inseamna sa fii mafioata.

For foreigners NERVER EVER GIVE MONEY MORE THAN SIMPLE SEX SERVICES,DON'T BE FOOLED 

• Oras:departe
  • Oras:departe
Postat

Nu mă ajută cu nimic să fiu funny. Dacă fac glume pe degeaba, cine mai m-ar plăti pentru ele?

Cât despre protagonistele topicului nu mi s-au părut chiar deloc deosebite, de le duce lumea dorul. Sophia era specială doar că făcea swallow și stătea peste timpul alocat. Corina a avut avantajul că piața outcall era de calitate joasă și nu aveai opțiuni. Sophia voia să pară citită, trebuia să o agăți pe mess, să pari interesant, să citești literatură SF, să scrii corect, super mega selectivă. Praf în ochi ca să își facă imagine, după se futea cu oricine, mergea și prin cămine. Chiar nu erau... speciale.

Eu nu pot fi de acord cu ce scrii-M-am vazut cu ele amandoua la mine si pot sa spun ca a fost cel mai bun futai al meu threesome ;)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

a primit-o in mufa :))

daca nu ar mai scrie detalii private despre adresa ei ar fii frumos sa-i citim intreaga lui poveste

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Deci... Sophia mai poate fi contactata in vreun fel ? Eu am auzit ca ar mai fi activa, dar intr-un cerc foarte restrans si cu recomandare...

• Oras:Bucuresti
Postat

daca nu ar mai scrie detalii private despre adresa ei ar fii frumos sa-i citim intreaga lui poveste

Crezi ca se va opri din a mai posta? :lol:

Cred ca mai majoritatea vrem sa stim adevarata poveste.

emc4fromage (sau cum te numeai): tell us your story about you and Corina :D

• Like 1
Postat

Vad ca si-a sters si pagina de facebook cu afacerea, o fi dat faliment sau s-a dat la fund? Imi pare rau ca parea pasionata de ce facea...

Vizitator sarlatanu
Postat

fi* in pwla mea.

• Minus 1
Postat

50 de mii ? bravo ei , dar sincer sa fiu  nu cred ca a fost combinatia ei  , cum nu cred ca toti banii au ajuns ,daca s-o fi ales si ea cu 10 mii ar fi mare mirare.

• Like 1
Postat

Prea le crezi fraiere pe femei! Poate maxim 10.000 sa fi ajuns la "iubi" sa-si tuneze si el masina. Eu cred ca i-a bagat in salonul de cosmetica iar restul i-a tocat pe țoale si chestii femeiesti, o femeie poate toca foarte usor zeci de mii de euro.

• Like 1
Postat

In concluzie, bravo ei! Tare fata, asa micuta vrabiuta, nu e stilul vampa de club, poate de aici șocul ;)

Postat

Chris stie cum merg treburile :))

As putea sa-mi deschid un birou de consiliere pentru ambele sexe :lol:

Cum sa fraieriti sexul opus

Vizitator sarlatanu
Postat

Ce intrebare ii pui si tu...:))) prea indiscreta. Pe el nu l a fraierit Sarlota, i a dat tot ce a cerut din proprie initiativa.

• Minus 1

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Ce intrebare ii pui si tu...:))) prea indiscreta. Pe el nu l a fraierit Sarlota, i a dat tot ce a cerut din proprie initiativa.

Suflet Mare!

Lasă că și Sarlota se roagă la Biserica pentru sănătatea lui.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...