Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Poate chiar si respectivul posteaza aici..fara sa stie ca cea care a deschis topicul e chiar SOTIA LUI. :hmmm 

• Like 1
  • Oras:bv
  • Disponibila
  • Oras:bv
  • Disponibila
Postat

Daca ar fi fost mulțumit de "prestația" tu nu s-ar fi dus la altele. Cu alte cuvine, vina pentru ca ești înșelată îți aparține cu totul.

Partea bună e ca te iubește. Dacă nu te iubea, te părăsea de mult.

• Like 1
Postat

asteptam pozele alea astazi si poate postezi si gugoasa

Asteapta tu mult si bine. Reteta nu functioneaza asa. O sa apara doar adresa de e-mail...... si membrii cu credibilitate care sa o cunoasca. Apoi o sa apara o recenzie maxim doua si uitarea. Dupa alte 4-5 luni o alta tipa va descoperi acest site si faptul ca e inselata de sot. :D 

• Like 1
  • Oras:Pizdix Land
Postat

Sunt "nevasta disperata" si vreau companie :))))))))))))

Asteapta tu mult si bine. Reteta nu functioneaza asa. O sa apara doar adresa de e-mail...... si membrii cu credibilitate care sa o cunoasca. Apoi o sa apara o recenzie maxim doua si uitarea. Dupa alte 4-5 luni o alta tipa va descoperi acest site si faptul ca e inselata de sot. :D

• Oras:unde vreau
Postat

topicul asta imi aduce zambetul pe buze :) imi aminteste de Ginuta,care intr-un final a disparut.Ei intalnirile i-au lasat un gust amar,deci nici tie doamna nu-ti recomand genul asta de razbunare.

Postat

Nu-mi spune ca cei care s-au intalnit cu ea bausera multa cafea si toti prefera cafeaua fara zahar. :D 

aia cu cafeaua era alta ,parca de anul asta.A disparut la fel de repede cum a aparut...

Postat

O pastreaza motanu la naftalina

topicul asta imi aduce zambetul pe buze :) imi aminteste de Ginuta,care intr-un final a disparut.Ei intalnirile i-au lasat un gust amar,deci nici tie doamna nu-ti recomand genul asta de razbunare.

Postat

aia cu cafeaua era alta ,parca de anul asta.A disparut la fel de repede cum a aparut...

Si tochitura desi la baza are aceeasi reteta, sufera mici modificari de la zona la zona si de la bucatar la bucatar. Dar in esenta tot pe mamaliga se bazeaza. :D 

• Oras:Bucuresti
Postat

Ei,va agitati prea mult!Ce conteaza daca o sa dispar sau nu peste ceva timp?Ce conteaza,daca o sa ma fut cu cineva sau?Cineva a zis,ca o femeie inselata nu reactioneaza asa.Si ce?Daca in general nu reactioneaza femeile asa,nici eu n-am voie?Trebuie sa fiu ca toate altele,pentru ca asa spune societatea asta bolnava?Nu sunt si nu voi fi,pentru ca nu vreau sa fiu.

Eu am nevoie sa ma vait undeva,am ales s-o fac aici.Simtiti-va onorati!

Cu pozele am glumit,am crezut ca se intelege.N-am innebunit sa pun poze pe un site de curvari.

Postat

Daca ar fi fost mulțumit de "prestația" tu nu s-ar fi dus la altele. Cu alte cuvine, vina pentru ca ești înșelată îți aparține cu totul.

Partea bună e ca te iubește. Dacă nu te iubea, te părăsea de mult.

Cu alte cuvinte,daca eu mi-o trag cu altii,vina este al lui,in totalitate.

Postat

Nu cred ca postarea unor poze e cea mai buna idee.Ar putea fi recunoscuta de catre sot si nu stiu daca asta isi doreste(sau poate nu acum)  :) 

Postat

Ei,va agitati prea mult!Ce conteaza daca o sa dispar sau nu peste ceva timp?Ce conteaza,daca o sa ma fut cu cineva sau?Cineva a zis,ca o femeie inselata nu reactioneaza asa.Si ce?Daca in general nu reactioneaza femeile asa,nici eu n-am voie?Trebuie sa fiu ca toate altele,pentru ca asa spune societatea asta bolnava?Nu sunt si nu voi fi,pentru ca nu vreau sa fiu.

Cu pozele am glumit,am crezut ca se intelege.N-am innebunit sa pun poze pe un site de curvari.

Abia astept pozicile si sa nu uiti gugoasa

Cu alte cuvinte,daca eu mi-o trag cu altii,vina este al lui,in totalitate.

Ai id-ul meu?

Postat

Poate pune una cu fatza blurata, idem si chiszda.

Nu cred ca postarea unor poze e cea mai buna idee.Ar putea fi recunoscuta de catre sot si nu stiu daca asta isi doreste(sau poate nu acum)  :) 

Postat

Tu iesti barbacsu?

Poate chiar si respectivul posteaza aici..fara sa stie ca cea care a deschis topicul e chiar SOTIA LUI. :hmmm 

Postat

Asa-i ca nici la munca nu mai poti face nimic cu gandul la cate puli sculate is pe aici :)))))))))))))

Postat

Stai linistita,nimeni nu-si bate capul prea mult cu trairile tale,esti dar o posibila doza de placere ivita la orizont

• Like 2
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Razbunare:

Pct.1 Noapte - ulei incins + prosop ud - epic burn.

Pct.2 Tacere - si tocare sentimentala periodica.

Pct.3 Baga-i strambe la masa la tacsu, baga-l in cacat in propria lui familie dupa care dai papucii.

Pct.4 etc. etc. Sunt o gramada de moduri de a te razbuna pe o persoana. Tre sa ai putina minte si destul de mult sange in instalatie sa te tii de un plan. O fi ea (razbunarea) arma prostului cum se zice - dar e mai tare decat orgasmul la sfarsit. :laugh2

• Like 3

Postat

Ai omis pct 5: fara mancare calda 60 de zile

Razbunare:

Pct.1 Noapte - ulei incins + prosop ud - epic burn.

Pct.2 Tacere - si tocare sentimentala periodica.

Pct.3 Baga-i strambe la masa la tacsu, baga-l in cacat in propria lui familie dupa care dai papucii.

Pct.4 etc. etc. Sunt o gramada de moduri de a te razbuna pe o persoana. Tre sa ai putina minte si destul de mult sange in instalatie sa te tii de un plan. O fi ea (razbunarea) arma prostului cum se zice - dar e mai tare decat orgasmul la sfarsit. :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...