kinkyone Reputație: 78 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 26, 2014 Poate chiar si respectivul posteaza aici..fara sa stie ca cea care a deschis topicul e chiar SOTIA LUI. 1
antilex Reputație: 198 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:bv Disponibila Oras:bv Disponibila Postat Noiembrie 26, 2014 Daca ar fi fost mulțumit de "prestația" tu nu s-ar fi dus la altele. Cu alte cuvine, vina pentru ca ești înșelată îți aparține cu totul.Partea bună e ca te iubește. Dacă nu te iubea, te părăsea de mult. 1
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 asteptam pozele alea astazi si poate postezi si gugoasa
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 26, 2014 asteptam pozele alea astazi si poate postezi si gugoasa Asteapta tu mult si bine. Reteta nu functioneaza asa. O sa apara doar adresa de e-mail...... si membrii cu credibilitate care sa o cunoasca. Apoi o sa apara o recenzie maxim doua si uitarea. Dupa alte 4-5 luni o alta tipa va descoperi acest site si faptul ca e inselata de sot. 1
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Sunt "nevasta disperata" si vreau companie ))))))))))) Asteapta tu mult si bine. Reteta nu functioneaza asa. O sa apara doar adresa de e-mail...... si membrii cu credibilitate care sa o cunoasca. Apoi o sa apara o recenzie maxim doua si uitarea. Dupa alte 4-5 luni o alta tipa va descoperi acest site si faptul ca e inselata de sot.
eu107 Reputație: 88 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Noiembrie 26, 2014 topicul asta imi aduce zambetul pe buze imi aminteste de Ginuta,care intr-un final a disparut.Ei intalnirile i-au lasat un gust amar,deci nici tie doamna nu-ti recomand genul asta de razbunare.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 26, 2014 Nu-mi spune ca cei care s-au intalnit cu ea bausera multa cafea si toti prefera cafeaua fara zahar.
eu107 Reputație: 88 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Noiembrie 26, 2014 Nu-mi spune ca cei care s-au intalnit cu ea bausera multa cafea si toti prefera cafeaua fara zahar. aia cu cafeaua era alta ,parca de anul asta.A disparut la fel de repede cum a aparut...
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 O pastreaza motanu la naftalinatopicul asta imi aduce zambetul pe buze imi aminteste de Ginuta,care intr-un final a disparut.Ei intalnirile i-au lasat un gust amar,deci nici tie doamna nu-ti recomand genul asta de razbunare.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 26, 2014 aia cu cafeaua era alta ,parca de anul asta.A disparut la fel de repede cum a aparut... Si tochitura desi la baza are aceeasi reteta, sufera mici modificari de la zona la zona si de la bucatar la bucatar. Dar in esenta tot pe mamaliga se bazeaza.
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Ei,va agitati prea mult!Ce conteaza daca o sa dispar sau nu peste ceva timp?Ce conteaza,daca o sa ma fut cu cineva sau?Cineva a zis,ca o femeie inselata nu reactioneaza asa.Si ce?Daca in general nu reactioneaza femeile asa,nici eu n-am voie?Trebuie sa fiu ca toate altele,pentru ca asa spune societatea asta bolnava?Nu sunt si nu voi fi,pentru ca nu vreau sa fiu.Eu am nevoie sa ma vait undeva,am ales s-o fac aici.Simtiti-va onorati! Cu pozele am glumit,am crezut ca se intelege.N-am innebunit sa pun poze pe un site de curvari.
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Daca ar fi fost mulțumit de "prestația" tu nu s-ar fi dus la altele. Cu alte cuvine, vina pentru ca ești înșelată îți aparține cu totul.Partea bună e ca te iubește. Dacă nu te iubea, te părăsea de mult.Cu alte cuvinte,daca eu mi-o trag cu altii,vina este al lui,in totalitate.
NEI_U Reputație: 350 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Postat Noiembrie 26, 2014 http://media.giphy.com/media/jAe22Ec5iICCk/giphy.gif
kinkyone Reputație: 78 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 26, 2014 Nu cred ca postarea unor poze e cea mai buna idee.Ar putea fi recunoscuta de catre sot si nu stiu daca asta isi doreste(sau poate nu acum)
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Ei,va agitati prea mult!Ce conteaza daca o sa dispar sau nu peste ceva timp?Ce conteaza,daca o sa ma fut cu cineva sau?Cineva a zis,ca o femeie inselata nu reactioneaza asa.Si ce?Daca in general nu reactioneaza femeile asa,nici eu n-am voie?Trebuie sa fiu ca toate altele,pentru ca asa spune societatea asta bolnava?Nu sunt si nu voi fi,pentru ca nu vreau sa fiu.Eu am nevoie sa ma vait undeva,am ales s-o fac aici.Simtiti-va onorati! Cu pozele am glumit,am crezut ca se intelege.N-am innebunit sa pun poze pe un site de curvari.Abia astept pozicile si sa nu uiti gugoasa Cu alte cuvinte,daca eu mi-o trag cu altii,vina este al lui,in totalitate.Ai id-ul meu?
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Poate pune una cu fatza blurata, idem si chiszda.Nu cred ca postarea unor poze e cea mai buna idee.Ar putea fi recunoscuta de catre sot si nu stiu daca asta isi doreste(sau poate nu acum)
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Nei, vezi ca ai un emailhttp://media.giphy.com/media/jAe22Ec5iICCk/giphy.gif
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Tu iesti barbacsu?Poate chiar si respectivul posteaza aici..fara sa stie ca cea care a deschis topicul e chiar SOTIA LUI.
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Asa-i ca nici la munca nu mai poti face nimic cu gandul la cate puli sculate is pe aici ))))))))))))Ei,va agitati prea mult!Ce conteaza daca o sa dispar sau nu peste ceva timp?Ce conteaza,daca o sa ma fut cu cineva sau?Cineva a zis,ca o femeie inselata nu reactioneaza asa.Si ce?Daca in general nu reactioneaza femeile asa,nici eu n-am voie?Trebuie sa fiu ca toate altele,pentru ca asa spune societatea asta bolnava?Nu sunt si nu voi fi,pentru ca nu vreau sa fiu.Eu am nevoie sa ma vait undeva,am ales s-o fac aici.Simtiti-va onorati! Cu pozele am glumit,am crezut ca se intelege.N-am innebunit sa pun poze pe un site de curvari.
eu107 Reputație: 88 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Noiembrie 26, 2014 Ei,va agitati prea mult!Ce conteaza daca o sa dispar sau nu peste ceva timp?Ce conteaza,daca o sa ma fut cu cineva sau?Cineva a zis,ca o femeie inselata nu reactioneaza asa.Si ce?Daca in general nu reactioneaza femeile asa,nici eu n-am voie?Trebuie sa fiu ca toate altele,pentru ca asa spune societatea asta bolnava?Nu sunt si nu voi fi,pentru ca nu vreau sa fiu.Eu am nevoie sa ma vait undeva,am ales s-o fac aici.Simtiti-va onorati! Cu pozele am glumit,am crezut ca se intelege.N-am innebunit sa pun poze pe un site de curvari.Stai linistita,nimeni nu-si bate capul prea mult cu trairile tale,esti dar o posibila doza de placere ivita la orizont 2
kinkyone Reputație: 78 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 26, 2014 Tu iesti barbacsu?Sigur nu sunt eu
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Nici nu stii cat ma bucurSigur nu sunt eu
minime.1 Reputație: 375 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 26, 2014 Razbunare: Pct.1 Noapte - ulei incins + prosop ud - epic burn. Pct.2 Tacere - si tocare sentimentala periodica. Pct.3 Baga-i strambe la masa la tacsu, baga-l in cacat in propria lui familie dupa care dai papucii. Pct.4 etc. etc. Sunt o gramada de moduri de a te razbuna pe o persoana. Tre sa ai putina minte si destul de mult sange in instalatie sa te tii de un plan. O fi ea (razbunarea) arma prostului cum se zice - dar e mai tare decat orgasmul la sfarsit. 3
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 26, 2014 Ai omis pct 5: fara mancare calda 60 de zileRazbunare: Pct.1 Noapte - ulei incins + prosop ud - epic burn. Pct.2 Tacere - si tocare sentimentala periodica. Pct.3 Baga-i strambe la masa la tacsu, baga-l in cacat in propria lui familie dupa care dai papucii. Pct.4 etc. etc. Sunt o gramada de moduri de a te razbuna pe o persoana. Tre sa ai putina minte si destul de mult sange in instalatie sa te tii de un plan. O fi ea (razbunarea) arma prostului cum se zice - dar e mai tare decat orgasmul la sfarsit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum