Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2014 Postat Noiembrie 26, 2014 Eu propun sa-l luam pe NESIMTIT si sa-l tinem dezbracat 2 ore la Universitate
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Stiu,tocmai de aia trebuie sa rezolv problema cat mai repede.Pana atunci ma descurc eu sa ma eschivez,fara sa-si dea seama. Iar comportamentul meu fata de el nu s-a schimbat deloc. Acum va las,ca merg acasa.Mai intru,cand se ascunde el sa intre pe forum
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2014 Postat Noiembrie 26, 2014 Acum va las,ca merg acasa.Mai intru,cand se ascunde el sa intre pe forum Eu zic s-o dati la pace............ postati pe rand in seara asta 3
kinkyone Reputație: 78 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 26, 2014 Stiu,tocmai de aia trebuie sa rezolv problema cat mai repede.Pana atunci ma descurc eu sa ma eschivez,fara sa-si dea seama. Iar comportamentul meu fata de el nu s-a schimbat deloc. Acum va las,ca merg acasa.Mai intru,cand se ascunde el sa intre pe forum Va ascundeti unul de altul sa intrati pe forum? 1
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2014 Acum va las,ca merg acasa.Mai intru,cand se ascunde el sa intre pe forum Iar m-ai lasat cu berea si semintele neterminate
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2014 Eu propun sa-l luam pe NESIMTIT si sa-l tinem dezbracat 2 ore la UniversitateSa vina Pro Tv-ul
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2014 Postat Noiembrie 26, 2014 Mulţi dintre cei de pe forum se regăsesc în soţul infidel. Ar fi culmea ca vreunul de pe forum să accepte să facă rău unui coleg forumist!Ha,ha,ha, poate îi propui o întâlnire chiar soţului tău! Asta da, răzbunare.O altfel de răzbunarea nu-şi are rostul. Pur şi simplu divorţează şi mergi mai departe.
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2014 Mulţi dintre cei de pe forum se regăsesc în soţul infidel. Ar fi culmea ca vreunul de pe forum să accepte să facă rău unui coleg forumist!Ha,ha,ha, poate îi propui o întâlnire chiar soţului tău! Asta da, răzbunare.O altfel de răzbunarea nu-şi are rostul. Pur şi simplu divorţează şi mergi mai departe.Pai stie ce ID are barbata-su
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 26, 2014 Da,dar nu si numarul folosit sa apeleze fetele
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2014 Da,dar nu si numarul folosit sa apeleze fetele Pai da ,dar ea nu are numar de tel aici,deci probabil aranjamentele se fac pe PM,deci "el" nu are sanse
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Noiembrie 26, 2014 In masura in care nu e vorba de un topic deschis la misto de un baiat mai vechi pe forum, cu imaginatie bogata (mie asa imi spune "instincul meu de fata mare":...)Razbunarea e arma... instinctul nu te inseala dar cu razbunarea ai dat-o pe arătură , răzbunarea aduce vindecare dacă ea consta in lovitura de gratie (dacă nu o poți da tu, chemi pe altu mai tare, totdeauna e cineva mai tare care să dea lovitura de grație , cu o condiție, dreptatea să fie de partea ta, așa s-a clădit America, ochi pentru ochi si dinte pentru dinte, viata pentru viata)
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Noiembrie 26, 2014 Nevasta Tunata e...user banat.Daca vroia ceva,pana acum avea mai multe...sau spunea cine e sotul ei,il facea de kk aici pe forum si era mult mai respectata de noi toti... 6 3
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 26, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 26, 2014 Poate te ajuta domnul. http://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/ernest.jpg
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Noiembrie 26, 2014 Nevasta Tunata e...user banat.Daca vroia ceva,pana acum avea mai multe...sau spunea cine e sotul ei,il facea de kk aici pe forum si era mult mai respectata de noi toti... e tot trollul , are vreo 10 useri, vezi ca isi raspunde singur la dif de 1-2-3 min (grijă, are ca scop să-ți rupă mintea în bucăți ) 2
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Da,dar nu si numarul folosit sa apeleze fetele Ba da Nevasta Tunata e...user banat.Daca vroia ceva,pana acum avea mai multe...sau spunea cine e sotul ei,il facea de kk aici pe forum si era mult mai respectata de noi toti...Nu sunt user banat si nu am mai multe conturi.Am mai spus asta de cateva ori.Ce e asa greu de priceput? E ultima data,cand o spun,cine poate intelege,cine nu,nu. Incet-incet se contureaza un plan.O sa-l chem pe el la intalnire,asa afla si el tot si nici nu tre sa ma fut aiurea cu barbati straini.Astept sa-mi dai PM
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 26, 2014 e tot trollul , are vreo 10 useri, vezi ca isi raspunde singur la dif de 1-2-3 min (grijă, are ca scop să-ți rupă mintea în bucăți ) Once in a blue moon, s-ar parea ca are dreptate si ingineru'... 2
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Noiembrie 26, 2014 e tot trollul , are vreo 10 useri, vezi ca isi raspunde singur la dif de 1-2-3 min (grijă, are ca scop să-ți rupă mintea în bucăți ) Ce vrea trollul de faptscopul lui e demolarea moralului, a psihicului userilor de sex masculin de pe forum (el fiind in bucale si acum), tot el a dictat (sunt convins, si topicul lui Roberto cu....userii "distrusi", "fără ocupație..." s.a.m.d. ), ca "demolați" fiind, ei să ia decizia să se lase de plătit fetele pentru sex, adică...să treacă la iubit femeile în viața reală, unde tot el, contra a 50-60 euro/h* le-a "educat" (ca psihoterapeut sarlatan, v-am aratat decizia cu dosarul penal al politiei sector Bucuresti ), sa nu accepte decat barbati cu statut si bani, ori se stie, aici pe forum sunt persoane...."distruse", "fără ocupație", așa că trollul e un fel de spartan, vă sparge anusul, lets push them off the cliffs (LOVITURA DE GRATIE) * și cu ăia 50-60 de euro el se futea și se fute bine merci cu fetele, altfel de fete, nu alea educate de el (pe care le numea...nenorocite ) DOSAR PENAL !!! (prin stategia asta, timp de 17 ani, educand din umbra aproape toti psihologii din Romania, a cam dat lovitura de gratie poporului român, alături de popi, impotriva cărora lupta cu ardoare pe profilul Evanghelia dupa atei de pe facebook, verdict, caz grav de schizofrenie, recunoscut pe plan national , deaia si are caricatura aia cu sirenele ) așa face in fiecare zi, alt user, alta poveste, acelasi scop, problema e că nu vă dă și bani si statut să demarați in viața reala cu ... clientele lui (care au rămas singure....neavând labii, si pe care tot el le-a mințit că nu e nici o problemă, doar bărbații imaturi, infantili accepta femei fara labii, lucru absolut fals, asa ca ele sunt acum cu, REÎNCARNAREA, CU VRĂJITORIILE, CU ENERGIILE, le-ati văzut deja pe blogul belește ochii ) 1
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Ce vrea trollul de faptscopul lui e demolarea moralului, a psihicului userilor de sex masculin de pe forum (el fiind in bucale si acum), tot el a dictat (sunt convins, si topicul lui Roberto cu....userii "distrusi", "fără ocupație..." s.a.m.d. ), ca "demolați" fiind, ei să ia decizia să se lase de plătit fetele pentru sex, adică...să treacă la iubit femeile în viața reală, unde tot el, contra a 50-60 euro/h* le-a "educat" (ca psihoterapeut sarlatan, v-am aratat decizia cu dosarul penal al politiei sector Bucuresti ), sa nu accepte decat barbati cu statut si bani, ori se stie, aici pe forum sunt persoane...."distruse", "fără ocupație", așa că trollul e un fel de spartan, vă sparge anusul, lets push them off the cliffs (LOVITURA DE GRATIE) * și cu ăia 50-60 de euro el se futea și se fute bine merci cu fetele, altfel de fete, nu alea educate de el (pe care le numea...nenorocite ) DOSAR PENAL !!!wtf is this shit???? 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 26, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Noiembrie 26, 2014 Iar ai scăpat ??? 2 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Noiembrie 26, 2014 wtf is this shit???? dacă voiai neapărat să pari credibilă îți alegeai alt nume de user, poate nu esti trollul poate esti, asta Pisicut stie sigur, si daca esti curand o sa ai o linie peste user , eu zic că ești, trollul, pt ca uite, Nașu e trollul si a dat raspuns la 1 minut după tine
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 26, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 26, 2014 Asta cred ca ar fi cea mai crunta pedeapsa!!! Sa ti-o tragi cu @indubitabil! *Daca poti sa-l combini. Succes! :bye 5
nevasta tunata Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2014 Nevasta Tunata e...user banat.Daca vroia ceva,pana acum avea mai multe...sau spunea cine e sotul ei,il facea de kk aici pe forum si era mult mai respectata de noi toti...Nu am innebunit sa-l fac de rusine in public.Telul meu e sa ma razbun EU.Pe primul loc e satisfactia MEA si nu a voastra. indubitabil,am spus mai sus.Nu ma repet
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 26, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 26, 2014 Nu am innebunit sa-l fac de rusine in public.Telul meu e sa ma razbun EU.Pe primul loc e satisfactia MEA si nu a voastra. indubitabil,am spus mai sus.Nu ma repet Satisfactiile personale le poti obtine si prin alte metode. Sexul cu un alt barbat poate sa aiba repercusiuni pe care probabil le vei regreta mai tarziu, indiferent daca-ti va oferi o placere imensa sau nu. Daca esti o femeie care se respecta pe sine iti sugerez sa n-o faci. Gandeste-te bine inainte de a deschide cutia Pandorei. 1
eu107 Reputație: 88 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Postat Noiembrie 26, 2014 De ce? Sunt si pentru tine? Imi pare rau sa te dezamagesc dar pentru mine nu prezinti interes,de regula nu apreciez lucrurile care se obtin facil, pe tava.Nu ma multumesc cu jumatati de masura si nu sunt adeptul lucrurilor superficiale.Placerea mea e data in mod spevial de latura psihica,dupa de cea fizica...Deci pentru moment nu te pot incadra decat in categoria asa nu.Felul in care procedezi pentru a solutiona problema ta nu denota decat o abordare imatura, o lipsa a corectitudinii si o incercare de a evita realitatea si ceea ce a cauzat-o.Abordarea ta nu e una constructiva si nici acum,nici pentru viitor nu-ti va aduce nici cel mai mic beneficiu.
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 27, 2014 Am cam lipsit de la apel, deci cum arati? Nu am innebunit sa-l fac de rusine in public.Telul meu e sa ma razbun EU.Pe primul loc e satisfactia MEA si nu a voastra. indubitabil,am spus mai sus.Nu ma repet 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum