Sari la conținut

curvele isi modereaza singure topicul?

Postări Recomandate

Vizitator Batranul George
Reputație: 0
Postat

In realitate aceasta femeie este PRIETENA MEA, care mi-a fost alaturi, NECONDITIONAT, in momente destul de grele, de cumpana as spune, in viata. 

Te-as ruga sa nu vorbesti asa despre o persoana pe care NU o cunosti cu adevarat!!! Diana NU este deloc o vipera dar poate deveni lejer cu cei ce se reped la gatul ei GRATUIT ceea ce nu este neaparat un defect ci o calitate avand in vedere vremurile in care traim...

Sunt convins ca ce spui este adevarat si ca iti este prietena si ca a fost alaturi de tine.Deci sunteti amadoua doua vipere prietene. :pepsi

• Oras:Bucuresti
Postat

Pai nu am zis ca-mi lipsesc 5 cm pentru a ma vedea lumea altfel ..... + 5 cm = 26 cm , cam mult . Nu va mai fi vorba de admiratie , trecem la invidie deja .

Simpatic... Dar la dimensiunile astea nu pot sa-ti apreciez decat inaltimea...

Din 21 cm mie imi plac doar vreo 15... Pt restul n-am loc:))))

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:.
Postat

Simpatic... Dar la dimensiunile astea nu pot sa-ti apreciez decat inaltimea...

Din 21 cm mie imi plac doar vreo 15... Pt restul n-am loc:))))

Ma laudam si eu , deci 15 este numarul meu norocos ? Multumesc Doamne ! ( despre Dumnezeu era vorba nu despre anunturi erotice )

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Sunt convins ca ce spui este adevarat si ca iti este prietena si ca a fost alaturi de tine.Deci sunteti amadoua doua vipere prietene. :pepsi

Pardon?!?! Eu sunt Black Mamba ... =)) grija mare pe unde calci ca pot fi mortala  :laugh2

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ei, nu-i asa ca am prevazut corect...? 

(si stati, ca deocamdata am inteles ca sunt doar doua aplicari, prin care nici macar nu s-au sters recenzii; e doar o discutie la nivel de principii...!!)

GJ pisicuts!  :laugh2

• Like 4
Postat

@george...

Nu am propagat eu nimic spre tine, cand am avut ceva am venit si ti-am zis personal... A fost si singura data cand am iesit la o intalnire forumistica... Tu, in schimb, barfesti aberatii pe la colturi in loc sa ceri o discutie live cu mine, daca simti ca ai vreo nemultumire...

Orice altceva s-a propagat, s-a propagat pt ca asa iti place tie can-canul...

Cat despre Oly, nici cu el n-as avea nimic daca mi-ar lasa topicul in pace... Dar daca tot insista sa isi bata joc de faptul ca am depus un efort sa fie recenziile gasite usor... Nu cred ca trebuie sa ma las calcata in picioare... Asa-s eu.

Altfel, oricum vorba circula, stiu ca va roade grija de altii si mai si imprastiati aberatii... Si cam aia e, nu e problema mea...

Ok, solicit o intalnire face to face cu tine. Transmite-mi coordonatele prin pm, sms.....ies cu tine oricand la un suc sa transam rahatul asta.

Cat despre barfa, de ce esti asa sigura ca ceea ce auzi tu nu e o alta barfa?

• Like 2
  • Minus 6
Postat
:))) Da mah, numai ca am bagat eu "maneaua" in locul lui pisi, iar picpoc si inginerul sunt in pauza lunara, cred:D
  • Like 1
Postat

:))) Da mah, numai ca am bagat eu "maneaua" in locul lui pisi, iar picpoc si inginerul sunt in pauza lunara, cred:D

Am o maseuza pentru tine....te bag in boala....lasa maneaua, picpocul si inginerul.

Postat

:) Mda, am ghicit doar la nivel principial, personajele nu le-am prea nimerit...

(desi am vazut ca picpoc a avut o zvacnire pe unul din threadurile sale atomice, iar ingineru' sigur apare mai devreme sau mai tarziu; in genere in weekend-uri se simte cel mai mult in largul sau...) :P

Postat

@George , scuze ca te intreb , da am o curiozitate , cui de prin oras dai dreptu' , de te lasa sa-ti faci treaba ?

Postat

Ok, solicit o intalnire face to face cu tine. Transmite-mi coordonatele prin pm, sms.....ies cu tine oricand la un suc sa transam rahatul asta.

@george, ai PM

Ba , nu fiti rai , vin si eu cu Irina  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Eh... Am o latenta incredibila de pe telefon... Raspund prea tarziu la chestiile amuzante...:(

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Hypermarketurile au inceput demult negocierile pentru anul 2015  :138x

Postat

@George: hmmmm.... ai PM:)))

Vad ca nu te intereseaza ce iti zic, nu ma crezi ca te bag in boala?

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Draga Oly...

ai dat cu mucii si pe topicul lui Beatrice...http://nimfomane.com/forum/topic/33762-0765912157-beatrice-teen-fresh/?p=555321

Si cand ai vazut ca ai facut asta (jumatate de ora mai tarziu)... Ti-ai cerut scuze... Dupa care ai postat la mine... Din punctul meu de vedere, asta e si prostie, si rautate, si nesimtire...

Acolo am vrut sa postez la tine, pentru ca se dusese topicul deja pe pagina a doua. Din greșeala am apăsat la Beatrice , de aceea mi am cerut scuze când am observat.

Pentru mine este clar ca meseria de curva nu este pentru tine si ca, in mintea ta te gândești ca pe tine te fut doar bărbați care știu sa scrie corect sau sa pună semnele de punctuație unde si când trebuie. De-abia când te vei obisnui ca pe tine te poate fute oricine care are 200 de lei, atunci te vei numi curva, pana atunci ești doar curva frustrata.

PS- nu îmi pare rău ca l am rugat pe G. Sa fie cuminte, as face-o iar si probabil, ia ghici, chiar te ar lasa.

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Altii/altele si-ar inchiria un apartament cu doua camere, ori ar petrece 4-5 zile pe luna, la munte de banii astia.
 Sper totusi, ca cei 300 de ieuroi sunt doar 30, ca altfel, mi se mare cel mai stupid mod de a fute niste bani facuti  din ''placerea'' de a satisface de multe ori, tot felul melteni scapati din pesteri, certati crunt cu bun simtul, cat si cu apa si sapunul .

:slap2  :no2  :pope

Ceea ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult la biznisul asta ''reciproc avantajos'' pentru ambele parti(fix o pula) cu miros de handel, este doar ideea tampita de a da 300 de euro pentru a curata rahatul de pe propriul topic, cand el este adus/lasat cu intentie vadita sa creasca de catre persoanele responsabile, ca apoi sa fii nevoit sa inchiriezi vidanja/optiunea tot de la ele, pentru a curata rahatul pe care premeditat, tot ele ti l-au aruncat in ograda.
  Chiar merita sa dati banii astia(totusi nu pot sa cred nicio culoare ca sunt 300 de E) doar pentru a curata rahadul produs de niste gandaci onanisti virtuali si nesemnificativi, stimulati de cei care apoi va vand insecticidul?

Cum spuneati si voi fetele, nu-i prost cine cere, de ce, si cat cere, prost este doar cel ce ofera, totusi fiti un pic mai realiste si nu mai aruncati banii pe prosti/prostii. :138x  :hihat

Alt lucru care mi se pare unfair la rahatul asta de aplicatie, este faptul ca topicele curate ale fetelor care au platit niste bani frumosi ca sa curete rahatul produs la indemnul administratiei de niste oligofreni gen, xoxo, oly, marean, cat si ai verilor lor, pentru a ajuta iubitorii adevarati de savarina...este ca vor zace ratacite prin paginile 3-4-5 si chiar dincolo, avand in vedere rata de recenzii efectuata, cat si a numarului recenzorilor neanalfabeti, pe care se presupune ca i-ar mai avea rep. romanistan.

Deea, sa te intreb ceva, tie ti se pare normal ca tu ii vei sterge ineptiile lui oly/oja/ruj de pe topicul tau, pastrandu-l curat pentru adevaratii clienti care vor fi satisfacuti, dar nemaigasindu-l, el afundandu-se rau printre balarii, iar in acelasi timp olygofrenul ridicand prin spam/trolling fetele prietenilor/giorgeilor(hamsiilor) lui ???  :350x  
  • Like 2
  • Minus 3
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ce prost e asta =)) cam crezi ca ii ia sa scrie ceva pe topicul ei, sa ajunga pe prima pagina si dupa aia sa stearga postarea respectiva ?

• Like 4
Postat

Mucea, edit-urile, cat si postarile sterse, nu updateaza automat topicul, el fiind updatat doar de ultima postare ramasa pe topic.

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

ce prost e asta =)) cam crezi ca ii ia sa scrie ceva pe topicul ei, sa ajunga pe prima pagina si dupa aia sa stearga postarea respectiva ?

Nu e prost,gandeste lent :) da-i un ragaz de doua-trei zile sa revina si el cu picioarele pe pamant :)

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Ma, lasă l pe marinar sa si caute prietena pe un site de curve:)))

Asta vorbește de off-topic si bălării, care aberează si când doarme :))

PS- daca crie si șterge, topicul se duce la loc :))) am încercat eu sa i aduc topicul pe prima pagina, ea a șters postarea crezând ca topicul rămâne pe prima pagina, dar motanul este bagabont... Si ce crezi... Postarea s a dus exact unde era înainte :)))

Ps2. Marinarul este nevinovat, el trăiește in lumea lui, cu inginerul :))

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nu am nevoie sa fie topicul pe prima pagina!!!

Ce sa fac cu 50-70 apeluri/zi cand eu nu pot sa iau decat 2-3 clienti????

De ce sa stea topicul pe prima pagina si sa ma sune TOTI??? Nu sunt telefonista... Si nu fac fata la atatea apeluri!! Abia cand ajung pe pagina 3 se mai linisteste telefonul!!!

• Like 1
  • Minus 5

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Mucea, edit-urile, cat si postarile sterse, nu updateaza automat topicul, el fiind updatat doar de ultima postare ramasa pe topic.

Marinare,am eu o verisoara dar e cam perversa...daca vrei va fac cunostinta!Accepti sa-ti faca uro?  =))

• Like 6
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...