cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 28, 2014 Al doilea topic moderat http://nimfomane.com/forum/topic/23656-irina-pitika-titan-sex-total-0725365721/ 4
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 28, 2014 Al doilea topic moderat http://nimfomane.com/forum/topic/23656-irina-pitika-titan-sex-total-0725365721/A platit de pe toate conturile? 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 28, 2014 Bine ca n-a platit si pe Constanta.... sa vezi ce-i fac.
Cyrusthevirus. Reputație: 11 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 28, 2014 Copila asta pana la urma a ajuns un brand, imi pare rau ca am contribuit si eu la asta.
guacamole Reputație: 232 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Noiembrie 28, 2014 Cineva a scris pe aici ca practic ele platesc din banii nostri posibilitatea de a-si modera topicul. Hai sa ducem firul logic un pic mai departe: practic noi le platim ca sa stearga postarile noastre. How fucked up is that? 2
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2014 Cineva a scris pe aici ca practic ele platesc din banii nostri posibilitatea de a-si modera topicul. Hai sa ducem firul logic un pic mai departe: practic noi le platim ca sa stearga postarile noastre. How fucked up is that? Cine a scris ca fetele practic platesc din banii nostrii , nu prea are simtul realitatii.Nu e ca si cum noi , le-am da banii lor , pentru a isi plati acest serviciu'.Noi le dam fetelor banii tot pentru niste servicii ( oral , normal , cim , cof , etc ) ce fac ele mai departe cu banii....fix treaba lor, noi am primit ce am platit , ca sa zic asa.Daca noi le dadeam banii astia fix pentru chestia asta , fara a primi ceva in schimb , se putea spune atunci ca da , platim ca sa ne fie postarile sterse....doar ca atat timp cat nu e asa , nu ar trebui sa ne intereseze pe noi traseul banilor sau mai pe romaneste , nu e treaba magarului ce face stapanul 6
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Noiembrie 29, 2014 Bai băiatule, iar o dai după coteț ? am spus clar că fete care au cumparat acest serviciu au bani din activitatea ăsta( să nu crezi că au venit cu bani de acasă). Dacă în loc sa mergi la una care are opțiunea plătită de a șterge recenziile, te duci la alta care lasă recenziile la locul lor ,aia cu recenziile șterse v-a da faliment în 2-3 luni. Este un fel de boicot .La fel mai ai o variantă de a nu mai face recenzie. N-am făcut socoteala nimănui, niciodată cum câștigă și cum cheltuie banii, nu mai încerca să-mi răstălmăceşti vorbele, ești prea mic și neînsemnat pentru mine. Proverbul corect suna cam așa "nu este treaba măgarului de unde beau oile apă" 1 1
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Bai băiatule, iar o dai după coteț ? am spus clar că fete care au cumparat acest serviciu au bani din activitatea ăsta( să nu crezi că au venit cu bani de acasă). Dacă în loc sa mergi la una care are opțiunea plătită de a șterge recenziile, te duci la alta care lasă recenziile la locul lor ,aia cu recenziile șterse v-a da faliment în 2-3 luni. Este un fel de boicot .La fel mai ai o variantă de a nu mai face recenzie. N-am făcut socoteala nimănui, niciodată cum câștigă și cum cheltuie banii, nu mai încerca să-mi răstălmăceşti vorbele, ești prea mic și neînsemnat pentru mine. Proverbul corect suna cam așa "nu este treaba măgarului de unde beau oile apă" auzi mah , daca sunt asa mic si neinsemnat de ce te deranjezi sa-mi raspunzi de fiecare data ??? hai ca nu duc discutia mai departe , ca iar te enervezi aici din 3 vorbe si incepi sa ma injuri ( ca deh , doar atat poti ) si nu vreau sa iti plesneasca vreo vena , faci dracu vreun accident vascular cerebral.
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Cineva a scris pe aici ca practic ele platesc din banii nostri posibilitatea de a-si modera topicul. Hai sa ducem firul logic un pic mai departe: practic noi le platim ca sa stearga postarile noastre. How fucked up is that? Deci, banii vostri care de fapt sunt banii nostri (pentru ca va oferim niste servicii, nu vine nimeni sa ne lase banii in cutia postala si sa plece), sunt de la angajatorii dvs. Oare angajatori fac afaceri cu statul?!?! Deci statul sponsorizeaza curvele sa isi modereze singure topicul...fuck!!! =)) 6
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 29, 2014 Bambucha, nu te mai recunosc de anul trecut pana acum, te ai schimbat la 180 de grade:))) in bine. Draqu le lua pe curve acum un an daca aveau posibilitatea sa stearga din postări )) Ai băut apa între timp ? 3 2
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 29, 2014 Deci, banii vostri care de fapt sunt banii nostri (pentru ca va oferim niste servicii, nu vine nimeni sa ne lase banii in cutia postala si sa plece), sunt de la angajatorii dvs. Oare angajatori fac afaceri cu statul?!?! Deci statul sponsorizeaza curvele sa isi modereze singure topicul...fuck!!! =))Pai si " statu' " de unde are bani? Nu tot de la noi? Deci...))) 1 2
deeana Reputație: -404 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Eu chiar nu inteleg ce e cu disperarea asta... Pana acum suntem doua fete care am platit pt moderarea topicului, si niciuna din noi nu am sters vreo recenzie, ci doar off-topic... Care e problema, pana la urma, de vreme ce nu stergem recenzii??? Si care e interesul vostru in a posta toate balariile pe topicurile destinate recenziilor?? 1 5
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Statul ii are de la UE Deci ar veni cam asa: UE --> Statul Roman --> curvari --> Pisic --> curve --> Pisic deci toate conturile duc catre Pisic @Diana: pentru ca este o boala in genele romanilor, si nu numai, care se cheama "ma fute rau grija de altu' si banii lui"
NEI_U Reputație: 350 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Postat Noiembrie 29, 2014 Eu chiar nu inteleg ce e cu disperarea asta... Pana acum suntem doua fete care am platit pt moderarea topicului, si niciuna din noi nu am sters vreo recenzie, ci doar off-topic... Care e problema, pana la urma, de vreme ce nu stergem recenzii??? Si care e interesul vostru in a posta toate balariile pe topicurile destinate recenziilor??e simplu, cine-si permite mai mult decat ceilalti neputinciosi e subiect de invidie, discutii si oftica taci si faci, doar profitul conteaza un prieten betiv spunea : "Ma pis mai satisfacut daca latra cainele dupa gard !"
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Eu ma piș si mai satisfacut daca nimeresc cainele prin gard. 3
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 29, 2014 Nu e chiar așa. Depinde cine iti spune si pe cine i-l fute grija de banii tai. De ex. Acum câțiva ani am făcut o investiție.majoritatea prietenilor mi au spus așa :" bă , ești nebun? La ce pula mea iti trebuie" ? Bineînțeles ca le am răspuns așa: bă ce pula mea va fute pe voi grija de banii mei, ce fac eu cu banii mei, mai plecați in pula mea si aveți grija banilor voștri" Știi ce s a întâmplat? Am dat o punga din aia de la metro plină cu bani cam degeaba. Așadar, eu as vrea sa am pe cineva care sa mi spună: de ce pula mea arunci cu banii la gunoi!!!! 1 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Eu prefer ca fiecare SA-SI VADA DE TREABA LUI, sa nu futa pe NIMENI grija de banii mei sau de afacerile mele. Cum eu NU dau sfaturi de acest gen, nu astept sfaturi. Sfaturile se dau atunci cand sunt CERUTE!!!! Pe scurt, fiecare sa-si vada de viata lui, de banii lui, de afacerea lui, de ce vrea el, AL LUI si sa-i lase pe altii sa isi traiasca viata si sa isi cheltuie banii CUM VOR. Conform legilor lui Murphy care se aplica de fiecare data, daca ti-ai fi ascultat prietenii, sigur altele ar fi fost imprejurarile si poate ramaneai si mai repede fara bani. Daca ti-ai fi ascultat prietenii, poate ca te-ai fi aflat intr-un loc nepotrivit, intr-un moment nepotrivit si se intampla o nenorocire. Deci acest rationament pica, niciodata nu avem de unde sa stim ce ar fi fost daca ... daca ieri te-ai fi trezit cu o jumatate de ora mai devreme, sau mai tarziu, viata ta AZI, ar fi fost altfel. 3
daniell74 Reputație: -401 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:ro Oras:ro Postat Noiembrie 29, 2014 Eu nu cred ca Pisi este Mod1. ..tu vrei sa spui ca are dubla personlitate?!? nu ar avea cum sa fie asa, mod1 nu are personalitate, deci pisicu nu ar putea avea dubla personalitate, o are doar pe a lui
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 mod1 nu are personalitate, Ooooo, ba daaa, si inca ce personalitate are domnul Mod 1. Hai sa incheiem subiectul ca acum arunca cu bani dupa mine cand nu e Pisi pe faza
deeana Reputație: -404 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Nu e chiar așa. Depinde cine iti spune si pe cine i-l fute grija de banii tai. De ex. Acum câțiva ani am făcut o investiție.majoritatea prietenilor mi au spus așa :" bă , ești nebun? La ce pula mea iti trebuie" ? Bineînțeles ca le am răspuns așa: bă ce pula mea va fute pe voi grija de banii mei, ce fac eu cu banii mei, mai plecați in pula mea si aveți grija banilor voștri" Știi ce s a întâmplat? Am dat o punga din aia de la metro plină cu bani cam degeaba. Așadar, eu as vrea sa am pe cineva care sa mi spună: de ce pula mea arunci cu banii la gunoi!!!!Era o punga cu monede de 50 bani? Si vrei sa iti spuna "de ce plm arunci cu banii la gunoi!!!!", sau, cumva, "de ce (plm) arunci banii la gunoi?"? Oricum, la mine situatia e diferita, eu am platit ca sa INDEPARTEZ gunoiul 2 5
daniell74 Reputație: -401 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:ro Oras:ro Postat Noiembrie 29, 2014 ... Oricum, la mine situatia e diferita, eu am platit ca sa INDEPARTEZ gunoiul
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 29, 2014 Era o punga cu monede de 50 bani? Si vrei sa iti spuna "de ce plm arunci cu banii la gunoi!!!!", sau, cumva, "de ce (plm) arunci banii la gunoi?"?Oricum, la mine situatia e diferita, eu am platit ca sa INDEPARTEZ gunoiul Sunt curios de ceva. Când iti introduce ( nu am zis bagă) unul pula in cavitatea bucala ( nu am zis gura) greșit, cum il corectezi? Cum i spui ca nu a introdus o corect? In al doilea rând, ce pentru unii este gunoi, pentru alții poate fi aur. Ce acum pare gunoi, mai târziu iti poate fi de folos.
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 29, 2014 Eu prefer ca fiecare SA-SI VADA DE TREABA LUI, sa nu futa pe NIMENI grija de banii mei sau de afacerile mele. Cum eu NU dau sfaturi de acest gen, nu astept sfaturi. Sfaturile se dau atunci cand sunt CERUTE!!!! Pe scurt, fiecare sa-si vada de viata lui, de banii lui, de afacerea lui, de ce vrea el, AL LUI si sa-i lase pe altii sa isi traiasca viata si sa isi cheltuie banii CUM VOR. Conform legilor lui Murphy care se aplica de fiecare data, daca ti-ai fi ascultat prietenii, sigur altele ar fi fost imprejurarile si poate ramaneai si mai repede fara bani. Daca ti-ai fi ascultat prietenii, poate ca te-ai fi aflat intr-un loc nepotrivit, intr-un moment nepotrivit si se intampla o nenorocire. Deci acest rationament pica, niciodata nu avem de unde sa stim ce ar fi fost daca ... daca ieri te-ai fi trezit cu o jumatate de ora mai devreme, sau mai tarziu, viata ta AZI, ar fi fost altfel.Nu este bine ca gândești așa.Ce spui tu se aplica la necunoscuți, la persoane pe care nu le Cunoști.Eu daca văd ca un prieten greșește cu ceva, încerc pana in ultima clipa sa l fac sa înțeleagă.bineinteles ca alegerea ii va aparține pana la urma.Cine crede ca este atotștiutor si ca nu are nevoie de sfaturi, sau si mai rău... Eu fac , eu trag.... Se Înșeală amarnic.Fără familie, prieteni... Cu care sa te sfătuiești când iti este bine sau greu, părerea mea ca nu este bine. 2 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Nu este bine ca gândești așa.Ce spui tu se aplica la necunoscuți, la persoane pe care nu le Cunoști.Eu daca văd ca un prieten greșește cu ceva, încerc pana in ultima clipa sa l fac sa înțeleagă.bineinteles ca alegerea ii va aparține pana la urma.Cine crede ca este atotștiutor si ca nu are nevoie de sfaturi, sau si mai rău... Eu fac , eu trag.... Se Înșeală amarnic.Fără familie, prieteni... Cu care sa te sfătuiești când iti este bine sau greu, părerea mea ca nu este bine.Oly, spune-mi, te rog, sustii ca exista persoane pe care le cunosti cu adevarat?!?! Te inseli, nu ai cum sa cunosti pe nimeni, cu adevarat. Nu ai cum sa stii niciodata cum/ce gandeste cineva chiar daca tu crezi ca-l cunosti. Ca sa iti dai cu parerea despre ceva, trebuie ca tu sa fi trecut printr-o situatie similara si chiar si atunci, nu ai de unde sa stii ca situatiile vor semana, fiecare are propriile particularitati. Exista "domenii", cum ar fi DRAGOSTEA, AFACERILE, RELIGIA, unde nu se da cu parerea. De cele mai multe partile se impaca si tu cazi NEVINOVAT la mijloc. Se pare ca avem pareri diferite in ceea ce priveste definitia prieteniei si a familiei. In opinia mea, prietenii exista ca sa ma sprijine in deciziile pe care EU le iau, sa ma asculte, sa fie langa mine cand am nevoie, sa ma pot baza pe ei nu sa imi dea sfaturi bune sau proaste cand eu NU le cer. 2
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 29, 2014 Da, se pare ca avem păreri diferite. In alta ordine de idei, daca noi suntem prieteni si tu vrei sa faci ceva ce eu cred ca nu este bine, sa te încurajez. Tu așa spui. După părerea mea, nu suntem prieteni.Sa iti dau un exemplu: un grup de prieteni, la un chef. Unul dintre ei vrea sa bea o sticla de alcool, ca sa vrea el, are o stare proasta. Eu, prietenul lui ce trebie sa fac, daca știu ca alcoolul ii face rău, sa l încurajez? Sa fiu lângă el? Pai așa sunt lângă el, încurajându-l sa facă un lucru nebunesc? 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum