cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Decembrie 17, 2017 Stimati domni futaciosi...va multumesc din suflet pt tot, pentru criticile conservatoare, pt vorbele bune, pt clipele petrecute alaturi de voi! Va doresc sa aveti parte doar de fete care nu se uita la ceas...si cu servicii bune...mai bune ca ale mele! Eu ma retrag de pe piața muncii! Ma retrag din meseria asta! Poate o sa revin sau poate nu...dar cel mai probabil NU pt ca e cazul sa oun punct! Si cu ocazia asta va doresc un 2018 minunat plin de voie buna si de bani multi ca sa vizitati tot msi multe fete! Pt ultima oara...VA KISS PĂ OO! .........multa sanatate ..restul vin ,bune ,rele 1
todorut Reputație: 4 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 4, 2018 Un nr de telf la care o putem gasi pe domnisoara?
talibanu Reputație: 9766 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Ianuarie 4, 2018 Incearca 112 ;) vezi daca raspunde. 1
cristi bug Reputație: 1061 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 4, 2018 Un nr de telf la care o putem gasi pe domnisoara? Este retrasă. 1
todorut Reputație: 4 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 4, 2018 Ok. Ms frate! Altceva pe piata asemanator gasesc?
cutarescul Reputație: -200 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Ianuarie 19, 2018 Ok. Ms frate! Altceva pe piata asemanator gasesc? nu gasesti!!...Dzeu a spart matritza dupa ce a facuto pe asta, sa nu mai repete greseala... 1
aleajactaest Reputație: 88 Postat Ianuarie 19, 2018 Postat Ianuarie 19, 2018 nu gasesti!!...Dzeu a spart matritza dupa ce a facuto pe asta, sa nu mai repete greseala...De fapt Dumnezeu a făcut o singură și mare greșeală: a acceptat să apari tu pe lume cutarascule aka banatul valens. Acum pe bune, chiar simți o așa mare placere să jignești în stânga și în dreapta?
cutarescul Reputație: -200 Postat Ianuarie 19, 2018 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Ianuarie 19, 2018 De fapt Dumnezeu a făcut o singură și mare greșeală: a acceptat să apari tu pe lume cutarascule aka banatul valens. Acum pe bune, chiar simți o așa mare placere să jignești în stânga și în dreapta? parerea ta...sistine-o...treaba ta...problema ta!!.....chiar nu ai inteles??pamflet...can-can...daca prin a spune adevaruj jignesc...ghinion.
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 27, 2018 parerea ta...sistine-o...treaba ta...problema ta!!.....chiar nu ai inteles??pamflet...can-can...daca prin a spune adevaruj jignesc...ghinion.iar vorbesti ma nene singur? Iar te bagi ca supozitoru si esti pe langa subiect? Imi e mila de tine jur
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 27, 2018 iar vorbesti ma nene singur? Iar te bagi ca supozitoru si esti pe langa subiect? Imi e mila de tine jurte-ai intors !? :D
talibanu Reputație: 9766 Postat Ianuarie 27, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Ianuarie 27, 2018 Special pt valens :) 1
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 27, 2018 te-ai intors !? :D Nuuui ...nici vorbă de asta! Dar daca m.am retras...nu inseamna ca nu mai intru aici...vba lu' talibanu..."special lentru #valens " 2
paulica2016 Reputație: 14 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 Cristina , eu zic sa nu ii mai bagi in seama pe toti boschetariiChiar esti de treaba si imi pare rau ca nu mai activezi..te pup 1
cutarescul Reputație: -200 Postat Ianuarie 28, 2018 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Ianuarie 28, 2018 Cristina , eu zic sa nu ii mai bagi in seama pe toti boschetariiChiar esti de treaba si imi pare rau ca nu mai activezi..hopa slugoo
cutarescul Reputație: -200 Postat Ianuarie 28, 2018 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Ianuarie 28, 2018 Nuuui ...nici vorbă de asta! Dar daca m.am retras...nu inseamna ca nu mai intru aici...vba lu' talibanu..."special lentru #valens "oo rostogol....te-a invins foamea??
cutarescul Reputație: -200 Postat Ianuarie 28, 2018 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Ianuarie 28, 2018 Special pt valens :) :bye
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 28, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Ianuarie 28, 2018 oo rostogol....te-a invins foamea?? ha ja.....foamea invinge tot 4
larisssa Reputație: 8905 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Ianuarie 29, 2018 Bah băiatule bah....bah cum te rabdă pământul? A spus fata ca NU s-a întors, ce rahat de logica are răspunsul tău "ca a invins-o foamea "??? Sa mor, dacă tu explici clar ce ai vrut sa spui prin răspunsul ăla, jur ca eu nu mai postez nici măcar un cuvințel pe forum, nici măcar ca sunt disponibilă. Da-O în mm de treaba, ca tu ești fenomenal! Fata asta s-a retras de ceva vreme (ca sa Îți pun putina gheata la inima, o duce chiar bine, are acum o viață liniștita și frumoasa) , spune fata ca NU si-a reluat activitatea și tu arunci nu o nuca, ditamai nuca de cocos în perete "ca a invins-o foamea". WTF??? Dar în mintea ta care pemtru mulți e un mister, NOI-TOATE prostituatele suntem inculte, proaste și nătângi. Da-Ți un refresh! 5
asdzxcv Reputație: 38 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2018 Bah băiatule bah....bah cum te rabdă pământul?A spus fata ca NU s-a întors, ce rahat de logica are răspunsul tău "ca a invins-o foamea "??? Sa mor, dacă tu explici clar ce ai vrut sa spui prin răspunsul ăla, jur ca eu nu mai postez nici măcar un cuvințel pe forum, nici măcar ca sunt disponibilă. Da-O în mm de treaba, ca tu ești fenomenal!Fata asta s-a retras de ceva vreme (ca sa Îți pun putina gheata la inima, o duce chiar bine, are acum o viață liniștita și frumoasa) , spune fata ca NU si-a reluat activitatea și tu arunci nu o nuca, ditamai nuca de cocos în perete "ca a invins-o foamea". WTF??? Dar în mintea ta care pemtru mulți e un mister, NOI-TOATE prostituatele suntem inculte, proaste și nătângi. Da-Ți un refresh!Da` tu ce pulea mea esti baai?! avocaaaat ?? Gata nu se mai poate pt asta il sun pe Cristi sa ii bag pula in gat! 2
1001de nopti Reputație: 4 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 Larisa nu te mai supara degeaba pe cutarescu,voi gresiti. Lasa-l sa posteze ce vrea,din spatele unui ecran este usor sa vb. Tu î-ti dai seama daca lar ignora toata lumea 'eu unul cred ca dupa o saptamana ar aparea la stiri ca sa spanzurat si nu oricum ciiiii de bile cå el accolo are creierul.pentru ca organul de deasupra gatului la el este gol si nu ar avea efect. Asculta sfatul meu ignoranta este cea mai buna arma impotriva celor ca el. 1
asdzxcv Reputație: 38 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2018 Ma eu nu sunt valens dar sa stii ca oamenii stau in fata monitorului nu in spatele lui gandeste putin logic pt voi e normal sa ridicati in slavi coardele ca doar depindeti de ele sa aveti si voi parte de putina asa zisa afectiune 3
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Ianuarie 29, 2018 Da` tu ce pulea mea esti baai?! avocaaaat ?? Gata nu se mai poate pt asta il sun pe Cristi sa ii bag pula in gat! :laugh2 4
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Ianuarie 29, 2018 Ma eu nu sunt valens dar sa stii ca oamenii stau in fata monitorului nu in spatele lui gandeste putin logic pt voi e normal sa ridicati in slavi coardele ca doar depindeti de ele sa aveti si voi parte de putina asa zisa afectiune :iagree :hihat bine ai zis aici!!! sa ne scz "vanzataorea asta cu topicul" ei dar..... bine a grait 5
1001de nopti Reputație: 4 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 Nici nu era vb de tine axdzxcv si sa sti ca am dreptate cand spun ca sta in spatele monitorului ca se ascunde sa nu il vada careva
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 29, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Ianuarie 29, 2018 Larisa nu te mai supara degeaba pe cutarescu,voi gresiti. Lasa-l sa posteze ce vrea,din spatele unui ecran este usor sa vb. Tu î-ti dai seama daca lar ignora toata lumea 'eu unul cred ca dupa o saptamana ar aparea la stiri ca sa spanzurat si nu oricum ciiiii de bile cå el accolo are creierul.pentru ca organul de deasupra gatului la el este gol si nu ar avea efect. Asculta sfatul meu ignoranta este cea mai buna arma impotriva celor ca el. si asta este o idee...Dar fiecare face cum stie el mai bine... 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum