Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Daaaa😂😂 de trei zile trag chiulul! Da de mâine gata! O iau de la capăt,si poate cine știe....bag si o ofertă ...Dar mă mai gândesc până mâine când ajung la birou! Până atunci...va doresc o zi minunata (ca a mea e minunata oricum)😘

• Like 2
Postat

Alohaaaa la toată lumeaaaa! Sunt Dispooooo si al dracu' de bine dispusă ,și astăzi este free pt toată lumea la preturile vechi! 60/120! Ii rog pe domnii care mă vizitează,sa îmi spună de la telefon ca sunt de pe forum,ca altfel le cer mai mult😂😂😂😂😂😂.va Kiss bălos pe oo😘😘😘

• Like 2
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

La multi ani, minunata mea colega! Sa ramai la fel de zambitoare si de senina si peste 100 de ani!

(Multumesc "complicelui ", ca idiot me a uitat ca e duminica si e inchis cam peste tot. Fara bunavointa lui, ramanea Cristinuta fara tort :D ).

post-167744-0-42013700-1497217240_thumb.jpg

• Like 5
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

La multi ani Cristinuto si la cât mai multe dispoooo :)

• Like 2
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

La mulți ani!

Păi dacă știam eu din timp că este ziua ta,nu veneam eu să-mi dai un cadou?

• Like 2
Postat

Buna ziua la toată lumeaaaa! Căldură mare în ziua de "Marti 13 (cu ghinion)",dar mie îmi merge bine în ele de 13,si vreau sa va mulțumesc frumos pt mesajele frumoase,si pt ca ma acceptați așa cum sunt,s i pt ca mi.ati făcut ziuă de ieri mai frumoasa,si am început săptămâna zâmbind! P.s si astăzi sunt Dispooooo!😇ðŸ’ðŸ˜ðŸ˜˜

• Like 2
Postat

Alohaaaa today it's oferta!!!! 60/120 pt lumea! Haii ca m.am murdărit la.gura cu engleza meaaa😂😂. P.s ii rog pe cei care vizitează astăzi,sa.mi spună de unde au luat numărul! Zi frumoasa tuturor👌

• Like 2
  • Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

Crisu pt o noapte intreaga care e tarifu

ce draqu sa faci cu ea toata noapte???....te saturi rpd de ,dolofanca asta.....mergi odata la ea....te vede si ea....si vorbesti

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...