Sari la conținut

Cuplu - 0753895152

Postări Recomandate

• Oras:iasi
Postat

SOŢIA - 35, soţul - 37, oferim partide de sex împreună, dar şi separat, celor generoşi. Avem loc. tel 0753895152.a aparut acest anunt astazi in evenimentul,l-am mai vazut in trecut dar nu mai mult de o zi sau doua....a sunat cineva?sunt curios cum se prezinta si cat cere doamna.

Postat

Cand suni, vorbesti cu domnu' :D si pretu e 100RON ora parca... un numar cu doamna si... o muie facuta de domnu'. Infricosator!

Postat

Muia facuta de domnu' e obligatorie?=))Care ar fi ideea sa dai 100 de lei sa futi una trecuta, de fata cu barbatsu? Va gadita mustata domnului pe oua?Erau mai multe anunturi din astea, nu stiu daca era un singur cuplu. Interesant ar fi cu un cuplu o dubla penetrare, barbatsu in fofoloanca, iar eu in in curul tipei.Dar majoritatea sunt barbatilor din astefel de cupluri sunt bisex si au pretentii de genul: "nevastamea ti-o suge si tu mi-o sugi mie". Aha zic, eu sunt nascut sa gust numai pizda.:D

Postat

am fost la ei, au locatia in spate la hotel unirea. Pret 100 ron /h, am ales doar cu ea. Amandoi au cu 5-7 ani mai mult. Locatia e de lux, cald in apartament, oglinda mare in dormitor, pat mare.Tipa are un corp cam de nota 6, e cam tarancuta, are in jur de 165/65 nu are ceva cu care sa iasa in evidenta. Accepta FK, CIM, in rest habar n-am, am facut oral neprotejat si normal protejat. A spus ca daca vreau, putem face si normal neprotejat. La sfarsit am intrebat-o daca nu-i este frica s-o faca neprotejat si a zis ca nuuuu, ca la ea vin medici(!), ca ea cunoaste omul bolnav. - "Pai uite, incepe ea sa-mi explice, zilele trecute a venit un tip pe la vreo 50 de ani si imediat ce s-a dezbracat i-am zis sa se imbrace si sa plece. Pai mata esti operat dom'le!!!". Haa?! Mi-a cazut fata! Pt ea a fi bolnav inseamna cu totul altceva decat BTS-urile. Oralul il face ingrozitor de prost, ori la mine, asta face toti banii. El nu a stat in apartament in timpul...actiunii. Un mare minus e ca m-au lasat sa astept vreo 45 minute chipurile ei fiind in billa sa cumpere capsuni. Cand in sfarsit am intrat in apartament, am zis ca vreau sa stau cu ea, iar el i-a zis ca se duce sa cumpere capsuni "pt ala micu". Cred ca au specificat ca au copil mic de vreo 2-3 ori. La sfarsit, cand ma imbracam ea m-a intrebat , uitandu-se pe geam, daca e frig afara. Pai ma scuzi, parca tocmai fusesei dupa capsuni cu barbata-tu!, am zis eu...in gand :()O alta chestie, poate mi s-a parut, dar parca nu a corespuns vocea lui de la telefon cu cea fata-n fata. Plus chestia cu capsunile,,m-a pus pe ganduri, cum poti sa ma pui sa astept ca boul aproape o ora si sa zici ca esti in billa dupa capsuni, cum poti sa ma suni apoi ca e gata,,,luam taxiul si venim, ca mai apoi, cand intru in apartament sa-i zici nevestei ca te duci sa cumperi capsuni. I mean...wtf!

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Salutare.

Am gasit urmatorul anunt in editia online a ziarului local Evenimentul care suna cam asa :

"Doamnă 35, domn 37, împreună, dar şi separat, oferim sex celor generoşi. Avem loc. tel 0740707442 sau 0740525028."

Daca a fost cineva va rog sa ne impartasiti experienta si, daca se poate, sa ne spuna daca locatia e in zona Garii, in blocul cu Banca Romaneasca ( intersectia cu strada care urca spre Rapa Galbena si strada cu linia de tramvai care urca spre Piata Unirii ). Am fost eu acum un an aproximativ, undeva la etajul 1 in blocul respectiv. Era un nene usor burtos, mi-a comunicat tarifele ( 60 nr / 120 ora ), mi-a spus ca el ramane sau pleaca si revine peste o ora daca ma deranjeaza prezenta lui, dar nu am ramas pentru ca dameza statea la geam si fuma dupa perdea si nu s-a sinchisit sa isi arate trupul .

O zi racoroasa va doresc.

Postat

Salut și bine v-am găsit. Am vizitat azi cuplul în cauza, locația e acum lângă hotel Unirea un apartament cu doua camere, sufragerie și dormitor  e curat și elegant, la telefon răspunde domnul respectiv, mi-a comunicat tarifele și locația, am ajuns în zona sun din nou, îmi spune ca doamna e ocupata și ca ma suna el înapoi imediat ce doamna e libera. In fine, ma plimb vreo jumătate de ora ma suna tipul ma întâlnesc cu el, ma conduce la apartament, doamna era pe fotoliu în sufragerie într-o fustița scurta picior peste picior, discutam, ii spun ca vreau sa rămân cu doamna, ii dau 120 pentru o ora după care dispare. Ok.

Ii spun doamnei ca vreau sa merg la baie sa ma spăl deoarece eram transpirat. Baia e curata, găsesc spun lichid, un prosop mare curat, termin, intru în dormitor, ea ma aștepta goala în picioare, ne jucam putin, îl ia pe ala micu' în mana, eu ii mângâi sinii, fesele etc. Trecem  în pat, începe cu un oral neprotejat executat binișor, încet, un pic de deep, lins zonele adiacente. Trecem la normal, se urca deasupra, destul de strâmta, se implica geme, da contre, o lipesc de mine și încep sa o sărut, schimbam poziția, o iau pe la spate și într-un final termin pe burta dumneaei, se duce la baie sa se spele, o urmez și eu ne întoarcem în dormitor, se întinde în pat, încep sa-i ling păsărica, geme de plăcere, îmi strânge capul intre picioare, în fine, ma urc pe ea, și-o bagă singura, începe iar sa geamă și sa dea contre (o tine-am de cap sa nu se lovească de tetiera patului), se termina și al doilea număr ma duc la baie se duce si ea, mai discutam un pic ma îmbrac și plec. Cobor scările, parca pluteam, la ieșire îl vad pe tip, îl salut și plec în treaba mea.

OK, sa dam note:

Locație ok, cum am zis curat elegant, la baie săpun lichid prosop curat ii dau 10

Aspect fizic: are cam 35 de ani 1,65, 55-60 kg, bruneta cu par scurt ondulat, e draguța la fata e gen țărăncuța venita la oraș, sâni măricei cam de mărimea 4, un pic lăsați, are un pic de burtica dau un 8 (e curata, nu am simțit nici un miros suspect) 

P.S. Cred ca mai e un topic cu ea pe vremea când stătea în Nicolina

Acestea fiind spuse eu va salut cu respect, și dacă am omis ceva va rog sa ma iertați, e prima mea postare

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...