Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, just_evo a spus:

O târfă când aduce jigniri de mamă, n-are nicio noimă, e irelevantă.

Ce naște din pisică, șoareci mănâncă, la fel și mă-ta a fost târfă d-aia pe rit vechi, se futea în sat cu baticul pe cap la muncile câmpului și urmașii tăi voi fii ultimele zdrențe. Copii de târfă. Neamul de târfă a practicat și practică cea mai veche meserie.

Ia vezi mesajul meu și de acolo ai atacat jegos:

"Nu, că dă mult din gură și te direcționează, îți spune ce să faci, culmea, nu e de bubuială rogue/heavy, are reacții de frigidă :))

Fă așa, fă așa...dacă vrei să te fută să-ți sară capacele și să pleci cu creierii zob, nu e madame de așa ceva. Sunt pe forum alte tipe/mature de-ți împletesc visele."

Analizează-ți comportamentul când îți pui toți ametiții care dau bani mulți unei scoafe care a pierdut lupta cu kg-ele, să facă ce le dictezi în clipuri, se aude vocea :)))

Acum se dă victimă, pisicuts, salvează-mă, scapă-mă!

Cum să zici așa? De când are voie un bărbat sa fută cum vrea el? Păi tu la ce ceri 600 de RON curvă bătrână și oropsită, infecție vaginală și umilită în public, de fapt tu cauți proști să facă ce vrei tu pe banii lor?

Ești și analfabet funcțional observ...

Observ că nu te mai poți opri, deci am dreptate...ma-ta e o centurista frigida, plina de boli, o zdrență umilită, o țărancă, o ruptă.

Nu cred ca babarbatii cu care mă întâlnesc au impresia ca eu le cer acei bani, mă gândesc că ei ii dau fiind siguri că vor avea un moment bun în tot confortul.

Nu există bărbat care să futa cum vrea el, că s-ar numi viol!

Femeia este cea care-l îndruma în aceste taine și fineturi.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 minute, just_evo a spus:

@pisicuts avertizează și scroafa infectă care a pierdut lupta cu kg, că de la un mesaj normal ea a început să jignească. Nu proteja târâturile.

Târfă infectă de cea mai joasă speță, cu copii făcuți din flori.

Nu este normal sa fabulezi la adresa mea, sa hartuiesti și sa ma jignești.

Nu am purtat niciodată vreo luptă cu kg și cu nimic în viata aceasta, nu am nevoie.

PS. Mă-ta este frigidă și a facut din tine un om fad, insipid, neinspirat și mă plictisesti.

• Oras:Bucuresti
Postat
Chiar acum, vistantric a spus:

Nu este normal sa fabulezi la adresa mea, sa hartuiesti și sa ma jignești.

Nu am purtat niciodată vreo luptă cu kg și cu nimic în viata aceasta, nu am nevoie.

Hai că te iau eu târfă să îți dau puține emoții:

Denumirea de târfă:
Ești o târfă, definiția o găsești în Dex: https://dexonline.ro/definitie/tarfa

Femeie de moravuri ușoare, prostituată, târâtură conform Dex. Este meseria pe care o promovezi și pentru care ai anunț unde pretinzi sume de bani. Aspecte argumentabile.

Te expui într-un mediu necontrolat cu link-uri când ai gura plină de sloboz, când faci lucruri care să îți asigure continuitate și clienți. Materialul pe care l-ai promovat este aici: https://www.erome.com/VisS

Obiectul activității tale:
Art 328 Prostituţia | Codul Penal: Fapta persoanei care îşi procură mijloacele de existenţă sau principalele mijloace de existenţă, practicând în acest scop raporturi sexuale cu diferite persoane, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

Analizele tale:

Când ai postate ultimele analize? Servicii ai prestat, până la proba contrarie ești o bombă suspectă în societate(evident, analizele se postează cu acordul de prelucrare al datelor cu caracter personal).

Activitățile tale:
Copii tăi știu ce face mama lor? Le-ar arăta la școală colegilor și profesorilor? https://www.erome.com/a/LVqhzb6C

Deci, ești o târfă, o târâtură, o prostituată, conform informațiilor preluate din DEX și a activității pe care o promovezi.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, just_evo a spus:

când faci lucruri

Ce lucruri fac? 😅

Denumește tu cu creierașul tău și cu ma-ta, despre mă-ta!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Las și eu astea aici dacă tot s-a dat pagina din cauza la amărâta aia de poză, să nu zic ceva și de recenzie...trist.

20220821_234727_855.jpg.713976a77d48c0d93be5ecdd0d3ffc30.jpg

400 Ron
🔸️companie intimă 30 de minute
Sex oral deep neprotejat cu finalizare orala
Sex normal protejat, diverse poziții
Sunt incluse jocuri erotice, fantezii și fetișuri
Sunt permise atingeri, sărutări, FK, 69 și Cunni

500 Ron
🔸️o ora companie intima

600 o ora și ceva
🔸️Companie intima și masaj

• Oras:B
Postat
30 minutes ago, just_evo said:

O târfă când aduce jigniri de mamă, n-are nicio noimă, e irelevantă.

Ce naște din pisică, șoareci mănâncă, la fel și mă-ta a fost târfă d-aia pe rit vechi, se futea în sat cu baticul pe cap la muncile câmpului și urmașii tăi voi fii ultimele zdrențe. Copii de târfă. Neamul de târfă a practicat și practică cea mai veche meserie.

Ia vezi mesajul meu și de acolo ai atacat jegos:

"Nu, că dă mult din gură și te direcționează, îți spune ce să faci, culmea, nu e de bubuială rogue/heavy, are reacții de frigidă :))

Fă așa, fă așa...dacă vrei să te fută să-ți sară capacele și să pleci cu creierii zob, nu e madame de așa ceva. Sunt pe forum alte tipe/mature de-ți împletesc visele."

Analizează-ți comportamentul când îți pui toți ametiții care dau bani mulți unei scoafe care a pierdut lupta cu kg-ele, să facă ce le dictezi în clipuri, se aude vocea :)))

Acum se dă victimă, pisicuts, salvează-mă, scapă-mă!

Cum să zici așa? De când are voie un bărbat sa fută cum vrea el? Păi tu la ce ceri 600 de RON curvă bătrână și oropsită, infecție vaginală și umilită în public, de fapt tu cauți proști să facă ce vrei tu pe banii lor?

Bine punctat omule, până la urmă fiecare om este rezultatul acțiunilor sale. Și din cate vad colega de forum se lauda preponderent cu pule supte și sloboz pe ochi. Este chiar foarte bine că există pe piață și grase de 100+ kg, probabil că sunt și amatori ai acestui gen .

• Minus 1
Postat

Ce lucruri fac? 😅

Denumește tu cu creierașul tău și cu ma-ta, despre mă-ta!

Când ești fântână arteziană și te fuți nespălată. N-ai un clip când mergi la duș, ești transpirață, infectă, plină de potențiale boli.

Abia aștepți un fraier care să te sune sau să te amenințe, asta cauți de la oamenii pe care-i întărâți aici, dar tipii smart nu-ți dau nas. Tare îmi e că te alegi cu ce ai tu mai neplăcut în cap.

Ești o târfă obraznică și nespălată, fără analize, găurită în public și umilită pentru câțiva lei.

Postat
Acum 5 minute, Patriksterea a spus:

Bine punctat omule, până la urmă fiecare om este rezultatul acțiunilor sale. Și din cate vad colega de forum se lauda preponderent cu pule supte și sloboz pe ochi. Este chiar foarte bine că există pe piață și grase de 100+ kg, probabil că sunt și amatori ai acestui gen .

Sunt oameni prostiți care aruncă banii pe o infectă care se afișează umilită în public. Se promovează cu clipurile în care este umilită de la sine putere, nu o face din obligație, o face să își joace ultima carte la cum arată. Singurul mijloc al ei de promovare.

Nu s-ar duce nimeni la ea dacă nu ar avea ceva diferit la sumele pe care le pretinde, ea preferă să se umilească și să se asigure că a mai câștigat ceva încă o zi. Nu are un clip în care să se spele sau să apară că se șterge.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, just_evo a spus:

Când ești fântână arteziană și te fuți nespălată. N-ai un clip când mergi la duș, ești transpirață, infectă, plină de potențiale boli.

Abia aștepți un fraier care să te sune sau să te amenințe, asta cauți de la oamenii pe care-i întărâți aici, dar tipii smart nu-ți dau nas. Tare îmi e că te alegi cu ce ai tu mai neplăcut în cap.

Ești o târfă obraznică și nespălată, fără analize, găurită în public și umilită pentru câțiva lei.

Na, ia și bălește!

Nu argumenta cu mine ca mă plictisește ignoranța ta!

Doar o poza, ca mi-e lene sa transform în gif acum videoul...eventual vezi pe erome mai bine, ca se aude și apa.

20220729_082646_720.jpg.2dc92aa6de568ba107e0e725e463db17.jpg

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, just_evo a spus:

asta cauți de la oamenii pe care-i întărâți aici

Adică v-am tras eu de puțulică până pe topicul meu sau ce căutați aici cu jignirile voastre?

Postat
2 minutes ago, just_evo said:

Sunt oameni prostiți care aruncă banii pe o infectă care se afișează umilită în public. Se promovează cu clipurile în care este umilită de la sine putere, nu o face din obligație, o face să își joace ultima carte la cum arată. Singurul mijloc al ei de promovare.

Nu s-ar duce nimeni la ea dacă nu ar avea ceva diferit la sumele pe care le pretinde, ea preferă să se umilească și să se asigure că a mai câștigat ceva încă o zi. Nu are un clip în care să se spele sau să apară că se șterge.

Corect, este doar o prostituată ajunsă la vârsta ieșirii din uz care face scandal, poate poate mai prinde in client.

Din fericire, in maxim 2 luni se termina programul Rabla și ajunge la Remat pe centură 

• Minus 1
Postat

Adică v-am tras eu de puțulică până pe topicul meu sau ce căutați aici cu jignirile voastre?

Îți repet că îți plouă în gât, ți-am arătat feedback-ul meu și reacția ta. Eu am făcut mișto de tine, tu ca o târfă care s-a simțit în pericol că nu-și mai vinde marfa a atacat mișelește.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, Patriksterea a spus:

Corect, este doar o prostituată ajunsă la vârsta ieșirii din uz care face scandal, poate poate mai prinde in client.

Din fericire, in maxim 2 luni se termina programul Rabla și ajunge la Remat pe centură 

Ia raspunde la o intrebare, mă nenea care ti-ai facut cont ieri!

Voi aveți aici pe forum, pe tarabă...numai curve cu pește sau de ce această ostilitate, jigniri și hartuire încă de când mi-am făcut cont pe nimfomane?

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 6 minute, vistantric a spus:

Asta este meseria lor, sa harțuiasca fetele pe forum... cum Inesuka nu mai apare la orizont, au trecut pe topicul tau... Sper ca  @pisicuts sa le tragă câte o dunga la harțuitorii ăștia... am văzut ca a făcut ceva ordine cu unele clone și topice.. sper sa nu se oprească 

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, just_evo a spus:

Îți repet că îți plouă în gât, ți-am arătat feedback-ul meu și reacția ta. Eu am făcut mișto de tine, tu ca o târfă care s-a simțit în pericol că nu-și mai vinde marfa a atacat mișelește.

Nu ai cum sa faci feed-back la ceva ce e doar în mintea ta, te-ai apucat sa vorbești despre mă-ta ca e frigida, o curva infecta și nu știu ce alte abjectii...și ai pretenția ca o necunoscută sa fie martora la problemele tale.

Postat
Acum 5 minute, Patriksterea a spus:

Visantric(să nu-i zic pe numele complet că n-am acord de prelucrare al datelor), nu e străină de scandaluri în real life. Ea este o tipă colerică și isterică, care bea mult și are acțiuni necontrolate.

Îi amintesc cum a mers pe la gardă prin 2014-2015, la fel acum 2 ani înainte de pandemie. Ea crede că toți aici sunt puștani cordiți și nu o cunosc. 

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, extraterestru78 a spus:

Asta este meseria lor, sa harțuiasca fetele pe forum... cum Inesuka nu mai apare la orizont, au trecut pe topicul tau... Sper ca  @pisicuts sa le tragă câte o dunga la harțuitorii ăștia... am văzut ca a făcut ceva ordine cu unele clone și topice.. sper sa nu se oprească 

Sper să fie ok, nu am mai întrat pe topicul ei să citesc.

• Inimioara 1
Postat
2 minutes ago, just_evo said:

Visantric(să nu-i zic pe numele complet că n-am acord de prelucrare al datelor), nu e străină de scandaluri în real life. Ea este o tipă colerică și isterică, care bea mult și are acțiuni necontrolate.

Îi amintesc cum a mers pe la gardă prin 2014-2015, la fel acum 2 ani înainte de pandemie. Ea crede că toți aici sunt puștani cordiți și nu o cunosc. 

Alcoolul distruge creierul. Păcat de ea că a pierdut lupta cu normalitatea și cu kilogramele..... 

Ii inbtiwleg disperareaa, e greu sa găsească macar 1 client pe zi, când are 100+ kg și cere sumele pe care le cere. 

Probabil 95% fac cale întoarsă...

Postat
Acum 4 minute, vistantric a spus:

Nu ai cum sa faci feed-back la ceva ce e doar în mintea ta, te-ai apucat sa vorbești despre mă-ta ca e frigida, o curva infecta și nu știu ce alte abjectii...și ai pretenția ca o necunoscută sa fie martora la problemele tale.

Vezi cum scupi venin? Numai că vorbele târfelor nu au valoare, cum de atfel coloana lor vertebrală nu există, nu au cuvânt, etc.

Dacă zic de mă-ta că nu mai e și că mă duc să-i aprind o lumânare, sunt un domn?

Ți-ai adus și cățelușul între timp? Nu o aduci și pe Mădălina? Mai te lauzi în Ostroveni că te-a futut toată Rm.Vâlcea. Făceai baie în Olănești, nu aveai apă în casă...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 14 minute, just_evo a spus:

Te acoperi de ridicol!

Nu fac parte din lumea voastră, nu am problemele voastre și caracter jegos ca voi!

Ce crezi că zic oamenii care mă întâlnesc și văd că sunt diferită?

Cât de importanți vă credeți sperând că aveți vreo influență asupra mea sau a celor care ma cunosc sau mă vor cunoaște?

Eu sunt un om bun pentru că așa vreau si-mi place și nu știu dacă să îmi para rău de voi, nu mi se pare ok ce vi se întâmplă.

Ups, li s-a terminat cerneala... 😮

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, extraterestru78 a spus:

Adiooo boys!!! 

De fapt am o problemă pe care nu puteam să o discut cu supărații ăia...

Nu prea mai sunt agățătoare pentru draperie, e păcat să o dau jos si nu cunosc magazine pentru astfel de chestii.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 52 minute, uritescu a spus:

Neah!!  @Patriksterea  mai are două conturi active.

Oare e vechiul @depresivu sau @pipilica?

Îmi pare bizar că useri  ca @justevo se lasă angrenați în așa mizerii.

Toți știm să vorbim murdar, unii o fac pe bani, alții din neputință...iar eu nu am nici o satisfacție.

E ca și cum accesez un spațiu și scot de acolo niște obiecte neînsuflețite, fără pic de energie...apoi urmăresc micimea din exprimarea celuilalt.

Față în față am pățit să fiu jignita, dar inteligent...și pe parcursul întâlnirilor cu respectivul nu a existat cuvânt pe care să îl pronunț și care sa nu înțepe.Adica omul nu a respirat o clipă fără a primi câte una, dar i-a plăcut și a revenit...însă după a 3-a întâlnire am decis că mai bine răresc întâlnirile cu el...pentru că am să găsesc apoi un scop și risc sa-l conduc pe respectivul fix în miezu plăcerii sale pe 2 lei.

PS.

Imediat cum am zis aici...m-am mai uitat inca o data la draperie si instant am dat-o jos, e super fără!

Dar...mai e o problema, trebuie un tub de scos precipitațiile afara din balcon de la aerul condiționat, ca apoi să pot muta prosoapele la uscat în spatele peretelui și nu în fața geamului de la salon.

Postat

Ce lume rea..Alexandra arată a femeie mai ales la vârsta ei..înaltă ..cu forme .cur mare bun de lins și de futut .sunteți rai ..chiar nu va înțeleg 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...