Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

Vizitator KimInLove
Reputație: 0
Postat
On 6/26/2022 at 12:07 AM, vistantric said:

Vrei sa fie in gura ta sau de ce întrebi? 🙄

PS

E superb ce se vede, nu-i asa?

1832291329_Screenshot_20220626-020940_SamsungInternet.jpg.2ce0cb7b93efa7a04deecb859f62f64f.jpg

Cam subtire instrumentul

eu am noroc de marimi

mai groase, sâc ! 

si mult mai delicioase ! Si mai  futacioase ! 

• Oras:București
Postat

VisBahic încă nu s-au trezit. 

Bețiva iar s-a făcut praf și chelăcăie

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 16 minute, Raducu1289 a spus:

VisBahic încă nu s-au trezit. 

Bețiva iar s-a făcut praf și chelăcăie

Oare ce bea? Cocârț?

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:România
Postat

Aveti rabdare. Inca nu este foarte beata. Termina femeia portia, se macheste si incepe sa se dezlantuie psihologia din ea.

• Like 1
  • Minus 1
Postat
La 26.06.2022 la 2:07, vistantric a spus:

Vrei sa fie in gura ta sau de ce întrebi? 🙄

PS

E superb ce se vede, nu-i asa?

1832291329_Screenshot_20220626-020940_SamsungInternet.jpg.2ce0cb7b93efa7a04deecb859f62f64f.jpg

Sau suge iar o puta mica. A ajuns sa se laute cu pute cat degetul. Asteptam sa se imbete si incepe show-ul

• Like 1
  • Minus 1
Postat
5 hours ago, just_evo said:

Oare ce bea? Cocârț?

Se sparge cu bere la PET, se vedeau butelcile goale într-o filmare. 

• Haha 1
  • Minus 2
Postat
Acum 8 minute, Raducu1289 a spus:

Se sparge cu bere la PET, se vedeau butelcile goale într-o filmare. 

🤣🤣🤣

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Pă felie..
Postat

Io cu o curiozitate puternica am ramas si anume ~ dupa o zi de inghitit puțe dă toate felurile, gusturile si mirosurile cum isi permite sa-i deie un pupic odraslei ca a luat 8 la.. chimie.

• Haha 2
  • Minus 1
Postat

Acum nu mai are clienți, sta mai mult trotilată. O mai fute care un taximetrist și care un șantierist care lucrează prin zona și îi lasă 50-60 lei să aibă pt băutură

Când sugea pula îți dai seama că îi mai rămânea sloboz pe bot și printre dinți, când râgâia mirosea a sloboz de la o poștă.... Chiar dubios cum își pupa copilul cu botul plin de sloboz, dar ea nu își pune problemele astea, pentru că suptul de pula este jobul ei, e prea proasta să poată face altceva. 

Acum a ajuns o răgălie, o trotinetă obeză buna de dat la programul rabla.

• Haha 2
  • Minus 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pff, doar atât! 😅

Credeam că vă pot lăsa să umpleți o pagină întreagă!

Mă gândeam că aveți multe de povestit despre proastele cu care vă futeți...

Se pare că nu tre' să cred tot ceea ce gândesc!

Mai povestiți-mi, vreau să înțeleg ce fel de oameni sunt aceia care nu vor ajunge vreodată să mă întâlnească!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 25.06.2022 la 23:55, sf.Duch a spus:

sa-mi faci lipeala cu cineva din anturajul tau sa o iau acasa 

Gata, te-au aranjat băieții?

Știi cum se zice...totul până la bani!

Nu contează ca o întâlnire cu mine e 500, dacă alta-i gratis...

Testata și pe banii lor, era plin de d-astia ca tine la Snagov!

• Minus 1
Vizitator KimInLove
Postat
38 minutes ago, vistantric said:

Pff, doar atât! 😅

Mai povestiți-mi, vreau să înțeleg ce fel de oameni sunt aceia care nu vor ajunge vreodată să mă întâlnească!

DF98B640-EA21-4D0E-9F49-22614A555CBB.jpeg

Vizitator KimInLove
Postat

Ce săracă  ești , fă

nici bani de moderare n-ai , cu tot cu CIM si CIF al tau

Postat
Acum 57 minute, vistantric a spus:

Pff, doar atât! 😅

Mai postează și tu poze cu tine plina de sloboz pe mecla ! Sa ne arăți de ce ești în stare și ce poți să faci în viața  😂😂😂

• Like 1
  • Minus 1
Postat
31 minutes ago, radu308 said:

Mai postează și tu poze cu tine plina de sloboz pe mecla ! Sa ne arăți de ce ești în stare și ce poți să faci în viața  😂😂😂

Cea mai mare realizare a vieții ei este că a supt pula cu patos.

Cred că i-au trecut prin gura miliarde de copii

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Imi facu pofta domne.. si-mi planificai maine dupa o zi dă muncă istovitoare sa viu sa-i dau o puță-dulce-cu smîntânică.. asa cum ii place ei.. da' inca nu ne-a lamurit cu bubanele după spinare.. ce-i cu ele.. ca tare mi-e ca ne umple dă.. varicela maimuții.

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 23 ore, Parizar a spus:

Io cu o curiozitate puternica am ramas si anume ~ dupa o zi de inghitit puțe dă toate felurile, gusturile si mirosurile cum isi permite sa-i deie un pupic odraslei ca a luat 8 la.. chimie.

Ce vrei frate..Nu poate și nu o duce capul mai mult.Eu mă gandesc ,poate se găsește vreun profesor zbanghiu să-i zică odraslei.."știi video ăla pe erome? Eu îi dădeam lu' mata să sugă " 

Ce să-i zică bețiva odraslei? Lasă mama că în 2 min m-a umplut de sloboz , sa razi de el dacă îți mai zice ceva !Să-i zici că ejaculează prematur !

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ce distracție o fi când le da copiilor sa facă o compunere despre părinți.

Ce o să scrie săracul copil? Tata e unul căruia i s-a rupt prezervativul in timp ce o futea pe mama, care e prostituată.

O să scrie că apreciază cel mai mult la mama lui faptul că suge pula cu pofta și înghite sloboz de la români, chinezi, negri, indieni, marocani etc. Practic activitatea pe care o desfășoară este de atragere fonduri europene și chiar din toată lumea.

Că miroase a sloboz de la o poștă nu cred că scrie 

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 2
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat
1 oră în urmă, Raducu1289 a spus:

Ce distracție o fi când le da copiilor sa facă o compunere despre părinți.

Ce o să scrie săracul copil? Tata e unul căruia i s-a rupt prezervativul in timp ce o futea pe mama, care e prostituată.

O să scrie că apreciază cel mai mult la mama lui faptul că suge pula cu pofta și înghite sloboz de la români, chinezi, negri, indieni, marocani etc. Practic activitatea pe care o desfășoară este de atragere fonduri europene și chiar din toată lumea.

Că miroase a sloboz de la o poștă nu cred că scrie 

Ba da plictisit mai ești, sa stai că prostu toată ziua și să scrii oracaielile astea... Ești patetic!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, lica7216 a spus:

Ba da plictisit mai ești, sa stai că prostu toată ziua și să scrii oracaielile astea... Ești patetic!

Numai noaptea, ca hoții, intră pe forum să abereze...și curios e că toți în același timp ca și cum sunt vorbiți între ei sau sunt vreo 2, 3 persoane cu mai multe conturi.

Noaptea...să nu observe prea multă lume tâmpeniile lor.

In mod normal ar trebui sa ridic topicul cu cate-o replică la fiecare mesaj, dar problema e ca nu îmi prea pasă...

• Minus 1
Postat
11 hours ago, radu308 said:

Ce vrei frate..Nu poate și nu o duce capul mai mult.Eu mă gandesc ,poate se găsește vreun profesor zbanghiu să-i zică odraslei.."știi video ăla pe erome? Eu îi dădeam lu' mata să sugă " 

Ce să-i zică bețiva odraslei? Lasă mama că în 2 min m-a umplut de sloboz , sa razi de el dacă îți mai zice ceva !Să-i zici că ejaculează prematur !

Nu este exclus că peste câțiva ani sa se apuce și plodul de supt pula, daca asta vede la mă-sa

• Minus 1
Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
Postat

Bai frate, stim cu totii ca Vis este praf si a pierdut mult cu aberatii, injuraturi, postari obscene, minciuni grosolane, inventii, etc….eu ii dau minus exact ptr aceste lucruri….insa copii si mamele nu trebuiesc bagati in discutii si certuri la curve. Ca e Vis proasta si a dat din casa despre copil, arata inca o data ca are cutia craniana goala! Copilul nu are nici o vina, sper saracul sa nu stie niciodata ce meserie a practicat mamica lui ptr ca va fi terminat psihic si emotional….dar nu mai injurati de copii si mame! 

• Like 2
Postat
Acum 3 ore, Raducu1289 a spus:

Nu este exclus că peste câțiva ani sa se apuce și plodul de supt pula, daca asta vede la mă-sa

Urat ce faci. Nu trebuie adusa familia in discutii. Hai sa ne limitam la a diacuta doar despre @vistantric

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu m-ati luat în seamă de câte ori v-am spus că exagerați și nu sunteți conștienți că întreceti o limită, nu aveți nici o scuza pentru ceea ce faceți!

• Like 1
  • Minus 1

Reputație: 24072
Postat
1 oră în urmă, vistantric a spus:

Nu m-ati luat în seamă de câte ori v-am spus că exagerați și nu sunteți conștienți că întreceti o limită, nu aveți nici o scuza pentru ceea ce faceți!

Taci ca esti proasta! E vina ta ca te-ai spart la gura de copil si alte kkturi cu care te lauzi pe la barbati. Daca iti tineai gura aia spurcata, nu mai comenta nimeni de familia ta, ca nu avea ce, logic nu? Esti facuta gramada! Taci!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...