Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 1 minute ago, noanonymus said: 😍😍😍îmi place😍😍😍 Si mie imi place:) multu
noanonymus Reputație: 432 Postat Iulie 9, 2022 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iulie 9, 2022 Acum 3 minute, KimInLove a spus: Si mie imi place:) multu Cuplă, îmi placi cu totul😍😍 1
noanonymus Reputație: 432 Postat Iulie 9, 2022 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iulie 9, 2022 Acum 4 minute, noanonymus a spus: Cuplă, îmi placi cu totul😍😍 Am vreo șansă să ne vedem? O am un pic mai mică de 18😂😂 Limba e mai lungă😂😂
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 8 minutes ago, noanonymus said: Cuplă, îmi placi cu totul😍😍 Daca nu eram faimoasa zi-mi Sincer ma mai cautai? daca nu aveam si bani zi sincer ma mai placeai ? Daca nu ma voiau toti , Zi sincer ma mai voiai ? daca nu ma stia lumea zi-mi sincer imi mai scriai ?
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 5 minutes ago, noanonymus said: Am vreo șansă să ne vedem? O am un pic mai mică de 18😂😂 Limba e mai lungă😂😂 Nu sunt eu cu limbutele imi place cum intra pula-n mine si paraie pasarica se accepta 17,5 cm
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 oh, e necesar .. necesar ... so Sensual.. oh , oh ! C-am ajuns la final... ce bine e sa ai topicul inchis si sa postezi la altele care-ti postau si tie acum cateva luni :))) #AmDatFocLaToataKarma
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 azi mi-am luat liber . Ce bine e sa stau la alte javre pe topic care imi spamau topicul in lunile Decembrie - Februarie.2021
Vizitator creiergigant Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Raluca, te rog eu nu te mai fa de cacat, au trecut 4 ani.. ne-ai dovedit cat de imbecila esti, gata, du-te la culcare
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 9, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 9, 2022 Acum 21 ore, pisicuts a spus: merge treaba @vistantric ?? Innesugativa@, te implora sa o banezi, ca are logoree. Mâine îți va spune ca întreg forumul ii aparține. Postez asta înainte să se dea pagina. . .300 Ron 🔸️masaj 40 de minute Masaj de relaxare și erotic 400 Ron 🔸️companie intimă 30 de minute Sex oral deep neprotejat cu finalizare orala Sex normal protejat, diverse poziții Sunt incluse jocuri erotice, fantezii și fetișuri Sunt permise atingeri, sărutări, FK, 69 și Cunni 500 Ron 🔸️o ora companie intima 600 o ora și ceva 🔸️Companie intima și masaj 1 1 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Eu fac bani si fara sa imi arat organele pe Nimfomane :)))) Ce dracu e carnea aia care atarna
noanonymus Reputație: 432 Postat Iulie 9, 2022 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iulie 9, 2022 Acum 23 minute, KimInLove a spus: Daca nu eram faimoasa zi-mi Sincer ma mai cautai? daca nu aveam si bani zi sincer ma mai placeai ? Daca nu ma voiau toti , Zi sincer ma mai voiai ? daca nu ma stia lumea zi-mi sincer imi mai scriai ? Acum 22 minute, KimInLove a spus: Nu sunt eu cu limbutele imi place cum intra pula-n mine si paraie pasarica se accepta 17,5 cm Normal că te plac și te vreau oricum🥰 Limba oricum e mai mică și nu o folosesc😂😂
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Tremura tabla la Bass la zdrente zic Pas. ca le dau foc pizdelor ce n-au obraz ! https://youtu.be/9c6TRrXEGws
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 32 minutes ago, noanonymus said: Normal că te plac și te vreau oricum🥰 Limba oricum e mai mică și nu o folosesc😂😂 Mie imi place sa ma fut si sa citesc carti despre Chanel le putem imbina . Fii atent. In timp ce eu rasfoiesc cartile astea superbe , tu ma futi intinsa pe pat Daca vrei sa ma accepti asa , bine. Daca nu, te asteapta Vistantric cu scoica deschisa :)))
Administrator pisicuts Reputație: 114507 Postat Iulie 9, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 9, 2022 cea mai invidioasa si ofuscata este inesuka
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 3 minutes ago, pisicuts said: cea mai invidioasa si ofuscata este inesuka Da, sigur :))) eu imi permit sa-mi cumpar orice si sa lucrez cand am eu chef nu ma poti determina sa pun poze cu scoica pe forum :))) asa ca scrie ce vrei nu pot fi invidioasa pe unele care isi posteaza poze gratis in timp ce altele fac bani de pe urma lor Think Pink.
Administrator pisicuts Reputație: 114507 Postat Iulie 9, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 9, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Da, sigur :))) eu imi permit sa-mi cumpar orice si sa lucrez cand am eu chef nu ma poti determina sa pun poze cu scoica pe forum :))) asa ca scrie ce vrei nu pot fi invidioasa pe unele care isi posteaza poze gratis in timp ce altele fac bani de pe urma lor Think Pink. inesuka pana nu pui poza cu scoica nu te ridici la nivelul lui @vistantric 😹 1
tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 9, 2022 duelati - va in poze :-) ca asa vrea publicul 2
Administrator pisicuts Reputație: 114507 Postat Iulie 9, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 9, 2022 Acum 34 minute, KimInLove a spus: Da, sigur :))) eu imi permit sa-mi cumpar orice si sa lucrez cand am eu chef nu ma poti determina sa pun poze cu scoica pe forum :))) asa ca scrie ce vrei nu pot fi invidioasa pe unele care isi posteaza poze gratis in timp ce altele fac bani de pe urma lor Think Pink. inesuka cine pula mea o sa ia de nevasta o femeie ca tine ?? care are toate defectele: -dusmanoasa -rea -invidioasa -artagoasa -recalcitranta -temperamentala -posesiva -aroganta -obraznica -nesuferita -orgolioasa -afurisita 1 1
just_evo Reputație: 280 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2022 Acum 59 minute, KimInLove a spus: Mie imi place sa ma fut si sa citesc carti despre Chanel le putem imbina . Fii atent. In timp ce eu rasfoiesc cartile astea superbe , tu ma futi intinsa pe pat Daca vrei sa ma accepti asa , bine. Daca nu, te asteapta Vistantric cu scoica deschisa :))) Daaa, ești telectuală rău, te cultivi pentru recoltă! 1
just_evo Reputație: 280 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2022 Acum 8 minute, pisicuts a spus: inesuka cine pula mea o sa ia de nevasta o femeie ca tine ?? care are toate defectele: -dusmanoasa -rea -invidioasa -artagoasa -recalcitranta -temperamentala -posesiva -aroganta -obraznica -nesuferita -orgolioasa -afurisita Ai uitat: bipolară! 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 1 hour ago, pisicuts said: inesuka pana nu pui poza cu scoica nu te ridici la nivelul lui @vistantric 😹 Ma piș pe nivelul ei de ștoarfă
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 39 minutes ago, pisicuts said: inesuka cine pula mea o sa ia de nevasta o femeie ca tine ?? care are toate defectele: -dusmanoasa -rea -invidioasa -artagoasa -recalcitranta -temperamentala -posesiva -aroganta -obraznica -nesuferita -orgolioasa -afurisita Mai incearca :)))
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Da, sunt obraznica ! Dar doar cu cine ma provoaca la Duel . cu astia de 21 cm sunt mielusel :)))
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Sunt un maidanez , reactionez ca un Pitbull atunci cand ma stresez musc rau orice dulau care ma latra aiurea ! nu-mi plac javrele care doar agita lumea!!! iubesc joaca rup zgarda Sunt maidanez bai !! Nu-mi da comenzi ! sunt un caine rau , EU RUP LESA nu ma poti dresa ! da? NU EXECUT CAND ZICI TU ! Latru sa m-auda tot satu’ cainii pe care-i conduc stiu sa joace tratru. dar eu n-am stapan. Si cand strabat strada JAVRELE ridica coada miros bine prada;) Unii vor sa ma muste de gat dar habar n-au cine sunt nici cat de puternica-i Haita in care am crescut!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum