Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
37 minutes ago, simionp98 said:

Crezi că îl înscrie la supt sau la primit în cur?

După ce te-au prins muncitorii la Selen acasă și te-au tăvălit de nici nu te mai puteai ține pe picioare, a trebuit să ajungi la Alexandra pentru o gură de ozon. Există dovezi 🤣

13 hours ago, vistantric said:

20220713_225122_093.jpg.9eb75715e872374bc8b127594cfc8542.jpg

• Oras:Cluj
Postat

Să lămurim un lucru. Eu am dorit să o vizitez dar la fața locului am găsit o purcea pe care am refuzat o, deoarece nu sunt nebun sa plătesc o curva bătrână și grasa 

Găsesc destule civile care arata mai bine

Referitor la jigniri, am spus că este grasa că o constatare, nu ca o jignire. 

Singura care jignește permanent aici este chiar curva, care îi ataca pe toți. Probabil face spume atunci când adevărul este expus.

Pentru mine rămâne în afara zonei de interes, e prea nasoală pentru a fi plătită. Adică nu as plati la ea nici 50 lei. 

Cum gusturile nu se discuta, eu mi am făcut datoria de a informa colegii, acum fiecare este liber să aleagă pentru el: o curva bătrână cu pizda uscata la 600 lei sau ceva proaspăt și fresh, o pizda roz de puștoaică la același preț sau chiar mai puțin.

• Minus 1
Postat
17 minutes ago, simionp98 said:

Să lămurim un lucru. Eu am dorit să o vizitez

Minți cu nerușinare! Ești mai rău ca SelenBaby. Ai fost, i-ai curățat cu limba eșapamentul și acum nu recunoști. Există poze și video cu tine. Ești un vidanjor de cururi.

On 7/24/2022 at 11:08 PM, simionp98 said:

Mare greșeală că i am spus că merg la ea pentru lucruri pe care nu le pot face cu soția.

Postat
3 minutes ago, uritescu said:

Minți cu nerușinare! Ești mai rău ca SelenBaby. Ai fost, i-ai curățat cu limba eșapamentul și acum nu recunoști. Există poze și video cu tine. Ești un vidanjor de cururi.

@pisicuts nu cred că este permis un astfel de limbaj. 

As putea sa îi răspund similar dar nu cred că asta se dorește, sa transformam forumul in cocină 

• Minus 1
Postat
Just now, simionp98 said:

@pisicuts nu cred că este permis un astfel de limbaj. 

As putea sa îi răspund similar dar nu cred că asta se dorește, sa transformam forumul in cocină 

Îmi cer scuze pt limbaj! Ești vidanjor de funduri 🌈.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 33 minute, uritescu a spus:

Minți cu nerușinare! 

Nu merită efortul, este analfabet funcțional.

• Minus 2
Postat
39 minutes ago, vistantric said:

Este exact așa cum a descris Caragiale, o lichea.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, uritescu a spus:

Este exact așa cum a descris Caragiale, o lichea.

Eu le zic jigodii, e mai exact ce zicea Caragiale...dar pentru vremurile în care trăim e prea elegant.

jigodie
• 2. Om lipsit de caracter.

lichea

• 1. Om de nimic, lipsit de demnitate, lingușitor, slugarnic, netrebnic, om în care nu se poate avea încredere

Ei stau la mine pe topic cu pretenția să le recunosc superioritatea cum fac alea la care se duc ei și care le zic "azi ie ultima zi la voi in orași". 😅

Acesta e un semn de caracter mizerabil...cand obligi pe celalalt să se coboare la nivelul tău și sa ma comport prostește pentru a se simți ei mai în siguranță.

Doar peștii se comporta asa cu femeile lor, mai grav e cu seceta aceasta.

Observ că pentru ei calitatea nu există, nu pun preț pe calitate și culmea....pe prostie da, e supraevaluată!

Trebuie sa asocieze cu ceva ce sunt ei, ca dacă e mai mult se inhiba și devin frustrați.

• Minus 1
Postat
On 24.07.2022 at 20:11, laury said:

Tu de asta ti ai pus numele sfantul, ca sa ai spate? 😄 😄 😄

Bai mosnege cat de ipocrit esti! Dupa ce ca tu esti primul “hot” care isi ia numele divinitatii ca sa ce? Fie sa te dai mare, fie sa ai “spate”. Tu trebuie sa fii primul banat! Sper sa nu imi raspunzi, ca iti dau iar minus…talhar misogin ce esti! In hell sa ajungi!

Buna seara Alexandra 

Pot sa-ti zic ca , sunt invidios pe tine pentru colectia de "colorati " Perusi pe care ai adunat-o in ultimele pagini . Mare realizare n-am ce zice 

(Perușul este un papagal de talie mică, ce aparține tribului de papagali cu coada lungă, câteodată considerat o subfamilie de origine indiana  și, izolată în propriul trib)

Cu permisiunea ta ma vad nevoit sa deschid inca o fila din seria , cum sa educam niste needucati .

Domnilor  ,care sunteti domni , fiindca se constata ca nu este un dialog constructiv , ridicati mana cei care aveti curajul si tupeul sa fiti fata in fata cu cea pe care o asaltati cu injective si trivialitati fare a avea nici cea mai mica retinere 

Inscrierile le puteti face si pe aceasta pagina dar , ...............

:angel:  spuneti o data , dar pe bune ,ce va macina asa tare de nu puteti dormi cu gandul la femeia asta , ca sa intelegem si noi astia neinitiatii , mosnegii , pensionarii , sclavii , lingatori de cururi ,sau , cum ne considerati voi,  pe ceilalti care nu suntem de acord cu abordarea voastra care-i traba Ma gandesc ca stiti ceva , de care ar trebuii sa fim si noi informati   :gossip  ,asta este sensul acestui site ,  NU ?

vedeti si voi ,ca ne invartim intr-o spirala din ce in ce mai agresiva care nu face bine nimanui . Cine are argumente , dar vorbim de cele pertinente sa le "expuna aici sau sa taca pe veci "       AMIN .

Acuma ,cu referire strict la" Nepotul " 

BRE .... deja ma dezamagestii si , stii de ce ?

pune mana ca nu-i greu si ,deschide DEX -ul inaite de a folosii cuvinte care nu-ti  apartin sau nu fac parte din vocabularul curent pe care il folosesti 

ipocrit 

Persoană care se arată altfel de cum este; (om) prefăcut, făţarnic 

Astept sa dezvolti daca esti in stare dar, cu argunente solide acest aspect

Nicknmeul meu am vazut ca te deranjaza / il doreai tu ,dar nu stiai cum sa-l scrii sau, esti cumva un  raspopit   . Citind ce ai scris pe aici cred ca este calitatea ta suprema  / Nu mi-o atribui mie :refoz

talhar

Hoțoman, șmecher, ștrengar.

Aici sunt de acord M-ai citit bine 

misogin

Care manifestă aversiune sau dispreț față de femei.

EEEEEeeeeeeeeen aici , deja , m-ai bagat la mari banuieli si cheltuieli

Daca eu sunt misogin inseamna ca tu esti o femeie foarte frumoasa si inteligenta  cu forme senzuale care trebuie futu...a grav ,careia sa-i fie  umpluta gura cu sloboz , luata la palme , intoarsa in toate pozitiile + anal ca asa se cere   .frustratoooooo  am sa te rog sa-mi spui aici ca sa auda  toata lumea care-i pretul tau pe zi , Eu fiind mosneag si pensionar pe deasupra doresc sa te fac Tarfa mea dar, nu la finalizare sau ora .

DACA ESTI DE ACORD DA-MI UN MINUS

Apropoo ...... cum ziceai , ca , ai citit unei colege psihiatru ce a scris Alexandra pe paginile ei si , ai avut o concluzie pe care ne-ai impartasit-o si noua ,rugamintea mea da-i sa citeasca si ce ai scris TU 

Nu ne, spune fiindca ,deja stim ...... sau daca ai curajul ...Uimeste-ne 

Si nu uita ,nu raspunde ca te faci ..........:girly

• Haha 1
  • Minus 1
Postat

Ha ha ha

O curvă / târfa  și sclavul ei care o linge in cur s-au apucat sa vorbească despre lichele

Pai nu va e jena mai penibililor?

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

@sf.Duch esti pe minus mosnege? Tot bagi batul prin gard si cauti sa zgandari cacatul? Cine plm da doi bani pe tine, un p e d o f i l batran, curvar si libidinos? Inceteaza sa mai faci tu pe aici teoria conspiratiei la pizda vacii. Ti am explicat ca daca mai insisti in prostia ta, iti iei cu minus. Ok, vrei minus, o sa iti dau pana te saturi. Sa ma pupi in cur, vad ca iti place sa lingi dara de rahat din curul protejatei tale!

Postat
On 7/24/2022 at 8:46 PM, MeganWolfM said:

Tu ești doar frustrată! O obeză bătrână care cerșește pulă și ne minți că îți dă lumea 600 pe oră!🤣🤣🤣

Adevărat grăiești omule

Pe publi are anunț cu 100/200 lei

A și spus aici pe forum că prețurile astea sunt pentru cei de pe forum dar cred că era beată și nu își mai aduce aminte

Îți dai seama ce dusa cu pluta este dacă lucrează cu odrasla in casa....

Oare cum poate să îl pupe seara înainte de culcare, când prin gura aia au trecut atâtea pule și s-a scurs pe gat atât sloboz

Cred că râgâie spermă cum sare apa la cișmea

• Minus 1
Postat
1 minute ago, simionp98 said:

Pune link, să vadă lumea.

• Like 1
  • Oras:AC Milan
  • Oras:AC Milan
Postat
Acum 6 ore, vistantric a spus:

Ți-ai și găsit pe cine să citezi, cu expresia asta, poftim cultură, numai din gură😂😂😂😂😂

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 13 minute, simionp98 a spus:

Adevărat grăiești omule

A și spus aici pe forum că prețurile astea sunt pentru cei de pe forum dar cred că era beată și nu își mai aduce aminte

Îți dai seama ce dusa cu pluta este dacă lucrează cu odrasla in casa....

Oare cum poate să îl pupe seara înainte de culcare, când prin gura aia au trecut atâtea pule și s-a scurs pe gat atât sloboz

Cred că râgâie spermă cum sare apa la cișmea

Pe publi nu a avut niciodată tarife afișate...🤗🤭😀

• Like 3
Postat
Just now, derwall said:

Pe publi nu a avut niciodată tarife afișate...🤗🤭😀

Le comunica la telefon omule, de parcă nu ați ști că pe publi nu pune niciuna tariful

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat
Chiar acum, simionp98 a spus:

Le comunica la telefon omule, de parcă nu ați ști că pe publi nu pune niciuna tariful

Ți-a zis ție 100 / 200 Lei , ai fost și nu ai rămas ?🤔

• Like 3
Postat
4 minutes ago, derwall said:

Bate câmpii mai rău ca SelenBaby. Imaginația îi joacă feste. Nu a fost la niciuna dintre fetele pe al căror topic intră.

Postat
1 minute ago, derwall said:

Am fost la ea și nu am rămas pt că e ditamai matahala

Am lăsat și recenzie aici cu detalii dar a năvălit cu sute de postări cu atacuri și a rămas în urmă cu 2-3 pagini.

• Minus 1
Postat
7 minutes ago, simionp98 said:

Pune link-ul de publi.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 24 minute, noanonymus a spus:

Ți-ai și găsit pe cine să citezi, cu expresia asta, poftim cultură, numai din gură😂😂😂😂😂

Nu se exprimă elaborat, dar am observat ca nu are probleme de înțelegere, scriere și percepție.

• Minus 1
Postat
10 minutes ago, simionp98 said:

Am lăsat și recenzie aici cu detalii dar a năvălit cu sute de postări cu atacuri și a rămas în urmă cu 2-3 pagini.

La cât și cum te văicărești, plus victimizarea asta ieftină, sigur nu ești al 46764345 cont al lui SelenBaby??? Sociopat ești, mincinos ești, neadaptat ești, lichea ești.... Corespunde profilul.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 23 ore, Maionezu a spus:

Zi cu odrasla.. cand incepeti meditatiile?

Acum 9 ore, simionp98 a spus:

Crezi că îl înscrie la supt sau la primit în cur?

Acum 22 minute, derwall a spus:

Ce întrebare stupidă...ia vezi și citește ce fel de om pretinde că m-a întâlnit și mai mult chiar...nu a rămas în întâlnire!

Poate pentru @pisicuts nu contează că umblă pe site de-ăștia care v-ar fute copii, dar măcar voi să fiți oameni și să înțelegeți ce se întâmplă.

• Minus 2
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat

Acum aproximativ doua luni si eu am sunat. Mie mi-a spus 250/h. Daca nu credeti asteptati sa se linisteasca apele pe forumul despre piggy, sunati si va veti convinge ca nu mint

• Minus 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 10 minute, uritescu a spus:

Pune link-ul de publi.

Cum a făcut recenzie falsă...nu ii este greu să dea 2 euro la Publi și sa facă un anunț.

Era un anunț al unei grase care mi-a furat pozele si care a umblat prin câteva orase, mă sunau oamenii din acele orașe sa-mi spună.

Aia cred ca era purceaua pe care o caută ăștia pe topicul meu, punctul ei de oprire a fost la Constanța și apoi si-a șters anunțul.

Ăsta care a facut recenzia falsă cică a fost saptamana trecuta la mine când eu am fost la mare si n-am facut intalniri deloc.

Nu stiu daca se intelege ce zic...dar fata respectiva si-a șters anunțul și a dispărut de pe piața în urmă cu o luna.

Oricum, cred ca era un anunț spam.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...