Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2022 Partajează Postat Septembrie 4, 2022 nu e nici dracu suparat ca nu vi tu aici :))) overall da,ai dreptate,intalnesc femei cu forme mult mai misto decat tine. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 4, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 4, 2022 Acum 23 minute, dthunter a spus: nu e nici dracu suparat ca nu vi tu aici :))) overall da,ai dreptate,intalnesc femei cu forme mult mai misto decat tine. Ok, vezi de formele ălora...și nu mai comenta aiurea pe topicul acesta! Sau ești peștișor care vrea să-și recomande marfa la mine pe topic? Este acest topic despre mine sau despre tâmpeniile din capul vostru? Repet pozele, nu este corect sa depun efort și...degeaba totul. . . . . 400 Ron 🔸️companie intimă 30 de minute Sex oral deep neprotejat cu finalizare orala Sex normal protejat, diverse poziții Sunt incluse jocuri erotice, fantezii și fetișuri Sunt permise atingeri, sărutări, FK, 69 și Cunni 500 Ron 🔸️o ora companie intima 600 o ora și ceva 🔸️Companie intima și masaj 1 1 Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Septembrie 4, 2022 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Septembrie 4, 2022 Vis..... pentru unii esti doar un Vis.. si vulpea cand nu ajunge la struguri... comenteaza aiurea ..... si prost. Nu mai baga in seama vulpile... Sweet kiss 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2022 Partajează Postat Septembrie 5, 2022 Acum 6 ore, flaviusadrianus a spus: Vis..... pentru unii esti doar un Vis.. si vulpea cand nu ajunge la struguri... comenteaza aiurea ..... si prost. Nu mai baga in seama vulpile... Sweet kiss esti papagalul ei? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 5, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 5, 2022 Acum 6 ore, flaviusadrianus a spus: Vis..... pentru unii esti doar un Vis.. si vulpea cand nu ajunge la struguri... comenteaza aiurea ..... si prost. Nu mai baga in seama vulpile... Sweet kiss Hiene, după ce ling mârâie și își închipuie că râd! Acum 43 minute, dthunter a spus: esti papagalul ei? Te lungești la vorbă pentru ce? Caută alt topic cu poze, aici nu e pentru tine! 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 5, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 5, 2022 Ce amestec de culori este? 😃 2 1 Link spre comentariu
Amidamaru Reputație: -40 Postat Septembrie 5, 2022 Partajează Postat Septembrie 5, 2022 7 hours ago, vistantric said: Ce amestec de culori este? 😃 turcoaz 1 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 5, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 5, 2022 Acum 39 minute, Amidamaru a spus: turcoaz Nu m-am gândit la asta, asa se explica de ce de la distanță uneori sunt verzi iar alteori par albaștri. În mișcare...🙂 1 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 6, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 6, 2022 Întrebare întrebătoare! Ne f**em sau...ne cântărim? 😃 . . 4 1 1 1 Link spre comentariu
statesorin Reputație: 94 Postat Septembrie 6, 2022 Partajează Postat Septembrie 6, 2022 Acum 5 ore, vistantric a spus: Întrebare întrebătoare! Ne f**em sau...ne cântărim? 😃 . . Vis de visss! 💋 1 Link spre comentariu
MarePizdar Reputație: -53 Postat Septembrie 7, 2022 Partajează Postat Septembrie 7, 2022 faci exercitii pt coapse de ai curu asa mare? 1 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 11, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 11, 2022 UP 😅😅😅 Link spre comentariu
roundqubz Reputație: -3 Postat Septembrie 12, 2022 Oras:CJ/BV/B/CT Oras:CJ/BV/B/CT Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Am ajuns și eu la această prostituată. Anunț găsit pe publi24, am făcut programare pe seara. Locație ușor de găsit (am mers cu Uber) Individa este reticenta, pune tot felul de întrebări, este egocentrică și megalomană. Acțiunea în sine a constat la prima finalizare intr un oral neprotejat executat așa și așa, se vede că este plictisita și obosita. Uzată. Trecută. Ofilită. Finalizare pe corp. La numărul doi s-au fofilat, a început să o molfăie, m a întrebat dacă sunt sigur că se mai scoală, că ea de obicei face o finalizare pe oră. M am ridicat și am plecat. Amenda 600. NU RECOMAND nici dușmanilor. Note: Corp 4. Cur imens și plin de grăsime, daca voiam să o fut cred că sunt 8-10 cm de slănină până la pizda. Cei cu pula mai mica abia ajung la intrarea în pizda. Ofilită, plictisita, grăsime, celulita, sâni mici și blegi. Pizda mare și largă găleată, Nu am apucat sa dau in pizda dar i am desfăcut buzele și este CEA MAI MARE SI LARGA PIZDA pe care am văzut o de când sunt. Cat un borcan mare, se poate face disting cu pumnul daca o iei ușor. Oral 6 Normal nu am făcut Fata 5 Obosita, bătrână. În tinerețe cred că arată mai bine. Atitudine 5. Am fost sa fut nu sa ii fiu psiholog. S-a lăudat că are relații prin poliție. Nota generala 5, pentru mine au fost 600 lei prost investiți. 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1638 Postat Septembrie 12, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Amărâtule și nefericitule,cum poți să scrii aberațiile ăștia? Te deplâng, penibilule! 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 12, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Acum 33 minute, papura voda a spus: Amărâtule și nefericitule,cum poți să scrii aberațiile ăștia? Te deplâng, penibilule! Un papițoi care e banat mereu de admin și în mod cert e în lista blocaților pe telefonul meu. Păcat că adminul nu mai scrie și taie cu roșu textul cu mențiunea recenzie falsă, cum făcea pe vremuri. Presupun că nu există reguli contra recenziilor false și vor abuza de această libertate acum când nu voi mai putea posta conținut media. Curios e că ieri mi-a zis cineva în timpul actului sa nu mai strâng din pereții vaginului pentru că nu putea intra tot...și avea un penis mediu ca dimensiune.I-am zis ca nu strâng nimic și că se vor relaxa mușchii pe parcursul actului. 1 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 13, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 13, 2022 UP 😅😅😅 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2022 Partajează Postat Septembrie 14, 2022 Buna, Alexandra. Prin Constanta ai de gand sa ajungi vreodata? Din ce stiu, nu ai fost pe aici. Poate te mai gandesti. Ms. Link spre comentariu
sorinstate99 Reputație: -9 Postat Septembrie 15, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 15, 2022 On 9/12/2022 at 11:11 PM, roundqubz said: Am ajuns și eu la această prostituată. Anunț găsit pe publi24, am făcut programare pe seara. Locație ușor de găsit (am mers cu Uber) Individa este reticenta, pune tot felul de întrebări, este egocentrică și megalomană. Acțiunea în sine a constat la prima finalizare intr un oral neprotejat executat așa și așa, se vede că este plictisita și obosita. Uzată. Trecută. Ofilită. Finalizare pe corp. La numărul doi s-au fofilat, a început să o molfăie, m a întrebat dacă sunt sigur că se mai scoală, că ea de obicei face o finalizare pe oră. M am ridicat și am plecat. Amenda 600. NU RECOMAND nici dușmanilor. Note: Corp 4. Cur imens și plin de grăsime, daca voiam să o fut cred că sunt 8-10 cm de slănină până la pizda. Cei cu pula mai mica abia ajung la intrarea în pizda. Ofilită, plictisita, grăsime, celulita, sâni mici și blegi. Pizda mare și largă găleată, Nu am apucat sa dau in pizda dar i am desfăcut buzele și este CEA MAI MARE SI LARGA PIZDA pe care am văzut o de când sunt. Cat un borcan mare, se poate face disting cu pumnul daca o iei ușor. Oral 6 Normal nu am făcut Fata 5 Obosita, bătrână. În tinerețe cred că arată mai bine. Atitudine 5. Am fost sa fut nu sa ii fiu psiholog. S-a lăudat că are relații prin poliție. Nota generala 5, pentru mine au fost 600 lei prost investiți. Pot sa confirm și eu cea mai mare parte a informațiilor din relatarea colegului. Este grasa rău de tot față de ceea ce se vede in pozele de acum 5 ani, slănină de-aia nasoală. Multa vorba fara sens, chiar m-a asociat cu un individ care postează pe forum și m a întrebat dacă sunt respectivul. TriluLilu fratilor. Oralul mediocru, o molfăie aiurea, trage de ea. A cerut să ii dau limbi.... Ori eu nu fac așa ceva la curve niciodată. Tupeistă și plină de ea, și-a schimbat atitudinea. La normal larga rău, simțeam că dau in gol. Falsa și prefăcută, eu nu mai revin. Ca note dau 4 din 10 de sus până jos, mai puțin locația, care este ok. Pentru mine intra la categoria: niciodată nu mai revin. Nici gratis. 2 Link spre comentariu
statesorin Reputație: 94 Postat Septembrie 15, 2022 Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Acum 2 ore, sorinstate99 a spus: Pot sa confirm și eu cea mai mare parte a informațiilor din relatarea colegului. Este grasa rău de tot față de ceea ce se vede in pozele de acum 5 ani, slănină de-aia nasoală. Multa vorba fara sens, chiar m-a asociat cu un individ care postează pe forum și m a întrebat dacă sunt respectivul. TriluLilu fratilor. Oralul mediocru, o molfăie aiurea, trage de ea. A cerut să ii dau limbi.... Ori eu nu fac așa ceva la curve niciodată. Tupeistă și plină de ea, și-a schimbat atitudinea. La normal larga rău, simțeam că dau in gol. Falsa și prefăcută, eu nu mai revin. Ca note dau 4 din 10 de sus până jos, mai puțin locația, care este ok. Pentru mine intra la categoria: niciodată nu mai revin. Nici gratis. 🤣🤣🤣 Cică "sorinstate"... Proastă încercare. Mai încearcă să răstălmacești și alte profile... Și în plus ești foarte departe de adevăr. Chiar la ani lumină distanță!🙈🙈🙈 1 1 Link spre comentariu
YohAsakura Reputație: -28 Postat Septembrie 15, 2022 Partajează Postat Septembrie 15, 2022 2 hours ago, statesorin said: 🤣🤣🤣 Cică "sorinstate"... Proastă încercare. Mai încearcă să răstălmacești și alte profile... Și în plus ești foarte departe de adevăr. Chiar la ani lumină distanță!🙈🙈🙈 n-a mai vazut activitate si ce se gandi el ., ia sa ma bag eu in seama :)) ba ce aveti vere :))) Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 16, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Acum 2 ore, YohAsakura a spus: n-a mai vazut activitate si ce se gandi el ., ia sa ma bag eu in seama :)) ba ce aveti vere :))) Tu ești cel care intră în vorbă aiurea și cu un cont nou făcut exact ca autorul recenziei false. Un client care mă vizitează de 6 ani nu are voie sa râdă de unul care își face cont folosindu-se de același nickname ca si el...și care hop, imi face mie direct recenzie falsă! Toată disperarea de pe forumul acesta este de tot râsul, oameni bolnavi mintal! Mă dezgustă oamenii care încearcă să complice ceva care de fapt este extrem de simplu. 1 Link spre comentariu
sorinstate99 Reputație: -9 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 16, 2022 On 9/12/2022 at 11:11 PM, roundqubz said: Am ajuns și eu la această prostituată. Anunț găsit pe publi24, am făcut programare pe seara. Locație ușor de găsit (am mers cu Uber) Individa este reticenta, pune tot felul de întrebări, este egocentrică și megalomană. Acțiunea în sine a constat la prima finalizare intr un oral neprotejat executat așa și așa, se vede că este plictisita și obosita. Uzată. Trecută. Ofilită. Finalizare pe corp. La numărul doi s-au fofilat, a început să o molfăie, m a întrebat dacă sunt sigur că se mai scoală, că ea de obicei face o finalizare pe oră. M am ridicat și am plecat. Amenda 600. NU RECOMAND nici dușmanilor. Note: Corp 4. Cur imens și plin de grăsime, daca voiam să o fut cred că sunt 8-10 cm de slănină până la pizda. Cei cu pula mai mica abia ajung la intrarea în pizda. Ofilită, plictisita, grăsime, celulita, sâni mici și blegi. Pizda mare și largă găleată, Nu am apucat sa dau in pizda dar i am desfăcut buzele și este CEA MAI MARE SI LARGA PIZDA pe care am văzut o de când sunt. Cat un borcan mare, se poate face disting cu pumnul daca o iei ușor. Oral 6 Normal nu am făcut Fata 5 Obosita, bătrână. În tinerețe cred că arată mai bine. Atitudine 5. Am fost sa fut nu sa ii fiu psiholog. S-a lăudat că are relații prin poliție. Nota generala 5, pentru mine au fost 600 lei prost investiți. Pot sa confirm și eu cea mai mare parte a informațiilor din relatarea colegului. Este grasa rău de tot față de ceea ce se vede in pozele de acum 5 ani, slănină de-aia nasoală. Multa vorba fara sens, chiar m-a asociat cu un individ care postează pe forum și m a întrebat dacă sunt respectivul. TriluLilu fratilor. Oralul mediocru, o molfăie aiurea, trage de ea. A cerut să ii dau limbi.... Ori eu nu fac așa ceva la curve niciodată. Tupeistă și plină de ea, și-a schimbat atitudinea. La normal larga rău, simțeam că dau in gol. Falsa și prefăcută, eu nu mai revin. Ca note dau 4 din 10 de sus până jos, mai puțin locația, care este ok. Pentru mine intra la categoria: niciodată nu mai revin. Nici gratis. COMPETARE IMPORTANTA Am fost sunat și amenințat cu diverse violențe de catre un bărbat, să șterg recenzia. Prin urmare, cu conversația înregistrata voi merge la poliție pentru a depune plângere penală pentru amenințare. Ulterior avalanșă de mesaje SMS și pe Whatsapp. Aveți grijă unde mergeți la prostituate și cum lăsați recenzii. Din păcate eu am sunat de pe telefonul personal și am ajuns sa stau sa bloche numere. 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 16, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Fac cei ca tine de pe forum glume pe seama ta....și te suna! Nu e prima intamplare de genul... Cine știe la ce proaste ai fost care nu știu să păstreze discreția, iar astea dau numărul tău de telefon la oricare are chef sa râdă de tine. Ce, crezi că cei vechi nu știu care esti pe forum? Sau știi tu despre aceste măgării și inventezi baliverne aci, parcă îl citesc pe nenea depresivu@ cum zicea ca inesuka@ il hartuieste...chiar și delia@, săracu' de el! Oricum, e aiurea ce se întâmplă pe forum...dacă clienții adevărați nu au voie sa mai spună un cuvânt. Din cei 7 ani pe forum...doar cu 3 clienți adevărați de aici m-am întâlnit, restul nu spun nimic, nu scriu nimic și au deja n vizite la mine. Chiar asa frica va e de mine, încât doar 3 utilizatori importanți de pe forum mi-au spun ce nick name au, hahaha! Vă simțiți vinovați, mă!....😅 1 Link spre comentariu
uritescu Reputație: 1896 Postat Septembrie 17, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 17, 2022 10 hours ago, sorinstate99 said: Pot sa confirm și eu cea mai mare parte a informațiilor din relatarea colegului. Este grasa rău de tot față de ceea ce se vede in pozele de acum 5 ani, slănină de-aia nasoală. Multa vorba fara sens, chiar m-a asociat cu un individ care postează pe forum și m a întrebat dacă sunt respectivul. TriluLilu fratilor. Oralul mediocru, o molfăie aiurea, trage de ea. A cerut să ii dau limbi.... Ori eu nu fac așa ceva la curve niciodată. Tupeistă și plină de ea, și-a schimbat atitudinea. La normal larga rău, simțeam că dau in gol. Falsa și prefăcută, eu nu mai revin. Ca note dau 4 din 10 de sus până jos, mai puțin locația, care este ok. Pentru mine intra la categoria: niciodată nu mai revin. Nici gratis. COMPETARE IMPORTANTA Am fost sunat și amenințat cu diverse violențe de catre un bărbat, să șterg recenzia. Prin urmare, cu conversația înregistrata voi merge la poliție pentru a depune plângere penală pentru amenințare. Ulterior avalanșă de mesaje SMS și pe Whatsapp. Aveți grijă unde mergeți la prostituate și cum lăsați recenzii. Din păcate eu am sunat de pe telefonul personal și am ajuns sa stau sa bloche numere. Iar s-au uitat nevasta aia de care tocmai te-ai despărțit prin telefon? On 9/12/2022 at 11:11 PM, roundqubz said: Am ajuns și eu la această prostituată. Anunț găsit pe publi24, am făcut programare pe seara. Locație ușor de găsit (am mers cu Uber) Individa este reticenta, pune tot felul de întrebări, este egocentrică și megalomană. Acțiunea în sine a constat la prima finalizare intr un oral neprotejat executat așa și așa, se vede că este plictisita și obosita. Uzată. Trecută. Ofilită. Finalizare pe corp. La numărul doi s-au fofilat, a început să o molfăie, m a întrebat dacă sunt sigur că se mai scoală, că ea de obicei face o finalizare pe oră. M am ridicat și am plecat. Amenda 600. NU RECOMAND nici dușmanilor. Note: Corp 4. Cur imens și plin de grăsime, daca voiam să o fut cred că sunt 8-10 cm de slănină până la pizda. Cei cu pula mai mica abia ajung la intrarea în pizda. Ofilită, plictisita, grăsime, celulita, sâni mici și blegi. Pizda mare și largă găleată, Nu am apucat sa dau in pizda dar i am desfăcut buzele și este CEA MAI MARE SI LARGA PIZDA pe care am văzut o de când sunt. Cat un borcan mare, se poate face disting cu pumnul daca o iei ușor. Oral 6 Normal nu am făcut Fata 5 Obosita, bătrână. În tinerețe cred că arată mai bine. Atitudine 5. Am fost sa fut nu sa ii fiu psiholog. S-a lăudat că are relații prin poliție. Nota generala 5, pentru mine au fost 600 lei prost investiți. Link spre comentariu
Friedrich9 Reputație: 7 Postat Septembrie 17, 2022 Partajează Postat Septembrie 17, 2022 On 9/4/2022 at 9:20 PM, dthunter said: esti papagalul ei? Nu, e limbistul ala cu cagula din poza de la semnatura. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum