Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 20 ore, vistantric a spus:

Poate ma "oboseam" sa fut ceva cu..."organul"!🙄

Ești pur si simplu la alta categorie...ultra mega triper super uber!😘🤗👍🏻👏🏻

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:P'acia
Postat

Cu un singur aspect nu-s lamurit.. de multe ori dupa mangaierea piersicii si..nu numai in extaz si senzualitate treci mana cu pricina prin zona nasului - e ceva demn de marturisit? Nu o lua in nume de rau.. eu unu chiar sunt innebunit dupa "fermentul iubirii".

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, Buricul a spus:

Cu un singur aspect nu-s lamurit.. de multe ori dupa mangaierea piersicii si..nu numai in extaz si senzualitate treci mana cu pricina prin zona nasului - e ceva demn de marturisit? Nu o lua in nume de rau.. eu unu chiar sunt innebunit dupa "fermentul iubirii".

Îți place ție, dar mie doar cu salivă...vezi cu atentie video-ul.

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat
La 07.12.2021 la 18:52, vistantric a spus:

La un million de vizitatori pe erome...zic sa fac un cadou, un filmulet facut azi, restul gasiti pe site:

https://www.erome.com/VisS

Video.2021-1638895681875.gif.9d7cec88be1eb4b25f32aab72b914834.gif

nu prea se intelege daca e anal sau vaginal. omu nu a stiut sa tina camera, sa desparta bucile, n-are talent, se vede ca nu a filmat alexandra.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, danpuladetitan a spus:

nu prea se intelege daca e anal sau vaginal. omu nu a stiut sa tina camera, sa desparta bucile, n-are talent, se vede ca nu a filmat alexandra.

Omul a incercat, dar dacă le desfaci...se rup în colt sus, sunt prea mari și pielea prea fina! 😅

• Minus 1
  • Inimioara 3
  • Oras:Alba
Postat

Clipul cu oralul de pe Erome mai ales la sfârșit când dai toate sperma pe el este bestial ești belea la oral 😊😊

• Minus 1
Postat
La 07.12.2021 la 18:52, vistantric a spus:

La un million de vizitatori pe erome...zic sa fac un cadou, un filmulet facut azi, restul gasiti pe site:

https://www.erome.com/VisS

Video.2021-1638895681875.gif.9d7cec88be1eb4b25f32aab72b914834.gif

Era smecher clipul dacă o scoate si te termina la tine pe fund 😊

• Minus 1
Postat
Acum 14 ore, vistantric a spus:

Omul a incercat, dar dacă le desfaci...se rup în colt sus, sunt prea mari și pielea prea fina! 😅

filmuletele cu anal nu prea iti ies. era misto daca omul si finaliza

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu-mi vine sa dorm și...

Caietul meu de programari a suferit o mica modificare...de imagine! 😅

Talentul nu m-a părăsit, în trecut aveam mai multe opțiuni pentru a ma relaxa!

😏

Oare seamănă cu ce am desenat?

1202212781_Screenshot_20211210-225051_VideoMaker.jpg.4fe6c45e58147900f999d2796afdc887.jpg818926584_Screenshot_20211210-230002_VideoMaker.jpg.b87765c9a673530ff9cc47b53d1f885c.jpg

• Like 3
  • Minus 1
  • Inimioara 3
Postat
Acum 16 minute, vistantric a spus:

Nu-mi vine sa dorm și...

Caietul meu de programari a suferit o mica modificare...de imagine! 😅

Talentul nu m-a părăsit, în trecut aveam mai multe opțiuni pentru a ma relaxa!

😏

Oare seamănă cu ce am desenat?

1202212781_Screenshot_20211210-225051_VideoMaker.jpg.4fe6c45e58147900f999d2796afdc887.jpg818926584_Screenshot_20211210-230002_VideoMaker.jpg.b87765c9a673530ff9cc47b53d1f885c.jpg

Eeee seamănă umpic ai talent la desen bravooo 🥰🥰🥰

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, Buricul a spus:

nu te rezuma numai la chip.. cred ca talentul e la etaje inferioare 😁

La fel si gândirea ta, desenez și nuduri...dar nu cu pixu! 🙂

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Voce 002_sd.m4a

Fișier audio, să îmi spună cineva dacă se poate deschide!

Greu mi-am găsit cuvintele...🙂

Se pare ca doar cei care au cont pe forum...pot descarca fișierul.Nu stiu ce culoare tre sa aibă utilizatorul...

• Minus 1
Postat
Acum 7 minute, vistantric a spus:

Voce 002_sd.m4a 3 MB · 2 descărcări

Fișier audio, să îmi spună cineva dacă se poate deschide!

Greu mi-am găsit cuvintele...🙂

Se pare ca doar cei care au cont pe forum...pot descarca fișierul.Nu stiu ce culoare tre sa aibă utilizatorul...

Se deschide, il ascult.

Pune in servicii partea cu filmuletele... optional... si eu caut asta de mai mult timp... dar multi cauta discretia de frica nevestei.

Doar cei care au cont pe forum si au abonamentul platit pot vizualiza. Tre sa fie utilizatori verzi.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 21 minute, schweppes123 a spus:

Se deschide, il ascult.

Pune in servicii partea cu filmuletele... optional... si eu caut asta de mai mult timp... dar multi cauta discretia de frica nevestei.

Doar cei care au cont pe forum si au abonamentul platit pot vizualiza. Tre sa fie utilizatori verzi.

Este vorba de sfera fanteziilor, da!

Cunnilingus se poate filma cu cagula din seturile de la sex shop, eu am una, dar poți veni tu cu una.

Se discuta la un pahar de suc, în prealabil cum sa ferim zonele corpului unde se pot prezenta semne din naștere, alunite, răni, etc...

La jocurile erotice rar mi s-a întâmplat să refuze cineva sa i se vadă pe filmare mana sau penisul doar.

În jocurile de rol se pot face poze sau video unde dintr-o aplicație se pot tăia sau masca anumite părți ale corpului, iar aceasta modificare se poate face de față cu tine.

Perversiunile se pot filma în funcție de sugestiile voastre, va pot informa din experienta mea  cum fac sa fie ok.

Iar actul sexual știți toți, ați văzut cum fac de ani de zile si nu s-a plâns nimeni de vreo greseala din partea mea.

Țin sa menționez ca nu am iubi, peste sau prietenii pe forum...deci sunt singura care vede totul neprelucrat.

Îmi permit acest timp suplimentar pentru aranjatul videourilor pentru ca obișnuiesc sa fac puține întâlniri.

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 1 minut, vistantric a spus:

Este vorba de sfera fanteziilor, da!

Cunnilingus se poate filma cu cagula din seturile de la sex shop, eu am una, dar poți veni tu cu una.

Se discuta la un pahar de suc, în prealabil cum sa ferim zonele corpului unde se pot prezenta semne din naștere, alunite, răni, etc...

La jocurile erotice rar mi s-a întâmplat să refuze cineva sa i se vadă pe filmare mana sau penisul doar.

În jocurile de rol se pot face poze sau video unde dintr-o aplicație se pot tăia sau masca anumite părți ale corpului, iar aceasta modificare se poate face de față cu tine.

Perversiunile se pot filma în funcție de sugestiile voastre, va pot informa din experienta mea  cum fac sa fie ok.

Iar actul sexual știți toți, ați văzut cum fac de ani de zile si nu s-a plâns nimeni de vreo greseala din partea mea.

Țin sa menționez ca nu am iubi, peste sau prietenii pe forum...deci sunt singura care vede totul neprelucrat.

Îmi permit acest timp suplimentar pentru aranjatul videourilor pentru ca obișnuiesc sa fac puține întâlniri.

Multumesc pentru toate informatiile acestea!

Postat
Acum 4 minute, schweppes123 a spus:

Multumesc pentru toate informatiile acestea!

Din audio postat de tine cat si randurile asternute mai sus eu unul am retinut cu interes: 

cuplu cu prietena mea Anca... jocurile de rol... Perversiunile... din experienta mea cum fac sa fie ok...   

Adica cu alte cuvinte am unit cuvant dorit langa cuvant dorit si mi-a dat ceva a o insiruire ce se materializeaza intr-o dorinta. :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 minute, schweppes123 a spus:

Din audio postat de tine cat si randurile asternute mai sus eu unul am retinut cu interes: 

cuplu cu prietena mea Anca... jocurile de rol... Perversiunile... din experienta mea cum fac sa fie ok...   

Adica cu alte cuvinte am unit cuvant dorit langa cuvant dorit si mi-a dat ceva a o insiruire ce se materializeaza intr-o dorinta. :)

Ideea era de a aduce în servicii si posibilitatea de a filma, cu acceptul vostru și la cererea voastra bineînțeles.

Ceea ce ai enumerat tu exista deja în oferta noastră....

Te informez ca poți opta pentru o filmare, dar fără ca eu sa stau cu gândul ca trebuie sa finalizezi.

Dacă îți vine și ești excitat...e strict treaba ta, nu ceri implicarea mea.

În mare, este despre erotism si posibilitatea de a transmite ceva plăcut vederii prin ceea ce filmez.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Mami.. daca nu-i vreun discount sau prelungire-de-sedere cu filmarile astea..de ce si-ar dori oaspetele sa depuna efort si sa-si riste casnicia? fii rezonabila desi meseria te obliga sa o arzi altfel

Postat
Acum 11 minute, Buricul a spus:

Mami.. daca nu-i vreun discount sau prelungire-de-sedere cu filmarile astea..de ce si-ar dori oaspetele sa depuna efort si sa-si riste casnicia? fii rezonabila desi meseria te obliga sa o arzi altfel

In scopul erotismului ca arta... 

Deci ai citit, da ?! Mergi, platesti Premium, sa fiii giugiuc-bon-bon sa dai bine pe lentila, depui efort sa iasa totul bine si la sfarsit e treaba ta ce faci cu finalizarea... pleci inapoi acasa cu outele umflate...

"Te informez ca poți opta pentru o filmare, dar fără ca eu sa stau cu gândul ca trebuie sa finalizezi.

În mare, este despre erotism si posibilitatea de a transmite ceva plăcut vederii prin ceea ce filmez."

Ori eu sunt inca prost, am imbatranit degeaba,

Ori este un scenariu scris de Sandra Bullock,

Ori este ceva care imi scapa...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Buricul a spus:

Nu ai înțeles...

Filmez doar dacă vreau eu!

Iti dai seama ca de fapt ii informez pe cunoscuți, nu este  despre tine...

Tu știi bine ca pentru obrăznicia ta o sa plătești scump si nu am nimic de discutat cu tine.

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, schweppes123 a spus:

In scopul erotismului ca arta... 

Deci ai citit, da ?! Mergi, platesti Premium, sa fiii giugiuc-bon-bon sa dai bine pe lentila, depui efort sa iasa totul bine si la sfarsit e treaba ta ce faci cu finalizarea... pleci inapoi acasa cu outele umflate...

"Te informez ca poți opta pentru o filmare, dar fără ca eu sa stau cu gândul ca trebuie sa finalizezi.

În mare, este despre erotism si posibilitatea de a transmite ceva plăcut vederii prin ceea ce filmez."

Ori eu sunt inca prost, am imbatranit degeaba,

Ori este un scenariu scris de Sandra Bullock,

Ori este ceva care imi scapa...

Eu zic ca e simplu

...

Stabilesc intalnirea pentru o filmare!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

eh.. daca platesc bine iti trec toate supararile - si tu stii bine asta; ca asta-i pita ta zilnica 😙

pupici.. si fundu-moale

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, Buricul a spus:

eh.. daca platesc bine iti trec toate supararile - si tu stii bine asta; ca asta-i pita ta zilnica 😙

pupici.. si fundu-moale

Crezi ce vrei, este mentalitatea românească și nu am cum sa modific aceasta percepție pe loc sau...probabil ca esti obișnuit cu fetele de la stradă.Mai mult e chiar și o fantezie...joc de rol, gen femeia de menaj cu care faci sex.

Acum 17 minute, TataViper a spus:

esti la bucuresti acum ?:

Din iunie anul acesta sunt venita și nu am de gând sa plec prea curand.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...