Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, radu308 a spus:

Aici îți dau dreptate 

De unde pana unde?....

Chiar acum, Spoitor a spus:

Mami.. hai sa ma pronunt si eu, e un forum liber si pana la urma feedback-ul e o libertate si un mod de a se detalia interactiunea cu tine. Ca e reala ori ba, de tine depinde cum gestionezi afacerea.. uite ca altele reusesc cu brio! :)

Subtilitatea ta in stilul dominant  am inteles-o.. pana la urma e o forma de protectie si selectie pana la urma.

Cine se asteapta la dreptate & adevar de la o persoana cu un astfel de "job" ? :)

Deci aveti si perioade moarte..

In locul tau i-as fi invitat pe amandoi acasa pentru un gangbang acid, cu/fara prietena.

Tu stii.. dar nu pentru calificativul asta suna soneria. Esti frumoasa da' oleaca pulpănoasă.

Una peste alta.. n-ai zis cum ti-ai dori sa se desfasoare discutiile aici - tu critici dar fara argumente. Vrei sa vb numai tu/ sa ai parte numai de laude/ sa continuam in stilul asta? Care-i varianta salvatoare?

Urmeaza un raspuns din partea ta plin de jigniri.. am dedus traiectoria dar asta intareste cercul vicios.

Stai sa fac un pipi si-ti răspund....

• Confuz 1
  • Minus 1
  • Oras:Pă interval
Postat

E mult mai mult decat pipilică.. vorba aia, analu' zilnic nu iarta si despagubeste.

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 58 minute, Spoitor a spus:

Mami.. hai sa ma pronunt si eu, e un forum liber si pana la urma feedback-ul e o libertate si un mod de a se detalia interactiunea cu tine. Ca e reala ori ba, de tine depinde cum gestionezi afacerea.. uite ca altele reusesc cu brio! :)

Subtilitatea ta in stilul dominant  am inteles-o.. pana la urma e o forma de protectie si selectie pana la urma.

Cine se asteapta la dreptate & adevar de la o persoana cu un astfel de "job" ? :)

Deci aveti si perioade moarte..

In locul tau i-as fi invitat pe amandoi acasa pentru un gangbang acid, cu/fara prietena.

Tu stii.. dar nu pentru calificativul asta suna soneria. Esti frumoasa da' oleaca pulpănoasă.

Una peste alta.. n-ai zis cum ti-ai dori sa se desfasoare discutiile aici - tu critici dar fara argumente. Vrei sa vb numai tu/ sa ai parte numai de laude/ sa continuam in stilul asta? Care-i varianta salvatoare?

Urmeaza un raspuns din partea ta plin de jigniri.. am dedus traiectoria dar asta intareste cercul vicios.

1.

Repet, sa detaliezi ce?

Eu făcând puține întâlniri...te asigur ca lumea te-ar urâ dacă mă întâlnești și apoi le dai din burta verzi și uscate, în plus de asta, știu și eu ce întâlniri am.

2.

Stilul subtil al inclinatiei dominante se datorează educației mele, in familia mea sunt oameni mai puternici decât mine....și a trebuit ani sa preiau exemplu și să mă pregătesc.

Eu am suflet bun și frumos, mă zdrobeau dacă eu nu țineam la mine, iar la un moment dat a trebuit sa ii domin.

Lupta nu e câștigată, nici nu vreau sa o câștig pentru ca și ei sunt niste oameni frumoși și deocamdată au o forma de respect ciudata, pe care nici ei nu știu de unde au dobandit-o.

Mai e și anturajul, in care nu intram doar pentru că provin din același mediu cu ei...și ei sunt starniti de un anume interes pe care nu îl pot defini.

Un exemplu, Bossul mare de la o instituție mă însoțește personal intr-un oraș să ia niște acte și sa ma ajute cu ceva ce angajații lui nu au putut sa facă timp de doi ani de zile, pentru că mafie, mi-a zis el.

Când mi-a zis ca face asa ceva...mi-am dat seama cu cine am de-a face, pana atunci nu mi-a stat gândul la asa ceva.

Eu habar nu am cu cine interacționez, întâi primează calitatea si-mi sunt prieteni pe viata, prieteni de suflet.

3

Cine se asteapta ca activitatea aceasta sa fie un job pentru mine...pica în ridicol și nu prezintă nici un interes pentru mine.

4

Se numesc pauze între programări, un timp pentru care rar facem excepții.

5

Amândoi care?

Străinezii care au cotizat sau prietenii mei?

Cel de-al doilea strainez n-a fost prezent cu fapta, ci doar cu banu de la distanță mare, să își asigure locul când se întoarce în tara.

Iar cel de-al doilea prieten încă nu l-am testat, când fut un prieten nu îmi fac de lucru și cu altul.

În fine, povestea e mai lungă și nu se știe...cu anii se pot schimba regulile.

6.

Linia corpului e așa cum vreau eu sa fie și fix pentru cine vreau eu sa fie, nu e nimic de discutat în sensul acesta.

7.

De unde argumente, le sustrag din ce idei valoroase emise de voi?

Nu există variantă salvatoare și nici dorința mea de a primi laude.

E simplu și am mai spus, nimeni nu va putea scrie recenzie despre exact cum s-a desfășurat întâlnirea.

Nu poate spune public cineva ceva ce i-a servit drept exemplu, o întâlnire din care se va orienta pe viitor sa își aleagă experiente bune si sa nu aibă parte de eșec.

Efectul pe forum, în condițiile actuale, ar genera o catastrofă.

Eu tot spun ca nu este ok ceea ce faceți pe topicul meu pentru ca eu nu sunt un om oarecare și nu îmi permit sa accept infracțiunea, încălcarea legii.

Vă avertizez doar că dacă eu ma gândesc doar o secunda și pun în mintea mea ceea ce faceți voi aici...lucrurile vor începe să se miște, lucruri asupra cărora voi nu puteți avea control.

3.

O zici ca și si cum iti place, cu toate ca eu nu am în dex asemenea cuvinte și mă plictisește "efortul" de a le gandi.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mie tot nu-mi vine să cred că există asemenea fătălăi.Cum drak sa ieși cu asta undeva? Unde e și lume multă? Muita de juma de oraș și un sfert de Românie 😂😂😂 Și ce sa vb cu ea? Iubita,ce mișto ți-a ieșit ultimul video pe erome 😂😂😂

Poate totusi..nu știu..sa ai vreun fetish , să-i dai o muie in wc-ul localului .

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, radu308 a spus:

Mie tot nu-mi vine să cred că există asemenea fătălăi.Cum drak sa ieși cu asta undeva? Unde e și lume multă? Muita de juma de oraș și un sfert de Românie 😂😂😂 Și ce sa vb cu ea? Iubita,ce mișto ți-a ieșit ultimul video pe erome 😂😂😂

Poate totusi..nu știu..sa ai vreun fetish , să-i dai o muie in wc-ul localului .

Poate-i invers, îți pun capul pe wc-ul ala și îmi pun pixu pe gura ta....Ai vrea tu!

Gândire de fătălău, vorbește despre cum sa facă alții...

Nu era ok pentru mine să mă afișez cu asemenea oameni, niște bani erau fix zero pe lângă ce pierdeam eu.

Voi merge acolo poate sa beau cândva o cafea cu niște prieteni sa vad cum se ploconeste staful din conducere în fața lor.

• Minus 1
Postat

cu un sg. raspuns ne esti datoare.. ca era o intrebare.. destul de vindecatoare 🙂

cum de altele pe aici reusesc sa n-aiba parte de ceea ce acuzi tu? Ai stat sa te gandesti ce soarta faina au - suna telefonu, scoate banu' - o guriță - jos chilotii.. s-aia e, NEXT!! Pai zi si tu mă.. 😌

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, Spoitor a spus:

cu un sg. raspuns ne esti datoare.. ca era o intrebare.. destul de vindecatoare 🙂

cum de altele pe aici reusesc sa n-aiba parte de ceea ce acuzi tu? Ai stat sa te gandesti ce soarta faina au - suna telefonu, scoate banu' - o guriță - jos chilotii.. s-aia e, NEXT!! Pai zi si tu mă.. 😌

Te inseli, nu ma interesează alea...ci celelalte, oropsite de "soartă" care primesc injurii în mod vitejește.

Crezi ca îmi pasă mie de gunoiul vârât pe topicul acesta?

Nu.

Ideea e despre alte femei care nu se pot apăra și nici nu au cu ce sa o facă.

Răul se stârpește de la rădăcină și el se întoarce la sursa dacă simte că îi este amenințată "influența".

Plus că multe femei își țin un iubi pentru a avea liniște în societate, dar acel iubi nu are nici un rol și putere în lumea aceasta.

Eu asta zic, sa vad ridicolul situației în care o haită agresează verbal o femeie fără apărare în speranța că vor găsi acolo o victimă.

Voi expuneți acea victimă și nu cred ca va pasă.

De fiecare dacă când ies de pe topicul acesta și vad aceleași bazaconii scrise pe alte topice...imi vine să vă fac la nivel subliminal câteva chestii foarte interesante.

• Minus 1
Postat
Acum 21 minute, vistantric a spus:

Poate-i invers, îți pun capul pe wc-ul ala și îmi pun pixu pe gura ta....Ai vrea tu!

Gândire de fătălău, vorbește despre cum sa facă alții...

Nu era ok pentru mine să mă afișez cu asemenea oameni, niște bani erau fix zero pe lângă ce pierdeam eu.

Voi merge acolo poate sa beau cândva o cafea cu niște prieteni sa vad cum se ploconeste staful din conducere în fața lor.

Bravo! Cafea da! Fără mâncare că te-ai făcut cat bălțata românească 

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 minute, radu308 a spus:

Bravo! Cafea da! Fără mâncare că te-ai făcut cat bălțata românească 

Ciorba "valoriașă" era doar un fel de a spune...vine de la "meseriaș".

Că mie îmi plac ciorbele.

Secretul acestor forme consta intr-un joc foarte fin cu învățul și dezvățul...și cu un anume ritm care se numește echilibru.

Patiseriile și zahărul se consuma undeva între orele 16 și 17, dar eu dacă vad ca sânii sau altceva încep sa scadă din dimensiuni...bag trei zile de dimineață patiserii cu lapte sau capucino.

În fine, nu pot spune prea multe.

• Minus 1
Postat
Acum 16 minute, vistantric a spus:

Ciorba "valoriașă" era doar un fel de a spune...vine de la "meseriaș".

Că mie îmi plac ciorbele.

Secretul acestor forme consta intr-un joc foarte fin cu învățul și dezvățul...și cu un anume ritm care se numește echilibru.

Patiseriile și zahărul se consuma undeva între orele 16 și 17, dar eu dacă vad ca sânii sau altceva încep sa scadă din dimensiuni...bag trei zile de dimineață patiserii cu lapte sau capucino.

În fine, nu pot spune prea multe.

Wow ! Cu o ciorba nu pot sa te servesc,dar smântână îți dau cu plăcere 😂

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, radu308 a spus:

Wow ! Cu o ciorba nu pot sa te servesc,dar smântână îți dau cu plăcere 😂

La cât îți turuie gura p-aci...nu cred că aia o sa fie o placere pentru tine.

Chinul tău este un festin pentru femei ca mine, dar mie îmi pari cam prostuț...sau poate că ești prea tânăr și inconștient!

• Minus 1
Postat
Acum 51 minute, vistantric a spus:

La cât îți turuie gura p-aci...nu cred că aia o sa fie o placere pentru tine.

Chinul tău este un festin pentru femei ca mine, dar mie îmi pari cam prostuț...sau poate că ești prea tânăr și inconștient!

😂😂😂 Femei ca tine? Atâția ani de supt pula ți-au afectat grav creierul.Alexandro,viața ta se rezuma la muie,pizda,cur,sloboz .Fericirea ta zilnica consta în ejaculările rapide ale clienților tai ! Realizarea ta săptămânală consta într-un video cu COF . Macar azi că e vremea așa ieși din casă,plimba-te,destul stai ca la pușcărie in fiecare zi,așteptând pula.Deja ai luat-o pe arătură..

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 19 ore, vistantric a spus:

Ma oftic ca am futut un idiot ca Laury, nu e greu de înțeles...

Cum iti permiti tu o prostituata de 200 lei sa ma jignesti si sa ma faci idiot! Eu nu te am jignit cu nimic, am vorbit civilizat si ti am explicat cum stau lucrurile. Sper ca @pisicuts sa ia atitudine impotriva agresivitatilor verbale venite din partea ta la adresa membrilor forumului. Si te mai miri ca iti da lumea minusuri si te trateaza ca pe o curva. Esti ce esti, nu poti schimba asta!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pfff, vedeți...ce ziceam?!

Prea simplu, în acest mod vă dovediți voi calitatea...de curve!

Aceasta vă este condiția...😅

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă comentariile voastre iau amploare fără motiv și se da pagina prea iute...voi repeta acest gif pe următoarea și inclusiv videoul care a fost vizualizat de prea putina lume de pe forum.

❣️

20220417_163300.gif.1373d03c297a7ba41fe2d5761d4a3b49.gif

❣️

Screenshot_20220203-182750_Gmail.jpg.9b28cba596cb329e50457f888ec0bc3f.jpg.2da62cde086ce597479aed41878e8dbe.jpg.adb4b20680dcdd5735d0cf005a1e76c1.jpg.842270c86ca5fd8419445bd06dd12692.jpg

• Confuz 1
  • Minus 1
  • Inimioara 2
Postat
Acum 52 minute, vistantric a spus:

Dacă comentariile voastre iau amploare fără motiv și se da pagina prea iute...voi repeta acest gif pe următoarea și inclusiv videoul care a fost vizualizat de prea putina lume de pe forum.

❣️

20220417_163300.gif.1373d03c297a7ba41fe2d5761d4a3b49.gif

❣️

Screenshot_20220203-182750_Gmail.jpg.9b28cba596cb329e50457f888ec0bc3f.jpg.2da62cde086ce597479aed41878e8dbe.jpg.adb4b20680dcdd5735d0cf005a1e76c1.jpg.842270c86ca5fd8419445bd06dd12692.jpg

Super sexy ….ceva sex normal cand mai filmezi ? 
La oral vad ca iti place si primesti … finalul 

• Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG_20220417_194630_495.jpg.1279f8ced6c6a1689f0adcd42dec3b72.jpg

• Like 2
  • Minus 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
Postat
22 hours ago, vistantric said:

Aici te cam contrazici, dar hai să probăm teoria ta...și fără chiar nici o explicație!

De obicei îmi pierd vremea sa traduc celorlalți de ce se acoperă conținutul cu atâta rapiditate pe topicul meu...

Acum zic doar....

"Doamnelor și domnilor, priviți aici niște picioare de tip butuci și un cur cât China, aceasta femeie nu a fost iertata de vârstă la momentul actual!"

Video_2022-1650134474586.gif.5ab3e3221f5b0f9df765195f74a6efdb.gif

Bine, pe tocuri pare mai mic, cât Mongolia 

Ai luat deja ador la ultima poză 

=))

• Like 2
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mamă ce discuții, pare că timpul stă în loc, ce lipsă de pasiuni au unii!

Alexandra e Gulliver în țara “Trollicilor”.

Tu greșești domnișoară, le-ai dat nas unora prea mult, ai fost prea diplomată, te-ai explicat, iar acum țărănușii toarnă comentarii și se cred mari “actanți” și cotidieni.

Vorba aia, tu i-ai adus la București, tu să te descurci cu ei!

I-ai învățat prost, cu filme, cu muie filmată, cu pulă suptă, totul gratis și romanului meltean când îi dai prea mult, ți se urcă în cap, se împrietenește prea mult și începe și te împunge pe la spate.

Și apropo: mamă cât a curul ai, imens!

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ok, îmi bag pixu...dacă voi considerați că trebuie să îmi asum o vina pentru prostia altora!

De obicei ăștia "după" alte orașe se țin scai după fundu' meu de câte ori vor să-și aducă fete "pă" zonă.

Restul îmi transmit admirația lor pe whatsapp.

Pff...România!

Citește la începutul topicului și spune-mi dacă vezi vreo recenzie, ați început cu stângul...iar eu nu cred nimic din toată vrajeala asta!

Oricum sunteti mult mai agresivi acum, iar aceasta dovedește că sexul nu e o golire precum ziceti și vă fâlfâiți cu laude pe la nasul domnișoarelor.

Puteți da voi pagina la topic!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Scumpete.. agresivitatea de care acuzi e in directa proportionalitate cu comportamentul si feedback-ul tau - asta trebuia sa iti inchipui de la bun inceput daca nu cumva o faci in mod intentionat pentru rating.. tu zici ca n-ai nevoie da' pt. pita-de-maine tre' sa te cățelească minim 2/zi.

Las-o moale cu amenintarile ca nu ai habar de ce inseamna justitie, cum se pune problema in domeniu + cunostinte de it (ia citeste ce inseamna vpn).

Barbiereste-te la cur asa cum ne-ai obisnuit in vremurile bune si deschide-te catre publicul larg.. ca numai asa poti schimba orizontul si gusta dintr-o cafea mai scumpa.

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

N-ai cum tu, niciodată, să te asemeni cu mine! 😅😅😅

...Și nimeni de aici, abia simt câteva chestii comune câțiva din cei care mă întâlnesc, cu maaaare efort din partea lor!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stai asa, ai scris vpn?

Tu crezi ca eu ma rezum la chestii mărunte când vreau sa fac un rău?

Nici nu-ti poți imagina cum procedează un om puternic, decât dacă ești printre ei...

Un asemenea om îți poate distruge întreaga viață doar cu un gând, ca restul vine de la sine. 😃

Iar el te privește și învață, pentru ca în situația ta nu va ajunge niciodată.

Poate ca ce se va întâmpla se va numi pentru tine suferința sau drama, dar în realitate nu e asa.

Numai un om bun poate crea asa ceva și să zici mersi ca nu era un altul, mai rău.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ba nu! 😃

Mi-a venit un gand despre ceea ce am afirmat pe topicul prietenei mele!

Pana nu termin cele 10 țepe de dat nici nu mă voi fute bine cu cei care vor reuși totuși sa ajungă...

Hm, nici asta nu-i bine...ca s-ar putea sa le placa și asa, poate chiar mai mult din câte observ eu cum e trendul pe forum.

Trollilor puteți să mă ajutați voi cu dilema asta?

Acum mi-a picat fisa, că nu e singura dată când spun asa ceva...și lumea se va duce înnebunită la prietena mea, să nu pice în cruzimea gândurilor mele. 😅

Păcat ca n-am reușit sa fac nimic data trecută, că eram mai hotărâtă și sigur îmi plăcea sa dau țeapă.

M-am simțit satisfăcută că am dat a doua oară de când sunt pe forum...țeapa supremă!

Adică unul îmi explica cum îmi dă el țeapă și eu ii explicam același lucru, cum ii dau eu lui.

Apoi ne-am privit în ochi, satisfactie garantată când prostul te crede mai prost decât el.

• Like 1

• Oras:Berceni
  • Oras:Berceni
Postat
On 4/17/2022 at 1:16 PM, radu308 said:

Femeia e dusa cu pluta.

Sigur fumează legale și trage și la măsea.

Realitatea vor care o percepe e denaturată. Se vede clar din poze că este o matahala cu curul mare și picioare precum stâlpii de telegraf.

De cur și pizda ce sa mai zic, vârstă își spune cuvântul, ambele sparte după atâția ani de războaie. E larga că o găleată, dar nu e problema, exista dildo uri cat pula de cal. 

Altceva cred că îi este mic. 

Iar la fata niciodată nu a fost vreo frumusețe. Până la urmă e o prostituata de duzină cu care îți faci treabă, daca nu ai altceva mai bun in zona.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...