Sari la conținut

Marina 0766727345

immortem

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Este adevărat…doar anumiți clienți,este blondă-cenușiu 

Postat

Lasă-ne  cu vrăjelile astea... Și unde ai dat tu de anunțul ei? Lasă-ne și noua link-ul ceva un nr de telefon sa te credem. Sa zici doar asa vorbe ca lucrează nu câștigi nimic și nici nu rezolvi! 

• Oras:bucuresti
Postat

Care clienti? Ea avea doar un nr de tl care e suspendat.Cum ai reacționat cu ea???  Te-a sunat ea?🤣🤣🤣. E adevărat ca se vopsea cenusiu dar sigur nu mai lucrează.

Postat

Viata e plina de surprize. Nu se știe niciodată. Ea a făcut mulți bani era dedicata în tot ce făcea nu te grăbea deloc știa cum sa te ia te simțeai de parca erai cu iubita cand te duceai la ea. Își făcuse un cerc cu oameni pe placul ei. O adevara profesionista!  Faptul ca are numărul de telefon suspendat asta înseamnă că poate se gândește la o revenire. Rămâne de văzut!

• Like 1
Postat

Pozele sunt ale ei, nu stim cine este in spatele lor, dar daca a revenit este un castig ptr noi din punctul meu de vedere…

Eu o sa fac o vizita si va anunt

• Oras:Pizda pizda pizda , infinita pizda
  • Oras:Pizda pizda pizda , infinita pizda
Postat
31 minutes ago, bobyta20 said:

Pozele sunt ale ei, nu stim cine este in spatele lor, dar daca a revenit este un castig ptr noi din punctul meu de vedere…

Eu o sa fac o vizita si va anunt

Nu este ea , numarul de telefon are recenzii negative aici pe forum

• Like 2
Postat

Era vis dacă revenea. In primul rand nu are 35 de ani si cu siguranță are pozele furate

• Like 1
  • Oras:Toată Romania
  • Oras:Toată Romania
Postat

M-ati făcut sa tremur tot cand am vazut <Marina> pe  Craiova. Dar m-am dezumflat asa de repede...😞

Nu mai am eu sansa sa o mai iubesc o data pe adevarata Marina....

35 de ani... ce gluma nașpa 

• Oras:craiova
  • Disponibila
  • Oras:craiova
  • Disponibila
Postat

Am crezut ca nu vad bine dar ar fi fost tare frumos daca revenea Marina tare mia și fi dorit sa mai trec prin patul iei măcar o data . Dar se pare ca nu e adevărat 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.