Sari la conținut

Marina 0766727345

immortem

Postări Recomandate

• Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Lucreaza trebuie insistat isi noteaza nr de tel si raspunde numai la cei de cate ia placut sau la clientii fideli ... nici eu nu am reusit sa mai dau de ia din Ianoarie .....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Lucreaza trebuie insistat isi noteaza nr de tel si raspunde numai la cei de cate ia placut sau la clientii fideli ... nici eu nu am reusit sa mai dau de ia din Ianoarie .....

• Oras:Craiova
Postat

Zilele trecute avea telefonul deschis, dar, din păcate, nu am prins-o. I am lăsat și mesaj, și... nimic. Ce i drept, înainte aveam alt telefon și poate asta e o explicație.

Păcat. Îmi era dor de funduletul ala frumos.

Postat

Salut,

Am vb eu cu ea azi pe la 17.30, a raspuns din prima.

Este disponibila zilnic intre 12.00 si 20.00 in aceeasi locatie de pe Titulescu.

Zilele urmatoare sper sa imi fac timp sa o revizitez (cred ca pentru a 6 oara :feet )

• Oras:nowhere
  • Oras:nowhere
Postat

titulescu? parca statea pe severinului... asa am inteles de la colegii de mai sus. sigur nu o confunzi cu lilica si oana?

• Telefon: iganea10
Postat

Severinului = Nicolae Titulescu :)

• Like 1
Postat

a gresit si el, nu mai fiti asa rai. :)  

Ideea e ca are dreptate, Marina s-a intors si e de gasit in aceeasi locatie de pe Calea Severinului.

Am vizitat-o ieri, a treia oara, si mai am si acum un ranjet tamp pe mecla. :). Daca imi fac timp, am sa fac si o recenzie.

Acum nu pot spune decat ca fata a mai slabit putin, si este mai delicioasa ca niciodata. 

https://www.youtube.com/watch?v=FBVdlZEK9F8 

Postat

Nu a gresit... chiar exista bulevardul n.titulescu intre c.buc si severinului...

Normal, ordinea este: Calea Bucuresti, Bulevardul Nicolae Titulescu si Calea Severinului. Cea din urma incepe dupa Elpreco SA. ;)

Postat

Dar, nici nu mai conteaza unde e situata pizda!!!

Postat

Suna dar nu raspunde pizda. Am cautat-o si ieri si astazi dar nu imi raspunde... :rax2. Aveam chef sa ma joc cu ea....

• Oras:No man"s land
  • Oras:No man"s land
Postat

Si eu am incercat de mai multe ori in diferite ore ale zilei si nu raspunde.

Probabil o lucra cu circuit inchis acuma dupa ce a strans ceva clienti.

Postat

Si eu am incercat sa o sun dar acelasi rezultat ca si voi.....ba suna si nu raspunde....sau telefon inchis.....clar si-a creat propriu circut cu anumiti clienti

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Da, confirm ca are grupul ei de clienti la care se limitează. Raspunde doar la numere pe care le are în agenda.

• Oras:peste tot si niciunde
Postat

Urat din partea ei, inseamna ca nu merita reclama pe forum

Postat

Adevarul e ca am reușit sa o vizitez doar o singura data si nu au fost probleme pt nicio parte, nu vad de ce nu reuseste aproape nimeni sa dea de ea indiferent de modalitate. Parerea mea e ca daca face pe obraznica nu are rost sa i ținem topic deschis ca nu ne alegem cu nimic

Postat

Pai anunțul îl pune ca o modalitate de a-si anunță clienții ca e disponibila. :)

Eu zic totuși sa mai încercați. Și eu dau foarte greu de ea, și sunt unul din clienții preferați. :)

'ca-mi-as pula mea de modest :)

Postat

Nu raspunde pentru ca are clientii ei si noi ii facem reclama aici ca prostii. Lucreaza cu cine are chef

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...