Sari la conținut

0757266841 si 0731470936

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor

Interesant ... ma atrage acest mister din spatele recenzilor si a acestei fraze :)

O stiu pe Inna ( din poze)  de cand era pe mosilor,mereu a aratat asa, eu zic sa te duci fara nici o retinere. Eu am tot amanat dar saptamana asta sigur ma duc

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

baieti, ma simt mandra ca ma tot propuneti pentru divesre titluri, dar va rog sa stati cuminti! Eu nu alerg dupa titluri si mariri, sunt doar o fata simpla care vrea sa isi castige existenta si s fiti toti multumiti de ea.

Sa aveti o primavara frumoasa, in care sa fiti iubiti cat mai des!

• Like 5
Link spre comentariu

baieti, ma simt mandra ca ma tot propuneti pentru divesre titluri, dar va rog sa stati cuminti! Eu nu alerg dupa titluri si mariri, sunt doar o fata simpla care vrea sa isi castige existenta si s fiti toti multumiti de ea.

Inna esti deosebit de frumoasa.O sa te vizitez curand.

Link spre comentariu

Esti foarte frumoasa! Chiar meriti un astfel de titlu, indiferent ca il doresti sau nu! Sper sa ma primesti si pe mine in vizita la tine intr o buna zi!
Link spre comentariu

liviu95, multumesc pentru compliment, esti un dragut. Nu stiu daca poti spune despre mine ca sunt ”foarte frumoasa”, depinde de gusturi...Si, mai ales, daca nu ai fost pe la mine, nu poti sa stii daca si cit de frumusica sunt...

Mai bine vi pe la mine, ma vezi, apoi iti dai cu parerea in cunostinta de cauza.

O invitatie valabile pentru toti domnii care stiu sa se poarte ca un cavaler...

• Like 2
Link spre comentariu

Buna INNA ,esti sigura ca nu am fost la tine niciodata? recunosc dulapul ,ai fost colega cu Corina si Betty ? imi este greu sa vin la tine in cursul saptamanii din cauza aglomeratiei si a programului meu,as ajunge pe la tine in jur de 20.15, iar tu nu lucrezi duminica decat ocazional.Spune-mi  tu cum sa facem sa ne vedem?

• Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...