Continuatorul Reputație: 281 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 15, 2014 Uite ca indiferent de parerea ta despre mine, intrasigenta de care dai dovada in culpabilizarea unei afirmatii, ma face sa te compar cu pesonajele mentionate de mine. Diferenta este ca poti sa-ti materializezi opiniile doar prin vorbe, daca ai avea si mijloacele fizice necesare, ar fi urgie. Chiar sunt curios ce procent din populatia globului s-ar incadra in criteriile tale de acceptare.
deeana Reputație: -404 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2014 bambu, esti pizdi-ficat? Nu credeam ca si barbatii ar fi interesati sa-i pupe "strutul" lui Bambuchaa. Viata e plina de surprize
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Liber Oras:Liber Postat Decembrie 15, 2014 Si tu imi zici ca eu am exagerat cand am zis si m-am mirat de faptul ca aia mananca avortoni in china ?...ficat-ficat cred ca ai exagerat pentru ca ai adus in discutie si ai comparat canibalismul cu consumul de foie gras. nu era destul de trista deeana in urma exemplelor cu broscute date de sorina? mi se pare aproape irelevant ce obiceiuri culinare au chinezii, fiind atat de indepartati cultural si geografic de noi. mai socant mi se pare ce se intampla mai aproape, intr-o tara civilizata: uite aici!
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2014 ...ficat-ficat cred ca ai exagerat pentru ca ai adus in discutie si ai comparat canibalismul cu consumul de foie gras. nu era destul de trista deeana in urma exemplelor cu broscute date de sorina? mi se pare aproape irelevant ce obiceiuri culinare au chinezii, fiind atat de indepartati cultural si geografic de noi. mai socant mi se pare ce se intampla mai aproape, intr-o tara civilizata: uite aici! da , sunt atat de indepartati geografic , incat traiesc vreo 10,000 de chinezi prin colentina + voluntari
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 15, 2014 ...ficat-ficat cred ca ai exagerat pentru ca ai adus in discutie si ai comparat canibalismul cu consumul de foie gras. nu era destul de trista deeana in urma exemplelor cu broscute date de sorina? mi se pare aproape irelevant ce obiceiuri culinare au chinezii, fiind atat de indepartati cultural si geografic de noi. mai socant mi se pare ce se intampla mai aproape, intr-o tara civilizata: uite aici! Pisica,caine,vaca,porc,miel...diferenta este doar in prejudecatile noastre pana la urma. Nu ma intelegeti gresit,sunt mare iubitor de animale. Dar pana la urma te intrebi daca nu suntem putin ipocriti. Daca tot ati continuat subiectul,va rog sa-mi permiteti sa postez si eu un filmulet: https://www.facebook.com/video.php?v=10152081805024998
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 15, 2014 Pisica,caine,vaca,porc,miel...diferenta este doar in prejudecatile noastre pana la urma. Nu ma intelegeti gresit,sunt mare iubitor de animale. Dar pana la urma te intrebi daca nu suntem putin ipocriti. Daca tot ati continuat subiectul,va rog sa-mi permiteti sa postez si eu un filmulet: https://www.facebook.com/video.php?v=10152081805024998 "Enjoy"!!! Eu nu l-am putut urmari pe tot!
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Liber Oras:Liber Postat Decembrie 15, 2014 Nu credeam ca si barbatii ar fi interesati sa-i pupe "strutul" lui Bambuchaa. Viata e plina de surprize stai linistita, n-ai motiv de gelozie, poti face ce vrei cu "strutul", nisip sa ai @bambu, au bagat fetusi in dragonul rosu? 1
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 15, 2014 Observ ca sunt ignorat total.
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 15, 2014 Observ ca sunt ignorat total. Pai in calitate de membru nou si fara "greutate", picat din senin in mijlocul unei paruieli generale, trebuie sa trollezi cu mai mult entuziasm ca sa fii bagat in seama (but I guess you already know that) 3
deeana Reputație: -404 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2014 Nu sunt geloasa, e loc in "bransa" pt toata lumea
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 15, 2014 Observ ca sunt ignorat total. Cine-i HoneyBadger? ))
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 15, 2014 Cine-i HoneyBadger? )) Inca e prematur sa ne pronuntam, dar analizam situatia... 3
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 15, 2014 Cine-i HoneyBadger? )) Voi schimbati pe aici subiectul ca.. prezervativele!
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 15, 2014 Inca e prematur sa ne pronuntam, dar analizam situatia... Adica? Ce vrei sa spui?
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 15, 2014 Adica? Ce vrei sa spui? Ma abtin de la alte comentarii daca asa discutam!Sa analizezi cine sunt auzi???
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Liber Oras:Liber Postat Decembrie 15, 2014 Nu sunt geloasa, e loc in "bransa" pt toata lumea n-am eu "nurii" tai, i l-ai suflat si sorinei, asta nu se uita (but I guess you already know that)look here
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 15, 2014 Bon apetit, bast***! Diiana,sa stii ca si vita de Kobe,chiar daca i se face masaj si este rasfatata, tot omorata este, pentru carnea aia frageda! 1
deeana Reputație: -404 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2014 Angele, las-o asa, stim amandoi ca esti pussy, o sa ma bucur pt tine daca o sa incepi sa ceri si bani pt ce prestezi oral si anal. Nu stiu sigur daca o sa ai tot atat de multe solicitari ca acum, cand o faci gratis, dar macar sa te alegi si tu cu ceva (in afara de fisuri anale). 1 5
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Postat Decembrie 15, 2014 Diiana,sa stii ca si vita de Kobe,chiar daca i se face masaj si este rasfatata, tot omorata este, pentru carnea aia frageda! Acum ce vrei? Nu putem sa traim doar cu iarba. Ma rog, unii dintre noi. 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2014 Repet, nu sunt de cea mai inalta speta. Dar, totusi.... sug pula cand vreau si DACA vreau. Nu trebuie sa fac asta zilnic, pentru a-mi asigura traiul. Si nu trebuie s-o fac cu oricine. EU aleg, daca vreau s-o fac si EU aleg cu cine o fac. Este o diferenta. Din nefericire sau din fericire, aceasta parte a comentariului tau pe care am citat-o, spune exact contrariul despre caracterul tau si de inaltimea spetei pe care afirmi ca o reprezinti sau in care spui ca te regasesti. Nu ai cum sa vii pe un forum cu si despre curve si sa incepi sa improsti cu cacat ca ele sug pula cand NU vor. Cine crezi ca le obliga?!? Spuneai ca stii multe...vad ca nu stii nimic. Stii, exista mai multe tipuri de curve, exista curve ale dracu', ca mine, sau exista curve proaste care aleg cu cine sa futa pe MOCA dintre curvarii prezenti pe un forum de futut...s-au terminat brebeneii prin cluburi?!?
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Postat Decembrie 15, 2014 Incercati sa urmariti acest filmulet. Merita. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 15, 2014 Adica? Ce vrei sa spui? Asl pls
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 15, 2014 Foie gras nu se obtine decat prin indoparea ratelor, alt procedeu nu exista. Pentru cei ce mananca shaworma, este o fitza, intr-adevar, pentru altii, o delicatesa.. Puii de balta sunt picioarele din spate ale broastelor. De asemeni, sunt foarte gustoase, indiferent cum sunt preparate. Puii cescuti indistrial, de asemeni sunt chimuiti - cresc inghesuiti, au permanent lumina aprinsa pentru a li se da peste cap bioritmul si a manca mai mult etc. Nici porcii nu o duc mai bine in marile crescatorii. Intr-adevar, e o doza mare de cruzime din pacate dar ... cruzimea fata de oameni, cum o fi? Daca intelegeti ce voiesc a spune ... 6 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 15, 2014 Acum ce vrei? Nu putem sa traim doar cu iarba. Ma rog, unii dintre noi. shawarma?
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Postat Decembrie 15, 2014 Asl pls Prefer sa nu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum