Sari la conținut

Andreea 0720920099 (fosta Studenta Nerva Traian)

Postări Recomandate

Vizitator andreeant
Reputație: 0
Postat

Cre'ca nu are chiloti pe ea, in plm. :no2

in prima poza aveam:p

• Oras:Bucuresti
Postat

Care sunt zilele in care ai program pana in pranz? Te-as vizita dar dupa 12 nu pot:)

Vizitator andreeant
Postat

Care sunt zilele in care ai program pana in pranz? Te-as vizita dar dupa 12 nu pot:)

Errr...exista o posibilitate sambata aceasta..de la 10.00-15.00  ,apoi nu sunt in Bucuresti pana luni..Daca nu....dupa 8 februarie!

Vizitator andreeant
Postat

programul de azi- pana la ora 23.00 ,

maine 09.00-15.00,

duminica-nu lucrez!

• Membru Premium
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat
Bine v-am regasit stimabililor,

In cele ce urmeaza va voi povesti despre intalnirea cu titulara topicului. Pozele, mai ales tzitele si faptul ca Andreea este destul

de inalta mi-au atras atentia mai demult, insa doar recent am vizitat-o fiind ocupat cu alte domnisoare de pe acest forum sau din alte zone.

Am telefonat-o insa nu am reusit sa intru in legatura cu ea, programarea fiind stabilita prin sms. Locatia este in zona Dristor, nu detaliez mai mult, dar bineinteles,

cu noile mijloace smartphone/gps este o bagatela sa ajungi acolo. Hogeacul este ok, in principal curat si cosy, potrivit pentru momente intime.

Andreea este prezenta calma, prietenoasa si dezinvolta. Vorbind cu ea, nu ai impresia ca o cunosti de 3 minute, ci dimpotriva.

Aspectul fizic este pe masura asteptarilor. Fiind asteptat intr-o tinuta seara am remarcat un chip foarte frumos.

Dupa ce am schimbat cateva cuvinte am fost directionat spre dus.

La intoarcere am observat niste tatuaje reusite dupa parerea mea si bineinteles sanii de nota 10.

Oralul este efectuat corect, mi-a placut. Eu l-am ales protejat. I-am intors si eu serviciul, prestand un cunilingus, unde am descoperit o pasa curata si

receptiva. Sper, de fapt sunt sigur, k i-a placut. Normalul, excelent, de fapt se rezuma la "she knows to touch the right spot at the right time".

Pozitii variate, la initiativa ei, cu multe trucuri si atingeri pe care nu are rost sa le povestesc dar care dovedesc ca fata stie meserie. Bine, depinde si 

de partener, bineinteles, eu am facut vestitul click. GFE remarcabil, pentru o prima intalnire, mai ales. Dintre fetele la care am fost, si nu sunt putine, este in top.

Partea financiara i-am inmanat-o la inceput si a fost de 300 roni pentru o ora jumate cu 2 fin la pachet. 

De incheiere, Andreea dk tot esti studenta iti doresc sa termini facultatea si sa profesezi in domeniu. Te pup!!!

Ne auzim, va pup!

• Like 9
Vizitator andreeant
Postat

pana miercuri programul va fi 16.00-22.00, dupa aceea  11.00-21.00 ,

in weekend : daca programarile se vor face in cursul saptamanii,altfel nu vin in locatie;

o zi buna va doresc!!

Postat

Cand am vazut ca ai postat....credeam ca ai mai pus poze cu/fara bikini :D

Vizitator andreeant
Postat

Cand am vazut ca ai postat....credeam ca ai mai pus poze cu/fara bikini :D

data viitoare pun imbracata :))))

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

data viitoare pun imbracata :))))

sa ai fular,ciorapei de lana si manusele sa faci treaba ai smechera cu ele :wink2.

Te pup apetisant-o care esti tu apetisanta.

• Like 3
Vizitator andreeant
Postat

Superba priveliște! Ce program ai începând de luni? Kiss

09.00-18.00

Vizitator andreeant
Postat

Buna Andreea. Oferi si sex anal? Finalizare orală?

Ms si kiss!

nu ofer nici una nici alta, detaliile le gasesti in semnatura!!!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna! Pana la ce ora te gasesc azi sau maine? Tks

Vizitator andreeant
Postat

Buna! Pana la ce ora te gasesc azi sau maine? Tks

buna,la 19.00 termin programul

Vizitator andreeant
Postat

new pics;)) post-158063-0-36735200-1455102022_thumb.jpgpost-158063-0-41021200-1455102036_thumb.jpgpost-158063-0-27694400-1455102051_thumb.jpgpost-158063-0-49291900-1455102063_thumb.jpgpost-158063-0-45639200-1455102075_thumb.jpg

Postat

E o mare enigma cum poate fi contactata domnisoara! Mesajelor trimise prin PM nu raspunde, nici sms-urilor, apelurilor telefonice nici atat .... :350x

• Like 1
  • Minus 1

• Membru Premium
Postat

Perfect de acord cu tine frate Viezure . Si eu am incercat sa iau legatura cu Andreea , fara succes insa . Poate era busy si nu putea raspunde la tel , sau am prins-o noi cand nu lucra .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...