viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2016 Perfect de acord cu tine frate Viezure . Si eu am incercat sa iau legatura cu Andreea , fara succes insa . Poate era busy si nu putea raspunde la tel , sau am prins-o noi cand nu lucra .I-am trimis un PM de sambata dupa-amiaza. Lucreaza continuu de atunci de nu a raspuns? 1 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22560 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 15, 2016 Poate e plecata din Buc si nu a avut timp sa anunte . Nu stiu , zic si eu . Nu ii iau apararea Andreei , mai ales ca eu am Sunat-o in zile diferite si desi tel suna , nu a raspuns deloc . Mai incercam .
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2016 Poate e plecata din Buc si nu a avut timp sa anunte . Nu stiu , zic si eu . Nu ii iau apararea Andreei , mai ales ca eu am Sunat-o in zile diferite si desi tel suna , nu a raspuns deloc . Mai incercam .Putea sa anunte aici, asa cum a mai facut, perioada in care nu lucreaza. 1 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 15, 2016 cand iti sparg balonasul? Pai afaci asa cum am mai auzit io de la bagabonti: iei un ac in buzunar si cand sa montezi balonasul il spargi la varf. Sa moara dujmanii da ciuda! Apoi dupa vreo saptamana te duci la analize si ii zici si fetei sa faca la fel. Vedeti voi care pa care!
mario1000 Reputație: 738 Postat Februarie 15, 2016 Oras:satu lu Bucur Oras:satu lu Bucur Postat Februarie 15, 2016 Balonu' se sparge cel mai bine cu tirbusonu' coane Cosmin R
catalinsal Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 Buna, Ne putem vedea joi dupa ora 15? Merci
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2016 Postat Februarie 17, 2016 Buna dimineata tuturor!! Pana sambata sunt in locatie de la 10.00-19.00 !O saptamana frumoasa va doresc!
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Am reusit pana la urma sa vizitez titulara acestui topic. Modalitate de contact: initial am incercat prin PM. Fara succes insa. Apoi prin sms si prin apel telefonic la numarul afisat in titlu. Nici asa nu am avut succes din prima. Pana la urma, mi-a raspuns la sms-uri si am avut si convorbirea telefonica in care am stabilit propriu-zis intalnirea.Programul de lucru: cel afisat in semnatura profilului de pe forum. Cu mentiunea ca nu poate fi respectat totdeauna intrucat domnisoara se mai duce si pe la cursuri.Locatia: de pe b-dul Camil Ressu, faci dreapta pe b-dul Ramnicu Sarat si mergi pana la prima intersectie. Acolo suni si primesti indicatii telefonice cum sa ajungi la adresa exacta. Nu e greu deloc de ajuns. Cei care merg cu masinile personale, ar putea avea ceva probleme in gasirea unui loc de parcare. Totusi, din ce am inteles de la Andreea, nu intentioneaza sa mai ramana mult timp in aceasta zona. Este o garsoniera curata, destul de spatioasa, amenajata relativ modern. Are un pat confortabil, cu lenjerii curate unde se desfasoara actiunea. Poti face un dus decent, pentru care primesti prosop curat, nu si papuci. Ai la dispozitie cateva sortimente de gel de dus pe marginea cazii.Servicii oferite: oral protejat sau neprotejat, fara CIM sau COF, dar cu COB, normal protejat, FK.Aspect fata: o bruneta slim, cam de 1,65 m, draguta la fatza, cu ochi caprui rotunzi si expresivi, par negru lung, sani nr. 2,5-3. Dupa o estimare personala, varsta ar fi cam 22-23 de ani.Atitudine fata: amabila, civilizata, eleganta. Pare un pic reticenta la inceput, dar daca partenerul ii castiga increderea, se deschide pe parcurs. Stie sa intretina o conversatie si poti aborda cu ea diverse subiecte care sa destinda atmosfera.Prestatie fata: dupa igienizarea initiala, atat a mea cat si a ei, actiunea a debutat cu cateva sarutari pasionale, apoi un preludiu destul de placut, sarutari pe corp, asezonate cu mangaieri din partea ei. Saruta excelent. Unul dintre saruturile cele mai dulci si mai placute de care am avut parte in ultimul timp. Actiunea a continuat cu un oral neprotejat, facut lent, umed si placut, cu usoare incercari de deep, dar fara atentie la zonele adiacente. Capatand organul consistenta necesara, am trecut la normal, spre usoara ei surprindere ca trec asa de repede peste sexul oral. Am asigurat-o insa ca nu va fi ultima oara pe parcursul partidei cand va avea ocazia sa imi arate ce stie. Am inceput cu un lady-on-top, executat intr-un ritm mai lent, dar placut, cu cele trei variante, ea lipita de mine, ea dreapta cu fata spre mine si ea dreapta cu spatele spre mine. Am schimbat diferite pozitii gen doggy-style, fluture, lingurita, cu doua variante, ambii pe o parte, si ea pe o parte si eu in genunchi, si un misionar intens. In tot acest timp, am alternat reprizele de sex normal, cu cele de sex oral. Pe cel din urma, dupa repriza initiala, am decis sa fie doar protejat, pentru a nu mai pierde timpul cu scosul si bagatul prezervativului. Toata partida a fost presarata de imbratisari, mangaieri si sarutari. Fata se incadreaza perfect in stilul pasional-lasciv. Face sex foarte bine si cu placere. Finalizarea am facut-o dupa aproximativ 45-50 de minute intr-o pozitie ”in picioare”, la marginea patului in preze in pasarica fetei. Am stat un pic sa-mi revin, am facut dusul de final, am mai socializat nitel cu fata in timp ce ma imbracam, am pupat fata si am plecat.Halatul: am platit 250 de lei din proprie initiativa la inceputul intalnirii pentru aproximativ o ora si zece minute door-to-door. Nu am fost grabit si nici nu mi s-a sugerat in vreun moment ca timpul ar fi expirat.Recomandare: eu voi reveni cu siguranta. Nu prea stiu cand avand in vedere programul aglomerat pentru urmatoarele 2-3 luni. Probleme de serviciu. O recomand celor care doresc sa intalneasca o fata placuta, atat fizic cat si ca atitudine, care face un sex pasional si de calitate. 11 1
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Programul de azi si maine pana la ora 23.00, duminica nu lucrez.Weekend placut!
cataa80 Reputație: 1641 Postat Februarie 19, 2016 Oras:. Oras:. Postat Februarie 19, 2016 .... Saruta excelent. Unul dintre saruturile cele mai dulci si mai placute de care am avut parte in ultimul timp..Pentru cuvintele astea,, pe Andreea, o sa fac tot posibilul sa o vizitez, cand o sa pot!.. ...Felicitari pt recenzie! 2 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Pentru cuvintele astea,, pe Andreea, o sa fac tot posibilul sa o vizitez, cand o sa pot!.. ...Felicitari pt recenzie!Mersi. Nu mi-am scris decat propriile impresii, cat mai obiectiv. Fata merita intr-adevar vizitata. 5 1
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2016 Postat Februarie 22, 2016 Astazi si maine sunt in locatie pana la ora 20.00!
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Februarie 23, 2016 new picsfrumoasa esti Andreea!
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2016 Postat Februarie 25, 2016 Buna dimineata!!Pana sambata sunt in locatie intre 12.00-20.00,duminica nu lucrez. :bye
_laury Reputație: 1 Postat Februarie 26, 2016 Oras:I Love Dicks Oras:I Love Dicks Postat Februarie 26, 2016 http://stream1.gifsoup.com/view1/4187051/monkey-jacking-off-o.gif
razzor91 Reputație: -43 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 26, 2016 Buna andreea,esti disponibila maine la ora 16?
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Postat Februarie 26, 2016 Buna andreea,esti disponibila maine la ora 16?Buna andreea,esti disponibila maine la ora 16? Buna,da sunt!
razzor91 Reputație: -43 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 26, 2016 Te am sunat si nu ai raspuns.As vrea sa ne vedem maine.Numarul meu e de vodafone si se termina in 30.Iti las un mesaj
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2016 Postat Februarie 27, 2016 Buna dimineata!Astazi nu mai pot face programari. Saptamana viitoare sunt in locatie intre 12.00-21.00!Weekend placut va doresc!
cristii72 Reputație: 22 Postat Februarie 27, 2016 Oras:piatra Oras:piatra Postat Februarie 27, 2016 Am trecut pe la Andreea zilele trecute, nu ma pricep la povesti asa ca os atrec direct la note Note: Locatie: 8 Aspect:9 Atitudine: 9 Oral: 9 Normal: 9 GFE: 9 2
marque Reputație: 167 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Buzeldorf Oras:Buzeldorf Postat Februarie 29, 2016 Intrebare: mai ai motanul in locatie? Sunt alergic la par de pisica si nu vreau sa stranut cand am pla sculata ca se intampla nenorociri....Scop: imi dores ca fac o programare la tine si pisica chiar este o problema ptr mine. merci
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Intrebare: mai ai motanul in locatie? Sunt alergic la par de pisica si nu vreau sa stranut cand am pla sculata ca se intampla nenorociri....Scop: imi dores ca fac o programare la tine si pisica chiar este o problema ptr mine. merci ,buna..nu mai am motanul,nici macar nu era al meu,era al fostei colege:P
no_body Reputație: 6681 Postat Februarie 29, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Februarie 29, 2016 ,buna..nu mai am motanul,nici macar nu era al meu,era al fostei colege:PLas ca iti aduc eu un pisic bagabont de la mine de langa bloc.
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 29, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 29, 2016 Las ca iti aduc eu un pisic bagabont de la mine de langa bloc.bagabont ca tine asa?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum