Sari la conținut

Andreea 0720920099 (fosta Studenta Nerva Traian)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Perfect de acord cu tine frate Viezure . Si eu am incercat sa iau legatura cu Andreea , fara succes insa . Poate era busy si nu putea raspunde la tel , sau am prins-o noi cand nu lucra .

I-am trimis un PM de sambata dupa-amiaza. Lucreaza continuu de atunci de nu a raspuns?

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Poate e plecata din Buc si nu a avut timp sa anunte . Nu stiu , zic si eu . Nu ii iau apararea Andreei , mai ales ca eu am Sunat-o in zile diferite si desi tel suna , nu a raspuns deloc . Mai incercam .

Postat

Poate e plecata din Buc si nu a avut timp sa anunte . Nu stiu , zic si eu . Nu ii iau apararea Andreei , mai ales ca eu am Sunat-o in zile diferite si desi tel suna , nu a raspuns deloc . Mai incercam .

Putea sa anunte aici, asa cum a mai facut, perioada in care nu lucreaza.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

cand iti sparg balonasul?  :blushing2

Pai afaci asa cum am mai auzit io de la bagabonti: iei un ac in buzunar si cand sa montezi balonasul il spargi la varf. Sa moara dujmanii da ciuda! Apoi dupa vreo saptamana te duci la analize si ii zici si fetei sa faca la fel. Vedeti voi care pa care! :laugh2

Vizitator andreeant
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata tuturor!!

Pana sambata sunt in locatie de la 10.00-19.00 !

O saptamana frumoasa va doresc!

Postat

Am reusit pana la urma sa vizitez titulara acestui topic. :)

Modalitate de contact: initial am incercat prin PM. Fara succes insa. Apoi prin sms si prin apel telefonic la numarul afisat in titlu. Nici asa nu am avut succes din prima. Pana la urma, mi-a raspuns la sms-uri si am avut si convorbirea telefonica in care am stabilit propriu-zis intalnirea.

Programul de lucru: cel afisat in semnatura profilului de pe forum. Cu mentiunea ca nu poate fi respectat totdeauna intrucat domnisoara se mai duce si pe la cursuri.

Locatia: de pe b-dul Camil Ressu, faci dreapta pe b-dul Ramnicu Sarat si mergi pana la prima intersectie. Acolo suni si primesti indicatii telefonice cum sa ajungi la adresa exacta. Nu e greu deloc de ajuns. Cei care merg cu masinile personale, ar putea avea ceva probleme in gasirea unui loc de parcare. Totusi, din ce am inteles de la Andreea, nu intentioneaza sa mai ramana mult timp in aceasta zona. Este o garsoniera curata, destul de spatioasa, amenajata relativ modern. Are un pat confortabil, cu lenjerii curate unde se desfasoara actiunea. Poti face un dus decent, pentru care primesti prosop curat, nu si papuci. Ai la dispozitie cateva sortimente de gel de dus pe marginea cazii.

Servicii oferite: oral protejat sau neprotejat, fara CIM sau COF, dar cu COB, normal protejat, FK.

Aspect fata: o bruneta slim, cam de 1,65 m, draguta la fatza, cu ochi caprui rotunzi si expresivi, par negru lung, sani nr. 2,5-3. Dupa o estimare personala, varsta ar fi cam 22-23 de ani.

Atitudine fata: amabila, civilizata, eleganta. Pare un pic reticenta la inceput, dar daca partenerul ii castiga increderea, se deschide pe parcurs. Stie sa intretina o conversatie si poti aborda cu ea diverse subiecte care sa destinda atmosfera.

Prestatie fata: dupa igienizarea initiala, atat a mea cat si a ei, actiunea a debutat cu cateva sarutari pasionale, apoi un preludiu destul de placut, sarutari pe corp, asezonate cu mangaieri din partea ei. Saruta excelent. Unul dintre saruturile cele mai dulci si mai placute de care am avut parte in ultimul timp. Actiunea a continuat cu un oral neprotejat, facut lent, umed si placut, cu usoare incercari de deep, dar fara atentie la zonele adiacente. Capatand organul consistenta necesara, am trecut la normal, spre usoara ei surprindere ca trec asa de repede peste sexul oral. Am asigurat-o insa ca nu va fi ultima oara pe parcursul partidei cand va avea ocazia sa imi arate ce stie. :) Am inceput cu un lady-on-top, executat intr-un ritm mai lent, dar placut, cu cele trei variante, ea lipita de mine, ea dreapta cu fata spre mine si ea dreapta cu spatele spre mine. Am schimbat diferite pozitii gen doggy-style, fluture, lingurita, cu doua variante, ambii pe o parte, si ea pe o parte si eu in genunchi, si un misionar intens. In tot acest timp, am alternat reprizele de sex normal, cu cele de sex oral. Pe cel din urma, dupa repriza initiala, am decis sa fie doar protejat, pentru a nu mai pierde timpul cu scosul si bagatul prezervativului. Toata partida a fost presarata de imbratisari, mangaieri si sarutari. Fata se incadreaza perfect in stilul pasional-lasciv. Face sex foarte bine si cu placere. Finalizarea am facut-o dupa aproximativ 45-50 de minute intr-o pozitie ”in picioare”, la marginea patului in preze in pasarica fetei. Am stat un pic sa-mi revin, am facut dusul de final, am mai socializat nitel cu fata in timp ce ma imbracam, am pupat fata si am plecat.

Halatul: am platit 250 de lei din proprie initiativa la inceputul intalnirii pentru aproximativ o ora si zece minute door-to-door. Nu am fost grabit si nici nu mi s-a sugerat in vreun moment ca timpul ar fi expirat.

Recomandare: eu voi reveni cu siguranta. Nu prea stiu cand avand in vedere programul aglomerat pentru urmatoarele 2-3 luni. Probleme de serviciu. O recomand celor care doresc sa intalneasca o fata placuta, atat fizic cat si ca atitudine, care face un sex pasional si de calitate.

• Like 11
  • Minus 1
Vizitator andreeant
Postat

Programul de azi si maine pana la ora 23.00, duminica nu lucrez.

Weekend placut!

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

.... Saruta excelent. Unul dintre saruturile cele mai dulci si mai placute de care am avut parte in ultimul timp..

Pentru cuvintele astea,, pe Andreea, o sa fac tot posibilul sa o vizitez, cand o sa pot!.. :blushing2 ...Felicitari pt recenzie!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Pentru cuvintele astea,, pe Andreea, o sa fac tot posibilul sa o vizitez, cand o sa pot!.. :blushing2 ...Felicitari pt recenzie!

Mersi. Nu mi-am scris decat propriile impresii, cat mai obiectiv. Fata merita intr-adevar vizitata.

• Like 5
  • Minus 1
Vizitator andreeant
Postat

Astazi si maine sunt in locatie pana la ora 20.00!

Vizitator andreeant
Postat

Buna dimineata!!

Pana sambata sunt in locatie intre 12.00-20.00,duminica nu lucrez. :2qm40hg :bye

Vizitator andreeant
Postat

Buna andreea,esti disponibila maine la ora 16?

Buna andreea,esti disponibila maine la ora 16?

Buna,da sunt!

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Te am sunat si nu ai raspuns.As vrea sa ne vedem maine.Numarul meu e de vodafone si se termina in 30.Iti las un mesaj

Vizitator andreeant
Postat

Buna dimineata!

Astazi nu mai pot face programari. Saptamana viitoare sunt in locatie intre 12.00-21.00!

Weekend placut va doresc!

• Oras:piatra
  • Oras:piatra
Postat

Am trecut pe la Andreea zilele trecute, nu ma pricep la  povesti asa ca os atrec direct la note

Note:

Aspect:9

Atitudine: 9

Oral: 9

Normal: 9

GFE: 9

• Like 2
  • Oras:Buzeldorf
  • Oras:Buzeldorf
Postat

Intrebare: mai ai motanul in locatie? Sunt alergic la par de pisica si nu vreau sa stranut cand am pla sculata ca se intampla nenorociri....

Scop: imi dores ca fac o programare la tine si pisica chiar este o problema ptr mine.

merci

Vizitator andreeant
Postat

Intrebare: mai ai motanul in locatie? Sunt alergic la par de pisica si nu vreau sa stranut cand am pla sculata ca se intampla nenorociri....

Scop: imi dores ca fac o programare la tine si pisica chiar este o problema ptr mine.

merci

:laugh2 ,buna..nu mai am motanul,nici macar  nu era al meu,era al fostei colege:P

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

:laugh2 ,buna..nu mai am motanul,nici macar  nu era al meu,era al fostei colege:P

Las ca iti aduc eu un pisic bagabont de la mine de langa bloc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...