crab Reputație: 1 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 9, 2015 Frumos! Ne vedem curand...
ilk85 Reputație: 183 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 9, 2015 SalutareAzi am reusit si eu sa ajung la Andreea. Programare facuta prin SMS cu o zi inainte locatie adiacenta blv Nerva Traian usor de ajuns cu suficiente locuri de parcare. Dameza m-a intampinat intr-o tinuta office chip dragut corp extrem de atragator dupa cum se vede SI in fotografiile postate. Dupa o scurta conversatie dezichipare dus SI urmat actiunea.Oral 8 neprotejat Normal 9 schimbat 3-4 pozitiiGFE 9 Aspect 9Locatie 8.5 singura in locatie250 Ron 2 numereDe revenit 1
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2015 Va salut,baieti.Aseara,stateam pe o banca intr-un parculet,eu si gandurile mele...nepoteii se jucau la leagane.Intru pe telefon,ca mi-am luat un smart,dau pe la testate si vad o "studenta".Imi aduc aminte de vremurile cand mai dadeam meditatii si ce-mi zic,ia sa vedem,nu o vrea sa o meditez la ceva,ca nu mai e mult pana la sesiune?Sun,fata disponibila,duc repede nepoteii acasa,ma ferchezuiesc si purced la drum.Locatia,din Nerva adiacent pe langa o casa de pariuri,strada cu nume de fanariot.Ajung,fetita,sfioasa,dupa usa...nu stiu de ce,ca arata foarte bine.Oricum,am imbatranit si tot nu inteleg miscarea asta cu ascunsul dupa usa.Bruneta,draguta la fata,cam pe la 1 65, subtirica,finuta,surazatoare si amabila.Pozele o reprezinta,sunt reale,din camera de ostilitati.Sifonier cu oglinzi,multe umerase,te invita sa le folosesti pentru haine.Baia nu am folosit-o,dar usa era deschisa,si era ok.Pe o piesa de mobilier,un teanc de cateva prosoape curate isi asteptau utilizatorii.Am socializat putin,are un fel interesant in care vorbeste,putin pe repede si cu fraze scurte.Dar asta nu pentru ca n-ar avea vorbele la ea.Ne dezbracam.Evident eu nu am cu ce sa o impresionez,va dati seama.Dar ea are un corp foarte frumos,o talie subtire,carne tare,un fund foarte dragut si niste sani superbi,chiar daca nu sunt prea mari,asa cum poate par in poze.Incepem testul cu o proba orala.Sincer,i-am dat nota de trecere,dar i-am spus ca trebuie sa vina la reexaminare.Dar stiti cum este,la oral studentii sunt putin inhibati fata in fata cu profesorul.Asa ca am hotarat sa trecem la un normal.E aici,fata se descurca foarte bine,este implicata,dornica sa arate ca stie lectia asta.Nu face nazuri,accepta pozitii,ba chiar,de final,a propus ea o pozitie.Pozitie in care am si terminat,in balonas.Nu face CIM,dar in schimb,accepta finalizare faciala sau corporala.Face oral neprotejat,FK.Nu face anal.Dupa,am mai stat la o conversatie cu ea,nu s-a uitat la ceas nici o clipa(nici nu are),nu am auzit telefoane.Am plecat dupa mai mult de o ora.Decartat de la inceput 200 ron(1 h 1 fin).Mergeti,fata este mai mult decat ok 10
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2015 M-am ramolit de tot,am uitat notele.Locatie-ap.3 camere- 9-fata singura in cea mai mare parte a timpuluiIgiena fata -10Fata- corp 9,fata 8+,sani 9+Oral 7+ dar nici nu am insistat prea multNormal-9GFE-8+ 3
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2015 Postat Aprilie 20, 2015 Buna, am revenit in locatie,programul ramane momentan acelasi L-V :11-18...singura noutate... voi mai activa cel putin 2 luni de zile dupa care este posibil sa ma retrag definitiv.O zi buna va doresc
pasha_man Reputație: 451 Postat Aprilie 20, 2015 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Aprilie 20, 2015 Buna, am revenit in locatie,programul ramane momentan acelasi L-V :11-18...singura noutate... voi mai activa cel putin 2 luni de zile dupa care este posibil sa ma retrag definitiv.O zi buna va doresc :clapp
alberto86 Reputație: 23 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Astazi esti disponibila?
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Autor Postat Aprilie 22, 2015 For you 1
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2015 Postat Aprilie 29, 2015 buna :bye ,vroiam sa va anunt ca am marit un pic programul,11.00-20.00 L-V,in weekend nu mai lucrez iar locatia ramane momentan aceiasi,Va pup
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Autor Postat Aprilie 29, 2015 Bine ca n-ai marit pretul. Imi statuse inima-n loc.
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2015 Postat Aprilie 29, 2015 Bine ca n-ai marit pretul. Imi statuse inima-n loc.
mahinho Reputație: 89 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 30, 2015 Salutare baieti! Ispitit de pozele fatucei, nu am rezistat tentatiei de a trece pe la aceasta domnisoara. Sunat la numarul din topic de mai multe ori, fara succes, fata nu prea raspunde la telefon, dar mi-a zis ca raspunde intotdeauna la sms. Intr-un final ajung si eu in sfarsit pe la ea, locatia este pe strada Papazoglu (cam 300 de metri de la intersectia cu Nerva Traian). Apartament ok, mai are o colega pe care nu am cunoscut-o. Intrat, facut cunostinta si cu fata si cu motanul ei, care se cam indragostise de pantofii mei. Andreea imi comunica serviciile si o citesc ca nu prea e comunicativa, e un pic retinuta. Aleg optiunea 250 Ron/ 2 finalizari/1 h (achitati la inceput la cererea ei) si merg la baie, prosop maaaare, papuci pauza (poate a uitat sa-mi dea, nici eu nu am cerut-oricum nu m-a deranjat), baie ok, ca de altfel si camera de actiune. Revenit in camera,merge si ea la baie si dupa ne apucam de treaba nu inainte de a da motanul afara. Andreea e o fata ok, corp spre slim, sani foarte frumosi dar concluzia mea este ca in poze am vazut-o mult mai apetisanta decat la fata locului. A inceput cu un oral neprotejat, bine executat dupa care am trecut la un normal cu ea deasupra, finalizat in cauciuc. Dupa dus, am avut ceva tentative de discutii, mi-a zis ca nu e din bucuresti, ca e studenta, ca nu prea ii place bla bla bla dupa care am trecut la nr 2 inceput cu un misionar si continuat cu caprita pana la finalizare. Notele: Locaţie : 9 – apartament ok, baie ok, camera de lucru ok, locuri de parcare destule, prezenta motanului in casa un pic nu prea e pe placul meu Aspect fata : 9 – fata draguta, un plus mare la sani, chiar arata bine dar duca cum am mentionat am fost un pic dezamagit, ma asteptam sa arate mai bine GFE: 9 – incearca sa te faci sa te simti bine, dar cu o usoara retinere, mai mult mecanic Igienă : 10 – curată, nimic de reproşat Oral : 9 – ok, mici atenţii, o suge bine Normal : 9 se misca binisor, nu a comentat la pozitii Cadou: 250 RON pentru o oră 7
Vizitator andreeant Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2015 Postat Aprilie 30, 2015 papuci pauza (poate a uitat sa-mi dea, nici eu nu am cerut-oricum nu m-a deranjat), papucii erau langa noptiera..
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 1, 2015 Oras:- Oras:- Postat Mai 1, 2015 papucii erau langa noptiera.. Pai, cum sa-ti dea fata papucii, ca abia intrasesi ... eu am vazut ca acel motan jucaus s-a incurcat cu papucii, de au ajuns papucii acolo..
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 1, 2015 Oras:- Oras:- Postat Mai 1, 2015 Impresii generale: Andreea mi-a atras atentia cu ceva vreme inainte prin pozele ei. Hotararea de a o cunoaste personal a fost cea mai usoara; multumirea ca s-a intamplat pe masura!Ajuns in zona Nerva Traian - cazinou Max Bett (in prealabil am stabilit o programare), o sun si ma ghideaza de la telefon. De indata ce s-a aflat in timpul ei de "lucru", mi-a raspuns prompt la mesaj! Gasesc scara blocului cu mici dificultati..,pentru simplul fapt ca eram emotionat,..bat la usa si surpriza placuta: gasesc in persoana Andreei fata pe care chiar o cautam! Andreea se incadreaza aproape perfect in tiparul meu feminin: fata, buze, ochi (mmm, mi-au placut foarte mult ochii ei, caprui parca ). Statura! imi plac femeile SLIM, brunete/satene, cu par lung, cu picioare lungi raportat la restul corpului, talie subtire, cu glezne fine. O gasesc extrem de feminina!!Andreea nu parea foarte comunicativa, entuziasmata de la bun inceput, am sesizat ca este usor protocolara, genul mai rezervat. Sper din tot sufletul sa nu gresesc cand spun asta. Inclin sa cred ca asa e firea ei, o fi avand ceva din firea introvertita? Posibil. Eu eram prea multumit de Look-ul fetei si pentru mine nu mai contau aceste detalii, nu mai conta ca papucii erau ..langa noptiera sau nu, acolo erau desigur! Un pisic simpatic si haios ma urmarea in tot acest rastimp: s-a asigurat sa ma igienizez corespunzator, , sa gasesc papuceii la locul lor (sau NU), mi-a verificat pantofii (lasandu-i intacti) si desigur, ce e cel mai important, s-a asigurat cu toata raspunderea sa nu-i fac nici un rau stapanei (colocatarei). Actiune: La solicitarea mea, Andreea poarta o lenjerie neagra, foarte fina, cu portjartier si dress! WOW! Atat de sexy, atat de frumoasa, atat de feminina o gasesc pe aceasta fata! Sunt fascinat. Lucrul imbucurator e faptul ca a fost suficienta lumina in camera, altfel as fi solicitat in mod hotarator sa se puna un bec puternic! Cel mai puternic cu putinta, ca sa pot sa o contemplu, sa o admir!! Lucrul si mai imbucurator e faptul ca accepta sarutul pe buze. M-am saturat de fetele care nu se saruta! Desigur a fost precizat ca este in functie de igiena, fapt indiscutabil.M-am simtit foarte bine in compania acestei frumoase studente! Andreea mi-a implinit o parte din fanteziile mele erotice cele mai interiorizate, cele mai adanci. A inceput actiunea cu o tehnica intalnita in masajul erotic: se freaca pur si simplu de tine ca o pisica...se pisiceste, desigur! Oau! Am alternat sesiuni de sex oral cu normalul in diferite pozitii si asta m-a starnit foarte tare. Totul imi pare ca a curs in mod continuu, fluent. Am avut un orgasm puternic la final (unul dintre cele mai navalnice).. Note:Locatie: 8,5/9; Baia echipata cu tot ce trebuie, geluri de dus, etc.. camera luminata suficient de bine; Un amanunt extrem de important, cum spuneam!Aspect fizic: 9,30 pentru trup si 9,5 pentru chip. Antonia (artista) primeste probabil 9.7 din partea mea. Andreea este in mod indiscutabil in TOP-ul preferintelor mele, se pliaza aproape perfect pe tiparul meu feminin din punct de vedere fizic, cum spuneam. Retin ca i-am spus ca seamana cu Catrinel Menghia la ochi/privire.. ea a dezmintit imediat acest lucru, dar cu cat ma gandesc mai mult cu atat gasesc mai multe similaritati! si mai seamana ,din anumite puncte de vedere (gesturi/gesticulatie, trup, trasaturile fetei, la naiba... cu o fosta iubita din adolescenta, doar ca aceea era blonda..uff...Curatenie: 10; piele fina, catifelata; tinuta ingrijita si foarte curata! O adevarata placere sa o saruti, sa o mangai, sa o alinti.Sex oral: 9,5 executat in mod lent si "soft", dupa preferintele mele. Eram fascinat sa-i vad fata, chipul in timpul actiunii, asta ma excita la culme!! (facut protejat). Ma jucam continuu cu parul ei, un gest care mie mi se pare extrem de erotic, de excitant!Sex normal: 9,5: se misca natural, se implica prin miscari variate, sustine in mod continuu preludiul pe timpul actului sexual! Accepta cu usurinta orice pozitie..Atitudine/Comportament: 9+. Andreea e probabil din firea ei mai tacuta, mai retinuta. Se deschide treptat dupa ce te cunoste mai bine si-ti castiga increderea. Este o mare figura din punctul meu de vedere! A dat dovada de mult bun simt, s-a implicat (atat cat a putut) si a avut rabdare. Este o prezenta placuta. Se pliaza foarte bine pe pretentiile tale si raspunde pozitiv oricaror sugestii (doar sa fie dintre cele legitime) GFE: 9+; m-am simtit ca si in prezenta unei prietene, atat cat s-a putut in aceasta intalnire. Este o prezenta "soft" (eu nu sunt defel genul care cauta altceva)Halat: 300 RON pentru aproximativ o ora si jumatate. Sper sa nu gresesc, caci nu mai retin bine.. Recomandare: Andreea este o femeie frumoasa, parerea mea, este in stilul fotomodel. Eu cred ca daca ar fi putin mai inalta, i-ar veni foarte bine sa defileze pe podium si sa prezinte cele mai incitante colectii de lenjerie intima. Iti multumesc frumos, frumoasa fata! 6
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Mai 1, 2015 Postat Mai 1, 2015 Ti-au placut atat de multe dar ai uitat asa de repede:)
9626266 Reputație: 62 Postat Mai 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2015 Salut, am si eu o intrebare mai funny la contributori: cine a fost la o Andreea cu tatuaje ( cel putin doi: pe langa mana si langa tite sub sutiena) eu am impresia ca am fost pacalit de colega acum o luna
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Mai 1, 2015 Postat Mai 1, 2015 I-ai tras-o colegei? Daca ti-a placut a meritat.
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2015 si mai seamana ,din anumite puncte de vedere (gesturi/gesticulatie, trup, trasaturile fetei, la naiba... cu o fosta iubita din adolescenta, doar ca aceea era blonda..uff...Poate chiar EA e, dar din adolescenta pana acum si-a schimbat culoarea la par
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 2, 2015 Oras:- Oras:- Postat Mai 2, 2015 Poate chiar EA e, dar din adolescenta pana acum si-a schimbat culoarea la par lol! o prefer totusi pe Andreea
Membru Premium biju_buc Reputație: 535 Postat Mai 2, 2015 Oras:Ro Oras:Ro Membru Premium Postat Mai 2, 2015 Aspect fizic: 9,30 pentru trup si 9,5 pentru chip. Antonia (artista) primeste probabil 9.7 din partea mea.ce caterinca...nu frate eu zic asa trup 9.347, chip 9.578, sani 9.7897, dupaia facem o medie ponderala si iese nush...calculati voi )))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum