Sari la conținut

ce naiba se intampla?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

da mancurtule, cum de-ai realizat asa o mare descoperire epocala, cu mult peste posibilitatile tale genetice ?

Te-am nimerit la fix este? Nici nu e greu de observat...... prost esti si e relativ usor de observat si te-am asociat rapid cu un moldovean care prin definitie e prostalau si sarman.............

• Oras:Valhalla
Postat

Te-am nimerit la fix este? Nici nu e greu de observat...... prost esti si e relativ usor de observat si te-am asociat rapid cu un moldovean care prin definitie e prostalau si sarman.............

de ce nu vii sa te omenesc din saracia mea , boiarule, ori esti vreun cioroi de capitala care doar merge periodic cu autobuzu' 43 de la Rapa Galbena ? din prostia mea iti dau si tie cu dobanda, numai s-o poti duce, ca ai capu' cam mic

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

de cand nu mai functioneaza "celalalt" loc de joaca s-a umplut forumul de fel de fel de conturi dubioase, cu idei penibile, puse doar pe cearta si jigniri.

Ce naiba se intampla, chiar unii dintre voi nu aveti demnitate deloc?

Lingeti unde ati scuipat cand v-ati carat cu urlete si trambite?

Cu ce sunteti mai buni daca, intorcandu-va pe aici, veniti doar ca sa murdariti si sa imputiti acest forum?

Fratilor, vin sarbatorile!

Voi chiar nu aveti viata?

Nu va puteti bucura de ea?

Chiar asa mare e frustrarea in spatiul asta virtual?

Distrati-va!

Iubiti!

Zambiti!

Faceti complimente!

Impodobiti bradul, dati la buci!

Faceti ceva util, nu va revarsati pe aici!!

UNUL din celelalte locuri de joaca.....

• Minus 1
  • Oras:B
Postat

Prostovane, îți propun un experiment pentru binele umanității. Leaga-ti un bolovan de gat si aruncate din haznaua de unde ai iesit! Îți garantez ca multi îți vor fi fericiti si te vor pomenii in rugile lor!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu are nevoie de bolovan, e destul de bolovan el.  :laugh2

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Prostovane, îți propun un experiment pentru binele umanității. Leaga-ti un bolovan de gat si aruncate din haznaua de unde ai iesit! Îți garantez ca multi îți vor fi fericiti si te vor pomenii in rugile lor!

http://www.tonymacx86.com/attachments/mountain-lion-laptop-support/74534d1384913801-blank-screen-after-apple-logo-msi-fr-720-img_2860.jpg

Postat

ai tras concluzia singur?

ce concluzii sa traga bashinosul asta, el e ocupat sa faca pe knight in shining armour.....

• Minus 1
Postat

asa-s bosorogii care nu pot sa scoata nici macar limba din gura, bat in taste cu protezele

:clapp

Postat

asa-s bosorogii care nu pot sa scoata nici macar limba din gura, bat in taste cu protezele

Dominoplayer, ești inconfundabil in prostia ta. Motane, vezi ca mai are un cont "nascut " peste noapte. Da puțin cu virgula da tot de pe acolo este. Cred ca trebuie sa la fuți cate o bara peste meclă!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Dominoplayer, ești inconfundabil in prostia ta. Motane, vezi ca mai are un cont "nascut " peste noapte. Da puțin cu virgula da tot de pe acolo este. Cred ca trebuie sa la fuți cate o bara peste meclă!

http://i.ytimg.com/vi/WZTzM14Kr0s/maxresdefault.jpg

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

de cand nu mai functioneaza "celalalt" loc de joaca s-a umplut forumul de fel de fel de conturi dubioase, cu idei penibile, puse doar pe cearta si jigniri.

Ce naiba se intampla, chiar unii dintre voi nu aveti demnitate deloc?

Lingeti unde ati scuipat cand v-ati carat cu urlete si trambite?

Cu ce sunteti mai buni daca, intorcandu-va pe aici, veniti doar ca sa murdariti si sa imputiti acest forum?

Fratilor, vin sarbatorile!

Voi chiar nu aveti viata?

Nu va puteti bucura de ea?

Chiar asa mare e frustrarea in spatiul asta virtual?

Distrati-va!

Iubiti!

Zambiti!

Faceti complimente!

Impodobiti bradul, dati la buci!

Faceti ceva util, nu va revarsati pe aici!!

Asa, mai pune si tu gaz pe foc. 

SCHIZOFRENIE!

Postat

asa ti a zis medicul la ultimul consult?? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ba prostovane, nici la mistouri nu te pricepi! ' ai de pula ta de distus!  Nu vezi ca razi singur ca muta la pula? Treci dracu' la cules de castraveti cu curu' ca iar te fut botswanezii aia in bot, pana balosesti la Baleni. 

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

injinejere iar trollezi.ce ai?no pussy?

Ioanooo , nu ai ochelari da noapte ?

• Like 1
  • Oras:Iasi
Postat

fku, imi strici experimentul

tre sa te inveti intr-un fel sau altul cu acest forum.ori esti luat de prost ori te dai cu turma.eu am preferat sa fiu deasupra turmei si sa fiu luata drept ceea ce sunt.mai ia aminte de la ce am facut eu si apoi da-te in stamba.altfel nu ai cap nici cat ai garid.sau ma insel si tu gandesti cu garidul?

Postat

de cand sa dus neogen...fie tarna usoara...la aia care au murit odata odata cu el...adica aia cu personalitati multiple...toti au sarit pe acest forum.sarmanii nu stiu ca aici se aplica legea pulii.ca pizda e prea doamna sa se bage in asemenea discutii.injinere descifreaza tu asta!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...