Sari la conținut

La Multi Ani,Mercedesbenz!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

In aceasta zi importanta pentru tine,iti doresc indeplinirea tuturor dorintelor,multa sanatate,noroc,forta,entuziasm si multe bucurii.La Multi Ani! :) :P  :)''Fericirea nu sta in turme sau in aur:locasul ei este in sufletul nostru"!Democrit.

• Like 4
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

La multi ani, mercedesbenz, daca asa spune  yka.

Postat

Sa iti traiasca pestele , la multi ani si din partea mea .

Frumos din partea ta complexatule,fiind o zi asa importanta nu trebuia sa lingi pestele in cur,asta o fac eu regulat ori de cate ori imi cere....te intrebi oare de ce?nu consuma carne de porc(nici el nici eu)din aluatul asta esti tu creat,iar pocii raman porci indiferent de semnificatia zilei...oficial nu imi pare rau de replica data.

• Like 6
  • Oras:N.Dame
Postat

In primul rand, draga @mercedesbenz, iti doresc un calduros "La multi ani!", multa sanatate, mult mai multe bucurii si iubire! :birthday

Numitului @T.O.G.: ce bne ca prostia nu doare (sunt mai milos din fire, nu mi-ar fi placut sa te stiu agonizand din cauza chinurilor)!

Yka-i: http://www.studiochoo.com/storage/telluride-5088.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1329838430041

• Like 4
Postat

Multumesc Quasim :ellao.Am facut multe greseli dar nu regret nici una,daca nu le-as fi facut nu-as fi invatat sa indrept lucrurile.Mercedesbenz,a scris clar ca pe topicul meu nu va mai scrie,asta ma determinat sa il felicit aici publicOamenii care jignesc alte persoane (exemplul de mai sus)fara a se obosi macar sa le cunoasca,dau dovada de faptul ca : schimbatul uleiului la ei dureaza,si apare inevitabil dereglarea (psihica/sexuala),de ce?nu primeste regulat....aceeasi femeie ciudata raman pentru cei care nu ma inteleg. :*

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Multumesc Quasim :ellao.Am facut multe greseli dar nu regret nici una,daca nu le-as fi facut nu-as fi invatat sa indrept lucrurile.Mercedesbenz,a scris clar ca pe topicul meu nu va mai scrie,asta ma determinat sa il felicit aici publicOamenii care jignesc alte persoane (exemplul de mai sus)fara a se obosi macar sa le cunoasca,dau dovada de faptul ca : schimbatul uleiului la ei dureaza,si apare inevitabil dereglarea (psihica/sexuala),de ce?nu primeste regulat....aceeasi femeie ciudata raman pentru cei care nu ma inteleg. :*

Stai un pic :)

Scrii un mesaj pe un forum public si te astepti sa primesti numai mesaje de bine 100% ? Thats insane :))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Stai un pic :)

Scrii un mesaj pe un forum public si te astepti sa primesti numai mesaje de bine 100% ? Thats insane :))

stau cum vrei tu :blushing2 ,ma asteptam la orice,deci nu ma surprinde,de aceea si eu surprind prin atitudine, :rockettes-1

Postat

La multi ani bai Gordini,sa ne traiesti multi ani fericiti si fara reparatii capitale!!!Ai grija,cineva te-a luat in vizor!

Ia zi tu mai Yka,ce cadou i-ai pregatit lu` nenea Renaultpost-21589-0-40514700-1419764235_thumb.jpg?Nebunatico,(ne)ciudato!!! :hug1

Postat

Ei, na!..Sper ca sarbatoritul sa nu se supere ca l-ai rebranduit...Sa nu uite ca Renault a inventat tancul, ca Amedeo Gordini a fost un inginer genial, si nici ca, alaturi de Mercedes si Ferrari, si Renault furnizeaza motoare pentru Formula 1. ;)

Iar in ceea ce priveste intrebarea ta adresata Yka-i, e cam indiscreta, 2x2...Dar, din cate am auzit eu despre ea, daca ii va oferi cadoul la care ne gandim noi, satiri batrani, cred ca "dupa", prietenul mercedes va suferi un "tuning" fundamental si cuplul va arata astfel:

http://www.drivinggirls.com/driving_veb_sachsenring_trabant_601_012.jpg

• Like 3
Postat

@Quasim, Doamne fereste! :pope  :slap2

Multumesc din suflet tuturor celora care mi-au adresat un gind bun, in special initiatoarei! :kiss2

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Catania
Postat

la multi ani Mertzane!! Multa sanatate, bucurie si impliniri pe toate planurile!! Macar virtual, da-mi voie sa-ti fac un cadou :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dd/2011_Mercedes-Benz_C_250_CDI_(W204)_BlueEFFICIENCY_Avantgarde_sedan_(2011-10-11).jpg

Postat

aaa si sa nu uit! Daca esti cuminte, te iau cu masina mea, la toate meciurile de pe Allianz Arena :P :P Ce vis frumos, sa am o asemenea masina! :P

http://www.autoworld.com/UploadedImages/photo/1369911560.jpg

• Like 1
Postat

Ei, na!..Sper ca sarbatoritul sa nu se supere ca l-ai rebranduit...Sa nu uite ca Renault a inventat tancul, ca Amedeo Gordini a fost un inginer genial, si nici ca, alaturi de Mercedes si Ferrari, si Renault furnizeaza motoare pentru Formula 1. ;)

Iar in ceea ce priveste intrebarea ta adresata Yka-i, e cam indiscreta, 2x2...Dar, din cate am auzit eu despre ea, daca ii va oferi cadoul la care ne gandim noi, satiri batrani, cred ca "dupa", prietenul mercedes va suferi un "tuning" fundamental si cuplul va arata astfel:

http://www.drivinggirls.com/driving_veb_sachsenring_trabant_601_012.jpg

Dragul meu Quasim,acum am vorbit la telefon cu nenea Citroen  :laugh2 si mi-a spus ca nu s-a suparat (prea tare).Stiam asta oricum ,dinainte,MR Peugeot este un om inteligent si rafinat si sint convins ca de aceea si Yka si-a amintit de frumosul eveniment.Indiscret nu sint doar am vrut sa pun o scanteie,cine stie,poate a mai ramas ceva combustibil pe acolo si s-o mai aprinde ceva.Oricum,este genul de relatie care nu s-a transformat din dragoste in ura ci poate in prietenie lucru pe care eu il apreciez.Te salut si iti urez sarbatori fericite si sanatate :hihat

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

La multi ani bre! Sa fii sanatos, voinic, voios, la punga si la pula gros!

• Like 6
  • Minus 1

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Iata si cadoul, virtual :D

Cred că îl preferă real...pentru că este prea bun, prea apetisant. Încă o dată, la mulți și fericiți ani!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...