Sari la conținut

Bianca, animatoarea sexy

Postări Recomandate

Postat

Salutare. La un moment, mai acum vreo 2-3 ani, si cu ceva istoric in spate, activa pe plaiurile noastre o frumusete de fata cu numele de scena Bianca animatoarea. Multa vreme la top, a disparut cred ca acum 2 ani, dupa o vacanta afara. Stiu ca a avut o revenire (la care nu m-am nimerit) dar am aflat prea tarziu de ea.

Evident, intrebarea este daca mai stie cineva de ea. Am incercat pe topicul fetei, fara succes, asa ca am zis sa lansez chestiunea intr-un trafic mai larg. Multumesc anticipat oricui poate oferi o informatie care mi-ar scoate-o pe fata asta din cap, intr-un fel sau altul.

Ps: numarul de telefon nu mai pare valabil si din pacate, de pe telefon e mai complicat sa copiezi linkuri catre topic. Promit sa rectific xand o sa ajung la un calxulator.

Multumesc.

• Oras:Los Angeles
Postat

Daca nu ne dai link-uri cum vrei sa iti dam raspunsuri? Sa ghicim?

:)

Postat

Asa cum am scris si in postare, cam greu cu search-ul, copiatul si scrisul de pe telefon, caut si postez cand ajung ls un calculator. Am 'indraznit' sa postez incomplet pentru ca fata era la top cu numele asta de scena si pentru ca era destul de vizitata si recenzata de 'greii' de pe forum.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asa cum am scris si in postare, cam greu cu search-ul, copiatul si scrisul de pe telefon, caut si postez cand ajung ls un calculator. Am 'indraznit' sa postez incomplet pentru ca fata era la top cu numele asta de scena si pentru ca era destul de vizitata si recenzata de 'greii' de pe forum.

,,Greii " e' numai unu'..................

Greul XXL

• Like 1
Postat

https://nimfomane.com/forum/topic/4360-bianca-0732622841-intercontinental/?hl=0732622841

Fata a debutat la mall vitan intr-un bloc cu notariatul , avea colege pe Aida , Adina si Gia intr-un timp. E istorie locatia,  dar bianca s-ar putea sa mai lucreze , Greilor care sunteti Grei.

Postat

Multumesc frumos stimabile

Ti s-a pus pata pe fata asta colegu?

Postat

Linkul il gaseai usor daca scriai pe google bianca animatoarea nimfomane de exemplu , imi pare rau ca nu mai stiu mai mult despre ea.

Gasisem linkul, mai greu cu copiatul, deh, degete de lemn

Postat

Un pic, era deosebita

Mai sunt frate o gramada chiar mai misto.

Postat

Mai sunt frate o gramada chiar mai misto.

Posibil, nu zic nu, dar la ea ramasesem cu niste restante in ceea ce priveste chestiile de facut. Oricum, parerea mea e ca isi merita locul la top pe care il avea atunci.

Postat

Posibil, nu zic nu, dar la ea ramasesem cu niste restante in ceea ce priveste chestiile de facut. Oricum, parerea mea e ca isi merita locul la top pe care il avea atunci.

daca dai de ea sa ne spui si noua ca poate o vizitam :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...