laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 24, 2015 Gata fratilor, terminati! Nu obositi de atata cearta?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:b Oras:b Postat Aprilie 24, 2015 cine se cearta doctore?eu nu ma cert cu takice, tu te certi cu animalele?cu porcul?cu boul? 2
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Aprilie 24, 2015 sifilituce? ieri am luat analize, tot negativ! ca Coeficient de inteligență al tau, negativ, dar pentru un catel nu i o mare problema.scuze de intrebare ...cat ai dat pe ele ,de unde le-ai luat sunt noi sau sh? 8
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2015 de unde le-ai luat ? De la veterinar. Acolo se fac analizele acestor subspecii. 5
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2015 sifilituce? ieri am luat analize, tot negativ! ca Coeficient de inteligență al tau, negativ, dar pentru un catel nu i o mare problema. https://www.youtube.com/watch?v=cIYf4Aqy6HE 2
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2015 Lasati curvii sa faca analize unde vor 1 4
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 24, 2015 Exact! Patrocle, cuminte!Va dati seama oameni buni? Taki asta, cand a venit in Romania, s-a apucat sa citesca "Dumbrava minunata" . 7 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2015 Postat Aprilie 24, 2015 Va dati seama oameni buni? Taki asta, cand a venit in Romania, s-a apucat sa citesca "Dumbrava minunata" . Ooo, cred ca jignesti autorul cartii, Tiki - Taki cred a citit cuprinsul, pagina 1, pagina 100 si ultima pagina :laugh2 1
futacios_man Reputație: 6008 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:b Oras:b Postat Aprilie 24, 2015 Va dati seama oameni buni? Taki asta, cand a venit in Romania, s-a apucat sa citesca "Dumbrava minunata" . O fi vazut filmul, ca nu il cred suficient de evoluat sa citeasca o carte 3
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2015 ... poate este vorba despre eroul din mitologie, prieten cu Ahile. ... un alt PATROCLE. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2015 Postat Aprilie 24, 2015 ... poate este vorba despre eroul din mitologie, prieten cu Ahile.... un alt PATROCLE.Preaaaa depaaarrtttee mergi... si mai esti si "oft toping" 1
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2015 De fapt, tot topicu' e off toping ...Ps nici macar nu incerc sa inteleg ce vrea sa spuna taki, preferam in orice limba straina.
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 24, 2015 Va dati seama oameni buni? Taki asta, cand a venit in Romania, s-a apucat sa citesca "Dumbrava minunata" . El fiind turk.
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2015 El fiind turk. grec
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 24, 2015 Ce frumos se face misto de un strain care vorbeste cum poate romaneste...Ce misto este un roman care in alte tari vorbeste perfect cu mainile... Si cand te gandesti ca in mare parte a inceput in protest fata de sexul anal protejat... 1
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2015 El fiind turk. grecBou 2
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2015 Bou esti dur...am zis
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2015 Postat Aprilie 24, 2015 Da e strainez tipu' (taki) pana la urma ?
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 24, 2015 grecSi mai rau....)
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 24, 2015 Ce frumos se face misto de un strain care vorbeste cum poate romaneste...Ce misto este un roman care in alte tari vorbeste perfect cu mainile... Si cand te gandesti ca in mare parte a inceput in protest fata de sexul anal protejat... Zici de grec? Pai stii cat de zgarciti si rai sunt grecii in general? Eu nu prea am auzit de bine despre ei. Ca vorbeste romana bine? In primul rand este o limba usoara ptr ei, iar in al doilea rand este in interesul lui pentru ca de ani multi face bani aici pe spinarea romanilor. Asa straini halal....oare cat bine o fi facut el ptr tara asta? In schimb aici mai ieftina viata decat la ei....plus ca fetele de aici si frumoase si ieftine. Huzur Romania pentru grecotei. Idem pentru turci. 4
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 24, 2015 Zici de grec? Pai stii cat de zgarciti si rai sunt grecii in general? Eu nu prea am auzit de bine despre ei. Ca vorbeste romana bine? In primul rand este o limba usoara ptr ei, iar in al doilea rand este in interesul lui pentru ca de ani multi face bani aici pe spinarea romanilor. Asa straini halal....oare cat bine o fi facut el ptr tara asta? In schimb aici mai ieftina viata decat la ei....plus ca fetele de aici si frumoase si ieftine. Huzur Romania pentru grecotei. Idem pentru turci. De unde atata ura?!Nationalitatea conteaza cand cineva e la noi in tara, dar cand faci un pas afara si lumea aude ca esti roman... nu spune ca esti zgarcit, spune ca esti cersetor si hot....Daca romanii nu-si puneau spinarea, nici dracu nu facea bani pe ea.Vorba aia cu cateaua care isi ridica coada...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2015 Postat Aprilie 24, 2015 Zici de grec? Pai stii cat de zgarciti si rai sunt grecii in general? Eu nu prea am auzit de bine despre ei. Ca vorbeste romana bine? In primul rand este o limba usoara ptr ei, iar in al doilea rand este in interesul lui pentru ca de ani multi face bani aici pe spinarea romanilor. Asa straini halal....oare cat bine o fi facut el ptr tara asta? In schimb aici mai ieftina viata decat la ei....plus ca fetele de aici si frumoase si ieftine. Huzur Romania pentru grecotei. Idem pentru turci. Si da si nu de acord cu ce ai spus. Cand am fost in Grecia, in Ins. Evya (a fost in program, s-a trecut pe la Sf. Ioan Rusul) am vazut cateva grecoaice EXTREM de dragute ! Iar in Turcia am cunoscut o fata cu care am pastrat o legatura indelungata (din pacate nu am ajuns in pat). Turcoaicele sunt extrem de lipicioase si sentimentale. Si au si turcii fete si femei foarte frumoase. Dar asa este, padure fara uscaturi nu gasesti, asa cum nu gasesti nici la noi totul roz. Daca intr-adevar este strain, atunci mea culpa, mie unul imi pare sincer rau de bascalia facuta fata de el... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 UP. Brigada Diverse ce paziti aici? ati lasat topingul sa ajunga jos 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 UP. Brigada Diverse ce paziti aici? ati lasat topingul sa ajunga josNe-a luat ametzeala de la moldamine 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Al dreacu Moldaminu' asta....Din clanul cui e ? Ca v-a ametit Ii facem o maradona 3 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum