Sari la conținut

cur misto 0737185098

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutari,

Am sa fac o recenzie scurta .. 

Locatia o stiti deja - bd-ul Decebal; ap cochet si cat de cat curat - un minus pentru lumina scazuta din camera care nu te lasa decat sa distingi cat de cat nu sa vezi\

Fata - este cea din poze insa la capitotul GFE este ff aproape de zero

Actiunea: Inalnit incarcat ceva glume - nimic .. un fast fuck pe repede inainte - singurul lucru de punctat este ca daca ii spui sa face ceva face fiind destul de submisiva .

locatei: 9

oral - 7

Normal - 6

GFe: 3

FK - nu face

Anal - nu am incercat

Scor - 200 ron pentru o finalizare - de revenit - no way -sunt locuri destule unde te simti bine primit nu grabit ... sporuri

• Like 9
  • Oras:everywhere
Postat

Salutari,

Am sa fac o recenzie scurta .. 

Locatia o stiti deja - bd-ul Decebal; ap cochet si cat de cat curat - un minus pentru lumina scazuta din camera care nu te lasa decat sa distingi cat de cat nu sa vezi\

Fata - este cea din poze insa la capitotul GFE este ff aproape de zero

Actiunea: Inalnit incarcat ceva glume - nimic .. un fast fuck pe repede inainte - singurul lucru de punctat este ca daca ii spui sa face ceva face fiind destul de submisiva .

locatei: 9

oral - 7

Normal - 6

GFe: 3

FK - nu face

Anal - nu am incercat

Scor - 200 ron pentru o finalizare - de revenit - no way -sunt locuri destule unde te simti bine primit nu grabit ... sporuri

aoleu....stai ca citeste Randunica recenzia,vezi tu ce patesti...o sa afli ca esti sarac, labagiu, ca ai pula mica/...... :laugh2

• Like 7
  • Minus 1
  • Oras:b
  • Oras:b
Postat

.o sa afli ca esti sarac, labagiu, ca ai pula mica/...... :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2

tu asa ai aflat? :P

fiinta aia e retrasa de aproape o luna, dar pe tine o sa te bantuie si la pensie, chiar ai dezvoltat o obsesie, si nu merge scuza aia cu "nu-mi plac pestii", ca desi e plin de pesti pe aici, si ca zodie si ca ocupatie, doar cu ea ai ce ai :)

:slap2

let it go, pe bune, exista si alte placeri in viatza :)

• Like 4
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

tu asa ai aflat? :P

fiinta aia e retrasa de aproape o luna, dar pe tine o sa te bantuie si la pensie, chiar ai dezvoltat o obsesie, si nu merge scuza aia cu "nu-mi plac pestii", ca desi e plin de pesti pe aici, si ca zodie si ca ocupatie, doar cu ea ai ce ai :)

:slap2

let it go, pe bune, exista si alte placeri in viatza :)

asa am aflat ca...ce,ca esti un tembel care se baga in seama? :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...nu,stiam asta mai demult......a,inca ceva nu doar cu ea am ce am,  mai sunt cativa/cateva care mi sunt tare simpatici....... :pepsi .....nu i nici o obsesie, fii pe pace,si vezi de treaba ta

• Like 2
  • Minus 1
Postat

de parca despre asta este vorba :) ... acest forum are cu totul alt scop ..

pur si simplu asa am fost tratat ... pe repede inainte ... asta am spus nimic altceva nu vreau sa intram in nici un fel de poleminci

• Like 2
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

asa am aflat ca...ce,ca esti un tembel care se baga in seama? :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...nu,stiam asta mai demult......a,inca ceva nu doar cu ea am ce am,  mai sunt cativa/cateva care mi sunt tare simpatici....... :pepsi .....nu i nici o obsesie, fii pe pace,si vezi de treaba ta

Posteaza si tu mai des....sa am si eu unde sa-ti dau punct. Cu minus. Pa

• Like 1
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  ia de aici, ma disperatule.......e bun si forumul, isi mai gasesc culcus pe aici disperati ca tine :laugh2

auzi,dar,pe bune....cat de termInat poti sa fii mah sa crezi ca ma afecteaza cumva puinctele tale negative??? :laugh2  :laugh2

mare ti e gradina.....

GET A LIFE,LOSER!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator FLQ
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  ia de aici, ma disperatule.......e bun si forumul, isi mai gasesc culcus pe aici disperati ca tine :laugh2

auzi,dar,pe bune....cat de termInat poti sa fii mah sa crezi ca ma afecteaza cumva puinctele tale negative??? :laugh2  :laugh2

mare ti e gradina.....

GET A LIFE,LOSER!

Saracule, te las si fara puncte.

Kristi, vezi ca ti s -a afisat asociatia. Ai restante de 22222 lei. Ti-au taiat si caldura. Apa calda o ai taiata de mult. :laugh2 

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

mare ti e gradina.....

GET A LIFE,LOSER!

pre_1424741158__am-dusmani-deci-exist.pn

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Saracule, te las si fara puncte.

Kristi, vezi ca ti s -a afisat asociatia. Ai restante de 22222 lei. Ti-au taiat si caldura. Apa calda o ai taiata de mult. :laugh2

:laugh2  ce mai suge fraierul asta? nu mai are nimic de supt si-mi suge mie punctele? :laugh2  :laugh2 .....apa calda n oi avea,dar am un jet caldut pt tine.....bogatule :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator FLQ
Postat

:laugh2  ce mai suge fraierul asta? nu mai are nimic de supt si-mi suge mie punctele? :laugh2  :laugh2 .....apa calda n oi avea,dar am un jet caldut pt tine.....bogatule :laugh2  :laugh2

Saracie, ai tupeu pe net. E singura ta alinare, :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Din cauza Mayei , ma apuc de recenzat........... :laugh2

Cum ziceam, "cur misto"..sa nu ajung si eu aici sa odihnesc pe dl Gogu intr-un fundulet obraznic.. 

Sunam facem o programare, chiar fericit cand am auzit ca locatia este acasa la domnisoara "Andreea Rebeca" si ca Sofia este colega ei, deoarece stiam ca locul este perfect si daca fac si un "click" aia e.

Ma pregatesc usor de drum si ma indrept spre Sofia. Trafic infernal, aglomeratie, claxoane.... (d'astea cum imi place mie ), dar eu rabdator si nerabdator ajung intr-un final. Sun la interfon, urc sus si ...surpriza..:) imi deschide Andreea Rebeca zambitoare toata ca sa intru ca ma conduce ea catre locul de nebunii :) Ma ia de manuta (ca pe copilu' ei :laugh2  ) si ma indreapta spre dormitor printr-o lumina rosie obscura catre o alta lumina rosie acompaniata de un radio Romantic (ma pricep ca ascult si la munca)..Aici ma astepta Sofia care tocmai iesise din dus si se pregatea.

Facem cunostinta si incep dezechiparea si goana catre dus :) ...Baia dotata corespunzator cu tot ce trebuie si chiar in exces.

Ma reintorc in camera de unde ma trezesc luat usor in brate si condus catre pat, intors cu fata in perne si masat bineeeee (vai ce imi placea). Deja "Gogu" nu mai avea rabdare..ma intorc cu fata in sus si spre surprinderea mea urmeaza un oral neprotejat, cu atentie la tot ce trebuie..Zic spre surprinderea mea ca stiam ca totul este protejat (multumesc Andreea Rebeca pentru vorba buna pusa catre Sofia pentru acest oral neprotejat). Deja infierbantat bine ma apuc de pasarica care ma asteapta umeda toata si pompez acolo pana am erupt in prezervativ..

Ma intind in pat, dee varsta imi cere sa ma odihnesc intre numere(ajungti si voi la anii mei :laugh2 ), facem igenizarea, ma duc la dus repede, repede, se duce si ea si hai cu al 2-lea ca ne trece ora. Oral slow, mangaieri, etc si hai la "cur misto" acum..ca de, doar de aia am venit..Aici e bine, stramt si bine dar nu am rezistat prea mult datorita locului stramt si m-am cerut afara ca sa mai trec un pic la oral..Si incepe din nou un oral bun ca la carte unde am si finalizat cu succes...

Note:

Locatie- 9.5 – aglomerat al dracului Decebalul la orele pranzului.(seara am interzis , prieteni stiu eced)

Aspect fizic – 9 – bruneta, sani ok, corp frumos, tatuaje interesante :) si "cur misto"

Oral- 9 datorita faptului ca face neprotejat si ca a acceptat finalizare orala.

Normal – 8.5 se misca bine dar nu am insistat pe ea azi.

Anal – 9 stramta, te primeste frumos, e bine.

Halatul 300 ron 1 ora – 2 finalizari (am inteles ca oralul il face si neprotejat si cu finalizare dar doar la cei de pe forum care sunt mai vechi, au recenzii si care nu s-au incris azi, io am avut imunitate :laugh2 ).

Eu unul am plecat multumit si mai revin..

• Like 21
  • Oras:Los Angeles
Postat

Salutare frati,

Am ajuns astazi la Sofia in noua locatie pe Decebal...colega cu draguta Andreea Aka, cunoscatorii stiu  :crazylove

Stabilit telefonic detaliile, ajuns la locatie si urcat sus. Am mai fost la Sofia cat si la colega ei, deci familiarizat cu toate. Sofia asa cum o vedeti din poze, nu mai are nevoie de nici un comentariu...arata  :gifs_ojos

Am optat pentru un pachet total si anume oral neprotejat cu cim+ normal protejat+masaj relaxare+anal protejat, pret 400 lei o ora si un pic.

Dupa ce am mers la :dus2   atat eu cat si Sofia, am trecut la camera si mangaieri, pupaturi, oral neprotejat in mai multe pozitii, priveliste excitanta in oglinda sifonierului, finalizare cim, nu a fugit imediat, a supt tot. Vreau sa atrag atentia ca nu face cu toata lumea cim, asa cum a precizat si colegul de mai sus, face cu membrii care au mai fost la ea, cu persoane ok cu igiena, familisti, etc....sunt criteriile ei de selectie si cred ca asa este cel mai bine!

Pauza de vorba, inceput un masaj eu culcat pe burta, apoi intors cu fata in sus si inceput un masaj oral la gogu.  :ellao

Oral bun, lins oo, nu face deep sau alte artificii, insa un oral umed, sustinut, foarte bun....scoala tot din tine. 

Pus prezervativul si luat pe la spate capra mai intai in normal unde unduiri si gemete naturale, apoi anal unde gemetele au crescut ca si intensitate, finalizare in balon. Am plecat fresh si bine dispus de la Sofia, hotarat sa o revizitez cand se va putea.

Notele mele:

locatia - 9

aspect Sofia - 9, nu exista perfectiunea

oral cu cim - 10

normal - 9

anal - 10

igiena - 10

gfe - 10

cadou - 400 lei pentru pachetul complet asa cum am spus mai sus.

De revenit? Eu zic ca DA! Am mai recenzat-o pe Sofia, am revenit si voi mai reveni. Fiecare sa se duca dupa gustul si dorintele personale, este o fata misto si cu bun simt, din partea mea toata lauda.

Sa aveti presiune in vene!

:beex2

Laury

• Like 17
Vizitator
Postat

Perfectiunea o gasesti atunci csnd o cauti. Pt sex iti trebuie " aproape perfecta"

• Like 2
  • Minus 4
Reputație: 24071
Postat

Perfectiunea o gasesti atunci csnd o cauti. Pt sex iti trebuie " aproape perfecta"

I Agree! :)

• Like 5
  • Oras:Romania
Postat

buna baieti..

azi sunt la birou pana la orele 22:00.

va pop si va astept...:*

• Like 1

Postat

Buna,azi sunt si eu pana la orele 21:00 ultima programare la orele 20:00.Va pup :kiss3

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...