roxana2 Reputație: 565 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Iulie 23, 2015 Am 3 tatuaje pe tot corpul , iar acestea sunt de dimensiuni mici ! Cine ma cunoscut le stie si nu consider ca afirmatiile voastre sunt corecte . In astea doua poze se vad cele doua tatuaje si m-ai am un scris pe mana dreapta ATAT ! 4
roxana2 Reputație: 565 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Iulie 23, 2015 In prima poza este un fluturas mic pe spate , am sa va rog ca de acum sa nu mai existe astfel de comentarii inutile la adresa mea . 3
timm Reputație: 82 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Telefon: [email protected] Postat Iulie 23, 2015 Salut, Eu am fost cu Roxana si pot confirma tauajul din poza 2 cat si pozele postate de ea. Despre cele doua mai mici nu i-mi aduc aminte dar parca erau, insa nu am dat importanta.La Sonia am vazut aici https://nimfomane.com/forum/topic/35671-cur-misto-0737185098/page-13 pe la mijlocul pagini se vad tatuaje pe picioare cat si pe spate. La Roxana nu am vazut asa ceva.Sunt persoane diferite.Daca sunt intrebari va rog.Timm 4
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 8, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 8, 2015 Suspectez ca e chiar un "futograf" mai vechi de pe forum care a cosmetizat-o, scotandu-i alunitele si tatuajele in Photoshop.[/size][/b][/center]Futograful din constanta? fata din poza despre care vorbiti este roxy, nu are nici o legatura cu sofiaroxy s-a retras alaltaieri , nu mai lucreaza.daca te refereai la mine, te anunt ca nu am lucrat niciodata cu photoshop.singurul program folosit de mine pentru editare este picassa, program cu care este imposibil sa stergi tatuajele.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 8, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 8, 2015 Seamana foarte-foarte mult, insa probabil nu este ea in pozele din Cta, vedeti semnul din nastere pe piele de sub gatul Roxanei in forma asemanatoare unui triunghiSe vede si in a doua pozacassy , am cunoscut-o pe roxana, fata din poza de mai sus , si da, roxana are si ea ceva tatuaje dar nu atit de multe ca si sofia.
moccasin Reputație: -4 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2015 Poate ca Sofia s-a tratat, nu zic nu, dar pana mea, cand ai avut odata sifilis...ce barbat normal la cap mai vine la tine? Nu stii cand se poate reactiva....brrr, nici daca mi ar scrie ca e gratis, promotie, nu as nerge la ea)))) 1
moccasin Reputație: -4 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2015 sa mori tu ca e cu mine?! Da Irinuko, e cu tine sub plapuma, faceti prostioare bagaboantelor))) 1
yonix Reputație: 349 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2015 Poate ca Sofia s-a tratat, nu zic nu, dar pana mea, cand ai avut odata sifilis...ce barbat normal la cap mai vine la tine? Nu stii cand se poate reactiva....brrr, nici daca mi ar scrie ca e gratis, promotie, nu as nerge la ea)))) Ia tarfo ca habar nu ai ce vorbesti "Atunci cand tratamentul este facut corect, sifilisul trece in 99% dintre cazuri, dupa o luna. Totusi, boala ramane in sange si focarele se pot reactiva, fiind posibila o recidiva a bolii, insa ea nu se mai poate transmite altor persoane”
moccasin Reputație: -4 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2015 Ia tarfo ca habar nu ai ce vorbesti "Atunci cand tratamentul este facut corect, sifilisul trece in 99% dintre cazuri, dupa o luna. Totusi, boala ramane in sange si focarele se pot reactiva, fiind posibila o recidiva a bolii, insa ea nu se mai poate transmite altor persoane”Bine, bazeaza-te tu pe asta....ia zi, ai da mana cu un lepros care s-a vindecat? OK, poate ca nu mai e contagioasa demoazela dar chiar si ideea ca a avut sifilis si mi ar tais complet cheful))) 1
cine Reputație: -598 Postat August 12, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 12, 2015 "Atunci cand tratamentul este facut corect, sifilisul trece in 99% dintre cazuri, dupa o luna. Asta sa le-o spui TBC-istilor care intrerup tratamentul dupa ameliorarea simptomelor...
roxana2 Reputație: 565 Postat August 31, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat August 31, 2015 ))))
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 25, 2017 UpCeai mă?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Ceai mă? Ah ce chin .. ce dor.. ce jaleeee maaaa... =)) 3 17
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 25, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Februarie 25, 2017 Marean mai vrei oleaca de sify?Nu ești destul de desfigurat?Vezi la irina midgețica dacă o poate găsi, sper că tranșată într-un șanț 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 25, 2017 Sifiliticii să iasă la joc😂😂😂 1 14
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 25, 2017 Cine a luat sifilis de la @Cur misto sa ridice mana sus. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Marean mai vrei oleaca de sify?Nu ești destul de desfigurat?Vezi la irina midgețica dacă o poate găsi, sper că tranșată într-un șanțNe cunoaștem ? 2 17
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 25, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Februarie 25, 2017 Ne cunoaștem ?Scuze, nu sunt joist ) Nici anul trecut nu ne cunoșteam, e ok 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Scuze, nu sunt joist )Nici anul trecut nu ne cunoșteam, e okȘi de unde ai tras tu concluzia ca sunt desfigurat ? 3 17
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 25, 2017 Și de unde ai tras tu concluzia ca sunt desfigurat ? Ne-o confunda, zic...o fi văzut pozili dă la haccident😂😂😂😂 14
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Februarie 25, 2017 Se poate inchide topicul, mulțumesc :bye 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Ne-o confunda, zic...o fi văzut pozili dă la haccidentAdevăru e ca ești bocciu =)) 3 17
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 25, 2017 Adevăru e ca ești bocciu =)) Daaaaaa😂😂😂😂😂 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum