Sari la conținut

cur misto 0737185098

Postări Recomandate

• Oras:Doar deplasari
Postat

Am 3 tatuaje pe tot corpul , iar acestea sunt de dimensiuni mici ! Cine ma cunoscut le stie :) si nu consider ca afirmatiile voastre sunt corecte . In astea doua poze se vad cele doua tatuaje si m-ai am un scris pe mana dreapta ATAT !

post-163151-0-60684800-1437638614_thumb.jpg

post-163151-0-12841000-1437638634_thumb.jpg

post-163151-0-22303700-1437638643_thumb.jpg

• Like 4
Postat

In prima poza este un fluturas mic pe spate , am sa va rog ca de acum sa nu mai existe astfel de comentarii inutile la adresa mea .

• Like 3
Postat

Salut,

Eu am fost cu Roxana si pot confirma tauajul din poza 2 cat si pozele postate de ea. Despre cele doua mai mici nu i-mi aduc aminte dar parca erau, insa nu am dat importanta.
La Sonia am vazut aici https://nimfomane.com/forum/topic/35671-cur-misto-0737185098/page-13 pe la mijlocul pagini se vad tatuaje pe picioare cat si pe spate. La Roxana nu am vazut asa ceva.

Sunt persoane diferite.

Daca sunt intrebari va rog.

Timm

• Like 4
  • Oras:bangkok
Postat

Suspectez ca e chiar un "futograf" mai vechi de pe forum care a cosmetizat-o, scotandu-i alunitele si tatuajele in Photoshop.[/size][/b][/center]

Futograful din constanta? ;)

fata din poza despre care vorbiti este roxy, nu are nici o legatura cu sofia

roxy s-a retras alaltaieri , nu mai lucreaza.

daca te refereai la mine, te anunt ca nu am lucrat niciodata cu photoshop.

singurul program folosit de mine pentru editare este picassa, program cu care este imposibil sa stergi tatuajele.

Postat

Seamana foarte-foarte mult, insa probabil nu este ea in pozele din Cta, vedeti semnul din nastere pe piele de sub gatul Roxanei in forma asemanatoare unui triunghi

Se vede si in a doua poza

cassy , am cunoscut-o pe roxana, fata din poza de mai sus , si da, roxana are si ea ceva tatuaje dar nu atit de multe ca si sofia.

• Oras:Bucuresti
Postat

Poate ca Sofia s-a tratat, nu zic nu, dar pana mea, cand ai avut odata sifilis...ce barbat normal la cap mai vine la tine? Nu stii cand se poate reactiva....brrr, nici daca mi ar scrie ca e gratis, promotie, nu as nerge la ea)))) :slap2

• Minus 1
Postat

sa mori tu ca e cu mine?! 

Da Irinuko, e cu tine sub plapuma, faceti prostioare bagaboantelor)))

• Minus 1
Postat

Poate ca Sofia s-a tratat, nu zic nu, dar pana mea, cand ai avut odata sifilis...ce barbat normal la cap mai vine la tine? Nu stii cand se poate reactiva....brrr, nici daca mi ar scrie ca e gratis, promotie, nu as nerge la ea)))) :slap2

Ia tarfo ca habar nu ai ce vorbesti

"Atunci cand tratamentul este facut corect, sifilisul trece in 99% dintre cazuri, dupa o luna.

Totusi, boala ramane in sange si focarele se pot reactiva, fiind posibila o recidiva a bolii, insa ea nu se mai poate transmite altor persoane”

Postat

Ia tarfo ca habar nu ai ce vorbesti

"Atunci cand tratamentul este facut corect, sifilisul trece in 99% dintre cazuri, dupa o luna.

Totusi, boala ramane in sange si focarele se pot reactiva, fiind posibila o recidiva a bolii, insa ea nu se mai poate transmite altor persoane”

Bine, bazeaza-te tu pe asta....ia zi, ai da mana cu un lepros care s-a vindecat? OK, poate ca nu mai e contagioasa demoazela dar chiar si ideea ca a avut sifilis si mi ar tais complet cheful)))

• Minus 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Asta sa le-o spui TBC-istilor care intrerup tratamentul dupa ameliorarea simptomelor... 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ceai mă?  :laugh2

Ah ce chin .. ce dor.. ce jaleeee maaaa... =)) =))

• Like 3
  • Minus 17
Vizitator
Postat

Marean mai vrei oleaca de sify?

Nu ești destul de desfigurat?

Vezi la irina midgețica dacă o poate găsi, sper că tranșată într-un șanț

Ne cunoaștem ?
  • Like 2
  • Minus 17
Vizitator
Postat

Scuze, nu sunt joist :))

Nici anul trecut nu ne cunoșteam, e ok

Și de unde ai tras tu concluzia ca sunt desfigurat ?
  • Like 3
  • Minus 17
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Și de unde ai tras tu concluzia ca sunt desfigurat ?

Ne-o confunda, zic...o fi văzut pozili dă la haccident😂😂😂😂

• Minus 14
Vizitator
Postat

Ne-o confunda, zic...o fi văzut pozili dă la haccident

Adevăru e ca ești bocciu =)) =)) =))

• Like 3
  • Minus 17

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...