alpha69 Reputație: 7 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2015 Este prima mea recenzie pe acest forum, astfel incat va rog sa intelegeti daca nu este de o calitate superioara precum a celor mai vechi de aici.Inaintea sarbatorilor am dorit sa am parte de ceva "actiune" cu o fata noua, si pe cat posibil, cu locatia in zona unde locuiesc eu, Drumul Taberei. Intrucat pe acest forum nu am gasit ceva care sa ma safisfaca, si deoarece Monica moldoveanca nu mai activeaza in zona, mi-am incercat norocul pe Anuntul Telefonic. Am dat cautare dupa cartier, si am preferat sa le "selectez" pe fetele cu harta. Oricum pozele nu prezinta incredere pe AT, mi-am zis.Am intocmit o mica lista cu posibile "destinatii", si am sunat la prima de pe lista. Fata a raspuns imediat, mi-a prezentat serviciile, iar eu am solicitat doua ore in compania ei. La intrebarea daca pozele sunt reale, am primit raspunsul ca sunt asemenatoare. I-am replicat ca as vrea sa vin sa o vad, iar daca nu sunt multumit de aspect, sa renunt, fara nici o obligatie. Fata a fost de acord, astfel incat m-am programat peste o jumatate de ora, urmand sa o sun cand sunt in aproprierea locatiei.Zis si facut. Cand am ajuns in zona Tricodava, am sunat si am fost indrumat la telefon catre adresa. Am ajuns foarte usor, venind pe jos, nu as putea spune ca sunt locuri de parcare in fata blocului, dar se gasesc pe strada principala. N-am apucat sa sun la sonerie, pentru ca mi-a deschis imediat ce eram in fata usii, probabil astepta sa auda liftul (desi eu am urcat pe scari). S-a pus in spatele usii, si am intrat in apartament. Lumina stinsa si vreamea mohorata de afara m-a facut sa nu vad nimic in fata pret de cateva secunde, dar am fost invitat sa intru in camera principala, unde era mai multa lumina. Fata mi s-a parut OK, si la fata, si la corp. M-a asteptat doar cu un prosop de baie pe ea, motivand ca tocmai ce iesise din dus. Dupa cateva minute de discutii, am decis sa raman.Fata este bruneta, cu parul strans, sani frumosi, naturali, de inaltime medie, si foarte naturala. Mi-a cerut "cadoul", pe care i l-am dat. Apoi am scos si eu cadoul meu, pentru ea o ciocolata alba, iar pentru noi, o sticla de vin rosu si una de coca cola. Foarte incantata de gesturile mele, mai tarziu aveam sa aflu ca ciocolata alba este preferata ei, si, totodata, ii place si vinul rosu sec, cu cola. Acum, ca a zis ca venisem eu cu ele, nu stiu, dar vinul l-am consumat in partie egale amandoi, deci sigur i-a placut.Dupa o scurta igienizare din partea mea, a inceput cu un sex oral neprotejat, bine facut, fara deep, si am terminat relativ repede (asa sunt eu. mai "emotiv", la primul numar). Nu am ejaculat in gura ei, intrucat nu face asa ceva, am fost putin suprins, dar era relativ tarziu sa parlamentez asupra acestei probleme. A urmat un mic dus din nou, apoi am trecut la partea a doua, normalul, incercand diferite pozitii. Cel mai mult ii place pe la spate, in schimb nu ii place sa stea deasupra. Dupa, o noua igienizare. Intre reprize, am uitat sa mentionez, cate o tigara si un pahar cu vin, si ceva discutii despre trecut, prezent si viitor. Intrucat incetul cu incetul atmosfera s-a destins, am trecut si eu la actiune, prin cunninlingus, si nu m-a lasat pana nu a avut orgasm. Am trecut si la o treia repriza, cu diferite pozitii, dar nu a mai vrut mititelul.Personal, am fost multumit, nu am avut ce reprosa, chiar poti discuta cu fata destule lucruri, este sociabila, nu comenteaza daca vrei sa schimbi pozitia, nu te ingradeste cu nimic in timpului actului sexual. Si acum, la final, si notele:Locatia - 8 (mobila tip vechi, poate ar trebui putin renovata baia, mai multe geluri de dus);Fata - 9, 23-25 ani (nu am intrebat varsta), frumusica, sani frumosi, naturali, corp frumos, nimic de reprosat;Igiena - 9GFE - 9Oral - 8 (pentru chestia cu finalizarea)Normal - 9Anal - nu faceCadou - 300 lei / 2 orePS: Programul ei este intre 11.00 si 19.00, deci ultimul client il primeste cel tarziu la 18.00. Pret: 200 lei/ora sau 100/finalizarea(cam piperat, zic eu, consider ca 150 lei ora ar fi pretul corect). 5
cuculet13456789 Reputație: 38 Postat Ianuarie 2, 2015 Postat Ianuarie 2, 2015 E cumva teapa (poze false/cerea doar 100/este plinuta) dupa cum se vorbeste aici: https://nimfomane.com/forum/topic/25661-bruneta-billa-dr-taberei-0733856176/ ? 1 1
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Postat Ianuarie 2, 2015 SINGURA, te astept la mine in Drumul Taberei, in locatia mea discreta si curata. Sunt dornica sa-ti ofer o partida de sex oral neprotejat si normal protejat, 69, fantezii, iti garantez ca te vei intoarce, 19 Dec 13:17 0733.856.176 Bucuresti http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/8/11/56612101.jpg http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/8/11/56612081.jpg http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/8/11/56612091.jpg
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 2, 2015 Este fata din poze colegu Alpha? Nu cumva are o colega Ioana?
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 2, 2015 http://xhamster.com/photos/view/2569500-42289300.htmlhttp://www.amazon.com/The-most-extreme-young-girls-ebook/dp/B00PKYZIL2Si poza din set postata in 2011 aici http://picall.wordpress.com/category/girl-photos/
piticu Reputație: -419 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 2, 2015 Alpha și-a făcut cont și a postat în aceeași zi. Nu zic nimic de om dar e suspect, începuse de parcă ar fi cunoscut forumul... dar se poate să ne înșelăm. Poate mai postează, poate doar a aruncat cu piatra în baltă să vadă dacă ne prindem...
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 2, 2015 Chiar nimeni nu a cautat dupa numarul de telefon? Poftim, avea deja topic la de evitat https://nimfomane.com/forum/topic/25661-bruneta-billa-dr-taberei-0733856176/
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 3, 2015 E cumva teapa (poze false/cerea doar 100/este plinuta) dupa cum se vorbeste aici: https://nimfomane.com/forum/topic/25661-bruneta-billa-dr-taberei-0733856176/ ? Chiar nimeni nu a cautat dupa numarul de telefon? Poftim, avea deja topic la de evitat https://nimfomane.com/forum/topic/25661-bruneta-billa-dr-taberei-0733856176/ 5 10
alpha69 Reputație: 7 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2015 Nu am cautat pe forum dupa numarul de telefon. Eu am postat o recenzie doar, pentru ca am fost la respectiva, si a fost OK, cel putin pentru mine.Atata tot, fara nici o legatura cu primul post, prima recenzie, si altele. M-am simtit bine si am tinut sa rasplatesc asta prin recenzie.
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 5, 2015 Oricum numarul e deconectat de mai bine de o saptamana , o fii in vacanta deocamdata , ultimul anunt e pe 19 decembrie 2014.
only-me Reputație: 17116 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Ianuarie 5, 2015 Este prima mea recenzie pe acest forum, astfel incat va rog sa intelegeti daca nu este de o calitate superioara precum a celor mai vechi de aici. Inaintea sarbatorilor am dorit sa am parte de ceva "actiune" cu o fata noua, si pe cat posibil, cu locatia in zona unde locuiesc eu, Drumul Taberei. Intrucat pe acest forum nu am gasit ceva care sa ma safisfaca, si deoarece Monica moldoveanca nu mai activeaza in zona, mi-am incercat norocul pe Anuntul Telefonic. Am dat cautare dupa cartier, si am preferat sa le "selectez" pe fetele cu harta. Oricum pozele nu prezinta incredere pe AT, mi-am zis. Am intocmit o mica lista cu posibile "destinatii", si am sunat la prima de pe lista. Fata a raspuns imediat, mi-a prezentat serviciile, iar eu am solicitat doua ore in compania ei. La intrebarea daca pozele sunt reale, am primit raspunsul ca sunt asemenatoare. I-am replicat ca as vrea sa vin sa o vad, iar daca nu sunt multumit de aspect, sa renunt, fara nici o obligatie. Fata a fost de acord, astfel incat m-am programat peste o jumatate de ora, urmand sa o sun cand sunt in aproprierea locatiei. Zis si facut. Cand am ajuns in zona Tricodava, am sunat si am fost indrumat la telefon catre adresa. Am ajuns foarte usor, venind pe jos, nu as putea spune ca sunt locuri de parcare in fata blocului, dar se gasesc pe strada principala. N-am apucat sa sun la sonerie, pentru ca mi-a deschis imediat ce eram in fata usii, probabil astepta sa auda liftul (desi eu am urcat pe scari). S-a pus in spatele usii, si am intrat in apartament. Lumina stinsa si vreamea mohorata de afara m-a facut sa nu vad nimic in fata pret de cateva secunde, dar am fost invitat sa intru in camera principala, unde era mai multa lumina. Fata mi s-a parut OK, si la fata, si la corp. M-a asteptat doar cu un prosop de baie pe ea, motivand ca tocmai ce iesise din dus. Dupa cateva minute de discutii, am decis sa raman. Fata este bruneta, cu parul strans, sani frumosi, naturali, de inaltime medie, si foarte naturala. Mi-a cerut "cadoul", pe care i l-am dat. Apoi am scos si eu cadoul meu, pentru ea o ciocolata alba, iar pentru noi, o sticla de vin rosu si una de coca cola. Foarte incantata de gesturile mele, mai tarziu aveam sa aflu ca ciocolata alba este preferata ei, si, totodata, ii place si vinul rosu sec, cu cola. Acum, ca a zis ca venisem eu cu ele, nu stiu, dar vinul l-am consumat in partie egale amandoi, deci sigur i-a placut. Dupa o scurta igienizare din partea mea, a inceput cu un sex oral neprotejat, bine facut, fara deep, si am terminat relativ repede (asa sunt eu. mai "emotiv", la primul numar). Nu am ejaculat in gura ei, intrucat nu face asa ceva, am fost putin suprins, dar era relativ tarziu sa parlamentez asupra acestei probleme. A urmat un mic dus din nou, apoi am trecut la partea a doua, normalul, incercand diferite pozitii. Cel mai mult ii place pe la spate, in schimb nu ii place sa stea deasupra. Dupa, o noua igienizare. Intre reprize, am uitat sa mentionez, cate o tigara si un pahar cu vin, si ceva discutii despre trecut, prezent si viitor. Intrucat incetul cu incetul atmosfera s-a destins, am trecut si eu la actiune, prin cunninlingus, si nu m-a lasat pana nu a avut orgasm. Am trecut si la o treia repriza, cu diferite pozitii, dar nu a mai vrut mititelul. Personal, am fost multumit, nu am avut ce reprosa, chiar poti discuta cu fata destule lucruri, este sociabila, nu comenteaza daca vrei sa schimbi pozitia, nu te ingradeste cu nimic in timpului actului sexual. Si acum, la final, si notele: Locatia - 8 (mobila tip vechi, poate ar trebui putin renovata baia, mai multe geluri de dus);Fata - 9, 23-25 ani (nu am intrebat varsta), frumusica, sani frumosi, naturali, corp frumos, nimic de reprosat;Igiena - 9GFE - 9Oral - 8 (pentru chestia cu finalizarea)Normal - 9Anal - nu faceCadou - 300 lei / 2 ore PS: Programul ei este intre 11.00 si 19.00, deci ultimul client il primeste cel tarziu la 18.00. Pret: 200 lei/ora sau 100/finalizarea(cam piperat, zic eu, consider ca 150 lei ora ar fi pretul corect).Daca pretul cerut de ea este de 200ron/H,tu ai avut reducere si ai platit 300ron/2H,sau ai finalizat de 3 ori si ai platit 300 ron.Tot tu spui ca pretul corect este de 150ron/h...hmmm...a ...tu ai fost taxat la pretul corect 3
alpha69 Reputație: 7 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 5, 2015 Probabil am avut reducere..., pentru ca am luat 2 ore odata.
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 5, 2015 Ora adiacenta in cazul ei e 100lei. 5 10
Vizitator mvvvrius Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2015 Postat Ianuarie 21, 2015 POZE FALSE!!! AM VIZITAT_O EU. NU AM RAMAS. ESTE CIT DULAPUL. PRETUL CORECT AR FI DE 30 ron / finalizare.
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 21, 2015 POZE FALSE!!! AM VIZITAT_O EU. NU AM RAMAS. ESTE CIT DULAPUL. PRETUL CORECT AR FI DE 30 ron / finalizare.))))
soranna Reputație: 4 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei! Permiteti-mi sa ma prezint....Delia,25 de ani,bruneta,1.70 si 57 de kg momentan:). Initial nu am vrut sa postez la adresa commenturilor, insa mi se pare cel putin corect sa multumesc celor care au "rupt" putin din timpul lor personal ca sa adauge o recenzie,fie ea buna, fie ea rea, eu va multumesc.Un alt aspect pe care as vrea sa-l lamuresc, unul important dupa parerea mea este subiectul"pozele", da sunt false, din motive personale nu am pus si nici nu voi pune pe site poze cu mine.De la bun inceput cand incep o conversatie telefonica accentuez pe faptul ca pozele nu imi apartin dar ca sunt asemanatoare dupa care incep sa ma descriu.Nimeni dar absolut nimeni nu este obligat,fortat sa vina sau sa ramana in cazul in care nu ii place ce vede.In cazul in care sunteti multumiti de ceea ce vedeti cu mare drag putem incepe sa savuram momente frumoase si satisfacatoare impreuna.Nu sunt/suntem pe placul tutuor pentru ca:"DE GUSTIBUS NON DISCUTAMUS", insa mi se pare cel putin urat si lipsit de caracter sa incepem sa exageram....de genul"cat dulapul" sa fim sinceri..daca eram asa nu-mi alegeam aceasta meserie.Una peste alta eu astept cu drag recenziile voastre fie bune fie rele;) P.S. O sa postez acelasi comment si pe celalalt topic.O zi minunata va doresc!Kuss kuss! 1
soranna Reputație: 4 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Adaug ceva...domnul"vvrius".....a comentat si la celalalt topic de fapt el a fost singurul care sa comenteze de rau la adresa mea si pe acest topic si pe celalalt...cu celalalt user asemanator cu acesta se pare ca a fost banat..acuma stau eu si ma gandesc fiind singurul care a comentat "de rau" sa zic asa...oare are ceva cu mine sau asa face el de obicei reclama negativa...anyway..have a good day! 1
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei! Permiteti-mi sa ma prezint....Delia,25 de ani,bruneta,1.70 si 57 de kg momentan:). Initial nu am vrut sa postez la adresa commenturilor, insa mi se pare cel putin corect sa multumesc celor care au "rupt" putin din timpul lor personal ca sa adauge o recenzie,fie ea buna, fie ea rea, eu va multumesc.Un alt aspect pe care as vrea sa-l lamuresc, unul important dupa parerea mea este subiectul"pozele", da sunt false, din motive personale nu am pus si nici nu voi pune pe site poze cu mine.De la bun inceput cand incep o conversatie telefonica accentuez pe faptul ca pozele nu imi apartin dar ca sunt asemanatoare dupa care incep sa ma descriu.Nimeni dar absolut nimeni nu este obligat,fortat sa vina sau sa ramana in cazul in care nu ii place ce vede.In cazul in care sunteti multumiti de ceea ce vedeti cu mare drag putem incepe sa savuram momente frumoase si satisfacatoare impreuna.Nu sunt/suntem pe placul tutuor pentru ca:"DE GUSTIBUS NON DISCUTAMUS", insa mi se pare cel putin urat si lipsit de caracter sa incepem sa exageram....de genul"cat dulapul" sa fim sinceri..daca eram asa nu-mi alegeam aceasta meserie.Una peste alta eu astept cu drag recenziile voastre fie bune fie rele;) P.S. O sa postez acelasi comment si pe celalalt topic.O zi minunata va doresc!Kuss kuss! Deci... arati aproximativ ca tipa din poze sau esti asa cum zicea el... cat dulapu?
soranna Reputație: 4 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Buna Hobbit...parerea mea si a majoritatii vizitatorilor este ca da arat aproximativ, insa te invit cu mare drag sa te convingi cu ochii tai:)O zi buna iti doresc:)
only-me Reputație: 17116 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Ianuarie 21, 2015 Si pana la urma,care sunt tarifele si serviciile tale?Si...de ce "momentan",ce ai de gand? Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei! Permiteti-mi sa ma prezint....Delia,25 de ani,bruneta,1.70 si 57 de kg momentan. Initial nu am vrut sa postez la adresa commenturilor, insa mi se pare cel putin corect sa multumesc celor care au "rupt" putin din timpul lor personal ca sa adauge o recenzie,fie ea buna, fie ea rea, eu va multumesc.Un alt aspect pe care as vrea sa-l lamuresc, unul important dupa parerea mea este subiectul"pozele", da sunt false, din motive personale nu am pus si nici nu voi pune pe site poze cu mine.De la bun inceput cand incep o conversatie telefonica accentuez pe faptul ca pozele nu imi apartin dar ca sunt asemanatoare dupa care incep sa ma descriu.Nimeni dar absolut nimeni nu este obligat,fortat sa vina sau sa ramana in cazul in care nu ii place ce vede.In cazul in care sunteti multumiti de ceea ce vedeti cu mare drag putem incepe sa savuram momente frumoase si satisfacatoare impreuna.Nu sunt/suntem pe placul tutuor pentru ca:"DE GUSTIBUS NON DISCUTAMUS", insa mi se pare cel putin urat si lipsit de caracter sa incepem sa exageram....de genul"cat dulapul" sa fim sinceri..daca eram asa nu-mi alegeam aceasta meserie.Una peste alta eu astept cu drag recenziile voastre fie bune fie rele;) P.S. O sa postez acelasi comment si pe celalalt topic.O zi minunata va doresc!Kuss kuss!
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Poate o sa mearga fata la sala (depinde la ce sala )
soranna Reputație: 4 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Serviciile mele sunt urmatoarele: Oral (neprotejat), normal, 1 finalizare 100 Ron, o ora cu 2 finalizari si masaj de relaxare 200 Ron.Iar raspunsul pt cealalta intrebare.."momentan" pt ca intentionez sa ajung la53 de kg...care la o inaltime de 1.70 fara tocuri mi se pare f rezonabila: 1
only-me Reputație: 17116 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Ianuarie 21, 2015 Serviciile mele sunt urmatoarele: Oral (neprotejat), normal, 1 finalizare 100 Ron, o ora cu 2 finalizari si masaj de relaxare 200 Ron.Iar raspunsul pt cealalta intrebare.."momentan" pt ca intentionez sa ajung la53 de kg...care la o inaltime de 1.70 fara tocuri mi se pare f rezonabila: Succes!!
soranna Reputație: 4 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Succes!!Multumesc, asemenea:)
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Ianuarie 21, 2015 Buna Hobbit...parerea mea si a majoritatii vizitatorilor este ca da arat aproximativ, insa te invit cu mare drag sa te convingi cu ochii tai:)O zi buna iti doresc:)pune si tu cateva poze....ca sa nu mai fie discutii...iar folosirea altor poze nu este ok,tie ti-ar placea sa fi platita cu bani falsi?eu am exagerat putin acum,dar in principiu este cam aceelasi lucru. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum