Sari la conținut

Alexandra Dristor 0768.773.329

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

CONFUZ FIIND SI DORMIC DE CLARIFICARI aleg sa vad cu ochii sa dau cu banul in cea care raspunde la apelativul ALEXA...

ARGUMENTE CONTRA: experienta imi spunea ca REALA posesoare a pozelor presteaza pe alte sume...

ARGUMENTE PRO..un coleg mi-a spus ca s-a intors in piata BIANCA,,adic cea care este in poze.

Si acum faptele...caci multe nu se leaga, oricat de mult ar incerca prestatoarea sa ne abureasca...

1. Desi in anunt figureaza ca locate pe Mihai Bravu....ea s-a mutat la pasajul Muncii, blocul cu sala de jocuri Milion.

2. Pozele CLAR nu sunt ale ai...este o tipa cam de 1.70 si atat... In nici un caz nu are 80 de kg si in nici un caz nu este o "purcica" cum spun unii pe aici!.. Are undeva la 65-68kg, ....deci are forme rotunde.. Sani 2 - 3 dar moi si lasati..

Locatia unde v-am spus, un apartament cu 2 camere la parter, unde statea cu mai multe persoane...deci tracic intens si de prestatoare si de "protectori" zic eu... Baie fara bec, si fara prosop de incredere... Patul este o canapea de 40 de cm latime unde nu ai loc sa te intinzi...

Am ramas pentru fundul ei si pentru ca anticipam o pozitie capra din picioare pe la spate..ca doar nu ea sa ma intind peste ea pe o canapea de 40de centimetri.. Si asa a fost... Un oral deep, depp..la acre se pricepe ff bine si o miscare noua..o baga pe toata in gura si la sfarsit te musca usor cu dintii de la baza maciucii.. Curatica si epilat

NOTE

ORAL 9.5 cu deep si finalizare orala

Normal..pe la spate, din picioare..uda si destul de stramta..8

Igiena 8

Locatie 4...agitatie mare pe acolo.

Poze furate..si tot spune ca sunt ale ei...cu tupeu!..

Daca nu era oralul acela ff bun eu as fi trecut-o la categoria DE EVITAT.

Asa...poate mai revin....P.S. - la fata este uratica si destul de obosita...dar are pana in 30 de ani.

• Like 7
Postat

De acord cu colegul @mulsimulta , pozele sunt false , nu reflecta chiar realitatea. Eu am fost anul trecut prin octombrie la ea , statea inca la dristor , este destul de mare si otova sa zic asa , aproximez 1.70 si vreo 70 de kg cu bazin lat si solduri suncoase , tate mari , grele si lasate , undeva pe la 28 de ani declarati si de ea , prestatie bunicica , oral 9.50 din parti , aici colegul exagereaza , face cim , asta am si facut dar cu greu am terminat , nu m-a atras deloc. Halat 50 , eu nu mai revin. A doua zi s-a dus un prieten caruia-i plac astea mai grase si l-a sucit vreo ora ca e ocupata , sa revina si apoi nu i-a mai raspuns. 

50 L

ANA, ofer masaj de relaxare si tonifiere la domiciliul meu pentru detalii suna-ma, Pasajul Muncii, 16 Apr 14:48

http://www.anuntul.ro/cauta/?q=+0768773329

Poza falsa, n-are nico treaba.

post-16555-0-89308700-1429227742_thumb.jpg

• Like 9
  • Minus 10
Postat

Eu am vizitat-o de vreo 5 ori. Cel mai tare m-a cucerit cu oralul cu CIM, dar si țâțele imi plac, mari si grele. Merge un futut intre țâțe. Are multa rabdare comparativ cu altele si nu am auzit-o sa faca mofturi vreodata.

Ar trebui schimbat titlul. Nu mai lucreaza la Dristor din ianuarie, acum e la Muncii, langa o sala de jocuri, ceva cu "Million". Numarul e acelasi. Mai are doua colege. Una din ele pare buna dar n-am fost curios sa incerc.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...