Sari la conținut

Intrebare pentru Vypuss (caci precis este undeva pe aici..si nu numai el)!

Postări Recomandate

• Oras:Africa

Domnule Honey ... de ce afirmi sus si tare ca eu eram unul dintre cei favorizati pe forum ? Asa .. doar de curiozitate intreb !

Favorizati in ce fel? Esti membru vechi si ai pus umarul la dezvoltarea forumului! Cand am spus eu ca ai fi fost favorizat? 

Link spre comentariu

Domnule Honey ... de ce afirmi sus si tare ca eu eram unul dintre cei favorizati pe forum ? Asa .. doar de curiozitate intreb !

In plus, de fiecare data cand glumesc cu tine, ai impresia ca ar exista un apropos subtil la mijloc! Nu voiam decat sa ne mai conversam putin. Nimic mai mult.  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:unde vreau

N-am modificat bre nimic... am puste niste ghilimele :(.

Intrebarea este cat ti-a luat tie sa gandesti replica asta! Eu pur si simplu am aruncat-o, acolo, sa vad ce prinde :P

Realizezi ca esti ilogic? :)
Link spre comentariu

De fiecare data!

Pur si simplu am aruncat o intrebare, in vant, sa vad ce raspunzi la ea. Poate aflam detalii indiscrete...cine stie? 

Am obiceiul de a ii dezamagi pe cei curiosi,sorry.
Link spre comentariu
  • Oras:ocolu' silvic
  • Oras:ocolu' silvic

Domnule Honey... Euflo este prezent aici, deci poate confirma ca de altfel si jupanul (asta daca va dori).

Aduci in discutie unul dintre cei mai regretati membrii ai forumului (nu ai de unde sa cunosti acest user) si poate cel mai incisiv si cinic membru pe care l-a avut Nimfo. Asa cum ti-am mai spus, incerci degeaba, nu ma poti enerva, dar este pacat ca arunci cu pietre in niste membrii care au ridicat acest forum cand domnia ta poate nici nu stia ca exista.

• Like 1
Link spre comentariu

Mai citeste o data

A intrebat tovarasul de ce brotacelul s-a luat exact de membrii care nu se baga in scandaluri si sunt persoane foarte decente pe forum! M-am gandit ca brotacelul, care clar nu e Afriq, a presupus ca persoanele care nu se manifesta de fel pe forum, ar avea ceva de ascuns, pe principiul cainele care latra nu musca, si invers!

Link spre comentariu

Scuze Honey ... intrebarea trebuia pusa brotacelului curios ... el a afirmat pe pag.10 ca eram unul dintre cei favorizati.

Deci domnule brotacelu91 ... de ce as fi fost unul dintre cei favorizati ? 

A aruncat o piatra in apa sa vada valurile! Cam atat, cred eu, ca s-a intamplat! :)

Link spre comentariu

Scuze Honey ... intrebarea trebuia pusa brotacelului curios ... el a afirmat pe pag.10 ca eram unul dintre cei favorizati.

Deci domnule brotacelu91 ... de ce as fi fost unul dintre cei favorizati ? 

De soarta.  :D Chiar crezi ca se bazeaza pe ceva broscuta ? 

Link spre comentariu

• Oras:anywhere
  • Oras:anywhere

Nu are ce valuri sa vada si oricum stie multe, e user vechi pe forum, dar nu-si asuma identitatea veche, deh ... probabil are ceva de ascuns domnul.

Fratele meu , te agiti degeaba e o ceata totala si e clar ca unii sunt total pe dinafara.

Vorba lu` teposu (sofisticatu) s-a futut si topingul asta.

Respectele mele  :hihat

P.S. si cand mai treci prin Bucale i-ati o zi de concediu sa ne amintim de vremurile frumoase

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...