GabrieI Reputație: 60 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:ספר ×“× ×™×�ל Oras:ספר ×“× ×™×�ל Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 sunt curios daca pe acesti membrii vechi despre care se discua ii regasesc pe DDC...nu-i gasesti Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Domnule Honey ... de ce afirmi sus si tare ca eu eram unul dintre cei favorizati pe forum ? Asa .. doar de curiozitate intreb ! Favorizati in ce fel? Esti membru vechi si ai pus umarul la dezvoltarea forumului! Cand am spus eu ca ai fi fost favorizat? Link spre comentariu
Javradeoras Reputație: 252 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Cainele care nu latra, musca? Aia turbati si latra si musca si sunt destui. Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 sunt curios daca pe acesti membrii vechi despre care se discua ii regasesc pe DDC... Nope! Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Aia turbati muscaIcercam sa gasesc un sens...in raspunsul...intreabarii! Link spre comentariu
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Cainele care nu latra, musca? Cainele care doar latra si nu musca eu zic ca este un caine prost Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Domnule Honey ... de ce afirmi sus si tare ca eu eram unul dintre cei favorizati pe forum ? Asa .. doar de curiozitate intreb ! In plus, de fiecare data cand glumesc cu tine, ai impresia ca ar exista un apropos subtil la mijloc! Nu voiam decat sa ne mai conversam putin. Nimic mai mult. Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 N-am modificat bre nimic... am puste niste ghilimele . Intrebarea este cat ti-a luat tie sa gandesti replica asta! Eu pur si simplu am aruncat-o, acolo, sa vad ce prinde Realizezi ca esti ilogic? Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Cainele care doar latra si nu musca eu zic ca este un caine prost Unde esti tu, Cezare? Link spre comentariu
Javradeoras Reputație: 252 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Icercam sa gasesc un sens...in raspunsul...intreabarii!Mai citeste o data Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Realizezi ca esti ilogic? De fiecare data! Pur si simplu am aruncat o intrebare, in vant, sa vad ce raspunzi la ea. Poate aflam detalii indiscrete...cine stie? Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 De fiecare data! Pur si simplu am aruncat o intrebare, in vant, sa vad ce raspunzi la ea. Poate aflam detalii indiscrete...cine stie? Am obiceiul de a ii dezamagi pe cei curiosi,sorry. Link spre comentariu
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Domnule Honey... Euflo este prezent aici, deci poate confirma ca de altfel si jupanul (asta daca va dori). Aduci in discutie unul dintre cei mai regretati membrii ai forumului (nu ai de unde sa cunosti acest user) si poate cel mai incisiv si cinic membru pe care l-a avut Nimfo. Asa cum ti-am mai spus, incerci degeaba, nu ma poti enerva, dar este pacat ca arunci cu pietre in niste membrii care au ridicat acest forum cand domnia ta poate nici nu stia ca exista. 1 Link spre comentariu
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Scuze Honey ... intrebarea trebuia pusa brotacelului curios ... el a afirmat pe pag.10 ca eram unul dintre cei favorizati. Deci domnule brotacelu91 ... de ce as fi fost unul dintre cei favorizati ? Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Mai citeste o data A intrebat tovarasul de ce brotacelul s-a luat exact de membrii care nu se baga in scandaluri si sunt persoane foarte decente pe forum! M-am gandit ca brotacelul, care clar nu e Afriq, a presupus ca persoanele care nu se manifesta de fel pe forum, ar avea ceva de ascuns, pe principiul cainele care latra nu musca, si invers! Link spre comentariu
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Imi aduci aminte de HH (Hoker) ... posibil sa ma insel domnule Harpalete ? Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Scuze Honey ... intrebarea trebuia pusa brotacelului curios ... el a afirmat pe pag.10 ca eram unul dintre cei favorizati. Deci domnule brotacelu91 ... de ce as fi fost unul dintre cei favorizati ? A aruncat o piatra in apa sa vada valurile! Cam atat, cred eu, ca s-a intamplat! Link spre comentariu
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Imi aduci aminte de HH (Hoker) ... posibil sa ma insel domnule Harpalete ?hunter Link spre comentariu
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Nu are ce valuri sa vada si oricum stie multe, e user vechi pe forum, dar nu-si asuma identitatea veche, deh ... probabil are ceva de ascuns domnul. 1 Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 hunter Manele stii? Link spre comentariu
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 hunter Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Scuze Honey ... intrebarea trebuia pusa brotacelului curios ... el a afirmat pe pag.10 ca eram unul dintre cei favorizati. Deci domnule brotacelu91 ... de ce as fi fost unul dintre cei favorizati ? De soarta. Chiar crezi ca se bazeaza pe ceva broscuta ? Link spre comentariu
old scrat Reputație: 99 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:West Oras:West Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Manele stii? Si tu ai stilul sburatoarei masculine ... ex Angel aka TwoFaces, dar poate ma insel. 1 Link spre comentariu
eu107 Reputație: 88 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:unde vreau Oras:unde vreau Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Da,pe ghinda Link spre comentariu
Javradeoras Reputație: 252 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:anywhere Oras:anywhere Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Nu are ce valuri sa vada si oricum stie multe, e user vechi pe forum, dar nu-si asuma identitatea veche, deh ... probabil are ceva de ascuns domnul.Fratele meu , te agiti degeaba e o ceata totala si e clar ca unii sunt total pe dinafara.Vorba lu` teposu (sofisticatu) s-a futut si topingul asta.Respectele mele P.S. si cand mai treci prin Bucale i-ati o zi de concediu sa ne amintim de vremurile frumoase Link spre comentariu
Postări Recomandate