playgirl Reputație: 5737 Postat Ianuarie 8, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 E minunat ce simti tu acolo, am simtit-o si eu si vreau, doar atat, sa-ti spun : ai grija de sanatatea ta si a bebe-lui si sa te bucuri de el. P.S.Cred ca nu o asculta pe Coryna...sa mai stea 3 luni in burtica.......ca ar fi jale 2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 8, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Hi hi.a greșit și ea.Mulțumesc Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Sa vedem in ce zodie ii va fi dat sa vina pe lume Pesti sau Berbec Eu presimt ca se va naste sub semnul zodiei Pesti. Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Sa vedem in ce zodie ii va fi dat sa vina pe lume Pesti sau Berbec Eu presimt ca se va naste sub semnul zodiei Pesti. Pai depinde in ce perioada se va naste,in prima sau in a 2 a jumatate a lunii martie,abia dupa aceea ne vom da seama ce zodie este bebelusul. Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 8, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Cred ca pe 2-8 aprilie dacă respecta termenul Link spre comentariu
tudor_on Reputație: 184 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Hai sa ti traiasca, randunico Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Cred ca pe 2-8 aprilie dacă respecta termenulFiind vorba despre o creatie a ta e greu de crezut ca nu se va razvrati si va iesi inafara termenului ,macar cu o zi,asa ,sa-ti faca in ciuda.Cea mai puternica traire am avut-o cand mi-am tinut prima data fiul in brate.Inteleg perfect fericirea ta si dorinta de a-ti urla cu tot sufletul entuziasmul.Sa traiti si sa fiti fericiti dar mai ales sanatosi.Sa-ti iubesti bebeul ca pe cel mai pretios lucru din lume,neconditionat.Va pupam! 2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 9, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Fiind vorba despre o creatie a ta e greu de crezut ca nu se va razvrati si va iesi inafara termenului ,macar cu o zi,asa ,sa-ti faca in ciuda.Cea mai puternica traire am avut-o cand mi-am tinut prima data fiul in brate.Inteleg perfect fericirea ta si dorinta de a-ti urla cu tot sufletul entuziasmul.Sa traiti si sa fiti fericiti dar mai ales sanatosi.Sa-ti iubesti bebeul ca pe cel mai pretios lucru din lume,neconditionat.Va pupam!sa ne rugam sa nu vrea pe 1 apriliear fi cam comic :laugh2 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 sa ne rugam sa nu vrea pe 1 apriliear fi cam comic :laugh2 =)) Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3993 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Sa-ti traiasca, sa fie sanatos, sa-ti aduca numai bucurii! E bine si de 1.04: va iesi un sugubat!O sa ai insa, o problema cu el: berbecii sunt niste caposi, de n-ai vazut! )) 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 E minunat ce simti tu acolo, am simtit-o si eu si vreau, doar atat, sa-ti spun : ai grija de sanatatea ta si a bebe-lui si sa te bucuri de el. P.S.Cred ca nu o asculta pe Coryna...sa mai stea 3 luni in burtica.......ca ar fi jale Hi hi.a greșit și ea.Mulțumesc Cred ca pe 2-8 aprilie dacă respecta termenulMai nene,pan' la urma in cate luni esti? Dupa calculele mele,de azi pana pe 8 aprilie mai sunt exact 3 luni fara doua-trei zile,nu?Deci pana la urma Coryna a nimerit-o Nastere usoara! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Fata, sa-ti traiasca si sa fie sanatos. P.S. N-ai vrea sa stii ce era in mintea bebeului cand il tot ciocaneati la cap. 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 9, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Greu cu calculele astea..pentru ca de fapt sarcina nu are 9 luni..altfel se calculeaza...pe saptamani..si pe saptamani ies 10 luni..sau mai mult... eu am exact 27 de saptamani si 5 zile Sarcina – cat timp dureaza? Intrebare caraghioasa?? Nu prea. Toata lumea stie ca o sarcina dureaza 9 luni, numai ca doctorii numara saptamanile. O sarcina normala dureaza cam 266 de zile, de la ovulatie/conceptie. Asta este exact 9 luni sau 38 de saptamani. Numai ca doctorii numara din prima zi a ultimului ciclu menstrual, deoarece in cele mai multe cazuri, nu se stie cu precizie ziua ovulatie, deci a conceptiei. La o femeie care are un ciclu regulat “ca la carte” de 28 de zile, atunci ovulatia are loc in ziua 14 (cu aproximatie). Astfel doctorii iau in calcul si cele 14 zile dintre menstruatie si ovulatie, adaugand de fapt inca doua saptamani la sarcina, si astfel, din punctul lor de vedere, sarcina este de 280 de zile sau de 40 saptamani. Si ce fac cele care au ciclurile mai lungi sau mai scurte, deci ziua ovulatiei nu iese in ziua 14? Avem noroc cu ecograful, care in primile saptamani de sarcina poate sa spuna cu exacitate de o zi care este varsta embrionului-bebelus si astfel se va sti cu aproximatie cand a avut loc conceptia.Sarcina este impartita in trei trimestre, fiecare trimestru avand trei luni de sarcina. Deci primul trimestru tine pana la sfarsitul celei de a treia luni de sarcina, al doilea trimestru de la inceputul lunii a patra pana la sfarsitul lunii a sasea si al treilea trimestru de la inceputul lunii a saptea pana la sfarsitul lunii a noua (sau la mijlocul lunii a zecea – 40 de saptamani de la conceptie/ 42 de saptamani de la ultima menstruatie – daca bebelusului tau ii este prea bine la tine in burtica si refuza sa iasa http://www.feminitate.org/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif )Trimestrele si lunile sarcinii se impart astfel:primul trimestru de sarcina prima luna: primele 2 saptamani de la conceptie (dupa doctori sunt de fapt 4 saptamani de sarcina)a doua luna: saptamana a 3-a de la conceptie – saptamana a 6-a de de la conceptie a treia luna: saptamana a 7-a de la conceptie – saptamana a-10-a de la conceptie al doilea trimestru de sarcina a patra luna: saptamana a 11-a de la conceptie – saptamana a 15-a de la conceptiea cincea luna: saptamana a 16-a de la conceptie – saptamana a 19-a de la conceptie a sasea luna: saptamana a 20-a de la conceptie – saptamana a 24-a de la conceptie al treilea trimestru de sarcina a saptea luna: saptamana a 25-a de la conceptie – saptamana a 28-a de la conceptiea opta luna: saptamana a 29-a de la conceptie – saptamana a 33-a de la conceptie a noua luna: saptamana a 34- a de la conceptie – saptamana 38 de la conceptie Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Greu cu calculele astea..pentru ca de fapt sarcina nu are 9 luni..altfel se calculeaza...pe saptamani..eu am exact 27 de saptamani si 5 zileOk,tu stii mai bine Link spre comentariu
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Ba' da sunteti sparti??? E foarte simplu!!! V-am facut o schita sumara! Luati d-aci! http://images.rapgenius.com/4gt20pbv43a33ry380kqji8yd.494x640x1.jpg 1 Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 696 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul. Link spre comentariu
sarrahotesc Reputație: 189 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Eu unde eram cand ati filmat?trebuia sa pun si eu doua degetele Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Eu unde eram cand ati filmat?trebuia sa pun si eu doua degetele tu erai in camerafaceai mutzu mutzu Link spre comentariu
maverickboy Reputație: 148 Postat Ianuarie 12, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Randunico sa ai grija de bebe si sa ii dea Dumnezeu multa sanatate ca asta e cea mai importanta!Sa te bucuri de fiecare etapa din viata ingerasului tau. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum