Sari la conținut

Sincere scuze lui picon

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Ce ziceam de fani, oly. :( L-aș declara fanu' meu numaru' unu, dar mi-e că se spânzură de bec de la extaz. =)))

Ai ce ai cu mine, deși nu mă cunoști (eu nici atât). Varsa-ti frustrările pe mine. Dar fara familie.

Dacă încerci să satirizezi ceva, esti prea departe de cum a fost. ;)

Lasa ca mai stim si pe altii care se iau de familii. 

Probabil or sa se opreasca la un moment dat cand injura pe vreunul care chiar este  mai nebun ca ei, atunci sa-i vad pe unde scot camasa.

• Oras:.
Postat

da zic!!!ce eu nu sunt pe aici?i-ai enumerat pe toti narozii dar pe mine m-ai lasat.ce eu nu sunt naroada??? :hug1

cea mai naroada =)))

bre n'audi, di tini nu mi-am batut joc. am zas ci iera di zas. =)))

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Topic patetic si penibil, deschis de un personaj asemenea.

Baiete, te fut in cur si iti trag la muie.

Iti iau familia si cunostiintele in pula.

Acum imi cer scuze. Sincere.

Patetic nu e sinonim cu jalnic/deplorabil. Vine de la patos și e ceva de bine. ;) Asta ai vrut să zici?

• Like 4
  • Oras:Sub
  • Oras:Sub
Postat

Ce pula mea ai mah cu mine? 

Mi-am cerut scuze. Public.

Na sloboz acu'!

Scuze iar. Din suflet.

PS: esti dobitoaca sa crezi ca-s fanul tau.

Pula mea, da' mai stii cu ce fel de fani esti tu obisnuit?...

• Oras:homeless
  • Oras:homeless
Postat

Patetic nu e sinonim cu jalnic/deplorabil. Vine de la patos și e ceva de bine. ;) Asta ai vrut să zici?

Poate sa vina si de la pateu, cred ca la asta s-a gandit colegu'.

• Like 2
Postat

@pisicuts, cred ca se poate inchide topicul, cel putin din partea mea. Ce am avut de spus sincer fata de toti am spus. :) Fiecare intelege cat "poate". ;)

Plus ca si-a cam indeplinit apogeul de trafic. =))) 10 pagini dintr-un foc ajung. :D Sa nu zici ca nu sunt actionar bun la "nimfomane.com" =))) Impartim cash-ul Vineri seara, la Han.  :laugh2

:hihat  :138x

• Oras:Ici,Colo!
Postat

@pisicuts, cred ca se poate inchide topicul, cel putin din partea mea. Ce am avut de spus sincer fata de toti am spus. :) Fiecare intelege cat "poate". ;)

Plus ca si-a cam indeplinit apogeul de trafic. =))) 10 pagini dintr-un foc ajung. :D Sa nu zici ca nu sunt actionar bun la "nimfomane.com" =))) Impartim cash-ul Vineri. :laugh2

:hihat :138x

De cand inchide pisicuts LA cerere? Cand va aud :"se plate inchide . =))

Postat

De cand inchide pisicuts LA cerere? Cand va aud :"se plate inchide . =))

Intra pe nimfomane.com -> Tab "FORUM" -> Sectiunea "Randunica Forum" si posteaza acolo cu fratele tau siamez indubitabil cat te tine link-ul. =)))

Hai, fuga mars!

• Like 1
Postat

Intra pe nimfomane.com -> Tab "FORUM" -> Sectiunea "Randunica Forum" si posteaza acolo cu fratele tau siamez indubitabil cat te tine link-ul. =)))

Hai, fuga mars!

Ti-as spune EU cui sa-i zici marsh dar sunt sigur ca nu are nici o vina.

Esti dobitoc datorita" anturajului,cu siguranta..

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am avut curiozitatea sa ma uit cine l-a punctat pe Nesuferitu' asta la postarea cu care a deschis topicul.  Au fost cativa care au considerat ca este un gest civilizat, de bun-simt sa-ti ceri scuze cuiva pe care l-ai judecat gresit si pe care l-ai jignit. Si ce mai ved eu? Amada i-a dat (-1).  Cata ranchiuna meschina, cata nebunie poate sa aibe un om? Stau si ma uit si nu-mi vine sa cred. S-a gandit ea ca se va razbuna pe mine, pe el, ca-l va afecta pe nesuferit nimicul ala de punct!  Ca nu este singurul care mai devreme sau mai tarziu au facut acelasi lucru, pe forum sau in privat (P.M.) , ca sunt si altii cu care am facut pace in mod tacit, nu conteaza. Doar ranchiuna ei, nejustificata, venind din aburii nebuniei sau absolutului, doar frustrarile ei de femeie "frunza-n vant", ce dusmaneste pe toti, pe toate, din paranoica-i buna impresie despre ea, cum ca ar fi cea mai desteapta, cea mai abila psiholoaga, cea pentru care viata nu are secrete. cea pentru care cam toti sunt parsivi, sau nebuni, sau prosti, doar ea, ca o floarea, ca o basina porcului e buna, cinstita, desteapta si cu tiglele pe casa. 

Amada, scuza-ma ca ma adesez direct, dar intr-adevar, ti-ai dovedit caracterul meschin, mic, ranchiunos. Postarile ulterioare, pline de tafna, mustind a rautate sunt poate mai putin relevante decat acest punctulet.  Te-ai facut complet de ras, ti-ai dovedit pe deplin caracterul.  Sa dai (-) si apoi sa jignesti pe cineva care facand pace, si-a cerut scuze celui pe care l-a jignit candva, este un lucru mai mult decat josnic. Pacat! 

Basina, eu am spus ca era ultima mea postare, dupa care ai avut curaj sa scrii asta, nu? :)

Cand am dat minus am spus si de ce.

Daca nu te duce capul nici la varsta asta sa intelegi, nici iesit la pensie nu o sa intelegi ca asa cum acum te bucuri de complimente si prieteni falsi ca tine, pe care crezi ca ii manipulezi vazand ca se dau dupa tine, intr-o "frumoasa" zi o sa realizezi ca tu ai fost manipulat si nimeni nu da nici... pe tine.

Tataie, minusul a fost, desi vorbesti de ranchiuna, luand apararea la capul tau prost, desi trebuia dupa tine sa-ti sar la beregata...

Cei ca mine sunt apreciati de obicei dupa ce mor, cand stai si analizezi, mirosind fasolele iesite din anus, cat de prost ai fost.

De forum deja mi-e sila, bucura-te de acest "succes" in lipsa mea si nu mai vorbi aiurea.

• Minus 1
Postat

Amado, las-o moartă, că în viața mea nu am fost lingău și nici fals sau fățarnic. Defapt am fost un nesuferit care spune lucrurile prea direct și prea apăsat. Vezi că tocmai pentru că nu am știut uneori când să mai las de la mine, să fiu "ipocrit", prefăcându-mă că totul e "OK", ci acționând doar la orgoliu și prea în față, am pierdut niște lucruri sensibile, care ar fi meritat cred puțin mai multă toleranță.

Am zis că "scandalul" a fost doar o joacă/un exercițiu de prost gust. Dacă nu ajungeam să îl cunosc pe nea' Picon, nu făceam asta cu topicul. Curioșilor care nu au liniște dacă in realitate aș fi dat înapoi de la a-mi cere scuze. Păi prima dată am făcut-o în realitate, după ce am intrat în pământ de rușine că mi s-a demonstrat că am atacat fără rost și scrupule un om nevinovat. Ce e mai ușor, să zici cuiva formal in față simple scuze, doar voi doi, sau să pleci capul în public, conștient că vor sări "bolnavii" forumului, acuzându-te, in 10 pagini de trolling, de lingușeală?!?

Că o fi picon și cum zici tu, mie nu mi-a dat dovadă de asta. Sincer, nici nu îmi/îi doresc. În timp, un om mereu are de dovedit mai multe, și bune și rele. Dar te asigur că dacă nu merge pe linie ca și om, cum încerc să fac eu (sunt perfecționist de fel), nu va scăpa de reproșuri.

P.S.: Să moare Franța, picoane! Ăștia ie invidioși pă noi că nu ne mai certăm și că ne-am împăcat (demult). Nu ne vrea pr'eteni. :(

P.S.S.: Sunteți mai răi (mai exact, mai RELE), decât mine. =)) De aici și eșecul vostru în viața reală, singurătatea. Lipsa amicilor, buni-răi, duce spre nebunie și manifestări turbate.

• Like 2
Postat

Amado, las-o moartă, că în viața mea nu am fost lingău și nici fals sau fățarnic. Defapt am fost un nesuferit care spune lucrurile prea direct și prea apăsat. Vezi că tocmai pentru că nu am știut uneori când să mai las de la mine, să fiu "ipocrit", prefăcându-mă că totul e "OK", ci acționând doar la orgoliu și prea în față, am pierdut niște lucruri sensibile, care ar fi meritat cred puțin mai multă toleranță.

Am zis că "scandalul" a fost doar o joacă/un exercițiu de prost gust. Dacă nu ajungeam să îl cunosc pe nea' Picon, nu făceam asta cu topicul. Curioșilor care nu au liniște dacă in realitate aș fi dat înapoi de la a-mi cere scuze. Păi prima dată am făcut-o în realitate, după ce am intrat în pământ de rușine că mi s-a demonstrat că am atacat fără rost și scrupule un om nevinovat. Ce e mai ușor, să zici cuiva formal in față simple scuze, doar voi doi, sau să pleci capul în public, conștient că vor sări "bolnavii" forumului, acuzându-te, in 10 pagini de trolling, de lingușeală?!?

Că o fi picon și cum zici tu, mie nu mi-a dat dovadă de asta. Sincer, nici nu îmi/îi doresc. În timp, un om mereu are de dovedit mai multe, și bune și rele. Dar te asigur că dacă nu merge pe linie ca și om, cum încerc să fac eu (sunt perfecționist de fel), nu va scăpa de reproșuri.

P.S.: Să moare Franța, picoane! Ăștia ie invidioși pă noi că nu ne mai certăm și că ne împăcăm. Nu ne vrea pr'eteni. :(

Sa nu fiti prieteni? :)

Ba imi doresc sa fiti, cat mai mult timp...

Sa descoperiti ce inseamna prietenia si daca ea exista... :)

Astept sa vad cum tie iti vine sa te bagi in pamant pentru scuzele de rigoare si lui pentru ca le-a acceptat. :laugh2

• Like 1
Postat

Dacă vedeai asta...

P.S.S.: Sunteți mai răi (mai exact, mai RELE), decât mine. =)) De aici și eșecul vostru în viața reală, singurătatea. Lipsa amicilor, buni-răi, duce spre nebunie și manifestări turbate.

...nu mai postai asta.

Astept sa vad cum tie iti vine sa te bagi in pamant pentru scuzele de rigoare si lui pentru ca le-a acceptat. :laugh2

Adică tot încerci să ne "demonstrezi" ca suntem de rahat, fără ca tu să fi stat de vorbă în realitate, cel puțin cu mine.

Nu știu de unde răutatea asta a ta contra picon, că, dacă mă crezi, mi-a zis lucruri bune de tine ca om. ;) Se pare ca e cum zici tu, un mincinos prefăcut. =))) :P

Postat

Dacă vedeai asta...

...nu mai postai asta.

Adică tot încerci să ne "demonstrezi" ca suntem de rahat, fără ca tu să fi stat de vorbă în realitate, cel puțin cu mine.

Nu știu de unde răutatea asta a ta contra picon, că, dacă mă crezi, mi-a zis lucruri bune de tine ca om. ;) Se pare ca e cum zici tu, un mincinos prefăcut. =))) :P

Sa raman eu rea, nici o problema.

In ce te priveste, nu te cunosc (cred), dar dupa revelatia avuta de tine, intr-un moment de singuratate si nevoie de prieteni, sa spui de conturile tale in care...

O sa vina un moment in care o sa revii la "normal". :)

Incheie discutia cu mine, pe Picon il periai.

• Like 1
Postat

Nu prea mai are păr în cap. =))) Deci nu am ce peria. :)

...zici că ai beut gaz. :(

:D

Chiar va potriviti... :laugh2

Nu v-as sta in calea fericirii... :)

Postat

:D

Chiar va potriviti... :laugh2

Nu v-as sta in calea fericirii... :)

Păi vezi că nu are rost să dai cu biciul? Și pe nimic... Măcar de o puneai de-un shot. =)))) :*
Postat

Păi vezi că nu are rost să dai cu biciul? Și pe nimic... Măcar de o puneai de-un shot. =)))) :*

Da, m-ai inmuiat complet, m-am udat si la pasarica. :)

Nu uita sa mai postezi ceva, trebuie sa ai ultimul cuvant ca sa am si orgasm.

Postat

Da, m-ai inmuiat complet, m-am udat si la pasarica. :)

Nu uita sa mai postezi ceva, trebuie sa ai ultimul cuvant ca sa am si orgasm.

Moooamă! Sunt un leu. :>

Lasă degețica la ora asta. =))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Basina, eu am spus ca era ultima mea postare, dupa care ai avut curaj sa scrii asta, nu? :)

Daca nu te duce capul nici la varsta asta sa intelegi, nici iesit la pensie nu o sa intelegi ca asa cum acum te bucuri de complimente si prieteni falsi ca tine, pe care crezi ca ii manipulezi vazand ca se dau dupa tine, intr-o "frumoasa" zi o sa realizezi ca tu ai fost manipulat si nimeni nu da nici... pe tine.

Tataie, minusul a fost, desi vorbesti de ranchiuna, luand apararea la capul tau prost, desi trebuia dupa tine sa-ti sar la beregata...

Cei ca mine sunt apreciati de obicei dupa ce mor, cand stai si analizezi, mirosind fasolele iesite din anus, cat de prost ai fost.

De forum deja mi-e sila, bucura-te de acest "succes" in lipsa mea si nu mai vorbi aiurea.

Nu ma mai tineti pe forum ! Asta se intampla daca nu-mi fac datoria in week-end . :D 

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

fai pe tine nu s-a gasit vreo unu sa iti scoala fasolele din gura nu sa ti le miroase din cur.daca ai sa dai peste unu care sa te bumbaceasca asa ca pe chiselita sa te vad atunci...tupeul asta jegos fata de toata lumea nu tine.si eu nu halesc ca eu nu suport tarfele cu aere si basini.ia si te controleaza cand mai vorbesti cu cineva,indiferent de persoana,altfel te-om vedea la stiri ca ai fost gasita fara vaz,auz si sunet prin baie.asta e un sfat prietenesc.mai lasa din impresii si invata sa te comporti.alta e cand esti in dormitor si iti cere cliebtul sa il faci cu ou si cu otet si alta e in viata reala ca s-o gasi unu de te face el pe tine pilaf :laugh2 :laugh2 :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...