trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2015 Ce treaba are Deeana cu titlul topicului?N-are treaba cu titlul,are treaba cu Bambucha, il alearga cu tigaia cu placinte 2 1
deeana Reputație: -404 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 De corcodușe faci? Te rog sa fii mai atent data viitoare. Cele 3 feluri mentionate de mine sunt cele pe care le ai ca optiuni la McDrive )))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2015 Si Bambuchaa nu vrea decat oaie prajita.
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 10, 2015 Și tu ce treabă ai în topicul ăsta? Treaba pe care o ai si tu pe alte topicuri!
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Ianuarie 10, 2015 Deeana e destul de capabila sa isi poarte singura de grija atat virtual cat si in viata de zi cu zi.Am intervenit pe topic , pentru ca mi se pare ca incepi sa bati campii cu gratie si vrei sa ne arati de fapt cat de baiat bun esti ...da oare esti ? sau e si asta tot un rol cum sustii ca a fost dolores ? stii ce zic ? mai zboara si crocodilu da mai pe jos asaAm o teorie. Un om inteligent nu are niciodată un singur prieten, o singură consoartă, un singur cont în bancă și... o singură față. Aia cu: stai că nici numai o mașină, vilă etc sunt fițe. Esențialul e în primul enunț. Depinde de tine în ce măsură ești inteligent să echilibrezi ce am zis. Vreau să închei aici, cu tine. 1
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 10, 2015 Intreaba-l pe Vypus. I-am pus deja o alta intrebare!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2015 Te rog sa fii mai atent data viitoare. Cele 3 feluri mentionate de mine sunt cele pe care le ai ca optiuni la McDrive )))))La Mc te-a scos Bambu? M-a dezamagit profund p.s Bambucho,vezi ca glumesc, sa nu te puna dreaq s-o dai in karate cu mine 2 1
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 10, 2015 Am o teorie. Un om inteligent nu are niciodată .....o singură consoartă.Vezi ca bigamia (poligamia) intra sub incidenta legii. Sau esti cumva mormon?
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Ianuarie 10, 2015 Treaba pe care o ai si tu pe alte topicuri!Eu nu am postat decât pe topicul ăsta al meu. )
deeana Reputație: -404 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 La Mc te-a scos Bambu? M-a dezamagit profund p.s Bambucho,vezi ca glumesc, sa nu te puna dreaq s-o dai in karate cu mine Tocmai asta e problema, nu ma scoate nicaieri, m-ar tine numai in bucatarie, la tigaie... Incerc eu sa ma scot cu Mc-ul ))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2015 I-am pus deja o alta intrebare! Mai pune-i una, ca duce. P.S. Dar sa nu-l intebi de parole ca se ingregreste pe loc.
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 10, 2015 La Mc te-a scos Bambu? M-a dezamagit profund p.s Bambucho,vezi ca glumesc, sa nu te puna dreaq s-o dai in karate cu mine Pai la Mec sunt multi golani, bro! ...a vrut sa iste un scandal, si sa o impresioneze apoi, cu stilurile de bataie pe care le stie! ))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2015 Tocmai asta e problema, nu ma scoate nicaieri, m-ar tine numai in bucatarie, la tigaie... Incerc eu sa ma scot cu Mc-ul ))Tu l-ai silit sa fie dur,asa-ti trebuie si bine-ti face 2 1
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Ianuarie 10, 2015 Vezi ca bigamia (poligamia) intra sub incidenta legii. Sau esti cumva mormon?M-am exprimat prea pe scurt. +++ pe lângă partenerul/partenera de viață.
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 10, 2015 Eu nu am postat decât pe topicul ăsta al meu. )blueeyesvs = tata dolores = блондин 3 4
deeana Reputație: -404 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Pai la Mec sunt multi golani, bro! ...a vrut sa iste un scandal, si sa o impresioneze apoi, cu stilurile de bataie pe care le stie! ))N-are nevoie sa stie cafteala )) E suficient sa dea un bobarnac sau sa stranute o data )) 1 5
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 10, 2015 N-are nevoie sa stie cafteala )) E suficient sa dea un bobarnac sau sa stranute o data )) Cica Chuck Norris il suna pe bambuchaa,cand are nevoie de un sfat! 2
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Ianuarie 10, 2015 blueeyesvs = tata dolores = блондин [/size][/size]Moooaama! De unde știi?
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Ianuarie 10, 2015 Dece-ule, ia-ți sora și mergeți pe topicul ei chel.
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 10, 2015 Moooaama! De unde știi?De la tine!
nesuferitu' Reputație: 46 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Ianuarie 10, 2015 De la tine! Perfect! Când ai curajul să îți luminezi moxul, vorbim pe topicul meu.
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Cica Chuck Norris il suna pe bambuchaa,cand are nevoie de un sfat! Chuck Norris ma suna si atunci cand are nevoie de bodyguard 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 10, 2015 Dece-ule, ia-ți sora și mergeți pe topicul ei chel. Nu vine, ca-i incapatanata...mereu o torn lu' maicamea! Iti însușești topice,ori chestii pe forum, mai nou?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2015 Nu vine, ca-i incapatanata...mereu o torn lu' maicamea! Iti însușești topice,ori chestii pe forum, mai nou? are parte la smecherie aici pe forum , ii da pisicu procent , mai trece ceva timp si o sa auzi ca si-a insusit forumul cu totul
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 10, 2015 Perfect! Când ai curajul să îți luminezi moxul, vorbim pe topicul meu.Multumit?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum