darknightmare Reputație: -6 Postat Iulie 5, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iulie 5, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Poze o gasiti pe net,nu este a mea cu toate ca mi-as dori sa am si banii si ciorapii,dar asta este realitatea in RO,multi umbla cu ciorapii rupti in cur in masini de zeci de mii de euro :laugh2 sau vb lu Puya:"cheltuie banii pe care nu ii au" :slap2 :laugh2asa e romanu' se duce prin Spania sau Italia sa faca bani in stil mafiot sau face imprumuturi la banca sa-si ia masina de lux sau sa arunce cu bani la lautari, dar el sta intr-o amarata de garsoniera cu chirie sau poate nici in aia. Asta reflecta nivelul nostru general de dezvoltare, ne meritam soarta...Nu vom evolua niciodata ca cultura. 2 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 6, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 6, 2018 AmVăzut-o astăzi pe Bianca in zona ei unde activa .... vreau sa va zic ca era cum o stiti ... are cineva vreo alta veste numai e mine i care sa ajungă la ea ?
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 6, 2018 sa vina prostitution sa zica cum o tinea el in pula pe bianca cate 7 ore =)) 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 6, 2018 sa vina prostitution sa zica cum o tinea el in pula pe bianca cate 7 ore =))esti irascibil de cand ai trecut pe stanga,dreapta, manuela si nu e rasul tau, esti bine ? zi sa iti ofer consiliere,ceva... :(
tripleti Reputație: 80 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:here Oras:here Postat Octombrie 7, 2018 Cam ce vârstă are tipa ? Cam inaintata, dar e ca vinul. 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 7, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 7, 2018 O mai văd din cauza ca Mam mutat in zona ... asta e ideea ... si data viitoare sper sa fiu singur sa pot sa o abordez ca la telefon nu avem șanse ... dacă e buna ??? Mm păcat ca nu ați avut șansa sa petreceți 3-5 ore lângă ea ðŸ˜
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2018 Mai are site-ul cu calendarul?:)))))Ceva nu e in regul daca ne amintim de Bianca... A fost careva la 3-some cu Bianca si Frumusica??? Cred ca se intampla prin 2004-2005...
under_dog Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2018 Postat Octombrie 9, 2018 Mai are site-ul cu calendarul? :)))))Ceva nu e in regul daca ne amintim de Bianca... A fost careva la 3-some cu Bianca si Frumusica??? Cred ca se intampla prin 2004-2005...site-ul e jos de anul trecut...acel www.bianca777.com daca nu ma insel.
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Octombrie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Octombrie 29, 2018 Când faci declarații de genul Vino cu dovezi detalii hai c-o sugi in servetel 3
brotacu Reputație: 233 Postat Octombrie 29, 2018 Postat Octombrie 29, 2018 Eu sunt foarte frustrat... Am reusit sa ajung la Bianca acum vreo 2 ani, dupa cateva intalniri mi-a dat un numar mai "accesibil" - in sensul ca imi raspundea destul de repede la acel numar- dar la un moment dat mi s-a dus telefonul - folosind respectivul telefon pe cartela nu am mai putut recupera convorbirile efectuate si nici nu am avut inspiratia sa notez numarul de telefon in alta parte...De atunci am incercat si sms-uri si apeluri fara nici un rezultat... Pot confirma ca arata foarte ok, eu am revazut-o dupa vreo 8 ani si nu mi s-a parut schimbata, la fel de vesela si cu pofta de discutii, ca sa nu mai vorbim de actiunea propriu zisa!Este cam singura care ofera cu adevarat companie... asa din discutiile cu ea am dedus eu ca ar avea un cerc de "amanti" fideli, probabil de asta e asa dificil de ajuns la ea...Eu mai tot incerc, pana la urma nu am ce pierde si poate reusesc sa dau din nou de ea!
pidsadera Reputație: 41577 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Octombrie 29, 2018 Inca mai activeaza ?
felixxx_motanul Reputație: 207 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2018 Mai are site-ul cu calendarul? :)))))Ceva nu e in regul daca ne amintim de Bianca... A fost careva la 3-some cu Bianca si Frumusica??? Cred ca se intampla prin 2004-2005... In 2004-2005 de-abia ma lasau fetele sa le tin de mana. Ne luam limba-n gura cu orele dar daca aluneca mana spre chilot ma gheruia. Tinerete...
scruz Reputație: 3 Postat Decembrie 18, 2018 Postat Decembrie 18, 2018 Mai stiti ceva de Bianca ? Ati mai fost la ea in utima vreme ? Nu mai da nici un semn de viata de vreo 2 luni.
pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 19, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Decembrie 19, 2018 Mai stiti ceva de Bianca ? Ati mai fost la ea in utima vreme ? Nu mai da nici un semn de viata de vreo 2 luni. 2 luni sau mai mult ? 4
brett 10 Reputație: -1 Postat Decembrie 19, 2018 Postat Decembrie 19, 2018 are aproape 50 de ani, si tot suspinati dupa ea e drept, era ieftina raportat la experienta incredibiladar uitati-va cum s-au prostit multi. pupa in cur fetite de 500 de lei care nu sunt nici in sfertul Biancai
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 19, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 19, 2018 Pustiulica, esti prost sa crezi ca a renuntat 1
xoxoninja Reputație: -151 Postat Decembrie 19, 2018 Postat Decembrie 19, 2018 ahhahaha ce distrusi ba
zerrcore Reputație: 852 Postat Ianuarie 31, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Ianuarie 31, 2019 Dacă lumea nu crede ca la Shogun in fata era ea titulara ropicului mâine o sa vin special săi fac poZa deci clar ori locuiește aici ori încă vine la job
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 Dacă lumea nu crede ca la Shogun in fata era ea titulara ropicului mâine o sa vin special săi fac poZa deci clar ori locuiește aici ori încă vine la jobNu fa asta 1 5
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 Bianca este bine !
zerrcore Reputație: 852 Postat Ianuarie 31, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Ianuarie 31, 2019 Bianca este bine ! Ne bucurămCa este bine ...
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Postat Februarie 1, 2019 Eu m-am bucurat mai mult :)))
zerrcore Reputație: 852 Postat Februarie 1, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Februarie 1, 2019 Eu m-am bucurat mai mult :))) Pai cum ai reușit sa o contactezi ???
dahan25radd Reputație: 163 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2019 Eu m-am bucurat mai mult :)))Salut! Cum ai reusit sa iei legatura cu ea? La telefon nu raspunde iar sms-urile nu ajung la ea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum