Sari la conținut

topic dedicat doar "labutelor"

Postări Recomandate

• Oras:Confidential
  • Oras:Confidential
Postat

Ma inginer nebun ai rezistat pe forum nu gluma... esti un nebun destept :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

E doar nebun, destept e altul...

• Oras:BUCURESTI
Postat

Irinoooo, daca dureaza mai putin de 5 minute, dai banii inapoi? :))

una plus una bonus, dar sa ne incadram in 10 minute :laugh2

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

bine, fie ca tine

nu e nevoie sa te agiti

eu am deschis topicul in joaca

la revedere

N-ai niciun haz. Rândunica ţi-o fi dat sfaturi bune la futut, dar nu te prinde să faci mişto.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

N-ai niciun haz. Rândunica ţi-o fi dat sfaturi bune la futut, dar nu te prinde să faci mişto.

Am incercat si eu.

Nu toata lumea are hazul Randunicii.

Va pup!

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

:)))

Tu.... Ai uitat ce va mai pupați acum vreo luna, cum va luați apărarea unul altuia?

Mai era putin si o puneati de nunta virtuală.

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cine a zis ca are haz ?

imi facusem asa o imagine misterioasa in ceea ce te priveste...

cand am aflat despre tine...am intrat in colaps..chimic...

deodata mi s-a dus pulii de suflet pofta de tine

si feromonii

si toate alea :laugh2 :laugh2

si cand ma gandesc ca visam la pula mare...si la un tanar frumos si sexos...un xoxo daca erai te doream si acum.... :laugh2 :laugh2

• Oras:-----------
Postat

rândunica are nevoie de lăbuțe pentru orientare... :pepsi

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/1461467_10152327691934606_410013271_n.jpg?oh=d76e132933da2426eb8a478cd69b74ca&oe=5534A5AB

• Oras:.
Postat

imi facusem asa o imagine misterioasa in ceea ce te priveste...

cand am aflat despre tine...am intrat in colaps..chimic...

deodata mi s-a dus pulii de suflet pofta de tine

si feromonii

si toate alea :laugh2 :laugh2

si cand ma gandesc ca visam la pula mare...si la un tanar frumos si sexos...un xoxo daca erai te doream si acum.... :laugh2 :laugh2

Nici nu stiu ce sa ma mai fac acum ...Sunt mic , gras , chel , am pula mica si ti-am naruit toate visele . Si-mi faceam atatea planuri ca o sa te fut intr-o zi...

P.S  S-a suparat Pitika atunci cand i-am zis ca nu voi calca niciodata pe la ea ptr ca este departe de ceea ce se numeste o femeie pe gustul meu ?

• Like 3
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nici nu stiu ce sa ma mai fac acum ...Sunt mic , gras , chel , am pula mica si ti-am naruit toate visele . Si-mi faceam atatea planuri ca o sa te fut intr-o zi...

P.S  S-a suparat Pitika atunci cand i-am zis ca nu voi calca niciodata pe la ea ptr ca este departe de ceea ce se numeste o femeie pe gustul meu ?

Nu stiu ce discutii ai tu cu Pitika si nici nu ma intereseaza.

Stiu doar ca nu esti nici mic, nici gras, nici chel...ca ai pula mica..asta e..nimeni nu-i perfect :laugh2 :laugh2 ..dar macar sa fii avut alte calitati, ceva ceva acolo... :laugh2 :laugh2

Postat

Ce sa fac acum , asta este ,nici eu nu mai am curaj sa ma uit in oglinda ,D-zeu a fost rau cu mine dar macar sunt la faza de a alege ce fut . Cand voi trece la faza de a fi refuzat de toate si fut ce pica o sa-mi fac o programare la tine

PS . Daca nu-ti buruiam afacerea eram si frumos aveam si pula mare , nu-i asa ?  :laugh2

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ce sa fac acum , asta este ,nici eu nu mai am curaj sa ma uit in oglinda ,D-zeu a fost rau cu mine dar macar sunt la faza de a alege ce fut . Cand voi trece la faza de a fi refuzat de toate si fut ce pica o sa-mi fac o programare la tine

PS . Daca nu-ti buruiam afacerea eram si frumos aveam si pula mare , nu-i asa ? :laugh2

1000 de euroi la purtator si Fat Frumos din lacrima e deja istorie :)

• Like 5
  • Minus 1
Postat

1000 de euroi la purtator si Fat Frumos din lacrima e deja istorie :)

1000 e ? Nu am vazut decat in poze si jegosii astia cu bancile lor nu mai dau credite cu buletinu' 

Daca ma dau bine pe langa pic-palac ala mi-o da si mie ceva ? O sa-i spal AMG-ul (cand o sa-l aiba) pana iau vopseaua de pe el 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am incercat si eu.

Nu toata lumea are hazul Randunicii.

Va pup!

Nu te necaji, Cati oameni atatea idei. Eu te-as vizita pentru o actiune asistata, dar sunt departe. Poate candva... Sa ai o zi buna !

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

PS . Daca nu-ti buruiam afacerea eram si frumos aveam si pula mare , nu-i asa ?  :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2

uratule! :laugh2

Da-le dreaqu de afaceri, cainii latra, ursul trece!"Afacerile merge de minune!! :boob " .

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

eu unu as fi interesat,dar sa si filmez labuta prestata de irina pitika si sa o postez aici....deci,te bagi pitiko'?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fata asta vrea sa mi fure meseria.....

Poi dacă se apuca de laba, eu ce mai fac când revin?!? Doar laba e specialitatea mea. Cine știe cunoaște ca nimeni nu face finalizarea manuala mai senzuala și mai intensa decât mânuțele randunicii... Hm...

Postat

Fata asta vrea sa mi fure meseria.....

Poi dacă se apuca de laba, eu ce mai fac când revin?!? Doar laba e specialitatea mea. Cine știe cunoaște ca nimeni nu face finalizarea manuala mai senzuala și mai intensa decât mânuțele randunicii... Hm...

Punem pariu ca nu-mi faci laba mai bine decat mi-o fac io? :)

• Like 4
  • Minus 1
Postat

eu stiu pe cineva care mi-o face cu muuult mai bine ca mine, dar asta e o raritate care trebuie pazita mai bine ca sfantu Graal

• Like 1

Postat

Ai curaj sa pui pariu ca "editat"  mai bine ? :)))))) ( ca randunica, :))))).....

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...