r0bert_st0ica Reputație: 653 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Nu vreau sa deranjez pe nimeni asa cum nu vreau sa fiu deranjat. Am ales sa'mi fac cont pe acest site cu gandul de a impartasi experiente si de a beneficia de experientele altora. Nu voi da bani pentru a obtine stiu eu ce "titlu" pe acest site, din principiu, dar stiu ca pot sa am opinii fata de oricine si totodata oricine poate avea opinii fata de ce scriu oriunde. In schimb nu pot fi de acord cu parerile de acvacultura ale unor membri "suspusi" ai acestui site si cu interese mai mult decat personale. 4 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 16, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 ni se rupe pula! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 7 2 Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 653 Postat Ianuarie 17, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 ni se rupe pula!Ai citit, te'am dus unde am vrut. Nu mai fi agresiva, dauneaza. Sa fi sanatoasa si tu si bebe. 4 Link spre comentariu
lakeoffire Reputație: 3 Postat Ianuarie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Cred ca ti-ai setat asteptarile "un pic prea sus" atunci cand ai intrat pe acest forum... 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Nu vreau sa deranjez pe nimeni asa cum nu vreau sa fiu deranjat. Am ales sa'mi fac cont pe acest site cu gandul de a impartasi experiente si de a beneficia de experientele altora. Nu voi da bani pentru a obtine stiu eu ce "titlu" pe acest site, din principiu, dar stiu ca pot sa am opinii fata de oricine si totodata oricine poate avea opinii fata de ce scriu oriunde. In schimb nu pot fi de acord cu parerile de acvacultura ale unor membri "suspusi" ai acestui site si cu interese mai mult decat personale. Tocmai ce ne-ai spus că e zi afară. Așa, și? 3 1 Link spre comentariu
azazel 13 Reputație: 765 Postat Ianuarie 17, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Nu vreau sa deranjez pe nimeni asa cum nu vreau sa fiu deranjat. Am ales sa'mi fac cont pe acest site cu gandul de a impartasi experiente si de a beneficia de experientele altora. Nu voi da bani pentru a obtine stiu eu ce "titlu" pe acest site, din principiu, dar stiu ca pot sa am opinii fata de oricine si totodata oricine poate avea opinii fata de ce scriu oriunde. In schimb nu pot fi de acord cu parerile de acvacultura ale unor membri "suspusi" ai acestui site si cu interese mai mult decat personale.Stai parcat akolo ca stai bn. 2 1 Link spre comentariu
mikehall Reputație: 115 Postat Ianuarie 17, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 17, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Asta de unde a apărut? 1 Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Toata discutia asta ar trebui mutata la DG,nu la anunturi, daca tot ai vrut neaparat sa deschizi acest subiect,desi nu vad rostul pt. care-ai scris mai sus))) Ce vrei sa ne demonstrezi cu asta?! Link spre comentariu
alexge Reputație: -274 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Nu vreau sa deranjez pe nimeni asa cum nu vreau sa fiu deranjat. Am ales sa'mi fac cont pe acest site cu gandul de a impartasi experiente si de a beneficia de experientele altora. Nu voi da bani pentru a obtine stiu eu ce "titlu" pe acest site, din principiu, dar stiu ca pot sa am opinii fata de oricine si totodata oricine poate avea opinii fata de ce scriu oriunde. In schimb nu pot fi de acord cu parerile de acvacultura ale unor membri "suspusi" ai acestui site si cu interese mai mult decat personale.Nea' st0ica, vrei sa le linseze astia bre...?!!? Si eu aveam o reputatie mai buna ca a ta... Oricum si mie "mi se rupe pula"... ca si privigheciorii de mai sus... :laugh2 Si-n fruntea tarii sunt tot felul de "membrii" cu "acvaculturi" care mai de care...!!! Cu astia esti de acord??? Banuiesc ca nu. Asa si... ce masuri vei lua?!!? Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Ce vrei de fapt nea stoica? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Ce vrei sa ne demonstrezi cu asta?!Că e și el p-aici,că iegzistă 1 1 Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 653 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 1. Banuiam ca pasarica cu coada despicata ii duce dorul inginerului, ca nu mai are cu cine se certa si culmea... a fost prima care a postat la o ineptie.2. Trebuia sa stiu cati limbisti o s'o urmeze, sunt convins ca jumatate din cei ce au postat daca nu vedeau ca primul post e al ei, taceau. Si daca ea are o scuza sau o motivatie, restul sunt doar frustrati.3. Nu am vrut sa deranjez sau sa jignesc pe nimeni, am vrut doar sa fac un scurt studiu, a relevat ce credeam ca va releva, deci THREAD INCHIS din partea mea. Pisicuts daca vrei sa'l stergi, sterge'l, daca nu, nu. Ma voi mai amuza citind... 4 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Ianuarie 18, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Ciocul mic si joc de glezne!Du-te incet. Te sunam noi daca e ceva 1 Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 653 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Ciocul mic si joc de glezne!Du-te incet. Te sunam noi daca e cevaCreste inima'n mine cand vad ca ma urmaresti, sa fi sanatoasa si tu si bebe. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Sa fi sanatoasa si tu si bebe. sa fi sanatoasa si tu si bebe.* sa fii *Daca tot vrei sa ne captezi atentia,scrie in plm corect 2 1 Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 653 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 ca tot vrei sa ne captezi atentia,scrie in plm corect Gerunziu: fiindParticipiu: fost Modul INDICATIV Prezent Persoana Conjugareapers I sg.pers II sg.pers III sg.pers I pl.pers II pl.pers III pl. eutuel/eanoivoiei/ele sunteştiestesuntemsunteţisuntTrecut Persoana Perfect compus Imperfect Perfectul simplu Mai mult ca perfectulpers I sg.pers II sg.pers III sg.pers I pl.pers II pl.pers III pl. eutuel/eanoivoiei/ele am fostai fosta fostam fostaţi fostau fost erameraieraerameraţierau fuseifuseşifusefuserămfuserăţifuseră fusesemfuseseşifusesefuseserămfuseserățifuseserăViitor Persoana Viitor I Viitor II Viitor anterior Viitor popularpers I sg.pers II sg.pers III sg.pers I pl.pers II pl.pers III pl. eutuel/eanoivoiei/ele voi fivei fiva fivom fiveți fivor fi o să fiuo să fiio să fieo să fimo să fițio să fie voi fi fostvei fi fostva fi fostvom fi fostveți fi fostvor fi fost oi fiîi fio fiom fiîţi fior fiModul CONJUNCTIV Prezent Persoana Conjugareapers I sg.pers II sg.pers III sg.pers I pl.pers II pl.pers III pl. eutuel/eanoivoiei/ele să fiusă fiisă fiesă fimsă fiţisă fieTrecut perfect Persoana Conjugareapers I sg.pers II sg.pers III sg.pers I pl.pers II pl.pers III pl. eutuel/eanoivoiei/ele să fi fostsă fi fostsă fi fostsă fi fostsă fi fostsă fi fostModul CONDITIONAL Prezent Persoana Conjugareapers I sg.pers II sg.pers III sg.pers I pl.pers II pl.pers III pl. eutuel/eanoivoiei/ele aş fiai fiar fiam fiaţi fiar fiTrecut perfect Persoana Conjugareapers I sg.pers II sg.pers III sg.pers I pl.pers II pl.pers III pl. eutuel/eanoivoiei/ele aş fi fostai fi fostar fi fostam fi fostaţi fi fostar fi fostModul IMPERATIV Afirmativ Persoana Conjugareapers II sg.pers II pl. tuvoi fiifiţiNegativ Persoana Conjugareapers II sg.pers II pl. tuvoi nu finu fiţi Multumesc de observatie Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Avec plaisir! Link spre comentariu
alexge Reputație: -274 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Avec plaisir!Ti-a tras-o nea st0ica...! Asta e compatibil cu curvele alea de Deeana si Sorina care sunt tari la gramatica... Link spre comentariu
azazel 13 Reputație: 765 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Ti-a tras-o nea st0ica...! Asta e compatibil cu curvele alea de Deeana si Sorina care sunt tari la gramatica... Cauti dragoste? 1 1 Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 653 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Ti-a tras-o nea st0ica...! Asta e compatibil cu curvele alea de Deeana si Sorina care sunt tari la gramatica... Bravo lui, cand are dreptate jos palaria. Link spre comentariu
alexge Reputație: -274 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Bravo lui, cand are dreptate jos palaria.Bre ai ajuns sa te lauzi singur... "Lauda-ma gura ca de-aia iti dau sa mananci...!" Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 653 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Bre ai ajuns sa te lauzi singur... "Lauda-ma gura ca de-aia iti dau sa mananci...!" Ca s'o parafrazez pe pasarica cu coada despicata, " te certi singur " ? Link spre comentariu
r0bert_st0ica Reputație: 653 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Ba frate, pe unii ii inteleg, au interese, dar pe astia de se baga in seama peste tot ca cacatul in buda sa mor daca ii pricep. Sau tocmai eu ar trebui sa'i inteleg ? Sa'mi bag... numai la introspectie nu credeam ca ma va duce site'ul asta.Gata, nu mai spun nimic decat recenzii atunci cand simt nevoia, nu mai raspund decat celor ce se baga ca musca in curul calului si evident febletei mele, cea cu coada si picioarele in V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum