zuup Reputație: 833 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 19, 2015 Cu acest topic vreau sa ma adresez tuturor practicantilor sportului, de ori ce fel, cat si persoanelor care ar dori sa inceapa sa practice un sport.Probabil din cauza vietii ( program incarcat si dezordonat, diverse probleme,job-ul obositor si stresant…etc) cel mai la indemana pt multi dintre noi este mersul la sala ,ori poate voi aveti alte activitati….. Acum aproximativ 2 ani am inceput sa merg la sala, determinat in mare parte de felul in care aratam,(depuneri de grasime, colacei…etc) cat si de starea de “leneveala” permanenta ce o aveam,dureri de spate …. Inceputul , recunosc , a fost foarte greu, cu febre musculare f. dureroase, cu miscari stangace si de ce sa nu o spun chiar rusinos…..Dar inca de la inceput am observant si beneficiile :am inceput sa dorm mult mai bine,treptat au disparut durerile de spate si starea aceea de leneveala…..Cu multa vointa , ambitie, si 3-5 antrenamente pe saptamana, dupa aproximativ 6 luni am inceput sa vad si rezultatele, ma simteam muuult mai bine, imi placea cum stau hainele pe mine, si la femei le place….) Eh partea proasta este faptul ca in acesti 2 ani ( din cauza vietii ) am fost nevoit sa fac pauze destul de lungi 3-4 luni, in care sa reusesc ‘’diminuez’’ rezultatele……dar de fiecare data am reinceput cu placere.Poate ajuta pe cineva “imnul” meu https://www.youtube.com/watch?v=8ocDMKPTDDw 9 1
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 19, 2015 sticlism si halbere e sporturile mele + sportu' mintii http://poker-ca-la-aparate.ro/poker+ca+la+aparate.html 5
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 19, 2015 DA!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2015 Postat Ianuarie 19, 2015 Coniac-canoe si saltul in canapea 6
zuup Reputație: 833 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Ianuarie 19, 2015 sticlism si halbere e sporturile mele + sportu' mintii http://poker-ca-la-aparate.ro/poker+ca+la+aparate.htmlProbabil de aia areti la fel de bine precum o roaba plina de cacat.....Ai loc suficient pe tot forumul sa faci batjocura,aici este locul a altfel de oameni.Multumim si respect 2 1
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 19, 2015 Probabil de aia areti la fel de bine precum o roaba plina de cacat.....Ai loc suficient pe tot forumul sa faci batjocura,aici este locul a altfel de oameni.Multumim si respect indubitabil ca probabil dac-ai fi facut sportu' mintii cu gramatica erai mai respectabil de fapt esti lamentabil si sigur execrabil 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2015 Gimnasticlă și paharșutism. 7 1
anca_dreams69 Reputație: 5495 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 19, 2015 Lasati vorba si teoria, puneti poze cu abdomenul si bicepsul slefuit, sa admiram si noi fetele ceva frumos! 3
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 19, 2015 Lasati vorba si teoria, puneti poze cu abdomenul si bicepsul slefuit, sa admiram si noi fetele ceva frumos! asa iubi, sa vedem muschiu' 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 19, 2015 Mananc,beau,fumez si fut....toate astea imi ocupa tot timpul 4 1
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 19, 2015 Mananc,beau,fumez si fut....toate astea imi ocupa tot timpul deci faci o gramada de sport 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 19, 2015 Probabil de aia areti la fel de bine precum o roaba plina de cacat.....Ai loc suficient pe tot forumul sa faci batjocura,aici este locul a altfel de oameni.Multumim si respect Si io aretam precum cakatul,aret cat de cat k acum!M-am intalnit cu niste baeti eri sau alalteri,si le-am zis asa:hey mens,aretati penibil,mergeti si voi la o sala,sa faceti un pic de abdomen,de patratele...altfel agati pasarikile,cand areti beton! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 19, 2015 deci faci o gramada de sportDin sculare in culcare sunt tot un sport Si n-arat nici ca dreaq, o idee mai simpatic...zic golancile 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 19, 2015 Cu acest topic vreau sa ma adresez tuturor practicantilor sportului, de ori ce fel, cat si persoanelor care ar dori sa inceapa sa practice un sport.Probabil din cauza vietii ( program incarcat si dezordonat, diverse probleme,job-ul obositor si stresant…etc) cel mai la indemana pt multi dintre noi este mersul la sala ,ori poate voi aveti alte activitati….. Acum aproximativ 2 ani am inceput sa merg la sala, determinat in mare parte de felul in care aratam,(depuneri de grasime, colacei…etc) cat si de starea de “leneveala” permanenta ce o aveam,dureri de spate …. Inceputul , recunosc , a fost foarte greu, cu febre musculare f. dureroase, cu miscari stangace si de ce sa nu o spun chiar rusinos…..Dar inca de la inceput am observant si beneficiile :am inceput sa dorm mult mai bine,treptat au disparut durerile de spate si starea aceea de leneveala…..Cu multa vointa , ambitie, si 3-5 antrenamente pe saptamana, dupa aproximativ 6 luni am inceput sa vad si rezultatele, ma simteam muuult mai bine, imi placea cum stau hainele pe mine, si la femei le place….) Eh partea proasta este faptul ca in acesti 2 ani ( din cauza vietii ) am fost nevoit sa fac pauze destul de lungi 3-4 luni, in care sa reusesc ‘’diminuez’’ rezultatele……dar de fiecare data am reinceput cu placere.Poate ajuta pe cineva “imnul” meu :)https://www.youtube.com/watch?v=8ocDMKPTDDw Asa ... si? 9 3
Haralambie Harpalete Reputație: 98 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:ocolu' silvic Oras:ocolu' silvic Postat Ianuarie 19, 2015 Asa ... si? vrea sa ne emuleze P.S. am baut o sticla de bere Sonne 0,5 l (schenkstatt anno 1587) in cinstea colegilor comentatori de pe topic
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2015 Postat Ianuarie 19, 2015 vrea sa ne emuleze P.S. am baut o sticla de bere Sonne 0,5 l (schenkstatt anno 1587) in cinstea colegilor comentatori de pe topicTenchiu
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 19, 2015 Sportul pt mine e ca nicotina pt fumatori!Practic box si culturism de 10-11 ani.Practicarea unui sport inseamna sanatate si sa fim seriosi,cui nu-i place sa fie admirat de femei si privit cu sfiala de barbati deoarece arata ca un interlop?Nu mancam sanatos,fumam,bem cafea,alcool...moarte sigura! Practicand un sport vom trai mai mult,vom fi sanatosi si vom avea si un aspect fizic placut!;-) 4 7
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2015 Mananc,beau,fumez si fut....toate astea imi ocupa tot timpul Fut,fut,fut si fut,mie astea imi ocupa aproape tot timpul.Cand mai am ceva timp liber umblu dupa gagici.Si burtos sint,batran sint,n-am simtul umorului si nici cu inteligenta nu ma prea descurc si "e" toate in limba dupa mine.Deci de ce imi tre' sport?Lasa-i pe tinerei sa se chinuie cu sala,tot io le iau pe toate!!! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2015 Postat Ianuarie 19, 2015 Mai subtire cu sportu'............ cand va lasati , o sa atarne pieile pe voi 1
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2015 Zuup,acum serios,cred ca esti tinar,in primul rind nu te supara,asa merge forumul acum,si cu ceva caterinca.Apoi,nu uita,ai grija sa echilibrezi atentia acordata trupului cu cea acordata spiritului.Fa un echilibru sitotul va fi bine.Bai Lexuse,vezi ca inca te astept la o bere,ti-o datorez,recunosc.Sa traiesti 2
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2015 Zuup,acum serios,cred ca esti tinar,in primul rind nu te supara,asa merge forumul acum,si cu ceva caterinca.Apoi,nu uita,ai grija sa echilibrezi atentia acordata trupului cu cea acordata spiritului.Fa un echilibru sitotul va fi bine.Bai Lexuse,vezi ca inca te astept la o bere,ti-o datorez,recunosc.Sa traiestiMai am ceva treburi care s-au aglomerat ,dar saptamana viitoare sigur facem un spritz,impreuna cu fratele Marian
doixdoi Reputație: 941 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2015 Mai am ceva treburi care s-au aglomerat ,dar saptamana viitoare sigur facem un spritz,impreuna cu fratele Marian E,asa da,pe linga noi doi e necesara si o companie selecta ca sa echilibram balanta.Va astept cu placere,primul rand il dau eu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2015 Postat Ianuarie 19, 2015 E,asa da,pe linga noi doi e necesara si o companie selecta ca sa echilibram balanta.Va astept cu placere,primul rand il dau eu!Hai gata cu fotosinteza .......... 2
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 19, 2015 E,asa da,pe linga noi doi e necesara si o companie selecta ca sa echilibram balanta.Va astept cu placere,primul rand il dau eu! Pot sa stau si eu " la primul rand" ? )) tripleta de aur : marean,phoenix si 2x2 )) https://www.youtube.com/watch?v=0dpNfODtPOA&feature=youtu.be 1 3
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 19, 2015 Lasati vorba si teoria, puneti poze cu abdomenul si bicepsul slefuit, sa admiram si noi fetele ceva frumos! Pai ofera si tu un premiu, Anca, sa stiu daca merita sa ma bag.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum