bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 20, 2015 jonny ma antrenezi si pe mine ?N-ai nevoie, Ticutza! Esti perfect pt. sumo.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Postat Ianuarie 20, 2015 N-ai nevoie, Ticutza! Esti perfect pt. sumo. stii tu
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 20, 2015 jonny ma antrenezi si pe mine ?-Pot sa-ti fac un program de antrenament si sa-ti dau o lista cu ce ar trbui sa mananci.Am atestat de instructor sportiv dar nu am timp...decat pt mine! Pt tine multe flotari...te ajuta cand te duci la femei! :-)
anca_dreams69 Reputație: 5495 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 20, 2015 -Sper ca nu te superi ca-ti raspund eu!Daca lucrezi pe grupe de muschi,de ex piept cu triceps-luni,marti lucrezi spate cu buceps,miercuri umeri cu abdomene,joi picioare,abia vineri lucrezi din nou piept si triceps (ce ai lucrat luni ).E timp suficient pt odihna :-)! Multumesc mult pentru raspuns!Da logic asa este, eu ma refer ca din cand in cand am nevoie sa dau cate 1 sau 2 kg jos si atunci merg la sala si lucrez ca sa dau jos, in rest merg normal de 3 ori/saptamana. Nu lucrez cu greutati ci fac aerobic / cardio si de asta ma intrebam daca 5 / saptamana nu e prea mult in conditiile in care vreau sa dau jos uneori putin sau sa ma mentin.Inainte de sala mananc ceva proteina si carbo sau grasime care se absoarbe rapid (smantana) iar dupa sala proteina (ou, iaurt degresat) si fara carbo. Si beau apa in timp ce topai pe acolo, bine-inteles.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Postat Ianuarie 20, 2015 -Pot sa-ti fac un program de antrenament si sa-ti dau o lista cu ce ar trbui sa mananci.Am atestat de instructor sportiv dar nu am timp...decat pt mine! Pt tine multe flotari...te ajuta cand te duci la femei! :-) prefer berile....exista si ceva satisfacator pentru femei fara sa faca flotari 3 4
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 20, 2015 Multumesc mult pentru raspuns!Da logic asa este, eu ma refer ca din cand in cand am nevoie sa dau cate 1 sau 2 kg jos si atuncPti merg la sala si lucrez ca sa dau jos, in rest merg normal de 3 ori/saptamana. Nu lucrez cu greutati ci fac aerobic / cardio si de asta ma intrebam daca 5 / saptamana nu e prea mult in conditiile in care vreau sa dau jos uneori putin sau sa ma mentin.Inainte de sala mananc ceva proteina si carbo sau grasime care se absoarbe rapid (smantana) iar dupa sala proteina (ou, iaurt degresat) si fara carbo. Si beau apa in timp ce topai pe acolo, bine-inteles.-Pt rezultate ff bune renunta la carbohidrati si proteinele ar trebui sa fie din soia,grau,cereale in general,nu de origine animala!Tu vrei sa slabesti sau sa te mentii,nu vrei masa musculara!:-*
anca_dreams69 Reputație: 5495 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 20, 2015 -Pt rezultate ff bune renunta la carbohidrati si proteinele ar trebui sa fie din soia,nu de origine animala!Tu vrei sa slabesti sau sa te mentii,nu vrei masa musculara!:-*Adica vrei sa zici renunt la toti carbohidratii, inclusiv spanac, sau alte frunze verzi? Proteine din nuci, alune, seminte susan, chinoa, etc merg? Deci pana la urma ce mananc daca vreau sa slabesc?
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 20, 2015 Adica vrei sa zici renunt la toti carbohidratii, inclusiv spanac, sau alte frunze verzi? Proteine din nuci, alune, seminte susan, chinoa, etc merg? Deci pana la urma ce mananc daca vreau sa slabesc?-E ok ce ai scris in postare.Sa nu mananci carne sau dif produse ce contin carne.Poti sa mananci peste slab si fructe!Daca folosesti si suplimente proteice,sa fie din soia,nu din zer,oua sau altceva!-Pt mai multe detalii trebuie sa ma platesti! :-*
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 20, 2015 Adica vrei sa zici renunt la toti carbohidratii, inclusiv spanac, sau alte frunze verzi? Proteine din nuci, alune, seminte susan, chinoa, etc merg? Deci pana la urma ce mananc daca vreau sa slabesc?Anca, fii cuminte cu slabitul, nu e cazul la tine. Nu ma refer la poze, chiar te stiu live.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Postat Ianuarie 20, 2015 Anca, fii cuminte cu slabitul, nu e cazul la tine. Nu ma refer la poze, chiar te stiu live.sa inteleg ca si pe mine ma stii daca imi propui concursuri
anca_dreams69 Reputație: 5495 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 20, 2015 Anca, fii cuminte cu slabitul, nu e cazul la tine. Nu ma refer la poze, chiar te stiu live. Stiu, dar sa stii ca 1-2 kg la mine se cunoaste si vreau sa ma simt ok eu cu mine in primul rand.
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 20, 2015 sa inteleg ca si pe mine ma stii daca imi propui concursuri Cine dreaq nu te stie pe tine!?
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 20, 2015 Stiu, dar sa stii ca 1-2 kg la mine se cunoaste si vreau sa ma simt ok eu cu mine in primul rand. Fii mai activa in pat si se rezolva.
anca_dreams69 Reputație: 5495 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 20, 2015 -E ok ce ai scris in postare.Sa nu mananci carne sau dif produse ce contin carne.Poti sa mananci peste slab si fructe!Daca folosesti si suplimente proteice,sa fie din soia,nu din zer,oua sau altceva!-Pt mai multe detalii trebuie sa ma platesti! :-* Bine, multumesc pentru info, chiar o sa tin cont de sfaturile tale! Presupun ca daca ti-ai dori sa fii platit, ai oferi consultatii contra-cost deja de mult....
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Postat Ianuarie 20, 2015 Cine dreaq nu te stie pe tine!? nici nu stiu daca sa ma simt mandru si flatat ) ... e de bine inseamna...?
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 20, 2015 Bine, multumesc pentru info, chiar o sa tin cont de sfaturile tale! Presupun ca daca ti-ai dori sa fii platit, ai oferi consultatii contra-cost deja de mult.... -Am glumit! =-O Daca pot sa te mai ajut cu ceva PM.Dar sa stii ca baietii au dreptate,nu mai trebuie sa slabesti! Bafta ! :-*
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 20, 2015 Sunt la SALA, vorbim mai tarziu. emil-fuji-036-1024x770.jpg La care sala mergi tu mah? Bre, hai ca am găsit eu o .... sala Buna!
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 nici nu stiu daca sa ma simt mandru si flatat ) ... e de bine inseamna...?E de bine bro,la spritz cand mai vii?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Postat Ianuarie 20, 2015 E de bine bro,la spritz cand mai vii?Joi?
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 Joi? nu
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 Ba,acum lasand caterinca deoparte,la curve mai mergeti si voi? Ca vad ca de fiare trage toata lumea
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Postat Ianuarie 20, 2015 Ba,acum lasand caterinca deoparte,la curve mai mergeti si voi? Ca vad ca de fiare trage toata lumeaCurvari pana la moarte si dincolo de ea. 2 4
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 Curvari pana la moarte si dincolo de ea. Atat! Si spritz si fripturi,ce plm
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 20, 2015 Ce am inteles io din topingu' asta e ca Johnny este barbat bine. Felicitari! 7 3
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 20, 2015 Ce am inteles io din topingu' asta e ca Johnny este barbat bine. Felicitari!O fi picoane ! Eu am înțeles altceva. Ce pana mea ara ala cu .. ala de împărțit?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum