Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

N-ai nevoie, Ticutza! Esti perfect pt. sumo.

:) stii tu :) 

• Oras:Berceni sect 4
Postat

jonny ma antrenezi si pe mine ?

-Pot sa-ti fac un program de antrenament si sa-ti dau o lista cu ce ar trbui sa mananci.Am atestat de instructor sportiv dar nu am timp...decat pt mine! Pt tine multe flotari...te ajuta cand te duci la femei! :-)

• Oras:Bucharest
Postat

-Sper ca nu te superi ca-ti raspund eu!Daca lucrezi pe grupe de muschi,de ex piept cu triceps-luni,marti lucrezi spate cu buceps,miercuri umeri cu abdomene,joi picioare,abia vineri lucrezi din nou piept si triceps (ce ai lucrat luni ).E timp suficient pt odihna :-)!

Multumesc mult pentru raspuns!

Da logic asa este, eu ma refer ca din cand in cand am nevoie sa dau cate 1 sau 2 kg jos si atunci merg la sala si lucrez ca sa dau jos, in rest merg normal de 3 ori/saptamana. Nu lucrez cu greutati ci fac aerobic / cardio si de asta ma intrebam daca 5 / saptamana nu e prea mult in conditiile in care vreau sa dau jos uneori putin sau sa ma mentin.

Inainte de sala mananc ceva proteina si carbo sau grasime care se absoarbe rapid (smantana) iar dupa sala proteina (ou, iaurt degresat) si fara carbo. Si beau apa in timp ce topai pe acolo, bine-inteles.

Vizitator
Postat

-Pot sa-ti fac un program de antrenament si sa-ti dau o lista cu ce ar trbui sa mananci.Am atestat de instructor sportiv dar nu am timp...decat pt mine! Pt tine multe flotari...te ajuta cand te duci la femei! :-)

:) prefer berile....exista si ceva satisfacator pentru femei fara sa faca flotari 

post-123528-0-75148000-1421775641_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Multumesc mult pentru raspuns!

Da logic asa este, eu ma refer ca din cand in cand am nevoie sa dau cate 1 sau 2 kg jos si atuncPti merg la sala si lucrez ca sa dau jos, in rest merg normal de 3 ori/saptamana. Nu lucrez cu greutati ci fac aerobic / cardio si de asta ma intrebam daca 5 / saptamana nu e prea mult in conditiile in care vreau sa dau jos uneori putin sau sa ma mentin.

Inainte de sala mananc ceva proteina si carbo sau grasime care se absoarbe rapid (smantana) iar dupa sala proteina (ou, iaurt degresat) si fara carbo. Si beau apa in timp ce topai pe acolo, bine-inteles.

-Pt rezultate ff bune renunta la carbohidrati si proteinele ar trebui sa fie din soia,grau,cereale in general,nu de origine animala!Tu vrei sa slabesti sau sa te mentii,nu vrei masa musculara!:-*
Postat

-Pt rezultate ff bune renunta la carbohidrati si proteinele ar trebui sa fie din soia,nu de origine animala!Tu vrei sa slabesti sau sa te mentii,nu vrei masa musculara!:-*

Adica vrei sa zici renunt la toti carbohidratii, inclusiv spanac, sau alte frunze verzi? Proteine din nuci, alune, seminte susan, chinoa, etc merg? Deci pana la urma ce mananc daca vreau sa slabesc?

Postat

Adica vrei sa zici renunt la toti carbohidratii, inclusiv spanac, sau alte frunze verzi? Proteine din nuci, alune, seminte susan, chinoa, etc merg? Deci pana la urma ce mananc daca vreau sa slabesc?

-E ok ce ai scris in postare.Sa nu mananci carne sau dif produse ce contin carne.Poti sa mananci peste slab si fructe!Daca folosesti si suplimente proteice,sa fie din soia,nu din zer,oua sau altceva!

-Pt mai multe detalii trebuie sa ma platesti! :-*

• Oras:homeless
Postat

Anca, fii cuminte cu slabitul, nu e cazul la tine. Nu ma refer la poze, chiar te stiu live.

Vizitator
Postat

Anca, fii cuminte cu slabitul, nu e cazul la tine. Nu ma refer la poze, chiar te stiu live.

sa inteleg ca si pe mine ma stii :) daca imi propui concursuri :) 

Postat

Stiu, dar sa stii ca 1-2 kg la mine se cunoaste si vreau sa ma simt ok eu cu mine in primul rand. :hug1

Postat

sa inteleg ca si pe mine ma stii :) daca imi propui concursuri :)

Cine dreaq nu te stie pe tine!?

Postat

Stiu, dar sa stii ca 1-2 kg la mine se cunoaste si vreau sa ma simt ok eu cu mine in primul rand. :hug1

Fii mai activa in pat si se rezolva.

Postat

-E ok ce ai scris in postare.Sa nu mananci carne sau dif produse ce contin carne.Poti sa mananci peste slab si fructe!Daca folosesti si suplimente proteice,sa fie din soia,nu din zer,oua sau altceva!

-Pt mai multe detalii trebuie sa ma platesti! :-*

Bine, multumesc pentru info, chiar o sa tin cont de sfaturile tale! Presupun ca daca ti-ai dori sa fii platit, ai oferi consultatii contra-cost deja de mult....  :)

Vizitator
Postat

Cine dreaq nu te stie pe tine!?

nici nu stiu daca sa ma simt mandru si flatat :)) ... e de bine inseamna...?

Postat

Bine, multumesc pentru info, chiar o sa tin cont de sfaturile tale! Presupun ca daca ti-ai dori sa fii platit, ai oferi consultatii contra-cost deja de mult.... :)

-Am glumit! =-O Daca pot sa te mai ajut cu ceva PM.Dar sa stii ca baietii au dreptate,nu mai trebuie sa slabesti! Bafta ! :-*

• Oras:Bucuresti
Postat

nici nu stiu daca sa ma simt mandru si flatat :)) ... e de bine inseamna...?

E de bine bro,la spritz cand mai vii?

Vizitator
Postat

E de bine bro,la spritz cand mai vii?

Joi? :)

Postat

Ba,acum lasand caterinca deoparte,la curve mai mergeti si voi? Ca vad ca de fiare trage toata lumea

Vizitator
Postat

Ba,acum lasand caterinca deoparte,la curve mai mergeti si voi? Ca vad ca de fiare trage toata lumea

Curvari pana la moarte si dincolo de ea. :)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Curvari pana la moarte si dincolo de ea. :)

Atat! Si spritz si fripturi,ce plm

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce am inteles io din topingu' asta e ca Johnny este barbat bine. Felicitari!

• Like 7
  • Minus 3

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Ce am inteles io din topingu' asta e ca Johnny este barbat bine. Felicitari!

O fi picoane ! Eu am înțeles altceva. Ce pana mea ara ala cu .. ala de împărțit?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...