dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 3, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 3, 2015 Așa este, longevitatea depinde și de ph dar sunt parfumuri care nu țin pe nici o persoană. Și exemplul pe care l-ai dat cu Calvin Klein este cel mai elocvent. Pe absolut nimeni nu ține mai mult de 2-3 ore. PH-ul acid sau bazic influențează anumite note din parfum dar nu în totalitate. Poate anula vreuna din notele de deschidere sau notele de mijloc după ce s-au mai "calmat" componentele si altele ies la iveală sau chiar notele din ultima parte a purtării lui dar nu în totalitate. E drăcia dracului cu parfumurile și nu există reguli generale legate de pH. La foarte multe din ele chiar și ceea ce mâncăm în perioada respectivă influențează felul în care miroase un parfum pe noi. Poate ai observat la vreun parfum pe care îl folosești des că uneori nu miroase identic 100% pe tine față de cum știai tu. Dar diferența este destul de mică, aproape insesizabilă. Legat de transpirație de asemenea sunt parfumuri care de asta au nevoie. Nu mă refer să curgă apele de pe tine ci un pic de transpirație ajută anumite componente să se manifeste mai puternic și totodată ajută ca parfumul să pătrundă mai bine în piele. Asta e și una din motivele pentru care se spune că parfumul trebuie aplicat în zonele "calde".O trimit pe tipa de la Douglas sa ia lectii de la tine. Era draguta rau. 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 3, 2015 Cred ca aia e explicatia, ca altfel nu imi dau seama de ce toti recomanda EDT pentru vara.Oricum, pana nu testez pe pielea mea nu imi dau seama cat rezista.Daca tine 2 ore si apoi nu se mai simte nimic, nu am facut nicio treaba, ca la fel rezista si alea din Cora, Carrefour, etc. Exact. Cel mai bine e să testezi pe pielea ta și să vezi cât te ține. Foarte multe persoane fac greșeala să testeze un parfum nou pe piele în magazin și să le placă cum miroase și imediat să îl și cumpere. Eroare totală! În primul rând nu au nici o idee ce longevitate are pe pielea lor respectivul parfum și de asemenea habar nu au ce fel miroase parfumul pe ei după ce se calmează. Adică dupa vreo 10-15 min. Am dat exemplul mai sus cu Tom Ford - Black Orchid. Imediat după aplicare e atât de puternic că te ia amețeala. Dar după ce se calmează miroase incredibil! Nu pot să îl asemăn cu altceva dar este demențial. Încearcă-l dacă ai ocazia și vezi cum e. Iar legat de longevitate este un monstru. Pe mine ține cel puțin 13-14 ore! Nu zic mai mult ca să nu par exagerat dar ține mai mult. Nici măcar dușul nu îl poate da la o parte în totalitate.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 3, 2015 S-a băşât mireasa....cum miroase ? ) A Cristian Dihor 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 3, 2015 Ba nene, da Malizia "parfumu' iubirii" nu mai foloseste nimeni? Și-a pierdut mult din farmecul inițial ))
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 3, 2015 O trimit pe tipa de la Douglas sa ia lectii de la tine. Era draguta rau. Adu-o încoace să îmi lipesc pH-ul de al ei să vedem ce longevitate am.
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 3, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 3, 2015 ))
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2015 Exact. Cel mai bine e să testezi pe pielea ta și să vezi cât te ține. Foarte multe persoane fac greșeala să testeze un parfum nou pe piele în magazin și să le placă cum miroase și imediat să îl și cumpere. Eroare totală! În primul rând nu au nici o idee ce longevitate are pe pielea lor respectivul parfum și de asemenea habar nu au ce fel miroase parfumul pe ei după ce se calmează. Adică dupa vreo 10-15 min. Am dat exemplul mai sus cu Tom Ford - Black Orchid. Imediat după aplicare e atât de puternic că te ia amețeala. Dar după ce se calmează miroase incredibil! Nu pot să îl asemăn cu altceva dar este demențial. Încearcă-l dacă ai ocazia și vezi cum e. Iar legat de longevitate este un monstru. Pe mine ține cel puțin 13-14 ore! Nu zic mai mult ca să nu par exagerat dar ține mai mult. Nici măcar dușul nu îl poate da la o parte în totalitate. Tom Ford - Black Orchid vad ca e doar de femei Am zis ca o sa ma duc in fiecare zi pe la Sephora sa testez 1-2 parfumuri sa vad cat rezista.Testasem de la DM un Bruno Banani parca, in 30 min abia se mai simtea mirosul
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2015 Tom Ford - Black Orchid vad ca e doar de femei Am zis ca o sa ma duc in fiecare zi pe la Sephora sa testez 1-2 parfumuri sa vad cat rezista.Testasem de la DM un Bruno Banani parca, in 30 min abia se mai simtea mirosul Tom Ford - Black Orchid este unisex ca de fapt majoritatea parfumurilor de la Tom Ford. Părerea mea e că Black Orchid miroase mult mai bine pe bărbați. Vezi că îl are la Sephora în Băneasa. La alte Sephora am văzut că au doar 2-3 parfumuri de la Tom Ford dar la Băneasa are mai multe. Și dacă tot ajungi la Băneasa intră și la BEAUTIK să probezi niște parfumuri de nișă. Să vezi diferența. Sunt extraordinare și multe din ele sunt la același preț ca la un parfum mainstream. Beautik e chiar la parter, cum intri în stânga, după cafenelea alea.
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2015 Multumesc mult ! Daca se gasesc si la preturi ca un parfum normal sunt ok, dar nu la pret triplu Chiar cautam sa aflu unde e cel mai mare Sephora.In Vitan stiu ca e maricel, in Sun Plaza e micut. Dar ca preturi si calitate cum e mai ok: sa cumpar din Sephora sau online... ?
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Mai 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 4, 2015 Multumesc mult ! Daca se gasesc si la preturi ca un parfum normal sunt ok, dar nu la pret triplu Chiar cautam sa aflu unde e cel mai mare Sephora.In Vitan stiu ca e maricel, in Sun Plaza e micut. Dar ca preturi si calitate cum e mai ok: sa cumpar din Sephora sau online... ?Incearca si la Madison pe Dorobanti!Si mie mi a recomandat cineva si am fost super incantata!!! 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2015 Multumesc mult ! Daca se gasesc si la preturi ca un parfum normal sunt ok, dar nu la pret triplu Chiar cautam sa aflu unde e cel mai mare Sephora.In Vitan stiu ca e maricel, in Sun Plaza e micut. Dar ca preturi si calitate cum e mai ok: sa cumpar din Sephora sau online... ? La Beautik găsești parfumuri de nișă și la 400 Ron dar si la 3000. Dar sunt parfumuri făcute de case de parfumuri care fac doar așa ceva. Deci îți dai seama cam care e diferența față de parfumurile uzuale pe care le știm cu toții. Ca exemplu are parfumul folosit de Napoleon, făcut de o casa de parfumuri Rance special pentru el. Nu e minciună, chiar e adevărul. Vorbesc despre ăsta: http://i62.tinypic.com/k2o5c3.jpg La Mall Vitan, Sephora nu e bine aprovizionat. Cel mai bun e cel de la Băneasa. Online le găsești cam la aceleași prețuri ca la Sephora, cu mici diferențe dar nu ai certitudinea că sunt originale. De fapt parfumurile online sun în mare parte niste falsuri bine făcute. Inclusiv faimosul AORO are o grămadă de reclamații referitoare la acest aspect. Eu de pe net nu mi-am cumpărat niciodată parfumuri pentru că e posibil să dau banii degeaba.
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 4, 2015 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Mai 4, 2015 Eu: 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2015 Eu: N-am încercat decât o dată un parfum de la Dsquared dar nu pe acesta. Cum e?
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 4, 2015 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Mai 4, 2015 Asa cum ii spune si numele!Este clasic, lemnos - ma duce cu gandul cateodata la esenta de lemn tare cand il tai! - insa, atentie el nu este tare ca si miros!
suit&tie Reputație: 570 Postat Mai 4, 2015 Oras:- Oras:- Postat Mai 4, 2015 Pentru cei care au drum si vor parfumuri ieftine( maxim 100 de euro) exista in magazin in Budapesta langa podul Sfanta Elisabeta, langa Templul Belvarosi, toate parfumurile fiind la 100 de ml. Eu astea mi le-am cumparat de acolo, exceptie fiind Tom Fordu care o fost 110 euro. La fel si pentru ceasurile Fossil, un outlet se afla dupa Salzburg, iar orice ceas acolo costa 50 de euro indiferent de model, magazinul se vede de pe autostrada. 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2015 Asa cum ii spune si numele!Este clasic, lemnos - ma duce cu gandul cateodata la esenta de lemn tare cand il tai! - insa, atentie el nu este tare ca si miros! Esențele lemnoase sunt foarte bune în parfumuri. Arată mai multă masculinitate decât moscul sau alte drăcovenii. 1 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2015 Pentru cei care au drum si vor parfumuri ieftine( maxim 100 de euro) exista in magazin in Budapesta langa podul Sfanta Elisabeta, langa Templul Belvarosi, toate parfumurile fiind la 100 de ml. Eu astea mi le-am cumparat de acolo, exceptie fiind Tom Fordu care o fost 110 euro. La fel si pentru ceasurile Fossil, un outlet se afla dupa Salzburg, iar orice ceas acolo costa 50 de euro indiferent de model, magazinul se vede de pe autostrada. Mulțumim!
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2015 Incearca si la Madison pe Dorobanti!Si mie mi a recomandat cineva si am fost super incantata!!! Pentru cei care au drum si vor parfumuri ieftine( maxim 100 de euro) exista in magazin in Budapesta langa podul Sfanta Elisabeta, langa Templul Belvarosi, toate parfumurile fiind la 100 de ml. Eu astea mi le-am cumparat de acolo, exceptie fiind Tom Fordu care o fost 110 euro. La fel si pentru ceasurile Fossil, un outlet se afla dupa Salzburg, iar orice ceas acolo costa 50 de euro indiferent de model, magazinul se vede de pe autostrada. La Beautik găsești parfumuri de nișă și la 400 Ron dar si la 3000. Dar sunt parfumuri făcute de case de parfumuri care fac doar așa ceva. Deci îți dai seama cam care e diferența față de parfumurile uzuale pe care le știm cu toții. Ca exemplu are parfumul folosit de Napoleon, făcut de o casa de parfumuri Rance special pentru el. Nu e minciună, chiar e adevărul. Vorbesc despre ăsta: http://i62.tinypic.com/k2o5c3.jpg La Mall Vitan, Sephora nu e bine aprovizionat. Cel mai bun e cel de la Băneasa. Online le găsești cam la aceleași prețuri ca la Sephora, cu mici diferențe dar nu ai certitudinea că sunt originale. De fapt parfumurile online sun în mare parte niste falsuri bine făcute. Inclusiv faimosul AORO are o grămadă de reclamații referitoare la acest aspect. Eu de pe net nu mi-am cumpărat niciodată parfumuri pentru că e posibil să dau banii degeaba.La aoro scrie99% dintre clientiinostri ne recomandaDeci mai exista si ceva fake-uri Daca gasesc la 300-400 lei parfum care sa imi placa si e de nisa, nici nu stau pe ganduri. La 3000 lei nici nu ma gandesc chiar daca e super bun, dar imi tremura mana cand e sa ii dau .CK-urile am vazut ca sunt cam slabe la longevitate, din ce am mai citit.
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 4, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 4, 2015 Cele mai bune parfurmuri sunt acele testere,vandute de acei hoti!Trebuie gasiti hotii,parfumurile persista!.... 1 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2015 La aoro scrie99% dintre clientiinostri ne recomandaDeci mai exista si ceva fake-uri Daca gasesc la 300-400 lei parfum care sa imi placa si e de nisa, nici nu stau pe ganduri. La 3000 lei nici nu ma gandesc chiar daca e super bun, dar imi tremura mana cand e sa ii dau .CK-urile am vazut ca sunt cam slabe la longevitate, din ce am mai citit. 99% din clienții din capul lor ăla mic. AORO bagă uneori și parfumuri originale ca să arate că sunt serioși. Dar să citești pe forumuri părerile foarte multor clienți și să vezi despre ce e vorba. Eu nu am citit doar pe net ci știu personal oameni care au făcut prostia să cumpere de acolo și au regretat. La cele de nișă te va întreba vânzătorul ce fel de parfum preferi și apoi îți va recomanda câteva. Altfel dacă stai să le probezi pe toate, îți ai vreo 3 ore plus ca după 5-6 testate nu mai le diferențiezi cu tot cu nasul băgat în cafea. Sfatul meu este să uiți complet de CK. Au câteva care miros binișor dar trebuie să ai sticla la tine să îți dai din oră în oră.
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2015 @ daywalker78 : din ce citisem oricum era clar ca nu aleg CK.Despre aoro am citit multe... si proaste .Dar parca au fost si cateva cazuri cu Sephora Inseamna ca la alea de nisa, vanzatorii stiu sa vanda, daca te intreaba ce si cum.Si daca ii spun ca vreau sa se lipeasca gagicile de mine, imi da ceva? Ca sa le testez pe toate oricum dupa 4-5 parfumuri deja nu mai stii care cum erau, ca e tot un amestec de mirosuri in creier Cele mai bune parfurmuri sunt acele testere,vandute de acei hoti!Trebuie gasiti hotii,parfumurile persista!.... Am mai auzit cum ca testerele sunt mai persistente... ca deh... marketing, sa-l faca pe om sa cumpere.
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 4, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 4, 2015 Incearca si la Madison pe Dorobanti!Si mie mi a recomandat cineva si am fost super incantata!!!)))Simt că nu am trăit degeaba! ))))
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2015 @ daywalker78 : din ce citisem oricum era clar ca nu aleg CK.Despre aoro am citit multe... si proaste .Dar parca au fost si cateva cazuri cu Sephora Inseamna ca la alea de nisa, vanzatorii stiu sa vanda, daca te intreaba ce si cum.Si daca ii spun ca vreau sa se lipeasca gagicile de mine, imi da ceva? Ca sa le testez pe toate oricum dupa 4-5 parfumuri deja nu mai stii care cum erau, ca e tot un amestec de mirosuri in creier Am mai auzit cum ca testerele sunt mai persistente... ca deh... marketing, sa-l faca pe om sa cumpere. Normal că alea de nișă sunt mult mai bune si mai de succes. Acum depinde de ce vânzător prinzi. Eu odată am nimerit pe unul la Beautik care la fiecare parfum pe care mi-l prezenta imi spunea și istoria lui, mă amețise de cap cu atâtea informații. Dar omul știa clar despre ce e vorba. Așa se vinde un parfum, nu ca unele de la Sephora care la Givenchy pronunță Ghivenchi. Nu glumesc Testerele sunt mai presistente pentru că toate sunt apă de parfum. E normal, ca să te facă să cumperi.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2015 Incearca si la Madison pe Dorobanti!Si mie mi a recomandat cineva si am fost super incantata!!! Madison e chiar pentru cei mai exclusiviști si cunoscători. Acolo sunt cele mai scumpe parfumuri dar și cele mai bune din lume. Killian, Clive Christian, etc Se vede clar că știi cu ce se "mănâncă" parfumurile de top. :clapp
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Mai 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 4, 2015 Madison e chiar pentru cei mai exclusiviști si cunoscători. Acolo sunt cele mai scumpe parfumuri dar și cele mai bune din lume. Killian, Clive Christian, etc Daaa, eu cautam acum ceva timp un parfum din gama Creed, si nu il gaseam nicaieri!!cineva de aici mi a recomandat acest magazin, mi am gasit si parfumul si alte zeci de parfumuri de care m am indragostit...Se gasesc parfumuri deosebite si in Sephora, dar cred ca o data pe luna se merita sa mergi si sa ti cumperi un parfum dintr un magazin exclusivist! PS:cele mai bune parfumuri dupa parerea mea sunt in Dubai!! Se vede clar că știi cu ce se "mănâncă" parfumurile de top. :clapp
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum