rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 @Lana, din ce am inteles eu, nu glumita ta a deranjat-o, ci altceva: faptul ca ai mentionat ca i-ai cumparat un parfum.Tu il cunosti pe Daywalker personal? E un gest destul de extrem sa cumperi un lucru scump si relative intim (parfum) unui strain.De aici ea a tras concluzia ca e ceva mai mult intre voi si cred ca de asta nu a reactionat asa violent.gresit inteles, dar nu vom dezvolta te rog
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 27, 2015 Uite, acum mă răcoresc cu o vodcuță cu merișoare...
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 27, 2015 baga-mi-as pula doarme sofi si n-are cin` sa intoarca poza 1
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 27, 2015 Nu știu dacă se găsește in România, dar dacă esti băiat cuminte și termini cu prostiile ți-l aduc cand vin acasa. Mai citește odată, nu i-am cumpărat niciun parfum... Am inteles eu gresit, e posibil sa fi inteles si ea gresit.
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 27, 2015 vad c-a fost al dracului de picantLamb vindaloo...nici nu am simțit vreun gust, doar am buzele cât casa de mari )
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 27, 2015 Am inteles eu gresit, e posibil sa fi inteles si ea gresit.de la a zice pana la a face e cale lunga ))
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 27, 2015 baga-mi-as pula doarme sofi si n-are cin` sa intoarca poza Intoarce si tu laptopul, ca eu asa am facut
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 27, 2015 Lamb vindaloo...nici nu am simțit vreun gust, doar am buzele cât casa de mari ) si eu am mancat o porcu baroo
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 Am inteles eu gresit, e posibil sa fi inteles si ea gresit.ai inteles tu gresit, altcineva nu. gata ca am spus ca nu voi face parte din acest thread. dar vreau sa aud totusi versiunea lui Andrei. daca a injurat-o pe Lana nu e ok deloc....
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 27, 2015 Intoarce si tu laptopul, ca eu asa am facut nu pot ca-mi cade scrumu de pe el
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 27, 2015 si eu am mancat o porcu barooCefuță?
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 27, 2015 In cazul asta, chiar nu stiu ce scuza sa-ti mai gasesc... ai inteles tu gresit, altcineva nu. gata ca am spus ca nu voi face parte din acest thread. dar vreau sa aud totusi versiunea lui Andrei. daca a injurat-o pe Lana nu e ok deloc....
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 27, 2015 Cefuță?nooo, e sunt la regim. scaricica!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 Pe bune... Nu ți se pare că ești cam prostuță? Ca să nu zic proastă...sa nu mai spui asa Andrei nicodata. fi zmeu cu barbatii.... daca nu esti de acord cu ea, desi poate imi faci acord mie nu e ok.... daca nu-ti place ce spune ignora in cel mai rau caz.....
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 27, 2015 http://www.reactiongifs.com/lol/illK6U.gif 2
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 27, 2015 nooo, e sunt la regim. scaricica!Mă mai iubești și pe mine?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 27, 2015 Mă mai iubești și pe mine?ajunge cu circu. NOI(inca suntem un `noi`) 2 vom purta o discutie serioasa cand vei ajunge acasa...
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 27, 2015 ajunge cu circu. NOI(inca suntem un `noi`) 2 vom purta o discutie serioasa cand vei ajunge acasa...Aoleu, dar ce am facut?! Am fost fată cuminte!!! Promit!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 Ăsta e defectul meu, îmi plac fetele violente gata oricând să sară la bătaie cu mine. Nu că nu aș fi avut deja una dar ....more is better ei pa bune?
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 27, 2015 ei pa bune? e genul de relatie "fuck first ask questions later" intre voi?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 e genul de relatie "fuck first ask questions later" intre voi?nu vrei sa iti vezi cumva de treaba ta? i dun fck that easy daca mori de curiozitati
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 27, 2015 baga-mi-as pula doarme sofi si n-are cin` sa intoarca poza Nu dormeam, făceam ordine-n boxe. 1 1
andrei" Reputație: 180 Postat Iunie 27, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Iunie 27, 2015 Andrei daca ai vb urat cu Lana sa iti fie rusine. te rog eu frumos sa te scuzi daca ai jignit-o. nu , nu esti fraier daca o faci. nu tolerez asa comportament cu o femeie. daca Lana e putin sensibila si a perceput gresit fi totusi cavaler si ofera-ti scuzele...sau macar lamureste.... nu e frumos sa jignesti o femeie din niciun motiv. ne tragem toti din mame, deci femei sa nu mai spui asa Andrei nicodata. fi zmeu cu barbatii.... daca nu esti de acord cu ea, desi poate imi faci acord mie nu e ok.... daca nu-ti place ce spune ignora in cel mai rau caz..... Eu nu am nimic cu ea , dar nu suport parvenitii , falsii si oamenii prosti .. Ea nu e o femeie care sa aiba pretentia sa ceara respect sau macar sa ii vb frumos , din moment ce isi expune tot ce are mai "bun" in fata , ar fi trebuit sa iasa in evidenta prin altceva ca sa aiba pretentia la respect , cel putin din partea mea , pana atunci ea e carpa de sters la cur cu ea ... Cand vrei sa iesi in evidenta prin pizda si tate , esti mai prejos decat o tarfa , macar aia le afiseaza pt a atrage clienti , dar ea... Si largo ... Ai zis ca ma ignori , nu poti , ok, atunci continua sa te faci de cacat... te injosesti mult pt o femeie... Daca doresti ne putem intalni unde vrea pizdica ta aia nesimtita... Te pup si te iubesc ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 27, 2015 Eu nu am nimic cu ea , dar nu suport parvenitii , falsii si oamenii prosti .. Ea nu e o femeie care sa aiba pretentia sa ceara respect sau macar sa ii vb frumos , din moment ce isi expune tot ce are mai "bun" in fata , ar fi trebuit sa iasa in evidenta prin altceva ca sa aiba pretentia la respect , cel putin din partea mea , pana atunci ea e carpa de sters la cur cu ea ... Cand vrei sa iesi in evidenta prin pizda si tate , esti mai prejos decat o tarfa , macar aia le afiseaza pt a atrage clienti , dar ea... Si largo ... Ai zis ca ma ignori , nu poti , ok, atunci continua sa te faci de cacat... te injosesti mult pt o femeie... Daca doresti ne putem intalni unde vrea pizdica ta aia nesimtita... Te pup si te iubesc !nu sunt neaparat de acord cu comportamentul Lanei... dar al tau ma revolta! o femeie nu trebuie sa aiba pretentii.... sa ne smotocim intre noi ca femei nu e gratios, dar in niciun caz nu suport un baiat sa se ia de o fata.... din partea ta??? glumim sau ce? partea ta nu arevreo parte ori nu inseamna nimic din moment ce sunteti niste straini. se poateinjosi mai jos decat atat cine esti tu sa o judeci?! si de ce. aveti facturi comune ori copii de crescut. ce faci tu nu e ok, dar deloc. inceteaza sa insulti o femeie. nu o cunosti. face fix ce stie si are chef. si facand acestea nu e disponibila la critica nimanui.....gresesti mult fcand ce faci si sincer ma iriti
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2015 nu imii dati si mie un link cu tzatzele si curu'? Sa nu mai rasfoiesc 300 de pajini...;D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum