Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Aaaaa? Am citit de 2 ori ce ai scris, habar n-am ce ai vrut sa zici, sorry. :hihat

no pb :)

in principiu spuneam ca cele mai bune sunt facute cu un sense of touche,luate de la zero,homemade daca vrei

eu le combin pe cele preferate cu alte ingrediente,achizitionate de pe linku de mai sus.

nu le fac eu de la zero,doar modific ce imi place  ca brand si il tranform. atata tot :)

• Oras:Bucuresti
Postat

no pb :)

in principiu spuneam ca cele mai bune sunt facute cu un sense of touche,luate de la zero,homemade daca vrei

eu le combin pe cele preferate cu alte ingrediente,achizitionate de pe linku de mai sus.

Să combini esențele cu alte ingrediente pe care le ai, nu e nimic ciudat , e chiar interesant. Dar să zici ca amestecul pe care îl faci tu acasă în bucătărie sau baie este mai bun decât parfumurile făcute de cei care sunt maeștrii în așa ceva, este la caterincă presupun.

• Like 2
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Să combini esențele cu alte ingrediente pe care le ai, nu e nimic ciudat , e chiar interesant. Dar să zici ca amestecul pe care îl faci tu acasă în bucătărie sau baie este mai bun decât parfumurile făcute de cei care sunt maeștrii în așa ceva, este la caterincă presupun.

Io nu cred c-a glumit...

• Like 2
  • Minus 2
Postat

nu este caterinca si nu ma dau maestra......... e doar ceva intim. combini esente pana la ceva ce te capteaza.eu rec ca nu le fac eu,ci doar modific

la fel cum nu m-am dat de 10 ani cu o crema de fata comerciala.pe astea le fac eu.nu e bucatarie sau baie,e orice  spatiu.e doar un hobbie,nevermind 

Vizitator ade_adelina
Reputație: 0
Postat

Zilele trecute mi.a atras atentia ceva de la Givenchy....pfff lapsus....PI de la Givenchy

Postat

nu este caterinca si nu ma dau maestra......... e doar ceva intim. combini esente pana la ceva ce te capteaza.eu rec ca nu le fac eu,ci doar modific

la fel cum nu m-am dat de 10 ani cu o crema de fata comerciala.pe astea le fac eu.nu e bucatarie sau baie,e orice  spatiu.e doar un hobbie,nevermind 

Am înțeles.

Apropo, pe față cu ce te dai ?

Postat

Zilele trecute mi.a atras atentia ceva de la Givenchy....pfff lapsus....PI de la Givenchy

E apărut demult dar miroase bine. Și deși e bărbătesc, se potrivește perfect oricărei femei. E foarte dulce.

Vizitator ade_adelina
Postat

Nu stiu de cand este aparut dar mi.a placut.

Postat

PR - Ultraviolet Man

Kiton - Kiton

Ultraviolet e bun dar Kiton cu miroase? Nu l-am incercat.

Postat

Parfumurile care se iau in calcul sunt peste 100 euro. Vezi Madison.

100% adevărat! :hihat :hihat

Vizitator ade_adelina
Postat

Miroase bine si te tine toata ziua.

Merci pt informatie.

Postat

Apă și săpun lichid, ai auzit vreodată de aceste ingrediente? :))

nu folosesc sapun lichid pe fata,apa in abundenta insa.iarasi incepi sa fii o mizerie de  om.pe dinauntru cin' te spala taran ofticos? dupa sms  din weekendu asta cu te mariti si dupa explicatiile mele esti un gainat.in primu rand ca nu vrei futut doar de la mine,ci cu totul.au trecut vreo 6 luni de la sansa n mia.daca nu ma balacaresti cand nu iti iese cum vrei nu te simti bine,nu?

ia marsh tu la ignore obositule.

Postat

NUUUUU era nu e la craciun, numara lunile prostule..... vii ca miilogu ba ceri futai, ba nu-ti convine oaa futut. ce plm daca de la craciun nu te mai vreau crezi ca vii tu si stau cu gurraa in pl ta? tristule

get a fuckin life si dupa ce ai frecat pe cineevaa atat consierata norocos ca inca iti ofera prietenie maidanezule

ai avut prietenia mea, acum nu o mai ai.latra singura matrita, copie de mana a zecea ce esti

Postat

nu folosesc sapun lichid pe fata,apa in abundenta insa.iarasi incepi sa fii o mizerie de  om.pe dinauntru cin' te spala taran ofticos? dupa sms  din weekendu asta cu te mariti si dupa explicatiile mele esti un gainat.in primu rand ca nu vrei futut doar de la mine,ci cu totul.au trecut vreo 6 luni de la sansa n mia.daca nu ma balacaresti cand nu iti iese cum vrei nu te simti bine,nu?

ia marsh tu la ignore obositule.

Stai fă proasto, de ce te simți când zic de apă și săpun? Eu doar am zis, n-am dat cu parul.

Iar in weekend dacă îmi aduc bine aminte , în mesaje am zis CĂ NU VREAU SĂ-ȚI DAU PULA și te-am mai întrebat dacă te măriți că ai zis că ești îndrăgostită. Întrebarea mea era la mișto, evident. Dar aia cu pula era pe bune. Nu-mi stric eu pula pe gura ta.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...