rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Aaaaa? Am citit de 2 ori ce ai scris, habar n-am ce ai vrut sa zici, sorry. no pb in principiu spuneam ca cele mai bune sunt facute cu un sense of touche,luate de la zero,homemade daca vreieu le combin pe cele preferate cu alte ingrediente,achizitionate de pe linku de mai sus.nu le fac eu de la zero,doar modific ce imi place ca brand si il tranform. atata tot
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 m-am inecat Cu ce? Că eu nu eram lângă tine
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 no pb in principiu spuneam ca cele mai bune sunt facute cu un sense of touche,luate de la zero,homemade daca vreieu le combin pe cele preferate cu alte ingrediente,achizitionate de pe linku de mai sus. Să combini esențele cu alte ingrediente pe care le ai, nu e nimic ciudat , e chiar interesant. Dar să zici ca amestecul pe care îl faci tu acasă în bucătărie sau baie este mai bun decât parfumurile făcute de cei care sunt maeștrii în așa ceva, este la caterincă presupun. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 5, 2016 Să combini esențele cu alte ingrediente pe care le ai, nu e nimic ciudat , e chiar interesant. Dar să zici ca amestecul pe care îl faci tu acasă în bucătărie sau baie este mai bun decât parfumurile făcute de cei care sunt maeștrii în așa ceva, este la caterincă presupun. Io nu cred c-a glumit... 2 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 Io nu cred c-a glumit... Dacă n-a glumit atunci e grav. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Să combini esențele cu alte ingrediente pe care le ai, nu e nimic ciudat , e chiar interesant. Dar să zici ca amestecul pe care îl faci tu acasă în bucătărie sau baie este mai bun decât parfumurile făcute de cei care sunt maeștrii în așa ceva, este la caterincă presupun.nu este caterinca si nu ma dau maestra......... e doar ceva intim. combini esente pana la ceva ce te capteaza.eu rec ca nu le fac eu,ci doar modificla fel cum nu m-am dat de 10 ani cu o crema de fata comerciala.pe astea le fac eu.nu e bucatarie sau baie,e orice spatiu.e doar un hobbie,nevermind
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Dacă n-a glumit atunci e grav.looool ok.fie ca la tine ) 1
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Zilele trecute mi.a atras atentia ceva de la Givenchy....pfff lapsus....PI de la Givenchy
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 nu este caterinca si nu ma dau maestra......... e doar ceva intim. combini esente pana la ceva ce te capteaza.eu rec ca nu le fac eu,ci doar modificla fel cum nu m-am dat de 10 ani cu o crema de fata comerciala.pe astea le fac eu.nu e bucatarie sau baie,e orice spatiu.e doar un hobbie,nevermind Am înțeles. Apropo, pe față cu ce te dai ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Am înțeles. Apropo, pe față cu ce te dai ?dar tu? )
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 Zilele trecute mi.a atras atentia ceva de la Givenchy....pfff lapsus....PI de la Givenchy E apărut demult dar miroase bine. Și deși e bărbătesc, se potrivește perfect oricărei femei. E foarte dulce.
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Nu stiu de cand este aparut dar mi.a placut.
silence i kill you Reputație: 1 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 PR - Ultraviolet ManKiton - Kiton
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 dar tu? ) Apă și săpun lichid, ai auzit vreodată de aceste ingrediente? ) 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 Nu stiu de cand este aparut dar mi.a placut. Miroase bine si te tine toata ziua.
terenteterente Reputație: 244 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 5, 2016 Parfumurile care se iau in calcul sunt peste 100 euro. Vezi Madison. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 PR - Ultraviolet ManKiton - Kiton Ultraviolet e bun dar Kiton cu miroase? Nu l-am incercat.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 Parfumurile care se iau in calcul sunt peste 100 euro. Vezi Madison. 100% adevărat! :hihat
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Miroase bine si te tine toata ziua. Merci pt informatie.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 Merci pt informatie.
silence i kill you Reputație: 1 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Citric, mosc, brad. Cam asa ceva. Mai e foarte bun si Aramis Black. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Apă și săpun lichid, ai auzit vreodată de aceste ingrediente? )nu folosesc sapun lichid pe fata,apa in abundenta insa.iarasi incepi sa fii o mizerie de om.pe dinauntru cin' te spala taran ofticos? dupa sms din weekendu asta cu te mariti si dupa explicatiile mele esti un gainat.in primu rand ca nu vrei futut doar de la mine,ci cu totul.au trecut vreo 6 luni de la sansa n mia.daca nu ma balacaresti cand nu iti iese cum vrei nu te simti bine,nu?ia marsh tu la ignore obositule.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 NUUUUU era nu e la craciun, numara lunile prostule..... vii ca miilogu ba ceri futai, ba nu-ti convine oaa futut. ce plm daca de la craciun nu te mai vreau crezi ca vii tu si stau cu gurraa in pl ta? tristuleget a fuckin life si dupa ce ai frecat pe cineevaa atat consierata norocos ca inca iti ofera prietenie maidanezuleai avut prietenia mea, acum nu o mai ai.latra singura matrita, copie de mana a zecea ce esti
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 nu folosesc sapun lichid pe fata,apa in abundenta insa.iarasi incepi sa fii o mizerie de om.pe dinauntru cin' te spala taran ofticos? dupa sms din weekendu asta cu te mariti si dupa explicatiile mele esti un gainat.in primu rand ca nu vrei futut doar de la mine,ci cu totul.au trecut vreo 6 luni de la sansa n mia.daca nu ma balacaresti cand nu iti iese cum vrei nu te simti bine,nu?ia marsh tu la ignore obositule. Stai fă proasto, de ce te simți când zic de apă și săpun? Eu doar am zis, n-am dat cu parul. Iar in weekend dacă îmi aduc bine aminte , în mesaje am zis CĂ NU VREAU SĂ-ȚI DAU PULA și te-am mai întrebat dacă te măriți că ai zis că ești îndrăgostită. Întrebarea mea era la mișto, evident. Dar aia cu pula era pe bune. Nu-mi stric eu pula pe gura ta. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum