Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Normal că alea de nișă sunt mult mai bune si mai de succes. Acum depinde de ce vânzător prinzi. Eu odată am nimerit pe unul la Beautik care la fiecare parfum pe care mi-l prezenta imi spunea și istoria lui, mă amețise de cap cu atâtea informații. Dar omul știa clar despre ce e vorba. Așa se vinde un parfum, nu ca unele de la Sephora care la Givenchy pronunță Ghivenchi. Nu glumesc =))

Testerele sunt mai presistente pentru că toate sunt apă de parfum. E normal, ca să te facă să cumperi.

Bine ca nu spunea  Ghiveci :laugh2

De fiecare data cand am fost in Sephora... culmea... nu venea nimeni.

Pe deoparte imi place asa, decat sa ma f*ta la muzicuta. Prefer sa adulmec linistit decat sa stea in carca mea sa ma pazeasca.

In schimb, din ce spui, la Beautik chiar se ocupa de client. Ma rog... ceva cam complexa preocuparea cu istoriile :) dar macar au ceva orientare spre client.

Postat

Daaa, eu cautam acum ceva timp un parfum din gama Creed, si nu il gaseam nicaieri!!cineva de aici mi a recomandat acest magazin, mi am gasit si parfumul si alte zeci de parfumuri de care m am indragostit...

Se gasesc parfumuri deosebite si in Sephora, dar cred ca o data pe luna se merita sa mergi si sa ti cumperi un parfum dintr un magazin exclusivist!

PS:cele mai bune parfumuri dupa parerea mea sunt in Dubai!!

Aprob afirmativ.

De parfumurile din Dubai nu am cunoștință, doar am auzit că sunt excelente dar nu am testat.

• Oras:aicisha
Postat

Aprob afirmativ.

De parfumurile din Dubai nu am cunoștință, doar am auzit că sunt excelente dar nu am testat.

Faci comanda la mandea si ne descurcam :) Zi-mi ce-ti place...

• Like 1
Postat

Faci comanda la mandea si ne descurcam :) Zi-mi ce-ti place...

Boieru tot boier, mersi!

Aș vrea فخر العرب الحرمين  și عطر سيد جنيد عالم اغادير للملابس النفط, știi ce zic.

Postat

Boieru tot boier, mersi!

Aș vrea فخر العرب الحرمين  și عطر سيد جنيد عالم اغادير للملابس النفط, știi ce zic.

Certo! :P

• Like 1
  • Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Ce parfumuri folosiți/preferați?

Eu folosesc:

Chanel Allure Homme Sport    http://i62.tinypic.com/vz8p4h.jpg

Tom Ford - Tobacco Vanille             http://i58.tinypic.com/21o4z6a.jpg

Chanel - Egoiste                           http://i61.tinypic.com/hrln38.jpg

YSL - La Nuit L'Homme                   http://i60.tinypic.com/2n4y9w.jpg

Dior - Dior Homme                        http://i59.tinypic.com/2dgun1g.jpg

Eu am mirosul meu specific si unic, care i-mi asigura un spatiu tampon mai mult decat suficient in tramvai si autobuz !

Postat

Eu am mirosul meu specific si unic, care i-mi asigura un spatiu tampon mai mult decat suficient in tramvai si autobuz !

=)) :hihat

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

jean paul gaultier,hugo boss si paco rabbane;mai sunt si altele,dar astea le folosesc predominant.

• Like 1
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Curiozitate: voi cum judecati chestiunea asta cu "persistenta" parfumurilor? Daca estimati dupa propriul nas, IMHO problema e discutabila, caci creierul se obisnuieste cu stimulii din exterior, de cele mai multe ori dupa o perioada relativ scurta:

Exemplu 1 - ma apuca piticii de pe creier sa gatesc ceva "serios"; calesc niste ceapa/legume etc, mai adaug eventual si ceva carne... PLM - intelegeti voi. Initial mirosul de mancare e coplesitor; dupa ceva vreme (de regula pana termin de gatit) - mi se pare ca nu mai simt mare lucru. Ies din casa, fie si cateva minute, sa duc gunoiul (or equivalent...) - si cand ma intorc, mirosul ma loveste din nou, caci am apucat sa respir aer proaspat de afara...

Exemplu 2 - aprind in sufragerie un betisor parfumat sau bag in priza vreun odorizant de camera... si din nou, dupa o ora-doua nu mai constientizez ca as simti vreun miros specific. Insa din nou, daca ies putin din casa, abia cand revin imi dau seama cat de tare miroase casa :)

Exemplu 3 (poate cel mai elocvent) - ma plimb prin vreo parfumerie si incerc niste parfumuri pe pielea mea. Ajung acasa si bag hainele in cosul de rufe. Daca se nimereste ca a doua zi sa fiu eu "de serviciu"  :laugh2 si sa iau eu hainele sa le bag in masina de spalat, brusc ma loveste mirosul parfumului incercat ieri, chiar daca initial nu pulverizasem direct pe tricou / camasa etc.

Cred ca intelegeti unde bat. Te dai cu parfumul cutare, si dupa cateva ore ti se pare ca nu mai simti niciun miros. Tu zici ca parfumul nu e destul de persistent - DAR, cineva care se intalneste cu tine, nu-l va simti oare, bine-mersi, persoana nefiind obisnuita cu mirosul respectiv?

• Like 5
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Curiozitate: voi cum judecati chestiunea asta cu "persistenta" parfumurilor?

E simplu. Daca dupa 10 ore de la aplicare se stramba persoanele pe care le intalnesti, e persistent. 

• Like 4
Postat

Curiozitate: voi cum judecati chestiunea asta cu "persistenta" parfumurilor? Daca estimati dupa propriul nas, IMHO problema e discutabila, caci creierul se obisnuieste cu stimulii din exterior, de cele mai multe ori dupa o perioada relativ scurta:

Exemplu 1 - ma apuca piticii de pe creier sa gatesc ceva "serios"; calesc niste ceapa/legume etc, mai adaug eventual si ceva carne... PLM - intelegeti voi. Initial mirosul de mancare e coplesitor; dupa ceva vreme (de regula pana termin de gatit) - mi se pare ca nu mai simt mare lucru. Ies din casa, fie si cateva minute, sa duc gunoiul (or equivalent...) - si cand ma intorc, mirosul ma loveste din nou, caci am apucat sa respir aer proaspat de afara...

Exemplu 2 - aprind in sufragerie un betisor parfumat sau bag in priza vreun odorizant de camera... si din nou, dupa o ora-doua nu mai constientizez ca as simti vreun miros specific. Insa din nou, daca ies putin din casa, abia cand revin imi dau seama cat de tare miroase casa :)

Exemplu 3 (poate cel mai elocvent) - ma plimb prin vreo parfumerie si incerc niste parfumuri pe pielea mea. Ajung acasa si bag hainele in cosul de rufe. Daca se nimereste ca a doua zi sa fiu eu "de serviciu"  :laugh2 si sa iau eu hainele sa le bag in masina de spalat, brusc ma loveste mirosul parfumului incercat ieri, chiar daca initial nu pulverizasem direct pe tricou / camasa etc.

Cred ca intelegeti unde bat. Te dai cu parfumul cutare, si dupa cateva ore ti se pare ca nu mai simti niciun miros. Tu zici ca parfumul nu e destul de persistent - DAR, cineva care se intalneste cu tine, nu-l va simti oare, bine-mersi, persoana nefiind obisnuita cu mirosul respectiv?

Dacă e un parfum nou, îi vei simți și tu și ceilalți din jur persistența cam la fel. După ce îți dai cu el vreo 4-5 zile...începi să te obișnuiești  și nu îl mai simți la fel.

Postat

parfumul ideal pentru un fumator..

Toată gama Allure de la Chanel este extraordinară.

• Minus 1
Reputație: 836
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

" Parfumul este acel accent definitoriu,atat de aproape de intimitate care te descrie atat de bine si care iti anunta prezenta intr-o incapere, continuand sa vorbeasca despre tine si atunci cand ai parasit acel loc."

- Cristina Balan - ...frumos spus

• Like 2
Postat

" Parfumul este acel accent definitoriu,atat de aproape de intimitate care te descrie atat de bine si care iti anunta prezenta intr-o incapere, continuand sa vorbeasca despre tine si atunci cand ai parasit acel loc."

- Cristina Balan - ...frumos spus

Foarte corect!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:banca
Postat

V-am spart !

http://i.aoro.ro/detail2/8/hermes/hertdhm_aedt10_01/hermes-terre-dhermes-eau-de-toilette-pentru-barbati___8.jpg

http://i.aoro.ro/detail2/8/chanel/chaahsm_aedt08_01/chanel-allure-homme-sport-eau-de-toilette-pentru-barbati___9.jpg

http://i.aoro.ro/detail2/8/jean-p-gaultier/jpglemm_aedt10_01/jean-p-gaultier-le-male-eau-de-toilette-pentru-barbati___10.jpg

Nu ne-ai spart dar toate 3 sunt foarte bune. Iar Allure Homme Sport este absolut superb! ;)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu ne-ai spart dar toate 3 sunt foarte bune. Iar Allure Homme Sport este absolut superb! ;)

Cu ala m-am dat azi !

Eu le mai si combin intre ele , adica seara daca ma dau cu hermes si putin allure , e nemaipomenit , miroase intr-un mare fel !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cu ala m-am dat azi !

Eu le mai si combin intre ele , adica seara daca ma dau cu hermes si putin allure , e nemaipomenit , miroase intr-un mare fel !

Degeaba............. tot a fraeer mirosi..........  :laugh2

Postat

Degeaba............. tot a fraeer mirosi..........  :laugh2

Cu F mare chiar ... :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.