Sari la conținut

Anne Marie senzuala 0733.195.275 noutate

Postări Recomandate

• Telefon: anne.marie842
  • Oras:Decebal(Zvon Cafe)
Postat

Nu cred ca este cazul sa ma justific in fata cuiva atat timp cat niciunul dintre voi nu imi este finantator....sunt independenta si DA...IMI PERMIT ACEST LUX!

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Nu cred ca este cazul sa ma justific in fata cuiva atat timp cat niciunul dintre voi nu imi este finantator....sunt independenta si DA...IMI PERMIT ACEST LUX!

Nu te enerva, draga mea, ca nu-ti cere nimeni sa te justifici. Mai glumim si noi ca baietii, facem haz de necaz ca nu avem pula mare.

• Oras:bucuresti
Postat

eu v-am spus ca fata are fumuri in cap...!

intr-o privinta ii dau dreptate insa, anume ca sunt destule pe piata.

Postat

eu v-am spus ca fata are fumuri in cap...!

intr-o privinta ii dau dreptate insa, anume ca sunt destule pe piata.

Cand ai spus asta?Si de ce ma rog nu ai avut curajul sa iti exprimi in mod direct si barbatesc opinia asta si face to face? :laugh2 Hai sa fim seriosi...dupa razboi multi viteji se arata! :hihat

• Oras:Bucuresti
Postat

Este clar ca fata se vede "cea mai cea". In curand o sa scoata si normalul si oralul protejate din oferta si gata. Ca altceva nu prea mai are in oferta...

Nu-i inteleg pe cei care se duc stiind ca fata are atatea si atatea restrictii si apoi sunt nemultumiti. Pai plm...mai bine nu te duci si gata!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Este clar ca fata se vede "cea mai cea". In curand o sa scoata si normalul si oralul protejate din oferta si gata. Ca altceva nu prea mai are in oferta...

Nu-i inteleg pe cei care se duc stiind ca fata are atatea si atatea restrictii si apoi sunt nemultumiti. Pai plm...mai bine nu te duci si gata!

Daca vreodata voi avea nevoie de un purtator de cuvant cu siguranta te voi contacta...pana atunci nu mai vorbi  in numele meu... :snap

Postat

Este eronata impresia ca vorbesc in numele tau. Este un forum de opinii si mi-am spus strict parerea mea personala.

Postat

Este eronata impresia ca vorbesc in numele tau. Este un forum de opinii si mi-am spus strict parerea mea personala.

Ok stiu asta...dar ar trebui sa iti exprimi parerea  dupa ce ai un contact direct cu mine...de aici ai tot dreptul sa tragi si o concluzie...

Postat

Ba uite ca nu. Avand in vedere toate restrictiile tale, eu imi permit sa-mi spun parere personala fara sa te vizitez. De ce sa contribui eu la bugetul tau, doar ca sa am dreptul sa-mi spun opinia. Asta este o absurditate pe care o tot aud pe aici.

Deci, o mai spun inca o data: pentru mine esti de nevizitat!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ba uite ca nu. Avand in vedere toate restrictiile tale, eu imi permit sa-mi spun parere personala fara sa te vizitez. De ce sa contribui eu la bugetul tau, doar ca sa am dreptul sa-mi spun opinia. Asta este o absurditate pe care o tot aud pe aici.

:wink2

Postat

Perfect adevărat! Tâmpenia asta a fost inventată de peşti şi promovată de naivi ("membri de vază") - nişte agarici care dacă-şi iau ţeapă şi nu zic nimic li se pare că sunt domni (în ochii lor cel puţin)... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Şi ca să zic şi de cumătra de faţă: o grasă mare cât malul care cere o poală de bani pentru o frecţie! Dar prost e cel ce dă - nu cel care cere, nu-i aşa? :rax2 :rax2 :rax2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

:clap2  :251x

post-180729-0-47459400-1442403979_thumb.jpeg

• Like 4
Postat

Cand ai spus asta?Si de ce ma rog nu ai avut curajul sa iti exprimi in mod direct si barbatesc opinia asta si face to face? :laugh2 Hai sa fim seriosi...dupa razboi multi viteji se arata! :hihat

cand am spus? pai trebuie sa-ti desenez? si vezi ce iti doresti....daca ti neaparat,  vin intr-o zi si iti spun si face to face. n-am nici o problema. spune cand si rezolvam. daca am bun simt, nu confunda cu lipsa de curaj!  uite ca ti-ai dat arama pe fata si asta nu poate decat sa confirme ce am spus. nici nu te salut..... buna ziua!...)))))

Postat

cand am spus? pai trebuie sa-ti desenez? si vezi ce iti doresti....daca ti neaparat,  vin intr-o zi si iti spun si face to face. n-am nici o problema. spune cand si rezolvam. daca am bun simt, nu confunda cu lipsa de curaj!  uite ca ti-ai dat arama pe fata si asta nu poate decat sa confirme ce am spus. nici nu te salut..... buna ziua!...)))))

:138x

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Parca e taxi ... mai are putin si taxeaza la minut..uaaa

Postat

Am creat aceste variante in functie de ceea ce mi se cere...nu cred ca este cazul sa ma repet...iar timpul alocat unei finalizari  este destul de modest(20 minute)...cat timp ar trebui dupa parerea voastra sa acord unei astfel de actiuni? :350x

Postat

Am creat aceste variante in functie de ceea ce mi se cere...nu cred ca este cazul sa ma repet...iar timpul alocat unei finalizari este destul de modest(20 minute)...cat timp ar trebui dupa parerea voastra sa acord unei astfel de actiuni? :350x

Parcă trebuia să te cari în Austria! S-a schimbat modificarea? Mă gândesc că, în loc să te învârți in juru' cozii pe aici, mai bine îți cauți un loc unde clienții sunt mai educați...

Postat

Parcă trebuia să te cari în Austria! S-a schimbat modificarea? Mă gândesc că, în loc să te învârți in juru' cozii pe aici, mai bine îți cauți un loc unde clienții sunt mai educați...

Nu mi se pare normal sa dezvalui lucruri personale...am fost si sunt in continuare discreta in ceea ce priveste discutiile cu clientii si as aprecia daca sentimentul ar fi reciproc....exista PM pt astfel de curiozitati....

Postat

Nu mi se pare normal sa dezvalui lucruri personale...am fost si sunt in continuare discreta in ceea ce priveste discutiile cu clientii si as aprecia daca sentimentul ar fi reciproc....exista PM pt astfel de curiozitati....

Nu știu cât de personal este din moment ce a mai fost menționat aspectul. Din câte îmi aduc aminte, te-am și lăudat într-o anume situație, însă obstinația ta de a interveni și explica "chestii" poate să dea în penibil la un moment dat. Este justificată dorința tuturor de a obține naxim de profit cu minim de efort. Că mai există și câte un downside, puii mei, îți asumi!

Postat

Nu știu cât de personal este din moment ce a mai fost menționat aspectul. Din câte îmi aduc aminte, te-am și lăudat într-o anume situație, însă obstinația ta de a interveni și explica "chestii" poate să dea în penibil la un moment dat. Este justificată dorința tuturor de a obține naxim de profit cu minim de efort. Că mai există și câte un downside, puii mei, îți asumi!

Chiar nu mi se pare deloc penibil sa imi exprim si eu la randul meu punctul de vedere atata timp cat sunt subiectul principal al acestui topic...

Postat

Piata se regleaza singura, cu sau fara zbaterile si dezbaterile forumiste. Cu siguranta are clientii ei sau reteta este verificata. Titulara topicului nu-i vreo naiva coborata aseara din autobuz la Filaret, stie ce face. Este proverbul cu drum lung si grija altuia....

Postat

Piata se regleaza singura, cu sau fara zbaterile si dezbaterile forumiste. Cu siguranta are clientii ei sau reteta este verificata. Titulara topicului nu-i vreo naiva coborata aseara din autobuz la Filaret, stie ce face. Este proverbul cu drum lung si grija altuia....

Ai perfectă dreptate! Dar putem măcar s-o facem de căcat, nu-i aşa? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Minus 2

Postat

Ai perfectă dreptate! Dar putem măcar s-o facem de căcat, nu-i aÅŸa? :laugh2 :laugh2 :laugh2

. Bai dar si aici te-ai gasit sa comentezi ? Tu vrei sa devii membru VIP cu postari de cacat ?!😂😂😂 Se adevereste ca am spus ca ai fost abuzat cand erai mic ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.