Sari la conținut

De ce oamenilor li se refuza afectiunea?

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Inainte sa sariti pe mine, nu sufar de lipsa ei, nu o caut, o primesc de la cei care o simt, deci nu este vorba despre mine.

Am cunoscut foarte multi oameni care nu au avut parte de afectiune in copilarie, nici dupa, am vazut si inregistrari cu copii tratati de la varste fragede ca oameni maturi, copii care ajungeau sa munceasca de la cativa ani (ex media, showbiz, etc)...

Poate imi spune cineva care este sensul sa "calesti" un om atunci cand el are nevoie de siguranta, care este beneficiul in a trasforma oamenii in niste masini fara suflet?

Un exemplu, stiti toti clipul Sia - Chandelier, o fata la 12 ani pusa sa danseze in clipuri pentru **spam editat**i (ultimul clip e stigator la cer!)

Aici are doar 9 ani. :(

https://www.youtube.com/watch?v=9EPgGpSnvkA

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Unii copii sunt lipsiti de afectiune pt ca societatea ii transforma in sclavi de pe urma carora sa iasa profit cat mai gras!!!

Postat

Desi legislatia romaneasca reglementeaza "interesul superior al copilului" la nivel de principiu garantat, de fapt observam intotdeauna un interes personal in tot ceea ce se intampla.

Adica, suntem "prieteni" cat timp ne folosim unii de altii. Ca suntem copii sau parinti la un moment dat incercam sa profitam de cealalta parte.

Un parinte responsabil ar trebui sa asigure afectiunea minima necesara unui copil.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Inainte sa sariti pe mine, nu sufar de lipsa ei, nu o caut, o primesc de la cei care o simt, deci nu este vorba despre mine.

Am cunoscut foarte multi oameni care nu au avut parte de afectiune in copilarie, nici dupa, am vazut si inregistrari cu copii tratati de la varste fragede ca oameni maturi, copii care ajungeau sa munceasca de la cativa ani (ex media, showbiz, etc)...

Poate imi spune cineva care este sensul sa "calesti" un om atunci cand el are nevoie de siguranta, care este beneficiul in a trasforma oamenii in niste masini fara suflet?

..

Jura-te :))))

-Din ce ne-ai spus tu, numai de afectiune in copilarie nu ai dus lipsa.

-Si nici nu ai inceput sa muncesti de la varsta frageda.

-Acum nu mai poti sa te calesti, esti ca otelul forjat.

PS- Poate daca spui sincer: Da, despre mine este vorba,se gaseste cineva sa te ajute, dar tu deja negi, tu spui ca ai afectiune cat sa nu ai ce face cu ea.

PS- Vezi ca afectiune poti primi si de la un animal ( pisica, caine..- ai asa ceva? ), ca stim ca gagic nu ai, ai doar din aia care vor sex.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Toată treaba cu afecțiunea și/sau pregătirea copilului pentru viață depinde de gradul de cultură al familiei respective. Diferă de la caz la caz.

Popoarele civilizate din Europa încearcă să le dea copiilor o educație adecvată și binențeles nu  îi pun să care saci de ciment de la 6-7 ani ca să se învețe cu munca.

Romii pe de altă parte îi tratează diferit și îi învață cu "greutățile vieții" de mici.

O parte din popoarele africane îi învață pe cei copilași să vâneze.

Extremiștii arabi îi invață pe copii să decapiteze ostatici și să tragă cu AK-47.

Orezarii din Asia îi iau pe cei mici pe plantațiile de orez ca să îi invețe cum se cultivă cel mai important aliment din viața lor.

Acum depinde din ce punct de vedere privim. Cum e mai corect? Părerile sunt clar subiective.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

@Amada, in primul rand, a pune un copil sa danseze in clipuri pentru **spam editat**i nu e o simpla lipsa de afectiune, ci e un veritabil si condamnabil abuz.

Pe de alta parte, atunci cand un copil are o anumita pasiune sau un talent, e o dovada de iubire sa il sprijini pentru a progresa. Asa cum stim cu totii, viata asta e o competitie, iar succesul impune multa daruire, sacrificii, chiar durere. Acum, hai sa fim sinceri: cati dintre noi am invatat cu placere sa scriem si sa citim?..

Afectiunea e una, iar educatia e o manifestare a ei, chiar daca la vremea copilariei intelegem destul de greu asta...Ce e drept, e drept, depinde si cum o faci: daca stai permanent cu mana pe curea, daca nu incerci sa ii explici unde a gresit, daca nu esti langa el atunci cand pierde, demonstreaza o iubire stramba, sau chiar tare psihologice ale parintelui.

Pe de alta parte, chiar crezi ca e o afectiune benefica genul acela in care copilul primeste tot ce vrea ssub aspect material, are educatori privati care il "pregatesc" si ii acorda note contra-cost, iar la maturitate respectivii nu au nci o busola, mai ales fiindca parintii nu au avut timp pe care sa il petreaca dragalindu-l sau, pur si simplu, discutand despre diverse probleme?

Sau acei parinti hiperprotectivi, care isi izoleaza copilul si fac ei alegeri pentru el pentru a-l feri de suferinta, sunt cu adevarat afectuosi?..

Daca vrei sa vorbim despre afectiune in general, sa stii ca toti avem nevoie de asta la orice varsta, chiar daca unii din noi preferam sa aratam ca suntem. macho/Xena. Doar ca fiecare are nevoie de un anumit tip de afectiune si greu gasim pe cineva care sa ne-o acorde in forma pe care ne-o dorim, dupa cum altii fug sa ofere afectiune din teama de a fi catalogati "papa-lapte" sau sa sufere mai tarziu.

Si, in final iti dau si un exemplu, ca sa fiu in domeniul tau, tu ai unii clienti care percep bataia ca pe o forma de afectiune, iar o buna parte din noi ii consideram bolnavi psihic.

• Like 2
  • Oras:-----------
Postat

Inainte sa sariti pe mine, nu sufar de lipsa ei

acum nu suferi, dupa parerea mea persoanele de sex feminin primesc afectiune mai multa de mici (la batranete cam deloc, doar de la biserica sau de la moaste), plus ca a da cand sti sigur ca nu vei primi ... inseamna sa te lasi furat ori sa-ti furi singur caciula, asa ca deaia am ajuns la ... ;)

http://2.bp.blogspot.com/-Y4u3z6AIG4s/VMdCBTUxbII/AAAAAAAACgM/kdbdMAERWC8/s1600/BASE.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Unde dreaq umbli mah ?

Intreaba Vyypuss de tine  :no2

• Like 4
  • Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

cheia succesului -afectiunea trebuie conjegata cu exigenta de parinte care urmareste interesul superior al copilului,iar la toate acestea se adauga valorile crestine,iubire fata de semeni ,rabdare....

trebuie responsabilizat copilul de mic,nu sa-l punem sa care saci de ciment cum spunea cineva pe aici,dar putem sa trasam sarcini de ex sa stearga praful,sa puna rufele la masina sa le spele,sa se spele pe dinti dimineata si seara etc

doamne si cate si cate....si na nu uitam rasplata lor,nu fast foood ,ci o carte cu povesti,jucarii :laugh2

sa ne pazim ca odraslele sa ajunga beizadele :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

din poza de mai sus se poate deduce că la un moment dat sentimentele autentice, cu lacrimi, sunt exprimate măcar non verbal (adevaru iese la iveala :) )

Postat

acum nu suferi, dupa parerea mea persoanele de sex feminin primesc afectiune mai multa de mici (la batranete cam deloc, doar de la biserica sau de la moaste), plus ca a da cand sti sigur ca nu vei primi ... inseamna sa te lasi furat ori sa-ti furi singur caciula, asa ca deaia am ajuns la ... ;)

http://2.bp.blogspot.com/-Y4u3z6AIG4s/VMdCBTUxbII/AAAAAAAACgM/kdbdMAERWC8/s1600/BASE.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=hbYomQ-np6o

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Copii au nevoie de afectiune. Un adult nu are nevoie, Un adult trebuie sa stea pe picioarele lui. Sa nu depinda de altul. Daca exista totusi relatii (asa cum este si normal de altfel), in aceste relatii el trebuie sa poata sta mereu pe picioarele lui. Sa nu devina dependent in acea relatie. Dependenta naste coruptie si suferinta.

Postat

Jura-te :))))

-Din ce ne-ai spus tu, numai de afectiune in copilarie nu ai dus lipsa.

-Si nici nu ai inceput sa muncesti de la varsta frageda.

-Acum nu mai poti sa te calesti, esti ca otelul forjat.

PS- Poate daca spui sincer: Da, despre mine este vorba,se gaseste cineva sa te ajute, dar tu deja negi, tu spui ca ai afectiune cat sa nu ai ce face cu ea.

PS- Vezi ca afectiune poti primi si de la un animal ( pisica, caine..- ai asa ceva? ), ca stim ca gagic nu ai, ai doar din aia care vor sex.

Oly, mie nu a avut cine sa-mi acorde afectiune, nu am pe cine sa judec in privinta asta si nici nu ma plang, cum ai zis si tu am devenit fier forjat pentru ca altfel nu se putea.

Aici era vorba de o fetita, pe care ma-sa a muncit-o spalandu-i creierii, apoi fara nici o jena a pus-o in clipuri **spam editat**...

E clar ca un copil trebuie sa fie educat, nu poate face numai ce vrea, dar daca il impingi prea departe, cum s-a facut aici... nu il educi, ci il distrugi psihic.

Nu mi se pare normal sa faci propria fata (la 12 ani) obiectul dorintelor perverse...

:hug1

Si, in final iti dau si un exemplu, ca sa fiu in domeniul tau, tu ai unii clienti care percep bataia ca pe o forma de afectiune, iar o buna parte din noi ii consideram bolnavi psihic.

Nu o considera afectiune, ci o perversitate.

Ei sunt constienti ca ies din tipare considerate normale, putini sunt excitati de durere, unii pur si simplu o tolereaza bine.

Asa pot sa fiu vazuta si eu, fiind sadica uneori, dar consider ca este absolut normal cand 2 oameni maturi fac ceva de comun acord, as condamna pe cei care sunt sadici cu fiinte care nu vor asta si mai ales cu cele care nu se pot apara...

In alta ordine de idei, majoritatea celor care ma suna nu vor "bataie", ci altceva decat sex clasic. :)

Postat

..

Nu mi se pare normal sa faci propria fata (la 12 ani) obiectul dorintelor perverse...

Puscarie...

In alta ordine de idei, majoritatea celor care ma suna nu vor "bataie", ci altceva decat sex clasic. :)

Stii si din asta, sex ?  :)))

Postat

Breeeeeee, vrei sa lingi o piszda iar ?:)))  Ahahah :)))

Postat

Stii si din asta, sex ?   :)))

:laugh2

Stii bine topicul meu vechi... :) :wink2

Daca nici mie nu-mi place... :laugh2 :gifs_ojos

Dar, plm, m-am saturat de astia care vorbesc in genul: "Faaaaaaaai, eu te platesc! Te futi pentru ca iti dau bani deci trebuie sa faci ce-ti spun, te sun cand vreau si vin cand vreau pentru ca altfel tu pierzi banii, proasto!" :laugh2 :laugh2 :laugh2

Las-o naibii de treaba ca am obosit sa le tot spun ca ei poate platesc, dar eu nu ma fut cu oricine... :D

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nea Oly, chiar stie cu sexu' si chiar ii place!

Scuza-ma Amada ca intervin., dar trebuie sa restabilim adevarul. 

Postat

Nea Oly, chiar stie cu sexu' si chiar ii place!

Scuza-ma Amada ca intervin., dar trebuie sa restabilim adevarul. 

Hodorog pervers, nu uitam faza cu perna pana murim! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...